Een goede kwaliteit, eenvoudig aanbod en scherpe tarieven: dat is waar Scarlet - een dochteronderneming van Proximus - voor staat. Deze telecom provider biedt internet en mobiele abonnementen aan, evenals packs, tegen een betaalbare prijs. Klanten uit heel België kunnen bij Scarlet een abonnement afsluiten.


Wat is Scarlet?

scarlet abonnement

De missie van Scarlet is om telecom abonnement aan te bieden tegen een betaalbare prijs in heel België. Dit doen zij door enkele te leveren wat jij daadwerkelijk nodig hebt tegen een zeer scherpe prijs. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt.

Daarnaast is het hun doel om hun aanbod eenvoudig te houden door maar een beperkt aantal abonnementen aan te bieden, transparant te zijn en geen extra kosten in rekening te brengen. Dit doen zij allemaal met het kwaliteit van het Proximus netwerk.

Scarlet abonnement: welke producten biedt Scarlet aan?

Scarlet biedt zowel losse abonnementen aan - voor internet en mobiele telefonie - als packs waardoor het ook mogelijk is om TV en vaste telefonie te verkrijgen.

Scarlet abonnement overzicht
Product Hoe afsluiten?
Internet
 • Los;
 • Samen met vaste telefonie;
 • Samen met TV en vaste telefonie.
TV
 • Samen met internet en vaste telefonie.
Mobiele telefonie
 • Los.
Vaste telefonie
 • Samen met internet;
 • Samen met internet en TV.

Sociaal tarief Scarlet Het is bij Scarlet mogelijk om een sociaal tarief te ontvangen indien je hiervoor in aanmerking komt.

Scarlet Trio: het Scarlet abonnement voor internet, TV en vaste telefonie

Wil je TV en vaste telefonie afsluiten bij Scarlet, dan zul je dat in een pack moeten doen. Het Scarlet Trio abonnement combineert internet, TV en vaste telefonie voor € 40 per maand*. Je krijgt hierbij:

 • Scarlet internet: Je ontvangt onbeperkt internet op maximale snelheid tot 500 GB per maand. Ga je hieroverheen, dan zal de snelheid verlaagd worden. Je ontvangt daarnaast een maximale downloadsnelheid van 50 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 4 Mbps. Indien gewenst, kun je nog extra opties hieraan toevoegen, zoals extra internet als je over de 500 GB heen bent.
 • Scarlet TV: Je ontvangt de 33 populairste TV-zenders. Je kunt, indien gewenst, nog extra opties hieraan toevoegen.
 • Scarlet vaste telefonie: Je kunt onbeperkt bellen naar vaste lijnen in heel België op werkdagen van 16:00 - 8:00 uur en in het weekend. Wil je de hele dag door onbeperkt kunnen bellen, ook naar mobiele nummers kunnen bellen of naar vaste lijnen in het buitenland kunnen bellen? Dan je dit voor € 5 per maand (per optie) aan je abonnement toevoegen.

*Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Scarlet internet en vaste telefonie

Scarlet internet en vaste telefonie

Heb je geen digitale TV nodig, dan kun je ook enkel voor het pack internet en vaste telefonie voor € 39 per maand* kiezen.

Je ontvangt hierbij Scarlet internet en vaste telefonie tegen dezelfde voorwaarden als in het Scarlet Trio abonnement.

Ook hierbij kun je, indien gewenst, extra opties aan je abonnement toevoegen. De modem is bovendien bij de prijs inbegrepen.

*Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Scarlet internet en TV In vergelijking tot veel andere telecom providers, bestaat er geen Scarlet internet en TV abonnement. Scarlet TV is enkel verkrijgbaar in het Scarlet Trio pack met Scarlet internet en vaste telefonie. Enkel vaste telefonie wordt daarnaast nog los met internet verkocht.

Scarlet internet

Er worden twee Scarlet tarieven aangeboden voor Scarlet internet. Deze Scarlet tarieven verschillen in zowel de hoeveelheid internet, de maximale downloadsnelheid als de maximale uploadsnelheid. Bij zowel het Loco als het Poco Scarlet abonnement ontvang je een Wi-Fi modem en een mailbox.

Scarlet internet abonnementen
Poco Loco
€ 23 per maand € 32 per maand
Maximale downloadsnelheid: 30 Mbps Maximale downloadsnelheid: 50 Mbps
Maximale uploadsnelheid: 2 Mbps Maximale uploadsnelheid: 4 Mbps
50 GB internet Onbeperkt internet

Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Onbeperkt internet Scarlet is niet daadwerkelijk onbeperkt. Tot 500 GB kun je op de maximale snelheid die in jouw woning beschikbaar is internetten. Overschreid je de 500 GB, dan zal jouw internetsnelheid worden verlaagd naar 3 Mbps.

Het is mogelijk om aan zowel het Loco als Poco Scarlet abonnement extra opties toe te voegen. Zo kun je voor € 3 per maand 50 GB internet toevoegen aan jouw maandelijkse downloadlimiet bij het Scarlet internet Poco abonnement zodat jij op de maximale snelheid gebruik kunt blijven maken van internet. Overschrijdt je bij het Scarlet internet Loco abonnement de 500 GB internet, dan kun je voor € 5 per maand 1 TB internet toevoegen.

Scarlet mobile

Wil je een voordelig mobiel abonnement met een snel 4G-netwerk? Dan kun je bij Scarlet kiezen uit drie Scarlet gsm abonnementen.

Scarlet mobile abonnementen
Red Cherry Hot
€ 8 per maand € 13 per maand € 18 per maand
0,5 GB data 3 GB data 18 GB data
300 belminuten 300 belminuten Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en

Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Ongeacht of je het Red of Cherry Scarlet gsm abonnement hebt, bij beide is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar andere Scarlet gsm-nummers voor € 2 per maand. Daarnaast kun je bij alle Scarlet mobile abonnement voor € 10 per maand 5 GB data toevoegen aan jouw abonnement.

Onbeperkt SMS'en en bellen Het onbeperkt SMS'en en bellen geldt enkel wanneer je naar Belgische telefoonnummers belt of SMS't. Voor bellen en SMS'en naar Europese nummers betaal je volgens de internationale tarieven van Scarlet.

Scarlet mobile

Scarlet telefoonnummer ontvangen of eigen nummer behouden

Wil je jouw huidige nummer behouden, dan kun je dat doen op het moment dat je het abonnement besteld. Je hoeft hiervoor enkel de optie "nummeroverdracht" aan te vinken en dan regelt Scarlet de rest.

Wil je een Scarlet telefoonnummer ontvangen, dan kan dat ook. Binnen twee tot drie dagen na het afsluiten van jouw Scarlet gsm abonnement, zul je jouw nieuwe simkaart met jouw Scarlet telefoonnummer ontvangen.

Scarlet TV

Scarlet TV is enkel beschikbaar in het Scarlet Trio abonnement. Je krijgt hierbij toegang tot meer dan dertig zender en meer dan twintig radio kanalen. Daarnaast kun je programma's voor één uur pauzeren, tot één uur terugspoelen en opnemen.

Daarnaast kun je ook enkele opties aan het pakket toevoegen:

 • TV Replay: Voor € 3 per maand kun je programma's die al begonnen zijn vanaf het begin kijken, tot 36 uur teruggaan in de TV-gids en programma's die niet live zijn terugspoelen en pauzeren.
 • TV Replay+: Voor € 6 per maand krijg je de voordelen van de TV Replay optie en kun je daarnaast ook in programma's die niet live zijn vooruitspoelen.
 • Extra decoder: Heb je meer dan één decoder nodig? Dan kun je voor € 4 per maand en per decoder extra decoders aan jouw pack toevoegen.

Heb je niet genoeg aan de Scarlet TV-zenders die in het abonnement zijn inbegrepen? Dan kun je extra zenders aan jouw abonnement toevoegen. Bekijk nog meer sport met Pickx Sports, meer films, series en documentaires met Pickx Mix of beiden met Pickx+.

Scarlet contact: hoe kan ik de Scarlet klantendienst bereiken?

Wil je met Scarlet contact opnemen? Dan kun je zowel een Scarlet nummer bellen, via de digitale Scarlet contacteren of langs gaan in een Scarlet winkel. Wij hebben voor jou alle Scarlet contactmogelijkheden op een rijtje gezet.

edpnet contact
Contactmogelijkheid Informatie
Telefoon Scarlet helpdienst Van maandag tot vrijdag van 9:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 - 17:00 uur kun je Scarlet bellen op: ☎ 02 275 27 27.
Telefoon Scarlet klantendienst abonnementen Van maandag tot vrijdag van 9:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 - 17:00 uur kun je Scarlet bellen op: ☎ 0800 84 000.
Telefoon Scarlet klantendienst simkaart activeren Van maandag tot vrijdag van 9:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 - 17:00 uur kun je Scarlet bellen op: ☎ 0800 84 444.
Scarlet terug laten bellen Via de Scarlet website is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen als je hulp bij een abonnement bestellen nodig hebt.
Scarlet mail Via het contactformulier op de website van Scarlet kun je de provider een email sturen.
Veelgestelde vragen Op de Scarlet website zijn antwoord op verschillende vragen verzameld.
Scarlet winkel Stel jouw vraag aan een medewerker in een Scarlet winkel.
Telecom tarieven vergelijken Bel van maandag tot vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 8:30 - 17:30 uur naar:☎ 02 588 92 38.

Mijn Scarlet: de digitale Scarlet klantenzone

mijn scarlet

Alle klanten van Scarlet kunnen terecht in Mijn Scarlet. Toegang tot Mijn Scarlet kun je krijgen via de computer, maar het is ook mogelijk om de Mijn Scarlet applicatie te downloaden in de Google of Apple Play Store.

In Mijn Scarlet kun je:

 • jouw verbruik monitoren;
 • jouw abonnement beheren;
 • extra opties aan jouw abonnement toe voegen en / of aanschaffen;
 • jouw facturen bekijken;
 • jouw Scarlet abonnement opzeggen.

Hoe Scarlet opzeggen?

Wil je jouw Scarlet abonnement opzeggen? Dan kun je dit op een aantal manieren doen:

 • Via Mijn Scarlet kun je jouw abonnement bij Scarlet opzeggen. Je gaat hierbij naar het tabblad "Overzicht" waar je kiest welk abonnement je wilt opzeggen en kiest voor "Een probleem melden of raadplegen". Vervolgens kies je voor "Mijn abonnement opzeggen" en wil je de benodigde informatie in.
 • Overstappen naar een andere telecom provider en kiezen voor Easy Switch bij het afsluiten van het contract.
 • CallMePower bellen op: ☎ 02 588 92 38. Wij zullen jou dan helpen aan een nieuw telecom abonnement en zeggen jouw Scarlet abonnement op.