Een goede kwaliteit, eenvoudig aanbod en scherpe tarieven: dat is waar Scarlet voor wilt staan. Deze telecom provider biedt internet en mobiele abonnementen aan, evenals packs, tegen een betaalbare prijs. Ontdek in dit artikel alle Scarlet tarieven, hoe je met Scarlet contact kunt opnemen en wat je moet doen bij een verhuis of het opzeggen van je abonnement.

Pack van Scarlet

Wil je TV en vaste telefonie afsluiten bij Scarlet, dan zul je dat in een pack moeten doen. Het Scarlet Trio pack combineert internet, TV en telefonie. Je hebt hierbij de keuze tussen een internet en TV met vaste telefonie voor € 42,00 per maand* of met mobiele telefonie voor € 50,00 per maand*.

Scarlet Trio
Internet Onbeperkt downloadvolume (tot 3 TB op de maximale snelheid), een maximale downloadsnelheid van 70 Mbps en een maximale upload snelheid van 10 Mbps.
TV Meer dan dertig TV-zenders en twintig radio kanalen, met een verschillend zenderaanbod voor Wallonië, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaanderen en de mogelijkheid tot programma's pauzeren, terugspoelen en opnemen.
Vaste telefonie Onbeperkt bellen naar vaste lijnen in België op doordeweekse dagen van 16:00 - 8:00 uur en in het weekend.
Mobiele telefonie 6 GB mobiele data, 600 belminuten en onbeperkt SMS'en.

* Prijzen in oktober 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Het surfvolume is bij Scarlet niet daadwerkelijk onbeperkt. Tot 3 TB kun je op de maximale snelheid surfen op internet. Overschreid je de 3 TB, dan zal je internetsnelheid worden verlaagd naar 3 Mbps.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Pack van Scarlet met enkel internet en gsm

Het is op het moment niet mogelijk om een Scarlet Duo pack met enkel internet en TV of met enkel internet en mobiele telefonie af te sluiten.

Internet tarieven van Scarlet

Je hebt de keuze tussen twee Scarlet internet abonnementen. Deze Scarlet tarieven verschillen in zowel de hoeveelheid surfvolume als de maximale downloadsnelheid en de maximale upload snelheid. Bij zowel Scarlet Loco als Scarlet Poco is een wifi modem en mailbox inbegrepen.

€ 23,00 per maand

Scarlet Poco

 • Surfvolume: 50 GB
 • Downloadsnelheid: 30 Mbps
 • Upload snelheid: 2 Mbps
02 588 59 40 Bel me terug
€ 34,00 per maand

Scarlet Loco

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 70 Mbps
 • Upload snelheid: 10 Mbps
02 588 59 40 Bel me terug

Het is mogelijk om aan beide Scarlet tarieven extra opties toe te voegen. Zo kun je voor € 3,00 per maand* 50 GB internet toevoegen aan je maandelijkse downloadlimiet bij het Scarlet Poco abonnement zodat jij op de maximale snelheid gebruik kunt blijven maken van internet. Overschrijd je bij het Scarlet Loco abonnement de 3 TB internet, dan kun je voor € 5,00 per maand* 1 TB internet toevoegen.

De hierboven genoemde Scarlet internetsnelheid voor downloaden en uploaden betreft een theoretische internetsnelheid. De daadwerkelijke Scarlet internetsnelheid kan lager uitvallen en kun je meten met de Scarlet speedtest.

Scarlet review Ben je benieuwd hoe de Scarlet tarieven en klantendienst beoordeeld worden door (oud-)klanten? Lees dan onze Scarlet review door!

Kun je bij Scarlet fiber afsluiten?

Het is momenteel nog niet mogelijk om een Scarlet fiber abonnement af te sluiten. Het is ook nog niet bekend of zo ja en wanneer dit mogelijk zal zijn. Wil jij graag een glasvezel abonnement afsluiten of kun je op je adres niet langer meer een Scarlet internet abonnement gebruiken? Je zult dan moeten overstappen naar een andere telecom provider.

Voor nieuwe klanten van Scarlet is het nu wel mogelijk om aangesloten te worden op het Proximus fiber netwerk, ook al kunnen ze niet voor fiber abonnementen kiezen bij het afsluiten van een internet abonnement bij Scarlet. Het is voor huidige internet klanten van Scarlet nog niet mogelijk om aangesloten te worden op het fiber netwerk.

Transitie naar fiber bij Proximus

Proximus zal op steeds meer locaties in België de toegang tot VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben. Bel CallMePower voor meer informatie en gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.

Advertentie - CallMePower

Gsm tarieven van Scarlet

Je kunt bij Scarlet kiezen uit drie Scarlet gsm abonnementen. Deze abonnementen verschillen onderling in de hoeveelheid data en belminuten. Bij alle drie de gsm abonnementen van Scarlet kun je onbeperkt SMS'en.

€ 8,00 per maand

Scarlet Red

 • 1 GB data
 • 300 belminuten
 • Onbeperkt SMS'en
02 588 59 40 Bel me terug
€ 13,00 per maand

Scarlet Cherry

 • 6 GB data
 • 600 belminuten
 • Onbeperkt SMS'en
02 588 59 40 Bel me terug
€ 18,00 per maand

Scarlet Hot

 • 10 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en
02 588 59 40 Bel me terug

Als optie bij de Scarlet Red en Scarlet Cherry abonnementen kun je onbeperkt bellen naar andere Scarlet nummers voor € 2,00 per maand*. Daarnaast kun je bij alle Scarlet tarieven voor € 8,00 per maand* 5 GB data toevoegen aan je abonnement.

Het onbeperkt SMS'en en bellen geldtenkel wanneer je naar Belgische telefoonnummers belt of SMS't. Voor bellen en SMS'en naar Europese nummers betaal je de internationale tarieven van Scarlet.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV tarieven van Scarlet

Er wordt maar één Scarlet TV abonnement aangeboden, dat bovendien enkel beschikbaar is in het Scarlet Trio abonnement. Met Scarlet TV:

 • krijg je toegang tot meer dan dertig zenders;
 • krijg je toegang tot meer dan twintig radio-kanalen;
 • kun je programma's voor één uur pauzeren;
 • kun je programma's tot één uur terugspoelen;
 • kun je programma's opnemen.

Daarnaast kun je ook enkele opties aan je Scarlet TV abonnement toevoegen:

 • TV Replay: Voor € 3,00 per maand* kun je programma's die al begonnen zijn vanaf het begin kijken, tot 36 uur teruggaan in de TV-gids en programma's die niet live zijn terugspoelen en pauzeren.
 • TV Replay+: Voor € 6,00 per maand* krijg je de voordelen van de TV Replay optie en kun je daarnaast ook in programma's die niet live zijn vooruitspoelen.
 • Extra decoder: Voor € 4,00 per decoder per maand* kun je extra decoders aan je pack toevoegen.

Als je niet tevreden bent met de Scarlet TV zenders in het abonnement, dan kun je extra zenders aan je abonnement toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld nog meer sport kijken met de optie Pickx Sports, meer films, series en documentaires kijken met Pickx Mix of beiden met Pickx+.

Scarlet internet en TV In vergelijking tot veel andere telecom providers, bestaat er geen Scarlet internet en TV abonnement. Scarlet TV is enkel verkrijgbaar in het Scarlet Trio pack met vaste telefonie of mobiele telefonie.

Klant worden bij Scarlet

Bij Scarlet klant worden doe je snel en eenvoudig door CallMePower te bellen op: 02 588 59 40. Ook kun zelf een abonnement afsluiten via de Scarlet website een abonnement of pack.

Als je bij Scarlet klant wordt, kun je kiezen om van Easy Switch gebruik te maken, waarbij Scarlet je abonnement bij je huidige provider voor je op zal zeggen. Dit is enkel mogelijk wanneer je in ieder geval voor internet of TV naar Scarlet overstapt. Sluit je een gsm abonnement bij Scarlet af, dan kun je aangeven dat je jouw huidige gsm nummer wilt behouden tijdens het bestelproces.

Contactgegevens Scarlet

Wil je met Scarlet contact opnemen? Je kunt de Scarlet klantendienst via één van de telefoonnummers bereiken. Welk Scarlet telefoonnummer je dient te bellen, is afhankelijk van de reden waarvoor je belt.

Scarlet contact
Scarlet klantendienst Scarlet telefoonnummer
Scarlet klant worden
02 588 59 40 
Advertentie - Dienst CallMePower
Bel mij gratis terug 
Advertentie - Dienst CallMePower
Scarlet helpdienst 02 275 27 27
Scarlet klantendienst: vragen over abonnementen 0800 84 000
Scarlet klantendienst: simkaart activeren 0800 84 444

Je kunt niet alleen telefonisch met Scarlet contact opnemen. Je kunt de Scarlet klantendienst jou ook laten terugbellen als je hulp bij een abonnement bestellen nodig hebt, een online contactformulier op de Scarlet website invullen of langs gaan bij een Scarlet winkel.

Scarlet problemen en storingen oplossen Als je Scarlet problemen ervaart, is het aan te raden om eerst zelf bij de veelgestelde vragen op de Scarlet website te kijken. Wellicht dat je het probleem zelf al kunt oplossen. Is dit niet het geval, bel de Scarlet klantendienst dan op: 02 275 27 27.

Opzeggen van Scarlet

Wil je jouw Scarlet abonnement opzeggen? Je kunt naar een andere telecom provider overstappen en tijdens het bestelproces van je nieuwe abonnement aangeven dat je van Easy Switch gebruik wilt maken (bij internet en packs) en / of dat je jouw huidige Scarlet nummer wilt behouden (mobiele telefonie). Je nieuwe provider zegt dan je Scarlet abonnement voor je op.

Als je hier hulp bij wilt ontvangen, kun je CallMePower bellen op: 02 588 71 43. Onze telecom experts helpen jou gratis en vrijblijvend met het vergelijken van telecom providers, het afsluiten van een nieuw abonnement en het opzeggen van je Scarlet abonnement.

Zelf je abonnement van Scarlet opzeggen is ook mogelijk. Je regelt dit via Mijn Scarlet. Ga in de online klantenzone naar het tabblad "Overzicht", kies welk abonnement je wilt opzeggen en kies voor "Een probleem melden of raadplegen". Kies vervolgens voor "Mijn abonnement opzeggen" en vul je de benodigde informatie in.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Verhuizen van Scarlet

Wil je een Scarlet verhuis regelen? Je doet dit zelf via Mijn Scarlet. Ga minimaal twee weken voor de verhuis naar de online klantenzone en geef bij de abonnementen die je wilt verhuizen aan dat ze verhuist moeten worden. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en je Scarlet verhuis is geregeld.

Voordat je de Scarlet verhuis gaat regelen, is het aan te raden om na te gaan of je op je nieuwe adres al toegang tot het Proximus netwerk hebt of niet. Als dit niet het geval is, zul je na moeten gaan of het mogelijk is om aangesloten te worden op het Proximus netwerk. Als dit ook niet kan, zul je namelijk moeten veranderen van provider.

Vergeet niet je overige contracten te verhuizen Niet alleen het regelen van je Scarlet verhuis is benodigd als je gaat verhuizen. Je zult ook bijvoorbeeld je energiecontracten moeten verhuizen. Voor gratis hulp bij het verhuizen van al je andere contracten in of naar Vlaanderen, bel je CallMePower op: 02 588 44 02.Advertentie - CallMePower dienst

Scarlet sociaal tarief

Wil je het sociaal tarief bij Scarlet aanvragen? Je dient hiervoor het online contactformulier in te vullen. Scarlet zal vervolgens de aanvraag doorzetten naar het BIPT.

Heb je vragen over het Scarlet sociaal tarief? Neem dan met de Scarlet klantendienst contact op: 02 275 27 27.

Wie is Scarlet?

De missie van Scarlet is om telecom abonnement aan te bieden tegen een betaalbare prijs in heel België. Dit doet Scarlet naar eigen zeggen door enkel te leveren wat jij daadwerkelijk nodig hebt tegen een zeer scherpe prijs. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt.

Daarnaast is het hun doel om het Scarlet aanbod eenvoudig te houden door maar een beperkt aantal abonnementen aan te bieden, transparant te zijn en geen extra kosten in rekening te brengen. Dit doet Scarlet allemaal via het kwaliteit van het Proximus netwerk, hun moederbedrijf.

* Prijzen in oktober 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over Scarlet