energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Procedures en stappenplannen voor alles over energie

Geactualiseerd op
minuten lezen

Voor het regelen van energie zal je rekening moeten houden met een aantal procedures en stappenplannen, zowel voor je energiecontract als voor energie in je woning. In deze categorie van de CallMePower energiegids vind je alle informatie over de procedures.

Procedures bij gaslek en stroompanne

Problemen met gas en / of elektriciteit in je woning is nooit prettig. In sommige gevallen kun je zelf kijken of je een oplossing kunt vinden, maar in andere gevallen, zoals bij een vermoedelijk gaslek, moet je het noodnummer, de netbeheerder of een expert bellen. Bekijk in de artikelen hieronder wat je moet doen in welk geval en wie je moet benaderen.

Procedures aansluitingen energie

Een energieaansluiting regelen, een aansluiting op het elektriciteitsnet bijvoorbeeld, een energiemeter plaatsen of een meter verplaatsen, antwoorden op al je vragen over de procedures vind je hier.

Procedures energiecontracten

Voor het afsluiten van een nieuw energiecontract of het opzeggen van je contract zal je een aantal stappen moeten doorlopen. Bekijk de procedures bij het aanpassen van je energiecontract:

Procedures extra diensten en andere energiezaken

Verminder je energiekosten door mee te doen aan groepsaankopen, premies aan te vragen en je apparatuur te onderhouden. Bekijk de informatiepagina’s over de stappenplannen om je factuur te verlagen: