Proximus is één van de grootste telecom providers in België. Naast dat ze een Mobile Network Operator zijn, waardoor ze geen gebruik hoeven te maken van de netwerken van Telenet / BASE, Orange of VOO, bieden ze ook Proximus abonnementen aan voor internet, TV, vaste telefonie en mobiele telefonie.


Proximus abonnementen vergelijken: alle Proximus diensten

Proximus biedt abonnementen aan voor zowel internet als TV, vaste telefonie en mobiele telefonie. In het geval van internet en mobiele telefonie, kun je abonnementen los afsluiten, maar het is ook mogelijk om het in een pakket af te sluiten. Vaste telefonie en TV kun je enkel in een pakket afsluiten.

Proximus abonnement overzicht
Product Hoe afsluiten?
Internet
 • Los;
 • Samen met TV;
 • Samen met mobiele telefonie;
 • Samen met TV en vaste telefonie;
 • Samen met TV en mobiele telefonie;
 • Samen met TV, vaste telefonie en mobiele telefonie.
TV
 • Samen met internet;
 • Samen met internet en vaste telefonie;
 • Samen met internet en mobiele telefonie;
 • Samen met internet, vaste telefonie en mobiele telefonie.
Mobiele telefonie
 • Los;
 • Samen met internet;
 • Samen met internet en TV;
 • Samen met internet, TV en vaste telefonie.
Vaste telefonie
 • Samen met internet en TV;
 • Samen met internet, TV en mobiele telefonie.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Proximus Flex en Epic: het Proximus pakket

Bij Proximus heb je de mogelijkheid om packs af te sluiten. Het Proximus pack is bovendien de enige manier om een abonnement voor vaste telefonie of TV af te sluiten bij deze telecom provider.

Proximus packs
Pack Producten Prijs / maand
Flex Internet + TV Vanaf € 63,99
Internet + mobiel Vanaf € 63,99
Internet + mobiel + TV Vanaf € 78,99
Epic combo Internet + mobiel + TV € 83,99
Hulp bij packs vergelijken:

* Prijzen in juni 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Proximus Flex

Het Proximus Flex abonnement is te krijgen voor internet, mobiele telefonie en TV, voor internet en TV of voor internet en mobiele telefonie. Daarnaast heb je de keuze om tegen betaling ook vaste telefonie te krijgen. Wanneer je voor dit pakket kiest, zul je een aantal keuzes moeten maken:

 • Proximus gsm: De hoeveelheid mobiele data. Je hebt de keuze tussen 5 GB, onbeperkt (20 GB) of onbeperkt met 5G (tot 40 GB op de maximale snelheid). Je kunt daarnaast onbeperkt bellen en SMS'en. Optioneel kun je tegen betaling tot maximaal zes extra Proximus gsm-abonnementen afsluiten.
 • Proximus TV: De basis Proximus Pickx is in beide Proximus Flex pakketten inbegrepen. Je kunt er echter voor kiezen om extra Pickx-pakketten toe te voegen tegen betaling. Tegen betaling kun je ook kiezen voor TV Replay+ (in plaats van TV Replay) en een extra TV Boxen.
 • Proximus internet: Je kun onbeperkt surfen (tot 3 TB op de maximale snelheid) met een maximale downloadsnelheid van 100 Mpbs en een maximale uploadsnelheid van 30 Mbps. Daarnaast ontvang je 10 GB opslagruimte in jouw persoonlijke Proximus Cloud en Smart Wi-Fi>. Tegen betaling kun je voor een uitgebreider Proximus internet pakket kiezen, met een Wi-Fi Booster en toegang tot de Family life Premium app.
 • Vaste telefonie: Als je voor een uitgebreider Proximus internet pakket kiest, ontvang je vaste telefonie. Je kunt dan in België onbeperkt bellen van een vaste lijn naar een andere vaste lijn en je krijgt 1.000 belminuten om van een vaste lijn naar een gsm-nummer te bellen. Tegen betaling ontvang je bovendien 2.000 belminuten om gratis, internationaal te bellen.

Het Proximus Flex pack is tevens voor Proximus business klanten beschikbaar.

Proximus Flex Fiber Indien er fiber mogelijk is op jouw adres, dan kun je ook kiezen voor een Proximus Flex Fiber pack waardoor je van nog sneller internet gebruik kunt maken dankzij Proximus glasvezel.

Proximus Epic Combo

Bij het Proximus Epic Combo pakket ontvang je internet, mobiele telefonie en TV, waarbij je kunt kiezen voor Light TV of Full TV:

 • Internet: Je kunt thuis onbeperkt surfen (tot 3 TB op de maximale snelheid) met een maximale downloadsnelheid van 100 Mpbs en een maximale uploadsnelheid van 30 Mbps.
 • Mobiel: Je ontvangt 40 GB om te gebruiken voor sociale media, muziek en video applicaties. Voor andere applicaties ontvang je 4 GB. Daarnaast kun je onbeperkt bellen en SMS'en.
 • TV: Je kunt de keuze maken tussen Light TV of Full TV. Light TV maakt geen gebruik van een decoder, waar Full TV dat wel doet.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Proximus internet

Voor Proximus internet heb je de keuze tussen twee abonnementen. Bij beide abonnementen krijg je Smart Wi-Fi, 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud en een mailbox van 50 GB.

 • Internet Essential: 100 GB per maand met een maximale downloadsnelheid van 50 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 4 Mbps voor € 25,00 per maand*.
 • Internet Maxi: Onbeperkt internet (tot 3 TB op de maximale snelheid) met een maximale downloadsnelheid van 100 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 30 Mbps voor € 51,99 per maand*.

Transitie naar fiber Proximus zal gedurende dit jaar op verschillende locaties in België de toegang de VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben. Bel CallMePower op 02 588 44 02 voor gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.

Proximus abonnement gsm

Proximus biedt een aantal Proximus gsm abonnementen aan, die onderling van elkaar verschillen in de hoeveelheid data, het aantal belminuten en het aantal SMS'en.

 • Mobilus: Een mobielabonnement waarbij je de keuze hebt uit vier tarieven. Alle tarieven hebben een onbeperkt aantal SMS'en en de keuze voor een favoriete applicatie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. De prijzen variëren van € 15,99 per maand* tot € 49,99 per maand*.
 • Epic: Een mobielabonnement waarbij je de keuze hebt uit drie tarieven. Alle tarieven hebben een onbeperkt aantal SMS'en en 4 GB internet voor de niet inbegrepen applicaties. De prijzen variëren van € 19,99 per maand* tot € 37,99 per maand*.

Het is tevens mogelijk om een mobiel abonnement af te sluiten in een Proximus pakket, waarbij je bij het Proximus Flex Pack tot maximaal zes extra gsm-abonnementen kunt afsluiten voor maar € 9 per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een abonnement met smartphone af te sluiten, waarbij je als bonus extra internet kunt ontvangen.

Proximus review Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een Proximus abonnement? Lees dan eerst onze Proximus review door zodat je weet waar je aan toe bent.

Proximus herladen: gsm zonder Proximus abonnement

Wil je geen Proximus gsm-abonnement afsluiten, dan is het ook mogelijk om een Pay & Go+ prepaidkaart aan te schaffen. Hierbij schaf je een prepaidkaart aan waar een krediet op staat. Zodra je door dat krediet heen bent, zul je jouw kaart moeten herladen.

Initieel kost de Pay & Go+ prepaidkaart € 10, waarbij je € 10 krediet en 3 GB internet krijgt. Zodra je hier doorheen bent, zul je de kaart moeten herladen. Dit kan door een herlaadbeurt van € 10, € 15 of € 25. Hierbij ontvang je krediet om te bellen of SMS'en (dat gelijk is aan het herlaadbedrag) en eventueel bonussen zoals extra belminuten, SMS'en of internet.

Proximus TV: Proximus Pickx en Netflix

Proximus Pickx is het TV platform van Proximus. Wanneer je een Proximus pack afsluit met TV, zul je Proximus Pickx ontvangen. Het standaard Proximus TV aanbod biedt jou de mogelijk om:

 • nationale en internationale zenders te bekijken;
 • live, op aanvraag, uitgesteld of via stream programma's te bekijken;
 • programma's op te nemen, te pauzeren en te herbekijken;
 • programma's in de gehele Europese Unie te bekijken via de Pickx applicatie of website.

Het is daarnaast mogelijk om extra opties aan je abonnement toe te voegen. Zo kun je toegang krijgen tot nog meer series, films, muziek en sport en creëer je een abonnement dat volledig aansluit op jouw wensen. Ook heb je de keuze om Netflix toe te voegen aan jouw abonnement, evenals TV Replay+ in plaats van de standaard TV Replay.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van onze experts helpt jouw de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat ons jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Proximus contact: hoe kan ik de Proximus klantendienst contacteren?

De Proximus klantendienst contacteren kun je op verschillende manieren doen, zowel online als offline.

Proximus contact
Contactmogelijkheid Informatie
Proximus telefoonnummer
Proximus telefoonnummer klantendienst 0800 22 800
Proximus opzeggen
Proximus telefoonnummer technische probleem 0800 22 800
Proximus telefoonnummer verloren / gestolen gsm 0800 22 800
Proximus telefoonnummer vanuit het buitenland +32 475 15 60 00
Overige Proximus contact opties
Online contactformulier Je kunt via de website van Proximus een e-mail sturen.
Online chat Via de website van Proximus kun je via de chat contact opnemen met Proximus.
Support pagina Proximus beantwoord op hun website al veel vragen en geven ze stappenplannen om problemen op te lossen.
My Proximus In My Proximus kun je chatten met Proximus.
Sociale media Proximus is actief op Twitter en Facebook.
Proximus Forum Via het online forum van Proximus kun je antwoorden op veel vragen vinden, vragen stellen en op de hoogte blijven van nieuws.
Proximus winkel Stel jouw vraag aan een medewerker in een Proximus winkel.

Abonnement van Proximus opzeggen Je kunt je abonnement bij Proximus opzeggen op verschillende manieren. Je kunt dit in My Proximus doen of door over te stappen naar een andere telecom provider en van de overstap service (zoals Easy Switch) gebruik te maken. Ook kun je CallMePower bellen op: 02 588 44 02.

My Proximus: het online klantenportaal van Proximus

Alle klanten van Proximus hebben toegang tot My Proximus. De online klantenzone kun je via de website of via de applicatie, die in de Google Play Store en Apple Play Store te downloaden is, bereiken.

In My Proximus kun je:

 • jouw Proximus facturen inzien en downloaden;
 • op elk moment extra opties en data toevoegen en activeren;
 • gemakkelijk in contact komen met Proximus;
 • een vervangingstoestel regelen indien jouw gsm kapot, kwijt of gestolen is;
 • alle details van je abonnement, zoals je verbruik, inzien;
 • genieten van voordelen met Enjoy!;
 • jouw Smart Wi-Fi beheren.

In de MyProximus app is het bovendien mogelijk om een Proximus speedtest uit te voeren op je mobiel telefoon of tablet.

* Prijzen in juni 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over Proximus