edpnet is een telecom provider die actief is in heel België. Ze onderscheiden zich van de andere telecom providers door abonnementen met een zeer competitieve prijs en échte, 100 % onbeperkte, internet abonnementen aan te bieden. Ontdek in dit artikel alles over de edpnet abonnementen en de contactmogelijkheden.

edpnet mobile

Het edpnet mobile abonnement kun je volledig zelf samenstellen, waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel belminuten / SMS'en en hoeveel data je wilt.

edpnet gsm abonnementen
Abonnement Inhoud abonnement Prijs
edpnet
2 GB + 400 minuten
Mobiel internet: 2 GB
Belminuten: 400 minuten
SMS'en: 400 SMS'en
€ 8,00
edpnet
10 GB + 400 minuten
Mobiel internet: 10 GB
Belminuten: 400 minuten
SMS'en: 400 SMS'en
€ 11,00
edpnet
2 GB + onbeperkt bellen
Mobiel internet: 2 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 12,00
edpnet
10 GB + onbeperkt bellen
Mobiel internet: 10 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 15,00
edpnet
15 GB + 400 minuten
Mobiel internet: 15 GB
Belminuten: 400 minuten
SMS'en: 400 SMS'en
€ 19,00
edpnet
15 GB + onbeperkt bellen
Mobiel internet: 15 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 23,00
Sluit snel en eenvoudig een abonnement af bij edpnet

Huidig aanbod op 23/04/2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Wanneer je buiten je bundel gaat, dien je te betalen per verbruikte belminuut, MB en SMS. Deze buiten de bundel kosten bedragen bij edpnet:

 • € 0,10 per minuut;
 • € 0,0036 per MB;
 • € 0,10 per SMS.

edpnet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo edpnet

Neem contact met ons op voor advies over de edpnet abonnementen of om een gsm abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Prijs berekenen

edpnet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo edpnet

Laat ons jou terugbellen voor advies over de edpnet abonnementen of om een gsm abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Hoe kun je een edpnet mobile abonnement afsluiten?

Een mobiel abonnement bij edpnet afsluiten doe je snel en gemakkelijk door te bellen naar: 02 588 59 40. Je kunt ook zelf eenvoudig een abonnement afsluiten via de edpnet website:

 1. Kies het aantal belminuten / SMS'en en de hoeveelheid data.
 2. Vul je persoonlijke gegevens in.
 3. Geef aan of je jouw huidige gsm-nummer wilt behouden of een nieuw GSM-nummer wilt.

edpnet internet

edpnet biedt vier edpnet internet abonnementen aan, waarbij ze onderscheid maken tussen VDSL en fiber. Bij alle vier de edpnet internet abonnementen kun je 100 % onbeperkt surfen op het internet.

edpnet internet abonnementen
Abonnement Inhoud abonnement Prijs
edpnet
VDSL XS
Internetverbinding: VDSL
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 20 Mbps
Upload snelheid: 2 Mbps
€ 25,95
edpnet
VDSL XL
Internetverbinding: VDSL
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 100 Mbps
Upload snelheid: 40 Mbps
€ 35,95
edpnet
Fiber XS
Internetverbinding: Fiber
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 150 Mbps
Upload snelheid: 50 Mbps
€ 35,95
edpnet
Fiber XL
Internetverbinding: Fiber
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 500 Mbps
Upload snelheid: 100 Mbps
€ 45,95
Sluit snel en eenvoudig een abonnement af bij edpnet

Huidig aanbod op 23/04/2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Ontzegging toegang tot het VDSL-netwerk

Proximus zal op steeds meer locaties in België de toegang tot VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben als je klant bent bij Proximus, edpnet, Mobile Vikings, Scarlet of Youfone. Bel CallMePower voor meer informatie en gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.

Advertentie - CallMePower 

Ontzegging toegang tot het VDSL-netwerk

Proximus zal op steeds meer locaties in België de toegang tot VDSL ontzeggen. Het is vanaf dan nodig om een fiber abonnement te hebben als je klant bent bij Proximus, edpnet, Mobile Vikings, Scarlet of Youfone. Laat CallMePower jou terugbellen voor meer informatie en gratis hulp bij het afsluiten van een fiber abonnement.

Advertentie - CallMePower 

Het is bij ieder internet abonnement van epdnet noodzakelijk om een internet modem aan te schaffen. edpnet raadt de FRITZ!Box aan, die je via edpnet kan aanschaffen (dit is echter niet verplicht).

Kun je bij edpnet TV afsluiten?

Er wordt geen edpnet TV aangeboden, niet los en ook niet in combinatie met edpnet internet. Met het onbeperkt internet van edpnet, kun je echter wel zonder zorgen zoveel streamen als je wilt. Je hoeft dus alleen een abonnement bij een streamingdienst.

Hoe kun je een edpnet internet abonnement afsluiten?

Een internet abonnement bij edpnet afsluiten doe je snel en gemakkelijk door te bellen naar: 02 588 59 40. Je kunt ook zelf eenvoudig een abonnement afsluiten via de edpnet website:

 1. Kies het internet abonnement.
 2. Voer een beschikbaarheidstest uit.
 3. Geef aan of je een modem via edpnet wilt aanfschaffen, of je gebruik wilt maken van Easy Switch en of je installatie wilt laten uitvoeren.
 4. Vul je persoonlijke gegevens in.
 5. Voer de vooruitbetaling uit (dit is verplicht voor extra beveiliging).
 6. Rond het bestelproces af.

edpnet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo edpnet

Neem contact met ons op voor advies over de edpnet abonnementen of om een internet abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Prijs berekenen

edpnet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo edpnet

Laat ons jou terugbellen voor advies over de edpnet abonnementen of om een internet abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Vaste telefonie bij edpnet

Bij alle edpnet internet abonnementen kun je vaste telefonie gratis activeren. Je dient wel voor al je oproepen te betalen, maar het activeren en aansluiten van de vaste lijn kost niets.

Dit is bij veel andere telecom providers niet het geval. Bij een grote hoeveelheid andere telecom providers moet je bijbetalen voor het activeren van vaste telefonie, een duurder abonnement afsluiten of een pack afsluiten.

 • Voordelen gratis vaste telefonie bij edpnet
 • Bellen tegen voordelige tarieven.
 • Geen connectiekost per oproep.
 • Het behoudt van je eigen telefoonnummer zonder kosten.
 • Gratis slimme diensten zoals nummerweergave en -blokkering, doorschakeling, voicemail to email en fax to email.
 • Gratis bellen naar edpnet klanten en de edpnet klantendienst.

Hoe neem je met edpnet contact op?

Het is mogelijk om op verschillende manieren met edpnet contact op te nemen, zo kun je de epdnet klantendienst bellen, maar is het ook mogelijk om via enkele digitale manieren de klantendienst te bereiken.

Hoe neem je telefonisch met edpnet contact op?
Contact mogelijkheidInformatie
edpnet telefoon klantendienst03 265 67 00
edpnet abonnement afsluiten

Je kunt ook met edpnet contact opnemen via het online contactformulier, de online chat of een ticket in My edpnet. Hoewel de edpnet klantendienst overwegend Digitaal te bereiken is, kun je hen daarnaast ook per post bereiken. Je kunt al je briefverkeer richting edpnet sturen naar:

edpnet NV
Van Landeghemstraat 20
9100 Sint-Niklaas

Ervaar je edpnet problemen? Dan is het aan te raden om allereerst bij de veelgestelde vragen op de edpnet website te kijken. Kom je er hier niet mee uit, dan kun je met de klantendienst van edpnet contact opnemen. Het is bovendien aan te raden om de edpnet speedtest uit te voeren, voor het achterhalen van je internetsnelheid.

Abonnement opzeggen van edpnet

Wil je jouw abonnement bij edpnet opzeggen en een abonnement bij een andere provider afsluiten? Je kunt dan zelf een nieuw abonnement bij een andere telecom provider afsluiten. In dit geval zegt je nieuwe provider je abonnement van edpnet op als je aangeeft dat je van Easy Switch (bij het opzeggen van edpnet internet) gebruik wilt maken of dat je jouw huidige edpnet nummer (bij het opzeggen van edpnet mobile) wilt behouden.

Als je geen nieuw telecom abonnement wilt of je wilt zelf je abonnement van edpnet opzeggen, dan dien je dit schriftelijk te doen. Je kunt schriftelijk met edpnet contact opnemen via het online contactformulier, per post of een ticket in My edpnet.

Verhuis regelen bij edpnet

Voor het regelen van je edpnet verhuis dien je het online contactformulier op de edpnet website in te vullen. Doe dit een aantal weken voor je daadwerkelijke verhuizing. edpnet zal daarna met jou contact opnemen om de verhuizing door te spreken en een eventuele afspraak voor de installatie te maken.

Heb je enkel een edpnet mobile abonnement die verhuist moet worden, dan is het al voldoende om in je adreswijziging door te geven. Hiervoor neem je met de klantendienst van edpnet contact op.

Ga je verhuizen?

Bel CallMePower voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Ga je verhuizen?

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Wie is edpnet?

De telecom provider edpnet betrad in 1999 de Belgische telecommarkt met al vanaf het begin de focus op eerlijke telefonie en internet. Zo biedt edpnet competitieve tarieven aan, écht onbeperkt internet en betaal je alleen voor dat wat je daadwerkelijk nodig hebt. Sinds eind 2023 is edpnet onderdeel van Citymesh.

Zo heeft epdnet in twintig jaar tijd maar twee keer hun prijzen verhoogd - wat bij veel telecom providers jaarlijks gebeurt - en ontvangen ze zeer goede reviews. Op Trustpilot krijgt edpnet een score van 4,3 / 5 (maart 2024).

Naast abonnementen voor particulieren, biedt edpnet ook abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen aan. Het edpnet business aanbod bevat internet en gsm abonnementen, cloud telefonie, webhosting en internetbeveiliging.

Lees meer over Edpnet

CallMePower, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. Klik je op een link, dan zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

edpnet klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de edpnet abonnementen
of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de edpnet
abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).