Energieadvies nodig? Wij helpen je snel!

02 588 92 38 Of bel mij gratis terug!
gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel ons voor gratis energieadvies en start met besparen!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

We bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel op werkdagen tussen 8 en 18h.

De energiefactuur is voor jouw geen raadsel meer met onze energiegids voor facturen!

We ontvangen hem allemaal van onze leverancier, in onze e-mailbox, brievenbus of hij belandt op de deurmat. We hebben het over de energiefactuur. Deze factuur voor gas en/of elektriciteit kent verschillende types en is bovendien opgebouwd uit diverse onderdelen of componenten. Is de energiefactuur altijd een verrassing of raadsel voor je? Na het lezen van onze artikelen in de energiegids over je factuur niet meer!

Facturen

Alles over jouw energiefactuur, je factuur voor aardgas, je factuur voor elektriciteit. Of je nu een vraag hebt over de eindafrekening of je wenst meer uitleg over facturen? In de energiegids vind je aantwoord op je vraag!

energiefactuur

Hoge energiefactuur? Heb je er al eens over nagedacht om te veranderen van energieleverancier? Besparen en minder betalen voor gas en/of elektriciteit is minder gedoe dan je denkt. Onze energieraadgevers helpen je met het vinden van een voordelige keuze en de overstap. Bel ons nu: ☎ 02 588 92 38


Type energiefacturen

Je betaalt en ontvangt je energiefactuur voor het verbruik van stroom en gas rechtstreekt aan jouw energieleverancier. Zij stellen verschillende type facturen op, dit zijn:

  • Type facturen energieleveranciers
  • Voorschotfactuur
  • Slotfactuur
  • Jaarafrekening / eindafrekening