Energieleveranciers vergelijken in België: vergelijk leveranciers voor elektriciteit en gas, alle tarieven, energieprijzen en méér!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel voor gratis energieadvies van CallMePower en start met besparen!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of bel op werkdagen tussen 8 en 19h.

Energieleveranciers vergelijken kan veel energie kosten! Zelf een vergelijking van de leveranciers maken is tijdrovend en kan lastig zijn. Daarom is het voor jou van belang om alle aanbieders bij een partij te vergelijken die de Belgische energiemarkt goed kent, een markt die constant in beweging is. Vergelijk daarom de energieleveranciers voor gas en elektriciteit op CallMePower. Voor jou vergelijken we maandelijks alle tarieven en verschillende formules van de energieleveranciers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, of je nu op zoek bent naar een goede stroomleverancier of aardgasleverancier? Bereken welke energieleverancier het goedkoopst is in onze online prijsvergelijker die alle beschikbare tarieven vergelijkt. Zie vlot in een paar muisklikken welke aanbieder van elektriciteit en aardgas het best bij jou past en begin met besparen!

energieleveranciers vergelijken België

Energieleveranciers vergelijken

Wil je gebruiken maken van aardgas of elektriciteit of beide? Dan zul je een energiecontract moeten sluiten met een energieleverancier. Elke energieleverancier biedt andere contracten aan, met andere prijzen en de voorwaarden verschillen onderling. Energieleveranciers vergelijken is daarom belangrijk, door het uitgebreide aanbod, is het vergelijken van energieleveranciers, de prijzen en voorwaarden tijdrovend. We helpen jou om een juiste én voordelige keuze te maken. Je leest hier verder hoe je best energie kunt vergelijken.

besparen

Energieleveranciers vergelijken?

Vergelijk de energieleveranciers in de prijsvergelijkingsmodule van CallMePower. Kies door te vergelijken de voordeligste leverancier!

Overzicht energieleveranciers in België

Energieleveranciers vergelijken is meer dan alleen maar de prijzen op een rij zetten. Je wil immers ook op andere aspecten een vergelijking maken van de aanbieders. Je kan pas goed energieleveranciers vergelijken als je een compleet overzicht hebt van de leveranciers. Hieronder vermelden we de gehele lijst met een overzicht van de energieleveranciers voor huishoudelijke klanten en KMO's die elektriciteit en aardgas aanbieden in België.

Overzicht energieleveranciers in België - Huishoudelijke klanten en KMO's
Energieleverancier Tariefkaarten Elektriciteit Aardgas Groene score Waar actief?
logo antargaz
kaart Belgie met Vlaanderen en wallonië
logo aspiravi energy
kaart Vlaanderen
logo Bolt Energie
kaart Vlaanderen
logo cociter
kaart Wallonie
logo ecopower
kaart Vlaanderen
logo elegant
kaart Vlaanderen
logo ENGIE electrabel
kaart België
Eneco Energieleverancier Belgie
kaart vlaanderen en wallonie
Logo van de leverancier Energie 2030
kaart België
logo essent
kaart vlaanderen en wallonie
logo lampiris
kaart Belgie
Logo Luminus
kaart Belgie Vlaanderen en Wallonië
Logo Mega (Power Online S.A.)
kaart Belgie
logo octaplus
kaart Belgie
logo Trevion
kaart vlaanderen
logo Vlaamse Energieleverancier
kaart Vlaanderen
logo wase wind
kaart vlaanderen
Logo Watz
kaart van België Vlaanderen en Wallonië

De hierboven genoemde energieleveranciers leveren gas en / of elektriciteit aan huishoudelijke klanten (particulieren) in Vlaanderen, Wallonië en / of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ben je een zelfstandige of KMO? Dan kun je op deze website de energieleveranciers vergelijken.

Vergelijk hoe groen de energieleveranciers zijn

Je vindt naast de algemene informatie over de leveranciers in België, zoals de tarieven, alle actuele prijzen, de contactgegevens en eventuele extra diensten, ook een vergelijking van het groene aanbod bij de energieleveranciers. Je kunt in de onderstaande tabel ook vergelijken hoe 'groen' deze presteert volgens Greenpeace voor het opwekken (stroomproductie), de aankoop of oorsprong van stroom en het investeringsbeleid van de energieleveranciers.

Tarieven energieleveranciers vergelijken

energieleveranciers vergelijken

Bij CallMePower houden we van tarieven vergelijken. Het zit in onze DNA! Daarom vergelijken wij graag voor jou de energietarieven tussen de energieleveranciers in België.

We houden de meest populaire energietarieven en prijzen voor elektriciteit en aardgas van ENGIE Electrabel en die van een andere aanbieder tegen de lamp. Wij willen je van harte welkom heten bij de andere versus edities van CallMePower. Want, wie wordt de winnaar in iedere editie?:

  1. ENGIE Electrabel voordeliger dan Luminus? We vergelijken de twee grootste energieleveranciers met elkaar.
  2. Wie is goedkoper: ENGIE Electrabel of Eneco?
  3. Bij welke energieleverancier ben jij goedkoper uit: ENGIE Electrabel of Lamparis?
  4. Is energieleverancier: ENGIE Electrabel of Mega goedkoper?
  5. Wie is voordeliger: ENGIE Electrabel of Essent?
  6. Kies je energieleverancier: Luminus of Eneco?
  7. Welke energieleverancier is goedkoper: Luminus of Lampiris?
  8. Bij welke leverancier ben je voordeliger uit: Lampiris of Eneco?
  9. Bij wie kun je gezien de prijs best klant worden: ENGIE Electrabel of Octa+?

energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken in de prijzenvergelijker!

Vergelijk de leveranciers, stap over en bespaar op je energiefactuur. Alle tarieven en deals op een rijtje!

Tarieven elektriciteitsleveranciers vergelijken

elektriciteitstarieven energieleveranciers vergelijken

Op zoek naar een (nieuwe) elektriciteitsleverancier? Als je graag de energieleveranciers voor stroom wenst te vergelijken kun je dat doen is onze vergelijker voor elektriciteitsprijzen. Je bent namelijk niet verplicht dezelfde energieleverancier aan te houden voor je elektriciteit en aardgas. We maken aan de hand van jouw persoonlijke verbruiksprofiel en postcode een complete vergelijking van alle leveranciers van elektriciteit in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. In een paar muisklikken heb jij de energieleveranciers voor stroom vergeleken!

Tarieven gasleveranciers vergelijken

energieleveranciers gas vergelijken

Wil je veranderen van gasleverancier of wil je de gasprijzen vergelijken? Vergelijk alle gasleveranciers in de prijsvergelijker voor aardgas. We maken in deze tool een vergelijking van alle aardgastarieven die in België beschikbaar zijn voor jou als huishoudelijke klant op basis van jouw persoonlijke situatie en gasconsumptie. Zo weet je altijd wie de goedkoopste gasleverancier is!

Prijsvergelijking energieleveranciers in België

Goedkope energie? Wie de goedkoopste energieleverancier is, hangt af van veel factoren. Het verschilt onder andere per leverancier, per type tarief én bovendien verschilt de prijs van maand tot maand. Wij van CallMePower willen het makkelijk maken voor je en daarom houden we de prijzen en deals van de Belgische energiemaatschappijen iedere maand bij. Zodat jij de beste keuze maakt om te besparen op je energiefactuur!

gas en elektriciteit

Gratis keuzehulp nodig bij het vergelijken?

Vergelijk! Bel ons voor gratis energieadvies en start met besparen!

gas en elektriciteit

Gratis keuzehulp nodig bij het vergelijken?

We bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel ons op werkdagen tussen 8 en 19 uur.

De energiemarkt in België vergelijken

Wij nemen maandelijks de actuele marktcijfers van België en in het bijzonder Vlaanderen onder de loep. Wij kijken daarbij ook naar het marktaandeel van iedere energieaanbieder. Lees meer over de marktcijfers in de energiegids.

huis België

In België bestaan er lokale monopolies die zorgen voor de distributie van elektriciteit en/of aardgas, zoals Fluvius (Eandis en Infrax), dit nutsbedrijf is verantwoordelijk voor Vlaanderen of Sibelga, aanwezig  Brussel aanwezig is als netbeheerder voor de distributie van aardgas en elektriciteit. Sinds de liberalisering van de energiemarkt in de jaren 2000 zijn de oude monopolies nog enkel bevoegd voor de distributie van elektriciteit (het onderhoud van het net en de controle van de meterstanden). De energieleveranciers zoals ENGIE Electrabel, Luminus, Eneco, Mega, Lampiris, Essent, enz... houden zich eerder bezig met de bediening van de Belgische klanten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Geactualiseerd op