The parameter is not valid. Make sure to enter the exact machine_name of the block.

Groene Energie
Groene Energie

Groen energiecontract afsluiten?

Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle groene energieleveranciers.

Groene Energie
Groene Energie

Groene energie thuis én besparen op je energiefactuur?

CallMePower belt je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Milieubewust op weg: Alles over duurzaamheid en groene energie!

The parameter is not valid. Make sure to enter the exact machine_name of the block.

Of je nu sceptisch bent over het klimaat of ben je iemand die juist geeft om een betere planeet voor ons allemaal, we leven allemaal graag in een schone leefomgeving. Duurzaamheid is hot en onze aarde ook! Deze warmt namelijk op door de CO2-uitstoot, als gevolg van ons menselijk handelen. In onze energiegids lees je alles over duurzame energie: van groene of duurzame energie tot CO2-compensatie.


Duurzame energie

Duurzaamheid en groene energie worden steeds populairder. Consumenten vinden het nu belangrijker dan ooit om te weten waar hun stroom vandaan komt. Hieronder vind je alle informatie die je moet weten over duurzaamheid. Daarnaast houden wij ook bij welke energieleveranciers de groenste energieleveranciers zijn. Zo kan jij de groenste keuze maken!

Groene energiebronnen

Veel huishoudens kiezen er zelf voor om over te gaan op het gebruik van groene energiebronnen. Meer informatie over de verschillende, groene energiebronnen vind je in de volgende artikels.

Het gebruik van groene energiebronnen in huis

In België wordt er steeds meer gebruik gemaakt van groene energie in huis, bijvoorbeeld door zonne-energie. Daarnaast produceren ook steeds meer huishoudens zelf elektriciteit met zonnepanelen of een particuliere windmolen. Daarnaast helpt het zelf opwekken van energie ook om te besparen op jouw energiefactuur. Maar hoe vertaald het gebruik van die groene energiebronnen zich eigenlijk door naar jouw woonkamer, tuin en meterkast?

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

CO2-uitstoot en het klimaat

Iedereen stoot CO2 uit. Elke dag. En dat is op zich niet slecht, maar het is goed om te weten wat jouw CO2 impact op het klimaat is. We geven je hier alle informatie omtrent het klimaat, CO2 en luchtvervuiling.

Milieubewuster leven

Iedereen in de wereld kan een steentje bijdragen aan een duurzamere, groene wereld. Zo kun je kiezen voor groene energie en een groene energieleverancier, maar er zijn meer dingen die jij kunt doen als individu.

Geactualiseerd op