Mobile Vikings is een telecom provider die gebruik maakt van het netwerk van Orange en actief is op de markt van internet mobiele telefonie. Zij bieden meerdere gsm abonnementen tegen scherpe prijzen en zonder bindende contracten en twee internet abonnementen aan.


Aanbod Mobile Vikings abonnement voor mobiel telefoons

Als telecom provider biedt Mobile Vikings gsm abonnementen aan en vanaf 14 juni ook internet. Zo heb je de keuze tussen een vijftal gsm-abonnementen en twee internet abonnementen. Daarnaast biedt Mobile Vikings ook de optie van een Mobile Vikings prepaid kaart, waardoor je helemaal geen abonnement hoeft aan te gaan.

Als je klant wordt bij Mobile Vikings, kun je jouw huidige gsm-nummer behouden. Een nieuwe, Mobile Vikings simkaart aanvragen is echter ook mogelijk. Tevens is het in beide opties mogelijk om een eSIM aan te vragen. Veel nieuwe telefoons bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van zo'n digitale simkaart.

Mobile Vikings gsm abonnement afsluiten

Er worden op dit moment vijf Mobile Vikings gsm abonnementen aangeboden. Het grootste verschil tussen deze abonnementen bevindt zich in de hoeveelheid data, al zit er tussen de goedkoopste twee abonnementen en de rest ook een verschil in de hoeveelheid belminuten.

Mobile Vikings abonnement
Mobile Vikings 1,5 GB Mobile Vikings 2,5 GB Mobile Vikings 10 GB Mobile Vikings 15 GB Mobile Vikings Unlimited
€ 10 € 12 € 15 € 20 € 29
150 belminuten 150 belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en
1,5 GB data 2,5 GB data 10 GB data 15 GB data Onbeperkt data
Hulp bij gsm abonnementen vergelijken:

Maandelijkse prijzen in mei 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Een Mobile Vikings gsm abonnement met onbeperkt mobiel internet is in werkelijkheid niet 100 % onbeperkt. Je kunt namelijk maar tot 50 GB op de maximale snelheid internetten, daarna wordt de internetsnelheid verlaagd.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Wat houdt de Mobile Vikings Clan in?

Wil je samen met vrienden of familie genieten van extra's bovenop jouw Mobile Vikings abonnement? Vorm dan jouw eigen Mobile Vikings Clan. Zo heb je niet alleen de voordelen die Mobile Vikings aan al hun klanten geeft, maar krijg je ook nog meer data. Jij en de rest van jouw Mobile Vikings Clan moet hiervoor wel een abonnement van minimaal € 15 hebben.

  • Viking Clan van twee: Jullie ontvangen beiden 1 GB data gratis bovenop je huidige data.
  • Viking Clan van drie: Jullie ontvangen allemaal 2 GB data gratis bovenop je huidige data.
  • Viking Clan van vier: Jullie ontvangen allemaal 3 GB data gratis bovenop je huidige data.

Als jij toetreed tot een Mobile Vikings Clan en een Mobile Vikings Unlimited abonnement hebt, dan wordt jouw grens van onbeperkt internet op maximale snelheid verhoogt naar 51 GB, 52 GB of 53 GB (afhankelijk van de grote van de Mobile Vikings Clan).

Mobile Vikings abonnement met gsm Het is bij Mobile Vikings niet mogelijk om een Mobile Vikings abonnement met gsm af te sluiten. Je zult dus los een smartphone aan moeten schaffen. Je kunt wel gebruik maken van de Vikingdeals, waarbij je bij bijvoorbeeld Coolblue of Krëfel je smartphone aanschaft en vervolgens Vikingspunten ontvangt die je kunt gebruiken voor korting op je factuur.

Een prepaid kaart van Mobile Vikings herladen

Wil je liever geen Mobile Vikings gsm abonnement afsluiten? Dan kun je ook kiezen voor een Mobile Vikings prepaid kaart. Voor zo'n Mobile Vikings herlaadkaart hoef je geen abonnement aan te gaan. Je herlaad namelijk jouw Mobile Vikings simkaart waarna je kunt bellen, SMS'en en internetten totdat je geen krediet meer hebt. Wanneer je geen krediet meer hebt, moet je jouw simkaart van Mobile Vikings herladen.

Bij Mobile Vikings heb je de keuze tussen herlaadkaarten van € 10, € 15, € 20 of € 25. Je kunt hierbij de keuze maken of je juist meer data wilt of meer wilt bellen. Afhankelijk van jouw keuze verandert namelijk de prijs per belminuut. Je kunt daarnaast onbeperkt bellen naar Mobile Vikings en SMS'en.

Ben je toe aan het herladen van de Mobile Vikings simkaart, dan kun je dit op de Mobile Vikings website of in de My Mobile Vikings app doen. Ook kun je dit doen door een SMS te sturen naar 1984 of door automatisch herladen in te stellen.

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Bel ons voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Laat ons jou terugbellen voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Mobile Vikings internet bestellen

Heb jij enkel data nodig? Dan biedt de Mobile Vikings only data een oplossing voor jou. Je bestelt hierbij namelijk 8 GB data voor € 15 die je voor dertig dagen kunt gebruiken op een simkaart in een mobiele telefoon, maar ook in een tablet of een 4G dongle.

Door deze optie betaal jij niet voor belminuten en SMS'en, enkel voor data. Je kunt echter nog wel naar gratis nummer en noodnummers bellen. Ook is het nog steeds mogelijk om oproepen en SMS'en te ontvangen.

Nieuw bij Mobile Vikings: Mobile Vikings internet thuis

Vanaf 14 juni is het bij Mobile Vikings ook mogelijk om een Mobile Vikings internet abonnement af te sluiten. Je kunt jezelf nu al aanmelen om als één van de eerste het nieuwe internet abonnement te krijgen. Er worden twee Mobile Vikings internet abonnementen aangeboden.

Internet abonnement Mobile Vikings
  Mobile Vikings Unlimited Fast Internet Mobile Vikings Unlimited Superfast Internet
Onbeperkt internet    
Type internet VDSL VDSL of fiber
Maximale downloadsnelheid 100 Mbps 1 Gbps
Maximale uploadsnelheid 40 Mbps 500 Mbps
Internet modem Inbegrepen Inbegrepen
Prijs € 38 € 53
Hulp bij internet abonnementen vergelijken:

Maandelijkse prijzen in juni 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Wanneer je Mobile Vikings internet thuis combineert met een Mobile Vikings gsm abonnement, krijg je € 3 korting op je internet abonnement.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Viking Deals: korting sparen bij Mobile Vikings

Mobile Vikings heeft al scherpe tarieven, maar het is mogelijk om nog goedkoper uit te zijn met de Viking deals. Je kunt namelijk Vikingpunten sparen als je bij bepaalde webshops aankopen doet. Deze Vikingpunten kun je vervolgens gebruiken om herlaadkaarten aan te schaffen of om jouw factuur te betalen.

Mobile Vikings heeft meerdere partners waarmee ze samenwerken voor de Viking Deals, zoals bol.com, booking.com, Take Away en Hema. Wanneer je bij één van deze webshops een aankoop doet, krijg je een deel van je bedrag terug in Vikingpunten. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen voor korting bij Mobile Vikings. Hierbij geldt dat 1 Vikingpunt gelijk staat aan € 1.

Mobile Vikings contact: hoe kan ik de Mobile Vikings klantendienst bereiken?

Er is geen Mobile Vikings winkel waar je langs kunt gaan voor vragen of het afsluiten van een abonnement, aangezien de Mobile Vikings klantendienst 100 % online is. Met Mobile Vikings contact opnemen kun je echter via verschillende andere manieren doen.

Mobile Vikings contact
Contactmogelijkheid Informatie
Telefoon Mobile Vikings klantendienst klanten 1976
Telefoon Mobile Vikings opzeggen
Telefoon Mobile Vikings klantendienst +32 4 56 19 19 76
Online chat Via de website van Mobile Vikings kun je via de chat contact opnemen met Mobile Vikings.
WhatsApp Mobile Vikings klantendienst +32 4 56 13 06 93
E-mail Mobile Vikings klantendienst Je kunt Mobile Vikings een e-mail sturen op: info@mobilevikings.be.
Veelgestelde vragen Mobile Vikings beantwoord op hun website al veel vragen.
My Viking In My Mobile Vikings kun je de veelgestelde vragen van Mobile Vikings vinden en met Mobile Vikings contact opnemen.
Sociale media Via Facebook Messenger en Twitter kun je Mobile Vikings contacteren.

Mobile Vikings opzeggen Wil je jouw Mobile Vikings abonnement opzeggen? Je kunt dit eenvoudig doen door te bellen naar: 02 588 44 02. Wil je meer informatie hierover? Lees dan ons artikel over het abonnement van Mobile Vikings opzeggen.

My Viking: de digitale Mobile Vikings klantendienst

Mobile Vikings beschikt over de digitale Mobile Vikings klantendienst, My Mobile Vikings, waar alle klanten toegang toe hebben. Je kunt My Mobile Vikings bereiken via de website of door de My Mobile Vikings app te downloaden in de Google of Apple Play Store. In My Mobile Vikings kun je:

  • jouw verbruik inzien;
  • jouw simkaart herladen;
  • de Vikings Deals gebruiken;
  • jouw abonnement beheren en wijzigen;
  • de Mobile Vikings klantendienst contacteren;
  • de veelgestelde vragen vinden.

Mobile Vikings review: hoe wordt Mobile Vikings beoordeeld

Als we kijken naar de score die aan Mobile Vikings gegeven wordt op Trustpilot, dan valt die met 2,2 / 5 erg tegen. De voornaamste klachten gaan hierbij over het toekennen van de Vikingpunten van de Viking Deals. Daarnaast zijn er ook veel klachten over de slechte server.

Daarentegen wordt wel aangegeven dat de Mobile Vikings klantendienst en dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is.

Mobile Vikings review Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Mobile Vikings en overweeg je klant te worden? Lees dan eerst onze Mobile Vikings review door!

Meer info over Mobile Vikings