Energie

Energie vergelijken?
We regelen het samen!

Je energiefactuur verlagen begint met het vergelijken van de energieleveranciers bij CallMePower.be!

 • Vergelijk gas en stroom, online of telefonisch
 • Kies de voordeligste optie en stap gratis over
 • Bespaar met onze gratis tips in de energiegids
02 588 92 38 Ma-Vr | 8h-19h en Za | 8h30 - 17h30
OR
We hebben jouw terugbelverzoek helaas niet kunnen verwerken. Jouw terugbelverzoek is correct verwerkt door ons.
We hebben jouw terugbelverzoek helaas niet kunnen verwerken. Jouw terugbelverzoek is correct verwerkt door ons.
OR
We zijn momenteel gesloten
More information here
gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel voor gratis energieadvies van CallMePower en start met besparen!

 • Comparer les offres
  Vergelijk energie
  met onze gratis vergelijkingshulp
 • Souscrire en 10'
  Overstappen kan elk moment
  en in minder dan 10 minuutjes
 • Profiter de son offre
  Zo kies ik de voordeligste optie
  en bespaar ik op mijn energiefactuur

Wie energie vergelijken roept, denkt direct aan een energiecontract aangaan. Wie energie vergelijkt, checkt vooral de prijs. We gebruiken immers dagelijks energie en is niet weg te denken uit onze samenleving. Met een energievergelijking van de verschillende energieleveranciers voor gas en/of elektriciteit kan je niet alleen voordeliger uit zijn, maar ook voor groene energie gaan! Vanwege het uitgebreide aanbod aan verschillende energietarieven is het maken van een goede vergelijking van energie noodzakelijk. Je bent bij CallMePower aan het juiste adres, we verstrekken je de tools en informatie om je energie te vergelijken. Laten we een halt toeroepen aan die alsmaar stijgende energiefactuur!


Vergelijk energie

Energie vergelijken is meer dan enkel de prijzen en tarieven van de verschillende leveranciers checken. Met de juiste online tools en de informatie van onze energiegids lees je over diverse onderwerpen gerelateerd aan energie en de Belgische energiemarkt. Deze gids helpt je bij het maken van de juiste keuze. Kies niet alleen voor een mooie prijs, maar ook voor een leverancier met een goede dienstverlening. Ontdek hoeveel jij kan besparen door over te stappen naar de goedkoopste energie!

energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen vergelijken in de vergelijker!

Vergelijk het energie aanbod, stap over en bespaar op je energiefactuur.
Alle energiedeals op een rijtje!

Loont energie vergelijken?

Loont energie vergelijken voor mij? Om kort te zijn met het antwoord: ja, energie vergelijken loont! Iemand die energieprijzen vergelijkt kan jaarlijks honderden Euro's besparen op zijn of haar energiefactuur. Je moet dan wel (soms) bereid zijn om van energieleverancier te veranderen, want alleen zo ben je goedkoper uit!

Energieprijzen vergelijken

Vergelijk daarom de prijzen van jouw energiecontract, of dat nu voor enkel gas is, alleen voor elektriciteit of voor allebei, ook jij kan besparen. Een voordeligere prijs gevonden? Stap gerust vandaag nog over! Veranderen van energieleverancier is gratis en kan op ieder moment voor huishoudelijke klanten, zelfstandigen en KMO's.

Iedere eerste week van de maand publiceren de energieleveranciers hun nieuwe energieprijzen. Deze worden vervolgens online geplaatst op de websites. CallMePower checkt, verzamelt en verwerkt alle gas- en elektriciteitsprijzen van alle leveranciers. De kilowattuurprijzen en de vaste abonnementskost publiceren we in handige overzichten. Bovendien heb je als bezoeker van onze vergelijkingssite de mogelijkheid om een simulatie uit te voeren om zo een betrouwbare prijsvergelijking te maken voor jouw situatie én energieverbruik.

gas en elektriciteit

Vergelijk energie, stap over en bespaar!

Bel CallMePower voor gratis vergelijkingshulp!

Veranderen van energieleverancier

Overstappen ingewikkeld? In tegendeel! Veranderen van energieleverancier gaat vlotter en is makkelijker dan je denkt. Wij nemen de te nemen stappen met je door en je nieuwe energieleverancier naar keuze zorgt voor de administratieve handelingen. Je kan dus geld besparen door te switchen, alles zonder al te veel moeite!

Overstapservice Met onze gratis overstapservice is veranderen van leverancier geen gedoe en vlot geregeld!

Jouw energieverbruik

Voordat je energie gaat vergelijken is het belangrijk om te weten hoeveel gas je verbruikt of wat jouw elektrciteitsconsumptie is, kortom wat is jouw energievebruik? Weet je niet exact hoeveel energie je verbruikt? Dit kan je zelf en in enkele stappen achterhalen door een berekening te maken in onze energiecalculatorvoor stroom en gas.

energieverbruik berekenen

Ken je energieverbruik en bespaar!

Wie zijn energieverbruik kent, bespaart meer op zijn of haar energiefacturen!
Schat daarom nauwkeurig je gas- en stroomverbruik met de energiecalculator!

Waar energie vergelijken?

Je wilt je energie vergelijken op een plaats én bij iemand die kennis heeft van de Belgische én internationale energiemarkt. Vergelijk je energie bij een partij die je vertrouwt, een vergelijker die aan jouw belang demkt. We tonen je de actuele en beschikbare deals. We zijn meer dan een energievergelijker, naast dat we onafhankelijk werken van de energieleveranciers, willen we gemak bieden en staat gebruiksvriendelijkheid boven aan de prioriteitenlijst. Samen met onze partners maken we de combiantie van de best passende energiedeal mogelijk voor je!

Waarom energie vergelijken op Callmepower?

Om jezelf te overtuigen geven we je hieronder 5 goede redenen om je energie op Callmepower te vergelijken, dit zijn jouw voordelen van onze energievergelijker op een rijtje:

 1. Onafhankelijk: we vergelijken energie van alle energieleveranciers en alle beschikbare tarieven op de Belgische energiemarkt, dus niet alleen van partners;
 2. Gebruiksvriendelijk: het gebruik van onze vergelijkingstool is voor jou bedacht, onze vergelijker geeft de resultaten overzichtelijk weer en filteren is een peulschil;
 3. Transparant: we zijn helder over de tarieven, je ziet direct het all-in bedrag voor jouw energie en geven alle informatie die voor jou echt van belang is en je ziet hoveel jij kunt besparen op jaarbasis;
 4. Persoonlijk: de vergelijking is gebaseerd op jouw energieverbruik en de gepresenteerde resultaten worden getoond aan de hand van jouw persoonlijke situatie;
 5. Extra dienstverlening: we geven jou informatie en handige tips in onze energiegids en we hebben een telefonische energieservicelijn tot jouw beschikking voor raad en antwoord op jouw vragen op het gebied van energie, geheel gratis uiteraard.

Alles over energie in de energiegids

Bij het regelen van jouw stroom en gas, ook wel het aangaan van een energiecontract komt er meer bij kijken dan alleen energie vergelijken. Of je nu een nieuwe aansluiting moet regelen, een overstap gaat maken of een verhuis aan het voorbereiden bent? In onze energiegids vind je meer informatie over energie met artikels die een antwoord geven op al jouw energievragen.

We helpen jou graag op weg in de soms complexe wereld van energie en zo wordt vergelijken een stuk aangenamer en makkelijker. Zeker als je weet dat jouw elektriciteit en aardgas een pak goedkoper kan!

besparen

Vraag en antwoord in de energiegids!

Heb je een vraag over energie? Vind antwoord op de meest gestelde vragen in onze energiegids! CallMePower is jouw raadgever op het gebied van energiezaken!