Wij zijn open op zaterdag en zondag

Wij zijn op zaterdag en zondag telefonisch bereikbaar. Neem contact op met onze experts voor vragen en/of problemen.

Mobile Vikings is een Belgische telecomprovider die zich richt op mensen die houden van vrijheid en flexibiliteit. Het bedrijf biedt een breed scala aan abonnementen en prepaidkaarten aan, zodat je er zeker een vindt die bij je behoeften past. Bekijk hier alle Mobile Vikings abonnementen en de contactgegevens.

Mobile Vikings abonnement voor gsm

Mobile Vikings biedt een vijftal gsm abonnementen aan. Het grootste verschil tussen deze abonnementen bevindt zich in de hoeveelheid data, al zit er tussen de goedkoopste twee abonnementen en de rest ook een verschil in de hoeveelheid belminuten. Buiten de Europese Unie kun je met een Mobile Vikings gsm abonnement enkel bellen en SMS'en, surfen op het internet is niet mogelijk.

Abonnement Inhoud abonnement Prijs
Mobile Vikings
4 GB
Mobiel internet: 4 GB
Belminuten: 150 minuten
SMS'en: Onbeperkt
€ 10,00
Mobile Vikings
15 GB
Mobiel internet: 15 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 15,00
Mobile Vikings
30 GB
Mobiel internet: 30 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 20,00
Mobile Vikings
85 GB
Mobiel internet: 85 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 29,00
Online afsluiten 
Advertentie - Dienst CallMePower

Word nu klant bij Mobile Vikings!
logo Mobile Vikings

Sluit direct een gsm abonnement af bij Mobile Vikings of vergelijk alle gsm providers via CallMePower. (gratis dienst)

Prijs berekenenOF 02 588 71 43

Word nu klant bij Mobile Vikings!
logo Mobile Vikings

Sluit direct een gsm abonnement af bij Mobile Vikings of vergelijk alle gsm providers via CallMePower. (gratis dienst)

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Mobile Vikings Clan

Wil je samen met vrienden of familie genieten van extra's bovenop je Mobile Vikings abonnement? Vorm dan jouw eigen Mobile Vikings Clan. Zo heb je niet alleen de voordelen die Mobile Vikings aan al hun klanten geeft, maar krijg je ook nog meer data. Jij en de rest van jouw Mobile Vikings Clan moet hiervoor wel een gsm abonnement van minimaal € 15,00 hebben.

  • Viking Clan van twee: Jullie ontvangen beiden 1 GB data gratis bovenop je huidige data.
  • Viking Clan van drie: Jullie ontvangen allemaal 2 GB data gratis bovenop je huidige data.
  • Viking Clan van vier: Jullie ontvangen allemaal 3 GB data gratis bovenop je huidige data.

Mobile Vikings abonnement met gsm Het is bij Mobile Vikings niet mogelijk om een Mobile Vikings abonnement met gsm af te sluiten. Je zult dus los een smartphone aan moeten schaffen. Je kunt wel gebruik maken van de Viking deals, waarbij je bij bijvoorbeeld Coolblue of Krëfel je smartphone aanschaft en vervolgens Vikingspunten ontvangt die je kunt gebruiken voor korting op je factuur.

Mobile Vikings abonnement voor internet

Het is bij Mobile Vikings ook mogelijk om een Mobile Vikings internet abonnement af te sluiten. Er worden twee Mobile Vikings internet abonnementen aangeboden.

€ 40,00 per maand

Mobile Vikings Unlimited Fast internet

  • Surfvolume: onbeperkt
  • Downloadsnelheid: 100 Mbps
  • Upload snelheid: 40 Mbps
€ 55,00 per maand

Mobile Vikings Unlimited Superfast internet

  • Surfvolume: onbeperkt
  • Downloadsnelheid: 1 Gbps
  • Upload snelheid: 500 Mbps

De hierboven genoemde internetsnelheden betreffen theoretische internetsnelheden. De daadwerkelijke Mobile Vikings internetsnelheid bij jou thuis kan lager zijn en kun je meten met behulp van de Mobile Vikings speedtest.

Het is momenteel nog niet mogelijk om een Mobile Vikings business abonnemet met internet af te sluiten. Je kunt op dit moment enkel een gsm abonnement bij Mobile Vikings voor bedrijven afsluiten.

Hulp nodig met een internet abonnement kiezen?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle internet abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Hulp nodig met een internet abonnement kiezen?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle internet abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Mobile Vikings abonnement met internet en gsm

Het is ook mogelijk om bij Mobile Vikings internet en mobiele telefonie in een pack af te sluiten. Je kunt elk internet abonnement combineren met elk gsm abonnement.

Wanneer je een Mobile Vikings abonnement met zowel internet als mobiele telefonie afsluit, zul je per maand € 3,00 korting krijgen op de totale abonnementskosten. Een pack bij Mobile Vikings afsluiten kan dus al vanaf € 47,00 per maand*.

Mobile Vikings internet en TV Er wordt geen pakket aangeboden met Mobile Vikings internet en TV. Als je speciaal een pack wilt met TV, zul je een abonnement bij een andere telecom provider moeten afsluiten. Bel voor een gratis vergelijking van alle packs naar: 02 588 71 43.Advertentie - Dienst CallMePower

Mobile Vikings herladen

Wil je liever geen Mobile Vikings gsm abonnement afsluiten? Dan kun je ook kiezen voor een prepaid kaart. Voor een Mobile Vikings herlaadkaart hoef je geen abonnement aan te gaan. Je herlaad namelijk je simkaart waarna je kunt bellen, SMS'en en internetten totdat je geen krediet meer hebt. Wanneer je geen krediet meer hebt, moet je jouw prepaid kaart van Mobile Vikings herladen.

Bij Mobile Vikings heb je de keuze tussen herlaadkaarten van € 10,00, € 15,00, € 20,00 of € 25,00. Je kunt hierbij de keuze maken of je juist meer data wilt of meer wilt bellen. Afhankelijk van je keuze verandert de prijs per belminuut. Je kunt daarnaast onbeperkt bellen naar Mobile Vikings en SMS'en.

Moet je jouw prepaid kaart van Mobile Vikings herladen? Je kunt dit via de Mobile Vikings website of in de My Mobile Vikings app doen. Ook kun je dit doen door een SMS te sturen naar 1984 of door automatisch herladen in te stellen.

Mobile Vikings review Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Mobile Vikings en overweeg je klant te worden? Lees dan eerst onze Mobile Vikings review door.

Klant worden bij Mobile Vikings

Je kunt snel en eenvoudig bij Mobile Vikings klant worden via de Mobile Vikings website. Ga op de website naar de gsm of internet abonnementen en geef aan welk abonnement je wilt afsluiten. Doorloop vervolgens het bestelproces.

Als je in ieder geval voor internet overstapt, is het ook mogelijk om naar Mobile Vikings over te stappen en Easy Switch te gebruiken. Mobile Vikings zal in dit geval je abonnement bij je oude provider voor je opzeggen. Wil je jouw huidige gsm nummer behouden, dan kun je dit ook tijdens het bestelproces doorgeven.

Contactgegevens Mobile Vikings

Wil je met Mobile Vikings contact opnemen? Er zijn verschillende telefoonnummers die je kunt bereiken. Welk Mobile Vikings telefoonnummer je dient te bellen om met de Mobile Vikings klantendienst in contact te komen, is afhankelijk van of je met een Mobile Vikings nummer belt of niet.

Mobile Vikings contact
Mobile Vikings klantendienstMobile Vikings telefoonnummer
Mobile Vikings klantendienst met Mobile Vikings telefoonnummer1976
Mobile Vikings klantendienst zonder Mobile Vikings telefoonnummer / vanuit het buitenland+32 4 56 19 19 76
Mobile Vikings gsm abonnement afsluitenZelf afsluiten

Er is geen Mobile Vikings winkel waar je langs kunt gaan voor vragen of het afsluiten van een abonnement, aangezien de Mobile Vikings klantendienst 100 % online is.

Andere manieren om met de klantendienst van Mobile Vikings contact op te nemen is via de online chat, via WhatsApp, via e-mail, via My Viking en via sociale media.

Mobile Vikings opzeggen

Als je jouw abonnement van Mobile Vikings opzeggen wilt, is het mogelijk om bij een andere telecom provider een abonnement af te sluiten. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat je van Easy Switch gebruik wilt maken en / of dat je jouw Mobile Vikings telefoonnummer wilt behouden, zal je nieuwe provider je abonnement bij Mobile Vikings opzeggen.

Voor het overstappen naar een andere telecom provider kun je de hulp van CallMePower inschakelen. Onze telecom experts helpen jou gratis en vrijblijvend met gsm providers vergelijken, een nieuw gsm abonnement afsluiten en je Mobile Vikings abonnement opzeggen. Je kunt ons bereiken op: 02 588 71 43.

Wil je enkel je abonnement van Mobile Vikings opzeggen en niet overstappen naar een andere telecom provider, moet je zelf je abonnement opzeggen. Je dient hiervoor naar My Viking te gaan.

Wil je veranderen van telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Mobile Vikings verhuizen

Als je gaat verhuizen en je hebt een Mobile Vikings internet abonnement, zul je minimaal drie weken voor de verhuisdatum je Mobile Vikings verhuis moeten regelen. Dit doe je door met de klantendienst van Mobile Vikings contact op te nemen.

Is er in je nieuwe woning nog geen Proximus introductiepunt, zul je eerst met Mobile Vikings contact op moeten nemen zodat alle installaties op tijd ingepland kunnen worden.

Heb je enkel een Mobile Vikings gsm abonnement, dan is het voor een Mobile Vikings verhuis al voldoende om enkel een adreswijziging door te voeren. Dit kun je zelf in My Viking regelen.

Verhuizen van je overige contracten Naast het verhuizen van je telecom abonnemenen, zul je ook andere contracten - zoals je energiecontract - moeten verhuizen. Wil je hulp bij het verhuizen van je contracten in of naar Vlaanderen ontvangen? Bel dan naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Korting sparen bij Mobile Vikings met Viking Deals

Mobile Vikings heeft al scherpe tarieven, maar het is mogelijk om nog goedkoper uit te zijn met de Viking deals. Je kunt namelijk Vikingpunten sparen als je bij bepaalde webshops aankopen doet. Deze Vikingpunten kun je vervolgens gebruiken om herlaadkaarten aan te schaffen of om je factuur te betalen / korting te krijgen op je factuur.

Mobile Vikings heeft meerdere partners waarmee ze samenwerken voor de Viking Deals, zoals bol.com, booking.com, Take Away en Hema. Wanneer je bij één van deze webshops een aankoop doet, krijg je een deel van je bedrag terug in Vikingpunten. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen voor korting bij Mobile Vikings. Hierbij geldt dat één Vikingpunt gelijk staat aan € 1,00.

* Prijzen in februari 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over Mobile Vikings

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
CallMePower heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

Mobile Vikings klant worden of extra informatie ontvangen?

Sluit direct een Mobile Vikings gsm abonnement af of bel CallMePower
voor een vergelijking van alle abonnementen. (gratis dienst)

Sluit direct een Mobile Vikings gsm abonnement af of laat CallMePower jou
terugbellen voor een vergelijking van alle abonnementen. (gratis dienst)