Een goede kwaliteit, eenvoudig aanbod en scherpe tarieven: dat is waar Scarlet - een dochteronderneming van Proximus - voor staat. Deze telecom provider biedt internet en mobiele abonnementen aan, evenals packs, tegen een betaalbare prijs. Klanten uit heel België kunnen bij Scarlet een abonnement afsluiten.


Wat is Scarlet?

De missie van Scarlet is om telecom abonnement aan te bieden tegen een betaalbare prijs in heel België. Dit doen zij door enkel te leveren wat jij daadwerkelijk nodig hebt tegen een zeer scherpe prijs. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt.

Daarnaast is het hun doel om hun aanbod eenvoudig te houden door maar een beperkt aantal abonnementen aan te bieden, transparant te zijn en geen extra kosten in rekening te brengen. Dit doen zij allemaal via het kwaliteit van het Proximus netwerk, hun moederbedrijf.

Scarlet abonnement: welke producten biedt Scarlet aan?

Scarlet biedt zowel losse abonnementen aan - voor internet en mobiele telefonie - als packs waardoor het ook mogelijk is om TV en vaste telefonie te verkrijgen.

Overzicht Scarlet abonnement
Product Hoe afsluiten?
Scarlet Internet
 • Los;
 • Samen met TV en mobiel;
 • Samen met TV en vaste telefonie.
Scarlet TV
 • Samen met internet en mobiel;
 • Samen met internet en vaste telefonie.
Scarlet mobile
 • Los;
 • Samen met internet en TV.
Scarlet vaste lijn
 • Samen met internet en TV.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Scarlet Trio: het Scarlet abonnement voor TV, internet en telefonie

Wil je TV en vaste telefonie afsluiten bij deze telecom provider, dan zul je dat in een pack moeten doen. Het Scarlet Trio abonnement combineert internet, TV en vaste telefonie voor € 40,00 per maand*. Het Scarlet Trio Mobile abonnement combineer internet, TV en mobiele telefonie voor € 50,00 per maand*.

Wanneer je Scarlet Trio afsluit, ontvang je:

 • Scarlet internet: Je ontvangt onbeperkt internet. Je ontvangt daarnaast een maximale downloadsnelheid van 50 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 4 Mbps. Indien gewenst, kun je nog extra opties hieraan toevoegen, zoals extra internet als je over de 500 GB heen bent.
 • Scarlet TV: Je ontvangt de 33 populairste TV-zenders. Je kunt, indien gewenst, nog extra opties hieraan toevoegen.
 • Scarlet vaste telefonie: Je kunt onbeperkt bellen naar vaste lijnen in heel België op werkdagen van 16:00 - 8:00 uur en in het weekend. Wil je de hele dag door onbeperkt kunnen bellen, ook naar mobiele nummers kunnen bellen of naar vaste lijnen in het buitenland kunnen bellen? Dan je dit voor € 5 per maand (per optie) aan je abonnement toevoegen.
 • Scarlet mobiele telefonie: Je ontvangt 3 GB data, 300 belminuten - enkel in België - en je kunt daarnaast onbeperkt SMS'en zolang je binnen de grens van 350 SMS'en per dag en 10.000 SMS'en per maand blijft.

Scarlet onbeperkt internet Scarlet is niet daadwerkelijk onbeperkt. Tot 500 GB kun je op de maximale snelheid die in jouw woning beschikbaar is internetten. Overschreid je de 500 GB, dan zal jouw internetsnelheid worden verlaagd naar 3 Mbps.

Scarlet internet: Scarlet Loco en Poco

Er worden twee Scarlet tarieven aangeboden voor Scarlet internet. Deze Scarlet tarieven verschillen in zowel de hoeveelheid internet, de maximale downloadsnelheid als de maximale uploadsnelheid. Bij zowel het Loco als het Poco Scarlet abonnement ontvang je een Wi-Fi modem en een mailbox. Momenteel wordt er nog geen Scarlet fiber abonnement aangeboden.

Scarlet internet abonnementen
Poco Loco
€ 23,00 per maand € 32,00 per maand
Maximale downloadsnelheid: 30 Mbps Maximale downloadsnelheid: 50 Mbps
Maximale uploadsnelheid: 2 Mbps Maximale uploadsnelheid: 4 Mbps
50 GB internet Onbeperkt internet
Internet abonnementen vergelijken:

* Prijzen in juni 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Transitie naar fiber Proximus zal gedurende dit jaar op verschillende locaties in België de toegang de VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben. Bel CallMePower op 02 588 44 02 voor gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.

Het is mogelijk om aan zowel het Loco als Poco Scarlet abonnement extra opties toe te voegen. Zo kun je voor € 3 per maand 50 GB internet toevoegen aan jouw maandelijkse downloadlimiet bij het Scarlet internet Poco abonnement zodat jij op de maximale snelheid gebruik kunt blijven maken van internet. Overschrijdt je bij het Scarlet internet Loco abonnement de 500 GB internet, dan kun je voor € 5 per maand 1 TB internet toevoegen.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Scarlet mobile: Scarlet Red

Wil je een voordelig mobiel abonnement met een snel 4G-netwerk? Dan kun je bij Scarlet kiezen uit drie Scarlet gsm abonnementen.

Scarlet mobile abonnementen
Red Cherry Hot
€ 8,00 per maand € 13,00 per maand € 18,00 per maand
0,5 GB data 3 GB data 18 GB data
300 belminuten 300 belminuten Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en
Gs, abonnementen vergelijken:

* Prijzen in juni 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Ongeacht of je het Red of Cherry Scarlet gsm abonnement hebt, bij beide is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar andere Scarlet gsm-nummers voor € 2 per maand. Daarnaast kun je bij alle Scarlet mobile abonnement voor € 10 per maand 5 GB data toevoegen aan jouw abonnement.

Het onbeperkt SMS'en en bellen geldt enkel wanneer je naar Belgische telefoonnummers belt of SMS't. Voor bellen en SMS'en naar Europese nummers betaal je volgens de internationale tarieven van Scarlet.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Scarlet gsm-nummer ontvangen of eigen nummer behouden

Wil je jouw huidige nummer behouden, dan kun je dat doen op het moment dat je het abonnement besteld. Je hoeft hiervoor enkel de optie "nummeroverdracht" aan te vinken en dan regelt Scarlet de rest.

Wil je een Scarlet gsm-nummer ontvangen, dan kan dat ook. Binnen twee tot drie dagen na het afsluiten van jouw Scarlet gsm abonnement, zul je jouw nieuwe simkaart met jouw Scarlet telefoonnummer ontvangen.

Scarlet TV: Enkel bij Scarlet Trio

Scarlet TV is enkel beschikbaar in het Scarlet Trio abonnement. Met Scarlet TV

 • krijg je toegang tot meer dan dertig zenders;
 • krijg je toegang tot meer dan twintig radio-kanalen;
 • kun je programma's voor één uur pauzeren;
 • kun je programma's tot één uur terugspoelen;
 • kun je programma's opnemen.

Daarnaast kun je ook enkele Scarlet TV opties aan het pakket toevoegen:

 • TV Replay: Voor € 3 per maand kun je programma's die al begonnen zijn vanaf het begin kijken, tot 36 uur teruggaan in de TV-gids en programma's die niet live zijn terugspoelen en pauzeren.
 • TV Replay+: Voor € 6 per maand krijg je de voordelen van de TV Replay optie en kun je daarnaast ook in programma's die niet live zijn vooruitspoelen.
 • Extra decoder: Heb je meer dan één decoder nodig? Dan kun je voor € 4 per maand en per decoder extra decoders aan jouw pack toevoegen.

Heb je niet genoeg aan de Scarlet TV-zenders die in het abonnement zijn inbegrepen? Dan kun je extra zenders aan jouw abonnement toevoegen. Bekijk nog meer sport met Pickx Sports, meer films, series en documentaires met Pickx Mix of beiden met Pickx+.

Scarlet internet en TV In vergelijking tot veel andere telecom providers, bestaat er geen Scarlet internet en TV abonnement. Scarlet TV is enkel verkrijgbaar in het Scarlet Trio pack met Scarlet internet en vaste telefonie of met Scarlet mobile.

Scarlet contact: hoe kan ik de Scarlet klantendienst bereiken?

Wil je met Scarlet contact opnemen? Dan kun je zowel Scarlet bellen, via de digitale weg Scarlet contacteren of langs gaan in een Scarlet winkel. Wij hebben voor jou alle Scarlet contactmogelijkheden op een rijtje gezet.

Scarlet contact
Contactmogelijkheid Informatie
Scarlet klantendienst bellen via één van de telefoonnummers
Telefoon Scarlet helpdienst 02 275 27 27
Scarlet opzeggen
Telefoon Scarlet klantendienst abonnementen 0800 84 000
Telefoon Scarlet klantendienst simkaart activeren 0800 84 444
Overige Scarlet contact mogelijkheden
Scarlet terug laten bellen Via de Scarlet website is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen als je hulp bij een abonnement bestellen nodig hebt.
Scarlet contactformulier Via het contactformulier op de website van Scarlet kun je de provider een e-mail sturen.
Veelgestelde vragen Op de Scarlet website zijn antwoord op verschillende vragen verzameld.
Scarlet winkel Stel jouw vraag aan een medewerker in een Scarlet winkel.

Scarlet review Ben je benieuwd hoe de Scarlet tarieven en klantendienst beoordeeld worden door (oud-)klanten? Lees dan onze Scarlet review door!

Mijn Scarlet: de digitale Scarlet klantenzone

Alle klanten van Scarlet kunnen terecht in Mijn Scarlet. Toegang tot Mijn Scarlet kun je krijgen via de computer, maar het is ook mogelijk om de Mijn Scarlet applicatie te downloaden in de Google of Apple Play Store.

In Mijn Scarlet kun je:

 • jouw verbruik monitoren;
 • jouw abonnement beheren;
 • extra opties aan jouw abonnement toevoegen en / of aanschaffen;
 • jouw facturen bekijken;
 • jouw Scarlet abonnement opzeggen.

Hoe Scarlet opzeggen?

Wil je jouw Scarlet abonnement opzeggen? Dit kun je op een aantal manieren doen. Zo kun je jouw abonnement bij Scarlet opzeggen:

 • via Mijn Scarlet. Je gaat hierbij naar het tabblad "Overzicht" waar je kiest welk abonnement je wilt opzeggen en kiest voor "Een probleem melden of raadplegen". Vervolgens kies je voor "Mijn abonnement opzeggen" en vul je de benodigde informatie in.
 • overstappen naar een andere telecom provider en kiezen voor Easy Switch bij het afsluiten van het contract.
 • CallMePower bellen op: 02 588 44 02. Wij zullen jou dan helpen aan een nieuw telecom abonnement en zeggen jouw Scarlet abonnement op.

* Prijzen in juni 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over Scarlet