gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel ons voor gratis energieadvies en start met besparen!

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

We bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel ons op werkdagen tussen 8 en 18 uur.

Energie vergelijken - Alles over energieleveranciers, tarieven, contactgegevens en informatie in onze energiegids

Wie energie vergelijken roept, denkt in eerste instantie aan een energiecontract aangaan. Wie energie vergelijkt wil meer dan alleen kijken naar de prijs en het goedkoopste tarief. Met een energievergelijking van de verschillende energieleveranciers voor gas, elektriciteit of beide type energieën kun je niet alleen voordeliger uit zijn, maar ook voor groener gaan. Kies ook voor een leverancier met een goede dienstverlening. We gebruiken immers dagelijks energie en dit is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Vanwege het uitgebreide aanbod aan energietarieven is het maken van een goede vergelijking van energie noodzakelijk! Welnu, je bent hier aan het juiste adres, vergelijk hier je energie en zie hoeveel jij kunt besparen en lees bij ons alles over de Belgische energiemarkt. Laten we een halt toeroepen aan die alsmaar stijgende energiefactuur!

Loont energie vergelijken?

besparen op energie

Vraag je je af: waarom zou ik mijn energie moeten vergelijken? Welnu, om kort te zijn met het antwoord: energie vergelijken loont! Iemand die energie vergelijkt kan jaarlijks honderden Euro's besparen op zijn of haar energiefactuur. Je moet dan wel bereid zijn om van energieleverancier te veranderen, want alleen zo ben je goedkoper uit! Vergelijk daarom de prijzen van jouw energiecontract, of dat nu enkel gas, elektriciteit of allebei is en stap over!

Overstappen

Overstappen ingewikkeld? In tegendeel! Veranderen van energieleverancier gaat vlotter en is makkelijker dan je denkt. Wij nemen de te nemen stappen met je door en je nieuwe energieleverancier naar keuze zorgt voor de administratieve handelingen. Je kunt dus geld besparen door te switchen zonder al te veel moeite!

Energieverbruik

Voordat je energie gaat vergelijken is het belangrijk om te weten hoeveel gas je verbruikt of wat jouw elektrciteitsconsumptie is, kortom wat is jouw energievebruik? Weet je niet exact hoeveel energie (stroom en/of aardgas) je verbruikt? Dit kun je in enkele stappen zelf achterhalen door een schatting te maken in deze schattingstool voor energie.

energie vergelijken groen

Waar energie vergelijken?

Je wilt je energie vergelijken op een plaats én bij iemand die kennis heeft van de Belgische en internationale energiemarkt. Vergelijk je energie door een partij die je vertrouwt en jouw de beste deals op de markt toont, volledig in jouw belang. Een betrouwbare energievergelijker die bovendien onafhankelijk werkt van de energieleveranciers en gemak met brijsbewust combineert.

energie vergelijken

Waarom energie vergelijken op Callmepower?

Om jezelf te overtuigen geven we je hoeronder 5 goede redenen om je energie op Callmepower te vergelijken, dit zijn jouw voordelen van onze energievergelijker op een rijtje:

  1. Onafhankelijk: we vergelijken energie van alle energieleveranciers en alle beschikbare tarieven op de Belgische energiemarkt, dus niet alleen van partners;
  2. Gebruiksvriendelijk: het gebruik van onze vergelijkingstool is voor jou bedacht, onze vergelijker geeft de resultaten overzichtelijk weer en filteren is een peulschil;
  3. Transparant: we zijn helder over de tarieven, je ziet direct het all-in bedrag voor jouw energie en geven alle informatie die voor jou echt van belang is en je ziet hoveel jij kunt besparen op jaarbasis;
  4. Persoonlijk: de vergelijking is gebaseerd op jouw energieverbruik en de gepresenteerde resultaten worden getoond aan de hand van jouw persoonlijke situatie;
  5. Extra dienstverlening: we geven jou informatie en handige tips in onze energiegids en we hebben een telefonische energieservicelijn tot jouw beschikking voor raad en antwoord op jouw vragen op het gebied van energie, geheel gratis uiteraard.

Energie vergelijken? Voor advies, vragen over energie of om direct over te stappen van leverancier kun je ons tijdens kantooruren gratis en vrijblijvend bellen op het telefoonnummer: ☎ 02 588 92 38

Alles over energie

gas en elektriciteit

In onze energiegids vind je meer informatie over energie vergelijken en artikelen die te maken hebben met de energiemarkt. Lees je in over alle onderwerpen die te maken hebben met energie. Van het openen van een energiemeter, tot groene energie en tot aan uitgereide tariefinformatie van de Belgische energieleveranciers. Wij helpen jou op weg in de soms complexe wereld van energie en zo wordt vergelijken een stuk aangenamer en makkelijker!

getPath(); $result = \Drupal::service('path.alias_manager')->getAliasByPath($current_path); ?>