Consumptie energie
consumptie energie

Bereken gratis je energieverbruik

Bel voor een gratis berekening of bereken het zelf in 2 minuutjes met de online energiecalculator!

Consumptie energie
consumptie energie

Wat is jouw energieverbruik?

Bereken het online met de energiecalculator of bel CallMePower tijdens de openingsuren op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Begrijp jouw energieconsumptie en gas- en elektriciteitsverbruik!

Een lagere energieconsumptie zorgt voor een energiebesparing en meestal tot een lagere energiefactuur. Wil je weten hoe het zit met het elektriciteitsverbruik of het gasverbruik? Neem dan een kijkje in deze categorie en lees je in over thema's als: het gemiddelde energieverbruik, bespaartips om minder energie te verbruiken en handige snufjes, zoals de slimme thermostaat.


Energieverbruik berekenen

Begrijpen hoe je jouw energieconsumptie kunt berekenen en wat van invloed is op een hogere energiefactuur, is de eerste stap in jouw energieverbruik verminderen. Daarom bespreken wij in de volgende artikelen het gemiddeld energieverbuik en hoe je jouw verbruik kunt berekenen.

Energieconsumptie

Ken jouw energieconsumptie

Ieder apparaat bij jou in huis verbruikt energie. Door te weten welke apparaten het meeste stroom gebruiken en enkele handige snufjes, kun jij jouw energieverbruik verminderen. In de volgende artikelen vind je meer over het achterhalen van deze gegevens.

Tips voor verminderen energieconsumptie

Een lagere energierekening, wie wil dat nou niet? Gebruik onze tips om jouw energieconsumptie te verminderen en bespaar op jouw energiekosten.

Alles over isoleren

Met een goede isolatie kun je jouw energiefactuur aanzienlijk verlagen. Bekijk hieronder al onze artikelen over het isoleren van een woning.

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Geactualiseerd op