hey telecom is een jonge telecom provider die zich op internet en mobiele telefonie richt. Zij onderscheiden zich van de andere providers door verschillende prijzen te hanteren op basis van leeftijd voor mobiele telefonie. In dit artikel ontdek je het hey mobile en internet aanbod en de volledig digitale hey telecom klantendienst.

hey internet aanbod

In september 2023 heeft hey telecom een internet abonnement gelanceerd. Dit hey internet abonnement bevat onbeperkt internet en de internetsnelheden verschillen van je woonadres.

€ 39,00 per maand

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 150 Mbps
 • Upload snelheid: 15 Mbps in het noorden en 7,5 Mbps in het zuiden
 • 3 maanden lang € 10,00 korting per maand (promo geldig tot en met 27 november)

Het is mogelijk om bij hey telecom internet en mobiele telefonie gezamenlijk af te sluiten. Dit is enkel mogelijk als je ouder dan 26 jaar bent. Er zal echter geen packkorting gegeven worden.

hey mobile aanbod

Er worden drie hey mobile abonnementen aangeboden, waarbij je een korting op je hey abonnement krijgt zolang je jonger dan 26 jaar bent. Bij deze abonnementen ontvang je mobiele data om te surfen op internet, belminuten, SMS'en en MMS'en.

€ 7,00 per maand

 • 2 GB data
 • 60 belminuten
 • 500 SMS'en en MMS'en
Zelf afsluiten
€ 15,00 per maand

 • 20 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en en MMS'en
Zelf afsluiten
€ 25,00 per maand

 • 80 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en en MMS'en
Zelf afsluiten
€ 5,00 per maand

 • 2 GB data
 • 60 belminuten
 • 500 SMS'en en MMS'en
Zelf afsluiten
€ 10,00 per maand

 • 20 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en en MMS'en
Zelf afsluiten
€ 20,00 per maand

 • 80 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt SMS'en en MMS'en
Zelf afsluiten

Indien je buiten het bundel komt, zul je moeten bij betalen. Dit doe je per belminuut, SMS, MMS of MB. De buiten de bundel tarieven bij hey! zijn:

 • Bellen: € 0,10 per belminuut.
 • SMS'en / MMS'en: € 0,05 per SMS / MMS.
 • Surfen: € 0,01 per MB. Je kunt internetten tot aan € 50,00, daarna wordt je hey mobile internet geblokkeerd tot de volgende factuurperiode.

Sluit snel en eenvoudig een hey telecom abonnement af of krijg hulp bij providers vergelijken!

Bel CallMePower voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct hey! gsm abonnement af.

Vergelijk gsm providers óf sluit direct bij hey! gsm abonnement af!

Laat CallMePower jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct een hey! gsm abonnement af.

Kun je hey telecom in het buitenland gebruiken?

Wil je in het buitenland bellen, SMS'en of internetten of naar het buitenland bellen of SMS'en, dan wordt er bij hey een verschil gemaakt in of je je binnen of buiten de Europese Unie bevindt.

 • Binnen de Europese Unie kun je van je hey abonnement gebruik maken alsof je in België bent.
 • Buiten de Europese Unie dien je te betalen voor elke verbruikte belminuut, SMS en MB. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk van het land waarin je je bevindt / waarheen je belt of SMS't.

Om te voorkomen dat je met een hoge rekening komt te zitten, wordt je mobiele internet van hey geblokkeerd wanneer je € 60,00 aan hey telecom roaming kosten hebt. Je kunt dan niet meer internetten tot aan de volgende factuurperiode. hey! zal jou bovendien meldingen sturen als je 80 % en 100 % van je mobiele internet verbruikt hebt. Daarnaast kun je zelf ook hoge facturen voorkomen door:

 • een bundel met genoeg internet af te sluiten;
 • regelmatig je verbruik te controleren in My hey!;
 • wifi te gebruiken wanneer dat mogelijk is.

hey telecom review Twijfel je of hey telecom de juiste telecom provider voor jou is? Lees dan de hey telecom review door.

hey telecom boost: nog meer mobiele data voor hetzelfde bedrag

Ben jij minimaal drie maanden klant bij hey telecom? Dan ontvang je een gratis data-boost bovenop de data in je hey abonnement. Blijf je nog langer klant, dan zul je nog meer gratis data ontvangen! Zo kun je na één jaar zelfs je hey mobile data verdubbelen, ongeacht welk abonnement je hebt!

Data boost hey mobile
Data in hey abonnementBoost na 3 maandenBoost na 6 maandenBoost na 9 maandenBoost na 1 jaar
2 GB500 MB per maand1 GB per maand1,5 GB per maand2 GB per maand
20 GB5 GB per maand10 GB per maand15 GB per maand20 GB per maand
80 GB20 GB per maand40 GB per maand60 GB per maand80 GB per maand

Je zult een SMS van hey! ontvangen na elke drie, zes, negen of twaalf maanden om aan te geven dat de data boost beschikbaar is. Blijf je langer dan één jaar klant bij hey telecom, dan zul je nog meer extra's ontvangen. Welke extra's dit zijn, zal een verrassing zijn.

Sluit snel en eenvoudig een hey telecom abonnement af of krijg hulp bij providers vergelijken!

Bel CallMePower voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct hey! gsm abonnement af.

Vergelijk gsm providers óf sluit direct bij hey! gsm abonnement af!

Laat CallMePower jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct een hey! gsm abonnement af.

hey abonnement afsluiten

Bij hey telecom klant worden doe je erg snel en gemakkelijk via de website van hey. Je kiest het abonnement dat jij wilt afsluiten en klikt op "In winkelmand". Vervolgens geef je aan of je jouw huidige nummer wilt behouden of een nieuw nummer wilt.

Als je jouw huidige nummer wilt behouden, dien je jouw huidige nummer door te geven, evenals je huidige provider en je klantnummer of simkaartnummer. Het kan wel zijn dat je een nieuwe simkaart van hey zult ontvangen, maar dan wordt je huidige nummer op die simkaart overgezet. De overdracht van een bestaand nummer zal binnen 24 uur gedaan worden.

Daarna vul je jouw persoonlijke informatie in, evenals je adres zodat hey! jou je nieuwe hey simkaart kan sturen. Vervolgens rond je de bestelling af en zul je binnen een aantal dagen je nieuwe simkaart met de post ontvangen, die je nog wel moet activeren. Dit moet je via de website van hey doen.

Voor de activeren van de simkaart van hey telecom hoef je enkel het simkaartnummer en je e-mailadres (die je ook tijdens de bestelling hebt gebruikt) in te vullen. Vervolgens klik je op "ik activeer mijn simkaart", controleer je alle gegevens en bevestig je nogmaals. Wanneer de activatie is afgerond, zul je een e-mail vanuit hey ontvangen.

hey telecom contact

De hey klantendienst is 100 % digitaal. Dit houdt in dat het niet mogelijk is om op andere manieren dan digitale manieren met hey telecom contact op te nemen. Sterker nog, in vergelijking tot andere 100 % digitale telecom providers, is hey op maar een zeer beperkt aantal manieren bereikbaar.

Hoe kan ik met hey telecom contact opnemen?
hey telecom klantendienstInformatie
hey telecom klant wordenZelf afsluiten
Online chatVan maandag tot zaterdag van 8:00 - 22:00 uur kun je met hey telecom contact opnemen via de online chat op hun website.
Veelgestelde vragenOp hun website heeft hey telecom al antwoorden op veel vragen verzameld.

hey telecom opzeggen

Je abonnement bij hey telecom opzeggen hoef je niet te doen wanneer je een ander abonnement wilt afsluiten of het contract wilt overdragen naar iemand anders. Wil je jouw abonnement stopzetten en overstappen naar een andere provider, dan kun je bij een andere telecom provider een gsm abonnement afsluiten en aangeven dat je jouw telefoonnummer van hey wilt behouden. Je nieuwe telecom provider zal er dan voor zorgen dat je hey abonnement opgezegd wordt.

Je kunt zelf bij een andere gsm provider een abonnement afsluiten of CallMePower bellen en samen met onze telecom experts het beste gsm abonnement voor jou vinden. Je bereikt ons op: 02 588 71 43. Je kunt ook zelf je abonnement van hey telecom opzeggen. Hiervoor dien je het overdrachtsformulier op de website van hey telecom in te vullen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Wie is hey telecom?

hey telecom is een jonge telecom provider en een dochteronderneming van Orange dat pas in de herfst van 2021 op de telecommarkt is gekomen en zich volledig heeft aangepast aan het nieuwe en digitale tijdperk waarin wij ons bevinden. De hey telecom klantendienst is 100 % digitaal, ze zijn daarnaast genereus en evoluerend en hebben een lage impact op het milieu.

Deze pijlers behaalt hey! door een volledig digitaal merk te zijn die tevens aan het milieu denkt. Zo gebruikt hey simkaarten van gerecycled plastic, zijn ze volledig koolstofneutraal en is het kleine beetje papier dat ze nog gebruiken volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast heeft elk hey abonnement een scherpe prijs en kunnen klanten feedback geven om hey telecom een nog sterker merk te maken.

Het is bij hey telecom bovendien mogelijk om van 5G gebruik te maken. Dit is mogelijk bij alle gsm abonnementen en op alle plekken waar Orange 5G uitgerold heeft. Met een hey mobile abonnement kun je momenteel gebruik maken van 5G in: Antwerpen, Gent, de kust, Brugge en Leuven.

* Prijzen in oktober 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over Hey telecom