Energie vergelijken en meer: alles over leveranciers, tarieven, contactgegevens en een energiegids!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel ons voor gratis energieadvies en start met besparen!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

We bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel op werkdagen tussen 8 en 19h.

Wie energie vergelijken roept, denkt direct aan een energiecontract aangaan. Wie energie vergelijkt, checkt vooral de prijs. We gebruiken immers dagelijks energie en is niet weg te denken uit onze samenleving. Met een energievergelijking van de verschillende energieleveranciers voor gas en/of elektriciteit kan je niet alleen voordeliger uit zijn, maar ook voor groene energie gaan! Vanwege het uitgebreide aanbod aan verschillende energietarieven is het maken van een goede vergelijking van energie noodzakelijk. Je bent bij CallMePower aan het juiste adres, we verstrekken je de tools om je energie te vergelijken. Zoals onze energiegids, lees je hier in over diverse onderwerpen gerelateerd aan energie en de Belgische energiemarkt. Deze gids helpt je bij he tmaken van de juiste keuze, Kies ook voor een leverancier met een goede dienstverlening. Ontdek hoeveel jij kunt besparen door over te stappen naar de goedkoopste energie. Laten we een halt toeroepen aan die alsmaar stijgende energiefactuur!

Loont energie vergelijken?

energie vergelijken

Loont energie vergelijken voor mij? Om kort te zijn met het antwoord: ja, energie vergelijken loont! Iemand die energie vergelijkt kan jaarlijks honderden Euro's besparen op zijn of haar energiefactuur. Je moet dan wel (soms) bereid zijn om van energieleverancier te veranderen, want alleen zo ben je goedkoper uit!

Vergelijk daarom de prijzen van jouw energiecontract, of dat nu voor enkel gas is, alleen voor elektriciteit of voor allebei, ook jij kan besparen. Dus stap vandaag nog over!


gas en elektriciteit

Keuzehulp nodig bij het vergelijken?

Vergelijk! Bel ons voor gratis energieadvies en start met besparen!

gas en elektriciteit

Gratis keuzehulp nodig bij het vergelijken?

We bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel ons op werkdagen tussen 8 en 19h.

Veranderen van energieleverancier

Overstappen ingewikkeld? In tegendeel! Veranderen van energieleverancier gaat vlotter en is makkelijker dan je denkt. Wij nemen de te nemen stappen met je door en je nieuwe energieleverancier naar keuze zorgt voor de administratieve handelingen. Je kunt dus geld besparen door te switchen, alles zonder al te veel moeite!

Jouw energieverbruik

Voordat je energie gaat vergelijken is het belangrijk om te weten hoeveel gas je verbruikt of wat jouw elektrciteitsconsumptie is, kortom wat is jouw energievebruik? Weet je niet exact hoeveel energie je verbruikt? Dit kun je zelf en in enkele stappen achterhalen door een berekening te maken in onze energiecalculator voor stroom en gas.

energieverbruik berekenen

Ken je energieverbruik en bespaar!

Wie zijn energieverbruik kent, bespaart meer op zijn of haar energiefacturen!
Schat daarom nauwkeurig je gas- en stroomverbruik met de energiecalculator!

energie vergelijken groen

Waar energie vergelijken?

Je wilt je energie vergelijken op een plaats én bij iemand die kennis heeft van de Belgische én internationale energiemarkt. Vergelijk je energie bij een partij die je vertrouwt, een vergelijker die aan jouw belang demkt. We tonen je de actuele en beschikbare deals. We zijn meer dan een energievergelijker, naast dat we onafhankelijk werken van de energieleveranciers, willen we gemak bieden en staat gebruiksvriendelijkheid boven aan de prioriteitenlijst. Samen met onze partners maken we de combiantie van de best passende energiedeal mogelijk voor je!


energieleveranciers vergelijken

Energie vergelijken in de prijzenvergelijker!

Vergelijk het energie aanbod, stap over en bespaar op je energiefactuur.
Alle energiedeals op een rijtje!

Waarom energie vergelijken op Callmepower?

Om jezelf te overtuigen geven we je hoeronder 5 goede redenen om je energie op Callmepower te vergelijken, dit zijn jouw voordelen van onze energievergelijker op een rijtje:

  1. Onafhankelijk: we vergelijken energie van alle energieleveranciers en alle beschikbare tarieven op de Belgische energiemarkt, dus niet alleen van partners;
  2. Gebruiksvriendelijk: het gebruik van onze vergelijkingstool is voor jou bedacht, onze vergelijker geeft de resultaten overzichtelijk weer en filteren is een peulschil;
  3. Transparant: we zijn helder over de tarieven, je ziet direct het all-in bedrag voor jouw energie en geven alle informatie die voor jou echt van belang is en je ziet hoveel jij kunt besparen op jaarbasis;
  4. Persoonlijk: de vergelijking is gebaseerd op jouw energieverbruik en de gepresenteerde resultaten worden getoond aan de hand van jouw persoonlijke situatie;
  5. Extra dienstverlening: we geven jou informatie en handige tips in onze energiegids en we hebben een telefonische energieservicelijn tot jouw beschikking voor raad en antwoord op jouw vragen op het gebied van energie, geheel gratis uiteraard.

Alles over energie

gas en elektriciteit

Bij het regelen van jouw stroom en gas, ook wel het aangaan van een energiecontract komt er meer bij kijken dan alleen energie vergelijken. Of het nu om een nieuwe aansluiting gaat, een overstap of een verhuis? In onze energiegids vind je meer informatie over energie met artikels die te maken hebben met energie. Lees je in over alle energiegerelateerde onderderwerpen in de energiegids van CallMePower.

We helpen jou graag op weg in de soms complexe wereld van energie en zo wordt vergelijken een stuk aangenamer en makkelijker. Zeker als je weet dat jouw elektriciteit en aardgas een pak goedkoper kan!

besparen

Vraag en antwoord in de energiegids!

Heb je een vraag over energie? Vind antwoord op de meest gestelde vragen in onze energiegids! CallMePower is jouw raadgever op het gebied van energiezaken!

Geactualiseerd op