CallMePower: dé vergelijker van België

CallMePower helpt bij het vergelijken van aanbiedingen voor energie-, telecom- en verzekeringen in België.

 

Vergelijk energie

Bel onze energie-adviseurs voor al je vragen over energie of voor het maken van een gratis vergelijking.

Vergelijk internet, tv en telefonie

Bel onze telecom-adviseurs voor al je vragen over internet, tv en telefonie of voor het maken van een gratis vergelijking.

 • overstappen
  Vergelijk
  Vind alle informatie over contracten en vergelijk de meest actuele aanbiedingen.
 • dienstverlening
  Stap over
  Stap online of telefonisch over met de gratis dienstverlening van CallMePower.
 • Specialisten
  Bespaar
  Onze experts helpen altijd om de beste prijzen te vinden.

Waarom vergelijken met CallMePower?

 • 17 jaar ervaring

  CallMePower (by Selectra) is al meer dan 17 jaar internationaal actief als vergelijkingswebsite, tegenwoordig in 19 landen: van België tot aan Australië, Frankrijk, Mexico en Spanje.

 • 100% gratis diensten

  Wij bieden onze diensten altijd volledig gratis aan. Er zijn nooit extra kosten voor contracten afgesloten via CallMePower. Sterker nog, je kunt exclusieve kortingen ontvangen bij onze partners.

 • Volledig onafhankelijk

  Wij zijn een volledig onafhankelijk bedrijf zonder banden met de energie-, telecom-, verzekerings- of mediasector. Zo kunnen wij de beste en meest objectieve vergelijking maken.

5 /5
Gebaseerd op 14.047 beoordelingen
5
90%
4
5%
3
1%
2
1%
1
3%
5 / 5
4.7 / 5

Veelgestelde vragen over CallMePower

Wie is CallMePower?

CallMePower is een vergelijkingswebsite opgericht in 2015 door het Franse bedrijf Selectra. Inmiddels is Selectra actief in 19 landen wereldwijd.

Wat doet CallMePower?

Het doel van CallMePower is om consumenten in België te helpen bij het besparen op hun maandelijkse lasten. Dit doen we door het vergelijken van allerlei soorten contracten voor thuis, maar ook door het geven van tips. Op de CallMePower-website vind je uitgebreide informatie over alle onderwerpen die met onze diensten te maken hebben. Van het maken van een speedtest, een checklist voor een verhuis of tips om energie te besparen. Je vindt het bij CallMePower!

Welke diensten biedt CallMePower aan?

CallMePower is op dit moment actief als vergelijker voor energie, mazout, telecom en verzekeringen. Daarnaast helpen we ook met alle stappen die doorlopen moeten worden bij het regelen van een verhuis.

Wellicht interessant: