Een goede kwaliteit, eenvoudig aanbod en scherpe tarieven: dat is waar Scarlet voor wilt staan. Deze telecom provider biedt internet en mobiele abonnementen aan, evenals packs, tegen een betaalbare prijs. Ontdek in dit artikel alle Scarlet tarieven, hoe je met Scarlet contact kunt opnemen en wat je moet doen bij een verhuis of het opzeggen van je abonnement.

Scarlet tarieven voor packs

Scarlet biedt verschillende Trio packs aan waarin ze internet en televisie combineren met ofwel mobiele telefonie of vaste telefonie. De inhoud van Scarlet Trio staat vooraf vast, op het gsm abonnement na, kun je dus niet kiezen tussen verschillende abonnementen.

Scarlet Trio tarieven
InternetOnbeperkt downloadvolume (tot 3 TB op de maximale snelheid), een maximale downloadsnelheid van 70 Mbps en een maximale upload snelheid van 10 Mbps.
TVMeer dan dertig TV-zenders en twintig radio kanalen, met een verschillend zenderaanbod voor Wallonië, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaanderen en de mogelijkheid tot programma's pauzeren, terugspoelen en opnemen.
Vaste telefonieOnbeperkt bellen naar vaste lijnen in België op doordeweekse dagen van 16:00 - 8:00 uur en in het weekend (€ 42,00 per maand*).
Mobiele telefonie
 • 10 GB mobiele data, 600 belminuten en onbeperkt SMS'en (€ 50,00 per maand*).
 • 20 GB, onbeperkt bellen en onbeperkt SMS'en (€ 55,00 per maand*).

* Prijzen in mei 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Het surfvolume is bij Scarlet niet daadwerkelijk onbeperkt. Tot 3 TB kun je op de maximale snelheid surfen op internet. Overschreid je de 3 TB, dan zal je internetsnelheid worden verlaagd naar 3 Mbps.

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Neem contact met ons op voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Prijs berekenen

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Laat ons jou terugbellen voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Ieder Scarlet abonnement

Naast het Scarlet Trio pack, kun je ook bij deze telecom provider terecht voor internet en gsm abonnementen. Bij zowel de internet als gsm abonnementen heb je de keuze tussen een aantal abonnementen.

Ieder Scarlet abonnement voor internet

Je hebt de keuze tussen twee Scarlet internet abonnementen. Deze Scarlet tarieven verschillen in zowel de hoeveelheid surfvolume als de maximale downloadsnelheid en de maximale upload snelheid. Bij zowel Scarlet Loco als Scarlet Poco is een wifi modem en mailbox inbegrepen.

Scarlet internet abonnementen
Abonnement Inhoud abonnement Prijs
Scarlet
Poco
Internetverbinding: VDSL
Surfvolume: 50 GB
Downloadsnelheid: 30 Mbps
Upload snelheid: 2 Mbps
€ 23,00
Scarlet
Loco
Internetverbinding: VDSL
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 70 Mbps
Upload snelheid: 10 Mbps
€ 34,00
Scarlet
Loco Fiber Boost
Internetverbinding: Fiber
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 200 Mbps
Upload snelheid: 20 Mbps
€ 44,00
Sluit snel en eenvoudig een abonnement af bij Scarlet

Huidig aanbod op 29/05/2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Het is mogelijk om aan beide Scarlet tarieven extra opties toe te voegen. Zo kun je voor € 3,00 per maand* 50 GB internet toevoegen aan je maandelijkse downloadlimiet bij het Scarlet Poco abonnement zodat jij op de maximale snelheid gebruik kunt blijven maken van internet. Overschrijd je bij het Scarlet Loco abonnement de 3 TB internet, dan kun je voor € 5,00 per maand* 1 TB internet toevoegen.

De hierboven genoemde Scarlet internetsnelheid voor downloaden en uploaden betreft een theoretische internetsnelheid. De daadwerkelijke Scarlet internetsnelheid kan lager uitvallen en kun je meten met de Scarlet speedtest.

Scarlet review

Ben je benieuwd hoe de Scarlet tarieven en klantendienst beoordeeld worden door (oud-)klanten? Lees dan onze Scarlet review door!

Kun je bij Scarlet fiber afsluiten?

Het is momenteel nog niet mogelijk om een Scarlet fiber abonnement af te sluiten. Het is ook nog niet bekend of zo ja en wanneer dit mogelijk zal zijn. Daarnaast geld dat daar waar Proximus fiber heeft uitgerold, je geen Scarlet internet abonnement meer kunt afsluiten.

Wil jij graag een glasvezel abonnement afsluiten of kun je op je adres niet langer meer een Scarlet internet abonnement gebruiken? Je zult dan moeten overstappen naar een andere telecom provider.

Ontzegging toegang tot het VDSL-netwerk

Proximus zal op steeds meer locaties in België de toegang tot VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben als je klant bent bij Proximus, edpnet, Mobile Vikings, Scarlet of Youfone. Bel CallMePower voor meer informatie en gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.

Advertentie - CallMePower 

Ontzegging toegang tot het VDSL-netwerk

Proximus zal op steeds meer locaties in België de toegang tot VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben als je klant bent bij Proximus, edpnet, Mobile Vikings, Scarlet of Youfone. Laat CallMePower jou terugbellen voor meer informatie en gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.

Advertentie - CallMePower 

Ieder Scarlet abonnement voor gsm

Je kunt bij Scarlet kiezen uit drie Scarlet gsm abonnementen. Deze abonnementen verschillen onderling in de hoeveelheid data en belminuten. Bij alle drie de gsm abonnementen van Scarlet kun je onbeperkt SMS'en.

Scarlet gsm abonnementen
Abonnement Inhoud abonnement Prijs
Scarlet
Red
Mobiel internet: 1 GB
Belminuten: 300 minuten
SMS'en: Onbeperkt
€ 8,00
Scarlet
Berry
Mobiel internet: 5 GB
Belminuten: 300 minuten
SMS'en: Onbeperkt
€ 10,00
Scarlet
Cherry
Mobiel internet: 10 GB
Belminuten: 600 minuten
SMS'en: Onbeperkt
€ 13,00
Scarlet
Hot
Mobiel internet: 20 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 18,00
Sluit snel en eenvoudig een abonnement af bij Scarlet

Huidig aanbod op 29/05/2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Als optie bij de Scarlet Red en Scarlet Cherry abonnementen kun je onbeperkt bellen naar andere Scarlet nummers voor € 2,00 per maand*. Daarnaast kun je bij alle Scarlet tarieven voor € 8,00 per maand* 5 GB data toevoegen aan je abonnement.

Het onbeperkt SMS'en en bellen geldt enkel wanneer je naar Belgische telefoonnummers belt of SMS't. Voor bellen en SMS'en naar Europese nummers betaal je de internationale tarieven van Scarlet.

Ieder Scarlet abonnement voor TV

Er wordt maar één Scarlet TV abonnement aangeboden, dat bovendien enkel beschikbaar is in het Scarlet Trio abonnement. Met Scarlet TV:

 • krijg je toegang tot meer dan dertig zenders;
 • krijg je toegang tot meer dan twintig radio-kanalen;
 • kun je programma's voor één uur pauzeren;
 • kun je programma's tot één uur terugspoelen;
 • kun je programma's opnemen.

Daarnaast kun je ook enkele opties aan je Scarlet TV abonnement toevoegen:

 • TV Replay: Voor € 3,00 per maand* kun je programma's die al begonnen zijn vanaf het begin kijken, tot 36 uur teruggaan in de TV-gids en programma's die niet live zijn terugspoelen en pauzeren.
 • TV Replay+: Voor € 6,00 per maand* krijg je de voordelen van de TV Replay optie en kun je daarnaast ook in programma's die niet live zijn vooruitspoelen.
 • Extra decoder: Voor € 4,00 per decoder per maand* kun je extra decoders aan je pack toevoegen.

Als je niet tevreden bent met de Scarlet TV zenders in het abonnement, kun je extra zenders aan je abonnement toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld nog meer sport kijken met de optie Pickx Sports, meer films, series en documentaires kijken met Pickx Mix of beiden met Pickx+.

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Neem contact met ons op voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Prijs berekenen

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Laat ons jou terugbellen voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Klant worden bij Scarlet

Bij Scarlet klant worden doe je snel en eenvoudig door CallMePower te bellen op: 02 588 59 40. Ook kun zelf een abonnement afsluiten via de Scarlet website of je kunt langs gaan bij een Scarlet winkel.

Als je een internet abonnement of pack bij Scarlet afsluit, kun je gebruik maken van Easy Switch, waarbij Scarlet je abonnement bij je huidige provider voor je opzegt. ook als je een gsm abonnement afsluit en je huidige nummer wilt behouden, zal Scarlet je huiduige abonnement opzeggen.

Contactgegevens Scarlet klantendienst

Wil je met Scarlet contact opnemen? Je kunt de Scarlet klantendienst via één van de telefoonnummers bereiken. Welk Scarlet telefoonnummer je dient te bellen, is afhankelijk van de reden waarvoor je belt.

Scarlet contact
Scarlet klantendienstScarlet telefoonnummer
Scarlet helpdienst02 275 27 27
Scarlet klant worden
Scarlet klantendienst: vragen over abonnementen0800 84 000
Scarlet klantendienst: simkaart activeren0800 84 444

Je kunt niet alleen telefonisch met Scarlet contact opnemen. Je kunt de Scarlet klantendienst jou ook laten terugbellen als je hulp bij een abonnement bestellen nodig hebt, een online contactformulier op de Scarlet website invullen of langs gaan bij een Scarlet winkel.

Scarlet problemen en storingen oplossen

Als je Scarlet problemen ervaart, is het aan te raden om eerst zelf bij de veelgestelde vragen op de Scarlet website te kijken. Wellicht dat je het probleem zelf al kunt oplossen. Is dit niet het geval, bel de Scarlet klantendienst dan op: 02 275 27 27.

Hoe kun je Scarlet opzeggen?

Er zijn verschillende manieren waarop je een abonnement bij Scarlet kunt opzeggen.

 • Gebruik Easy Switch bij het veranderen van internet en / of TV abonnement.
 • Gebruik de nummerbehoudoptie bij het veranderen van gsm abonnement.
 • Bel CallMePower om providers te vergelijken, een nieuw abonnement af te sluiten en Scarlet op te zeggen: 02 588 71 43.
 • Ga naar Mijn Scarlet.

Wil je overstappen naar een andere telecom provider in België? Het is dan belangrijk om eerst alle telecom abonnementen en providers te vergelijken. Je kunt hiervoor de hulp van CallMePower inschakelen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Hoe kun je Scarlet verhuizen?

Wil je een Scarlet verhuis regelen? Je doet dit zelf via Mijn Scarlet. Ga minimaal twee weken voor de verhuis naar de online klantenzone en geef bij de abonnementen die je wilt verhuizen aan dat ze verhuist moeten worden. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en je Scarlet verhuis is geregeld.

Voordat je de Scarlet verhuis gaat regelen, is het aan te raden om na te gaan of je op je nieuwe adres al toegang tot het Proximus netwerk hebt of niet. Als dit niet het geval is, zul je na moeten gaan of het mogelijk is om aangesloten te worden op het Proximus netwerk. Als dit ook niet kan, zul je namelijk moeten veranderen van provider.

Scarlet sociaal tarief

Wil je het sociaal tarief bij Scarlet aanvragen? Je dient hiervoor het online contactformulier in te vullen. Scarlet zal vervolgens de aanvraag doorzetten naar het BIPT.

Heb je vragen over het Scarlet sociaal tarief? Neem dan met de Scarlet klantendienst contact op: 02 275 27 27.

Wie is Scarlet?

De missie van Scarlet is om telecom abonnement aan te bieden tegen een betaalbare prijs in heel België. Dit doet Scarlet naar eigen zeggen door enkel te leveren wat jij daadwerkelijk nodig hebt tegen een zeer scherpe prijs. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt.

Daarnaast is het hun doel om het Scarlet aanbod eenvoudig te houden door maar een beperkt aantal abonnementen aan te bieden, transparant te zijn en geen extra kosten in rekening te brengen. Dit doet Scarlet allemaal via het kwaliteit van het Proximus netwerk, hun moederbedrijf.

* Prijzen in mei 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over Scarlet

CallMePower, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. Klik je op een link, dan zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de Scarlet abonnementen
of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de Scarlet
abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).