Vergelijker gas & elektriciteit

Vergelijk alle leveranciers en kies het beste tarief in minder dan 5 minuten met CallMePower!

Voor vragen of het maken van een telefonische vergelijking is CallMePower te bereiken op: 02 588 92 38 of dien een terugbelverzoek in.
Besparen op energiefactuur
  • Vergelijk energie
    Vergelijk alle energieleveranciers in België
  • Laagste energietarief
    Kies het voordeligste energietarief
  • Veranderen van energieleverancier
    Stap binnen 5 minuten gratis over
alt

Energieleveranciers in België

Momenteel zijn er 20 verschillende energieleveranciers actief in België. Bekijk de energieleveranciers pagina van CallMePower voor een overzicht van alle energieleveranciers.

Bekijk alle energieleveranciers

Het beste van CallMePower over energie

Energie vergelijken

Energie vergelijken kan veel tijd in beslag nemen en het kiezen van de juiste leverancier is vaak een hele opgave. Bekijk de energie vergelijkingen van CallMePower om direct twee energieleveranciers met elkaar te vergelijken op basis van prijs, dienstverleningen en voorwaarden.

Bekijk pagina
alt
Goedkoopste energie

Goedkoopste energieleveranciers

Op zoek naar de laagste energietarieven? Als energievergelijker houden wij maandelijks alle prijzen van alle energieleveranciers bij en publiceren wij de laagste prijzen op onze website. Bekijk de voordeligste energieleveranciers van deze maand en bespaar direct op je facturen!

Bekijk pagina

Veranderen van energieleverancier

Ben je overtuigd door het aanbod van één van de Belgische energieleveranciers of wil je graag hulp ontvangen bij het veranderen van energieleverancier? Bekijk onze informatiepagina met alle procedures waar je rekening mee moet houden bij een overstap.

Bekijk pagina
Nieuw energiecontract
CallMePower-index

CallMePower-index elektriciteit

CallMePower voorziet de media- en energieprofessionals van een maandelijks geactualiseerde elektriciteitsmarkt prijsindex voor particulieren. Bekijk alle informatie over de evolutie van de elektriciteitsprijzen in België.

Bekijk pagina

Overstappen en vergelijken met CallMePower: zo worden wij beoordeeld

4.9 /5
Gebaseerd op 5.728 beoordelingen
5
90%
4
5%
3
1%
2
1%
1
3%
4.9 / 5
4.7 / 5
Lucas U.

Uitstekende, duidelijke informatie en nodige administratieve begeleiding bij opmaak contract.

Meer zien Minder zien
Louise M.

Zeer snel telefonisch contact. Duidelijke info met cijfers/tarieven en erg behulpzaam bij de inschrijving van ENGIE naar Eneco. Professioneel!'

Meer zien Minder zien
Anna D.

Zeer vriendelijk & behulpzaam! Wij zijn net alleen gaan wonen en hebben heel veel advies ontvangen ivm de elektriciteitsmaatschappijen. Alles is ook via jullie direct in orde gebracht. Ook al doen jullie dit niet maar ze hebben mij ook het nummer van de watermaatschappij doorgegeven, omdat het de eerste keer is dat wij alleen gaan wonen. Echt chapeau! & verder wens ik de meneer die ik aan de lijn heb gehad veel succes en liefde toe! 😉 DIKKE MERCI

Meer zien Minder zien

Veelgestelde vragen

Welke energiebronnen zijn er in België?

Het merendeel van de energie in België komt uit kernenergie. Kernenergie is goed voor ongeveer 50 % van de totale elektriciteitsproductie in België. De tweede grootste oorsprong van elektriciteit in België zijn fossiele brandstoffen. Ongeveer 18 % van de totale elektriciteitsproductie is afkomstig uit fossiele brandstoffen.

Wellicht ook interessant:

Wat is de verwachting voor de energieprijzen in 2023?

Het is op dit moment nog zeer lastig om te zeggen wat de energieprijzen in 2023 gaan doen. Dit hangt sterk af van de marktprijs van olie, maar vooral van de marktprijs van aardgas. Zodra deze prijzen gaan dalen, zullen de elektriciteitsprijzen en aardgasprijzen hoogst waarschijnlijk ook weer gaan dalen. Wanneer en hoe snel dit gaat gebeuren, valt nog niet te zeggen.

Wellicht ook interessant:

Waar vind ik alle informatie over energie?

Bij CallMePower vind je alle informatie betreffende energie in onze energiegids. Voor specifieke informatie per categorie navigeer je naar één van de categorieën die bovenaan deze pagina zijn weergegeven.

Wellicht ook interessant:

Welke diensten biedt CallMePower aan?

Bij CallMePower vergelijken we een groot aantal verschillende huishoudenlijke contracten. Momenteel vind je bij CallMePower informatie over gas en elektriciteit, mazout, telecom, verzekeringen, verhuizingen en waterleveranciers.

Wellicht ook interessant: