Mobile Vikings is een telecom provider die gebruik maakt van het netwerk van Orange en actief is op de markt van internet mobiele telefonie. Zij bieden meerdere gsm abonnementen tegen scherpe prijzen en zonder bindende contracten en twee internet abonnementen aan.

Mobile Vikings internet voor thuis

Het is bij Mobile Vikings sinds de zomer van 2022 mogelijk om een Mobile Vikings internet abonnement af te sluiten. Er worden twee Mobile Vikings internet abonnementen aangeboden.

Mobile Vikings internet

€ 38,00 per maand

Mobile Vikings Unlimited Fast internet

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 100 Mbps
 • Upload snelheid: 40 Mbps
Meer informatie
€ 53,00 per maand

Mobile Vikings Unlimited Superfast internet

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 1 Gbps
 • Upload snelheid: 500 Mbps
Meer informatie

De hierboven genoemde internetsnelheden betreffen theoretische internetsnelheden. De daadwerkelijke Mobile Vikings internetsnelheid bij jou thuis kan lager zijn en kun je meten met behulp van de Mobile Vikings speedtest.

Het is momenteel nog niet mogelijk om een Mobile Vikings business abonnemet met internet af te sluiten. Je kunt op dit moment enkel een gsm abonnement bij Mobile Vikings voor bedrijven afsluiten.

Hulp nodig bij het kiezen van een internetabonnement?

Krijg gratis advies van de internetexperts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van een internetabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Combineer Mobile Vikings internet met mobiele telefonie

Het is ook mogelijk om bij Mobile Vikings internet en mobiele telefonie in een pack af te sluiten. Je kunt dan een ieder Mobile Vikings internet abonnement combineren met neen ieder Mobile Vikings gsm abonnement.

Wanneer je een Mobile Vikings pack afsluit, zul je per maand € 3 korting krijgen op de totale abonnementskosten. Een pack bij Mobile Vikings afsluiten kan dus al vanaf € 45,00 per maand*.

Mobile Vikings internet en TV Er wordt geen pakket aangeboden met Mobile Vikings internet en TV. Als je speciaal een pack wilt met TV, zul je een abonnement bij een andere telecom provider moeten afsluiten. Bel voor een gratis vergelijking van alle packs naar: 02 588 71 43.Advertentie - Dienst CallMePower

Mobile Vikings abonnement voor gsm

Als telecom provider biedt Mobile Vikings een vijftal gsm abonnementen aan. Wil je niet aan een gsm abonnement vast zitten, dan is het bij Mobile Vikings ook mogelijk om een prepaid kaart aan te schaffen.

Er worden op dit moment vijf Mobile Vikings gsm abonnementen aangeboden. Het grootste verschil tussen deze abonnementen bevindt zich in de hoeveelheid data, al zit er tussen de goedkoopste twee abonnementen en de rest ook een verschil in de hoeveelheid belminuten. Buiten de Europese Unie kun je bij Mobile Vikings enkel bellen en SMS'en, surfen op het internet is niet mogelijk.

Mobile Vikings gsm

€ 10,00 per maand

Mobile Vikings 1,5 GB

 • 1,5 GB data
 • 150 belminuten
 • Onbeperkt SMS'en
Meer informatie
€ 12,00 per maand

Mobile Vikings 2,5 GB

 • 2,5 GB data
 • 150 belminuten
 • Onbeperkt SMS'en
Meer informatie
€ 15,00 per maand

Mobile Vikings 10 GB

 • 10 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en
Meer informatie
€ 20,00 per maand

Mobile Vikings 15 GB

 • 15 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en
Meer informatie
€ 29,00 per maand

Mobile Vikings 50 GB

 • 50 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en
Meer informatie

Als je klant wordt bij Mobile Vikings, kun je jouw huidige gsm nummer behouden. Een nieuwe, Mobile Vikings simkaart aanvragen is echter ook mogelijk. Tevens is het in beide opties mogelijk om een eSIM aan te vragen. Veel nieuwe telefoons bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van zo'n digitale simkaart.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Wat houdt de Mobile Vikings Clan in?

Wil je samen met vrienden of familie genieten van extra's bovenop je Mobile Vikings abonnement? Vorm dan jouw eigen Mobile Vikings Clan. Zo heb je niet alleen de voordelen die Mobile Vikings aan al hun klanten geeft, maar krijg je ook nog meer data. Jij en de rest van jouw Mobile Vikings Clan moet hiervoor wel een gsm abonnement van minimaal € 15,00 hebben.

 • Viking Clan van twee: Jullie ontvangen beiden 1 GB data gratis bovenop je huidige data.
 • Viking Clan van drie: Jullie ontvangen allemaal 2 GB data gratis bovenop je huidige data.
 • Viking Clan van vier: Jullie ontvangen allemaal 3 GB data gratis bovenop je huidige data.

Mobile Vikings abonnement met gsm Het is bij Mobile Vikings niet mogelijk om een Mobile Vikings abonnement met gsm af te sluiten. Je zult dus los een smartphone aan moeten schaffen. Je kunt wel gebruik maken van de Viking deals, waarbij je bij bijvoorbeeld Coolblue of Krëfel je smartphone aanschaft en vervolgens Vikingspunten ontvangt die je kunt gebruiken voor korting op je factuur.

Een prepaid kaart van Mobile Vikings herladen

Wil je liever geen Mobile Vikings gsm abonnement afsluiten? Dan kun je ook kiezen voor een Mobile Vikings prepaid kaart. Voor zo'n Mobile Vikings herlaadkaart hoef je geen abonnement aan te gaan. Je herlaad namelijk jouw Mobile Vikings simkaart waarna je kunt bellen, SMS'en en internetten totdat je geen krediet meer hebt. Wanneer je geen krediet meer hebt, moet je jouw simkaart van Mobile Vikings herladen.

Bij Mobile Vikings heb je de keuze tussen herlaadkaarten van € 10, € 15, € 20 of € 25. Je kunt hierbij de keuze maken of je juist meer data wilt of meer wilt bellen. Afhankelijk van jouw keuze verandert namelijk de prijs per belminuut. Je kunt daarnaast onbeperkt bellen naar Mobile Vikings en SMS'en.

Ben je toe aan het herladen van de Mobile Vikings simkaart, dan kun je dit op de Mobile Vikings website of in de My Mobile Vikings app doen. Ook kun je dit doen door een SMS te sturen naar 1984 of door automatisch herladen in te stellen.

Mobile Vikings review Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Mobile Vikings en overweeg je klant te worden? Lees dan eerst onze Mobile Vikings review door.

Mobile Vikings internet bestellen

Heb jij enkel data nodig? Dan is Mobile Vikings only data een oplossing voor jou. Je bestelt hierbij namelijk 8 GB data voor € 15,00 die je voor dertig dagen* kunt gebruiken op een simkaart in een mobiele telefoon, maar ook in een tablet of een 4G dongle.

Door deze optie betaal jij niet voor belminuten en SMS'en, enkel voor Mobile Vikings mobiel internet. Je kunt echter nog wel naar gratis nummer en noodnummers bellen. Ook is het nog steeds mogelijk om oproepen en SMS'en te ontvangen.

Viking Deals: korting sparen bij Mobile Vikings

Mobile Vikings heeft al scherpe tarieven, maar het is mogelijk om nog goedkoper uit te zijn met de Viking deals. Je kunt namelijk Vikingpunten sparen als je bij bepaalde webshops aankopen doet. Deze Vikingpunten kun je vervolgens gebruiken om herlaadkaarten aan te schaffen of om jouw factuur te betalen.

Mobile Vikings heeft meerdere partners waarmee ze samenwerken voor de Viking Deals, zoals bol.com, booking.com, Take Away en Hema. Wanneer je bij één van deze webshops een aankoop doet, krijg je een deel van je bedrag terug in Vikingpunten. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen voor korting bij Mobile Vikings. Hierbij geldt dat 1 Vikingpunt gelijk staat aan € 1.

Mobile Vikings contact: hoe kan ik de Mobile Vikings klantendienst bereiken?

Wil je met Mobile Vikings contact opnemen? Er zijn verschillende telefoonnummers die je kunt bereiken. Welk Mobile Vikings telefoonnummer je dient te bellen om met de Mobile Vikings klantendienst in contact te komen, is afhankelijk van de reden en vanaf welk telefoonnummer je belt.

Mobile Vikings contact
Mobile Vikings klantendienst Mobile Vikings telefoonnummer
Mobile Vikings klantendienst met Mobile Vikings telefoonnummer 1976
Mobile Vikings klantendienst zonder Mobile Vikings telefoonnummer / vanuit het buitenland +32 4 56 19 19 76

Er is geen Mobile Vikings winkel waar je langs kunt gaan voor vragen of het afsluiten van een abonnement, aangezien de Mobile Vikings klantendienst 100 % online is. Andere manieren om met de klantendienst van Mobile Vikings contact op te nemen is via de online chat, via WhatsApp, via e-mail, via My Viking en via de sociale media kanalen waarop Mobile Vikings actief is.

Hoe kun je Mobile Vikings opzeggen?

Als je jouw abonnement van Mobile Vikings opzeggen wilt, is het mogelijk om bij een andere telecom provider een abonnement af te sluiten. Als je vervolgens tijdens het bestelproces aangeeft dat je van Easy Switch gebruik wilt maken en / of dat je jouw Mobile Vikings telefoonnummer wilt behouden, zal je nieuwe provider je abonnement bij Mobile Vikings opzeggen.

Wil je enkel je abonnement van Mobile Vikings opzeggen en niet overstappen naar een andere telecom provider, dan dien je zelf het abonnement op te zeggen. Je dient hiervoor naar My Viking te gaan.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe kun je een Mobile Vikings verhuis regelen?

Als je gaat verhuizen en je hebt een Mobile Vikings internet abonnement, zul je minimaal drie weken voor de verhuisdatum je Mobile Vikings verhuis moeten regelen. Dit doe je door met de klantendienst van Mobile Vikings contact op te nemen. Is er in je nieuwe woning nog geen Proximus introdcutiepunt, dan zul je nog eerst met Mobile Vikings contact op moeten nemen zodat alle installaties op tijd ingepland kunnen worden.

Heb je enkel een Mobile Vikings gsm abonnement, dan is het voor een Mobile Vikings verhuis al voldoende om enkel een adreswijziging door te voeren. Dit kun je zelf in My Viking regelen.

Verhuizen van je overige contracten Naast het verhuizen van je telecom abonnemenen, zul je ook andere contracten - zoals je energiecontract - moeten verhuizen. Wil je hier hulp bij ontvangen? Bel dan naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

My Viking: de digitale Mobile Vikings klantendienst

Mobile Vikings beschikt over de digitale Mobile Vikings klantendienst, My Viking, waar alle klanten toegang toe hebben. Je kunt My Viking bereiken via de website of door de My Viking app te downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

In My Viking kun je:

 • jouw verbruik inzien;
 • jouw simkaart herladen;
 • de Vikings Deals gebruiken;
 • jouw abonnement beheren en wijzigen;
 • de Mobile Vikings klantendienst contacteren;
 • de veelgestelde vragen vinden.

Wie is Mobile Vikings en hoe ziet de Mobile Vikings review er uit?

Logo Mobile Vikings

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2008
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet: Los en in een pack
Mobiele telefonie: Los en in een pack
TV:
Vaste telefonie:
Herlaadkaart: ✔️
Netwerk: Proximus
Fiber: ✔️
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen Mobile Vikings

 • Goede en vriendelijke klantendienst.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Scherpe prijzen.
 • Concept van de Vikingpunten.
 • Mobile Vikings Clan.

Nadelen Mobile Vikings

 • Ontvangen van de Vikingpunten.
 • Regelmatig geen bereik.
 • Regelmatig problemen met bellen.
 • Vikingclan enkel bij abonnement van € 15.

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over Mobile Vikings