Energieadvies nodig? Wij helpen je snel!

02 588 92 38 Of bel mij gratis terug!
gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel ons voor gratis energieadvies en start met besparen!

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

We bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel ons op werkdagen tussen 8 en 18 uur.

Volg deze procedures en weet dankzij de energiegids hoe je al je energiezaken kunt regelen!

Wil je jouw energie regelen en weet je niet precies hoe je te werk moet gaan? Geen zorgen! We leggen je in de energiegids alle procedures uit om je gas en/of elektriciteit te regelen, van een aansluiting op het gasnet tot het regelen van onderhoud voor jouw gasketel. Zodat jij weet hoe je jouw energiecontract tot in de puntjes op orde kunt maken, geheel naar jouw wensen en volgens de regels. We verstrekken tips, checklists, zodat je een stappenplan kunt volgen voor jouw energiebehoefte.

Procedures energieaansluiting en energiecontract

Alles over de procedures van een energieaansluiting regelen, een aansluiting op het elektriciteitsnet bijvoorbeeld, een energiemeter plaatsen of een meter verplaatsen. Of volg het stappenplan om een energiecontract voor gas en/of elektrictiteit aan te gaan of stop te zetten:

veranderen van energieleverancier

Procedures extra diensten en andere energiezaken

Op naar een duurzamere wereld: informeer je over alles omtrent CO2-compensatie en het compenseren van jouw CO2-uitstoot om jouw ecologische voetafdruk en impact op het mulieu en klimaat te verminderen.


Procedures verhuizen

verhuisdozen

We zijn niet voor niets dé gids op energie- en verhuisgebied, daarom leggen we je de juiste procedure uit voor jouw verhuis: zo wordt verhuizen een stuk makkelijker!


Procedures energiemeters

Ook op het gebied van energiemeters helpen we je op weg! Of je nu de meterstanden wil opnemen, een slimme meter krijgt, een budgetmeter hebt of wil weten welke elektriciteitsmeter de beste keuze is? Je vindt het antwoord bij de energiegids voor meters!