Proximus is één van de grootste telecom providers in België. Naast dat ze een Mobile Network Operator zijn, waardoor ze geen gebruik hoeven te maken van de netwerken van Telenet / BASE, Orange of VOO, bieden ze ook Proximus abonnementen aan voor internet, TV, vaste telefonie en mobiele telefonie.

Proximus pakket: Internet, TV en telefonie bij Proximus Flex

Wil je zowel internet, TV als telefonie bij Proximus afsluiten? Dan kan in een Proximus pack. Het Proximus pakket is bovendien de enige manier om een abonnement voor vaste telefonie of TV af te sluiten bij deze telecom provider.

Proximus Flex
Proximus internet
Standaard ervaring Inbegrepen in prijs Onbeperkt internet (tot 3 TB), 100 Mbps downloadsnelheid, 30 Mbps upload snelheid.
Superiere ervaring € 11 meer Onbeperkt internet (tot 3 TB), 100 Mbps downloadsnelheid, 30 Mbps upload snelheid, WiFi booster, vaste lijn.
Proximus gsm
5 GB € 15,00 5 GB mobiele data, onbeperkt bellen en SMS'en, mogelijkheid tot 5G.
20 GB € 26,00 20 GB mobiele data, onbeperkt bellen en SMS'en, mogelijkheid tot 5G
50 GB € 33,00 50 GB mobiele data, onbeperkt bellen en SMS'en, mogelijkheid tot 5G
Unlimited € 50,00 Onbeperkt data (tot 300 GB), bellen en SMS'en, in Europa 62 GB data, mogelijkheid tot 5G

Bij het Proximus pakket is bovendien TV inbegrepen. Als je daarnaast voor de superieure internetervaring kiest, ontvang je vaste telefonie. Je kunt dan in België onbeperkt bellen van een vaste lijn naar een andere vaste lijn en je krijgt 1.000 belminuten om van een vaste lijn naar een gsm-nummer te bellen. Tegen betaling ontvang je bovendien 2.000 belminuten om gratis, internationaal te bellen.

Het Proximus Flex pack is tevens voor Proximus business klanten en met fiber beschikbaar. Enkel als Proximus fiber mogelijk is op jouw adres, kun je ook kiezen voor een Proximus Flex Fiber pack, waardoor je van nog sneller internet gebruik kunt maken.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Proximus internet abonnement

Voor Proximus internet heb je de keuze tussen twee abonnementen. Bij beide abonnementen krijg je Smart Wi-Fi, 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud en een mailbox van 50 GB.

Proximus internet

€ 25,00 per maand

Proximus Essential

 • Surfvolume: 100 GB
 • Downloadsnelheid: 50 Mbps
 • Upload snelheid: 4 Mbps
Meer informatie
€ 51,99 per maand

Proximus Maxi

 • Surfvolume: Onbeperkt (3 TB)
 • Downloadsnelheid: 100 Mbps
 • Upload snelheid: 30 Mbps
Meer informatie

Transitie naar fiber Proximus zal gedurende dit jaar op verschillende locaties in België de toegang tot VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben. Bel CallMePower op 02 588 71 43 voor meer informatie en gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.Advertentie - Dienst CallMePower

Proximus abonnement gsm

Proximus biedt een aantal Proximus gsm abonnementen aan, die onderling van elkaar verschillen in de hoeveelheid data, het aantal belminuten en het aantal SMS'en.

Proximus gsm

€ 15,99 per maand

Proximus Mobilus S

 • 3 GB data
 • 120 belminuten
 • Onbeperkt SMS'en
Meer informatie
€ 26,99 per maand

Proximus Mobilus M 5G

 • 12 GB data
 • Onbeperkt bellen & SMS'en
 • Mogelijkheid tot 5G
Meer informatie
€ 42,99 per maand

Proximus Mobilus Maxi 5G

 • 50 GB data
 • Onbeperkt bellen & SMS'en
 • Mogelijkheid tot 5G
Meer informatie
€ 49,99 per maand

Proximus Mobilus Unlimited Premium 5G

 • Onbeperkt data (300 GB, 62 GB in Europa)
 • Onbeperkt bellen & SMS'en
 • Mogelijkheid tot 5G
Meer informatie

Het is tevens mogelijk om een mobiel abonnement af te sluiten in een Proximus pakket, waarbij je bij het Proximus Flex Pack tot maximaal zes extra gsm abonnementen kunt afsluiten voor maar € 10,00 per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een Proximus abonnement met smartphone af te sluiten, waarbij je als bonus extra internet kunt ontvangen.

Proximus review Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een Proximus abonnement? Lees dan eerst onze Proximus review door zodat je weet waar je aan toe bent.

Proximus herladen: gsm zonder Proximus abonnement

Wil je geen Proximus gsm abonnement afsluiten, dan is het ook mogelijk om een Pay & Go+ prepaidkaart aan te schaffen. Hierbij schaf je een prepaidkaart aan waar een krediet op staat. Zodra je door dat krediet heen bent, zul je jouw kaart moeten herladen.

Initieel kost de Pay & Go+ prepaidkaart € 10, waarbij je € 10 krediet en 3 GB internet krijgt. Zodra je hier doorheen bent, zul je de kaart moeten herladen. Dit kan door een herlaadbeurt van € 10, € 15 of € 25. Hierbij ontvang je krediet om te bellen of SMS'en (dat gelijk is aan het herlaadbedrag) en eventueel bonussen zoals extra belminuten, SMS'en of internet.

Proximus TV: Proximus Pickx en Netflix

Proximus Pickx is het TV platform van Proximus. Wanneer je een Proximus pack afsluit met TV, zul je Proximus Pickx ontvangen. Het standaard Proximus TV aanbod biedt jou de mogelijk om:

 • nationale en internationale zenders te bekijken;
 • live, op aanvraag, uitgesteld of via stream programma's te bekijken;
 • programma's op te nemen, te pauzeren en te herbekijken;
 • programma's in de gehele Europese Unie te bekijken via de Pickx applicatie of website.

Het is daarnaast mogelijk om Proximus TV opties aan je abonnement toe te voegen. Zo kun je toegang krijgen tot nog meer series, films, muziek en sport en creëer je een abonnement dat volledig aansluit op jouw wensen. Ook heb je de keuze om Proximus Netflix toe te voegen aan jouw abonnement, evenals TV Replay+ in plaats van de standaard TV Replay.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies de onze telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Proximus contact: hoe kan ik de Proximus klantendienst contacteren?

Als je met de klantendienst van Proximus contact wilt opnemen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. De Proximus klantendienst bellen kun je op meerdere manieren doen, afhankelijk van hoe je hen belt.

Proximus contact
Proximus klantendienst Proximus telefoonnummer
Proximus telefoonnummer klantendienst 0800 22 800
Proximus telefoonnummer vanuit het buitenland +32 475 15 60 00

Je kunt daarnaast ook met Proximus contact opnemen via het online contactformulier of de online chat op de Proximus website. Ook kun je gebruik maken van de chat in My Proximus, via Twitter of Facebook met de Proximus klantendienst contact zoeken of bij een Proximus winkel langsgaan.

Heb je vragen over het Proximus sociaal tarief, dan dien je direct met de Proximus klantendienst contact op te nemen op: 0800 22 800. Ervaar je Proximus problemen? Dan kun je het beste eerst bij de veelgestelde vragen kijken en op het Proximus Forum kijken. Kom je er hierbij niet uit, neem dan met Proximus contact op.

Hoe kun je Proximus opzeggen?

Het is mogelijk om zelf bij een andere telecom provider een abonnement af te sluiten. Door tijdens het bestelproces aan te geven dat je van Easy Switch gebruik wilt maken en / of dat je jouw huidige Proximus nummer wilt behouden, regelt je nieuwe provider dat Proximus opgezegd wordt.

Wil je zelf je abonnement van Proximus opzeggen? Ga dan in MyProximus naar "Mijn producten" en vervolgens naar "Je abonnement opzeggen" bij het abonnement dat opgezegd moet worden.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe regel je een Proximus verhuis?

Als je gaat verhuizen, is het belangrijk om drie tot vier weken voor de verhuis via MyProximus aan Proximus je verhuizing door te geven. Als je de aanvraag voor de Proximus verhuis hebt ingediend, zul je binnen twee uur worden teruggebeld door de Proximus klantendienst voor het maken van een afspraak.

Het is belangrijk om zo snel mogelijk erachter te komen of je op je nieuwe adres al een Proximus aansluitpunt hebt of niet. Als dat niet het geval is, dan zul je na moeten gaan of een Proximus verhuis wel mogelijk is of dat je moet veranderen van provider. Is er een Proximus dekking, dan dien je nog eerder je verhuis door te geven zodat de aansluiting ook ingepland kan worden.

Heb je enkel een Proximus gsm abonnement? Je hoeft dan niet je Proximus verhuis door te geven. In dit geval is het al voldoende om in MyProximus een adreswijziging door te voeren. Hier is namelijk geen installatie in je nieuwe woning voor benodigd.

MyProximus: het online klantenportaal van Proximus

Alle klanten van Proximus hebben toegang tot MyProximus. De online klantenzone kun je via de website of via de MyProximus applicatie, die in de Google Play Store en Apple Play Store te downloaden is, bereiken.

In MyProximus kun je:

 • jouw Proximus facturen inzien en downloaden;
 • op elk moment extra opties en data toevoegen en activeren;
 • gemakkelijk in contact komen met Proximus;
 • een vervangingstoestel regelen indien jouw gsm kapot, kwijt of gestolen is;
 • alle details van je abonnement, zoals je verbruik, inzien;
 • genieten van voordelen met Enjoy!;
 • jouw Smart WiFi beheren.

In de MyProximus app is het bovendien mogelijk om een Proximus speedtest uit te voeren op je mobiel telefoon of tablet.

Wie is Proximus?

Logo Proximus

Algemene informatie

Actief in België sinds: 1994
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet: Los en in een pack
Mobiele telefonie: Los en in een pack
TV: Enkel in een pack
Vaste telefonie: Enkel in een pack
Herlaadkaart: ✔️
Netwerk: Proximus
Fiber: ✔️
5G: ✔️
Sociaal tarief: ✔️

Voordelen Proximus

 • Goede kwaliteit van de diensten.
 • Snelle en goede service van de klantendienst.
 • Internetverbinding in vrijwel heel België.
 • Grote hoeveelheid nevendiensten.
 • Proximus Forum als extra contactoptie.

Nadelen Proximus

 • Lastig te bereiken klantendienst.
 • Problemen met de facturatie en installatie.
 • Vaak problemen met internet / WiFi.
 • Behoren tot de duurdere abonnementen.

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over Proximus