Eneco Mechelen contactgegevens, adres, tarieven en meer

Geactualiseerd op
minuten lezen
Eneco Mechelen

Eneco klant in Mechelen of verhuizen naar Mechelen en op zoek naar de contactgegevens? Of ben je op zoek naar het adres en openingsuren van het kantoor van Eneco? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt over Eneco Mechelen, inclusief het adres van het kantoor en hoe je een verhuis kan regelen naar Mechelen.

Eneco Mechelen telefoonnummer

Met Eneco Mechelen contact opnemen kan op verschillende manieren. Bovendien is het Eneco Mechelen kantoor te bereiken op een speciaal telefoonnummer. Voor algemene vragen voor Eneco kan je contact opnemen met de algemene klantendienst van deze leverancier. In de tabel hieronder vind je een overzicht van alle Eneco telefoonnummers.

Eneco Mechelen telefoonnummers
Reden contact Telefoonnummer Eneco openingsuren
Eneco klant worden* Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
Informatie over Eneco tarieven*
Hulp bij verhuizen*
Eneco Mechelen telefoonnummer 📞 015 68 68 58 Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
Algemene klantendienst Eneco 📞 015 25 66 66 Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
Vragen over je energiefactuur 📞 015 25 66 77
Gratis teruggebeld worden* Bel mij terug! Terugbellen gebeurt tijdens de openingsuren

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij Eneco of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

Niet de contactgegevens gevonden die je zocht? Kijk voor een volledig overzicht van de Eneco contactgegevens op de Eneco contactpagina.

Het Eneco Mechelen adres

De Eneco hoofdzetel ligt net buiten Mechelen, langs de A1 en E19. Het Eneco Mechelen kantoor is te vinden op het onderstaande adres. Dit is tevens het adres waar je al het mogelijke briefverkeer voor Eneco naartoe kan sturen. Eneco heeft ook een kantoor in Gent voor de Eneco Solar afdeling.

Eneco Belgium
Battelsesteenweg 455
2800 Mechelen
België

Eneco per stad Eneco Gent
Eneco Antwerpen
Eneco Oostende

Eneco Mechelen openingsuren

Het Eneco Mechelen kantoor is geen openbaar klantenloket. Het is dus niet mogelijk om hier als Eneco klant langs te komen voor vragen over je energiecontract of Eneco factuur. Indien je vragen hebt adviseren we je contact op te nemen met de bovenstaande Eneco contactgegevens. De Eneco Mechelen openingsuren zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Deze openingsuren kunnen afwijken op feestdagen.

Noodnummers bij storing Eneco Mechelen

Indien je last hebt van een stroompanne of een gaslek vermoed, moet je contact opnemen met de verantwoordelijke distributienetbeheerder en niet met Eneco. Die zijn namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en functioneren van de energienetten. In Mechelen is de verantwoordelijke netbeheerder Fluvius. Neem contact op met Fluvius via de onderstaande telefoonnummers.

Vermoed je een gaslek? Wees dan zeer voorzichtig! Informeer direct de buren en de brandweer en open alle ramen en deuren. Gebruik geen elektrische apparaten en wacht buiten op hulp. Een gaslek kan levensgevaarlijk zijn.

Noodnummers Eneco Mechelen / Fluvius Mechelen
Reden contact Telefoonnummer
Gasgeur 📞 0800 65 065
Storingen en defecten/ stroompanne 📞 078 35 35 00
Storingen riolering 📞 078 35 35 00
Meteropname afspraak 📞 078 035 35 34

Stroompanne in Mechelen weer opgelost? Indien deze storing niet werd veroorzaakt door een probleem in de elektrische installatie of door gepland onderhoud, heb je mogelijk recht op een schadevergoeding voor de stroompanne. Kijk op onze pagina over de vergoeding stroompanne voor meer informatie.

Wie is Eneco Belgium Mechelen?

Eneco is een bekende naam in Mechelen. Hier staat namelijk de hoofdzetel van deze energieleverancier. Eneco Belgium is de afgelopen jaren sterk gegroeid op de Belgische energiemarkt. Begin 2022 had het bedrijf een van 11,90 % op de Vlaamse energiemarkt.

Ook Eneco klant worden? Neem voor informatie of om een Eneco energiecontract af te sluiten contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Neem contact op voor vragen over het aanbod van Eneco of om een contract af te sluiten.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Dien een terugbelverzoek in en een Eneco-expert belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Een verhuis regelen bij Eneco in Mechelen

Verhuizen kan een heel gedoe zijn. Je moet met zoveel dingen rekening houden! Van verhuisdozen tot je energiecontract. Gelukkig is een Eneco verhuis regelen zeer gemakkelijk door middel van de Eneco klantenzone. Hier kan je namelijk de verhuisdatum, meterstanden en EAN-code doorgeven. Weet je enkele gegevens nog niet? Dan kan je je verhuis ook deels invoeren en zodra Eneco alle gegevens nodig heeft, zal de klantendienst contact met je opnemen.

Hoewel je een Eneco Mechelen verhuis in de online klantenzone kan regelen, adviseren wij wel om alsnog het Eneco energieovernamedocument in te vullen. Dit document is namelijk het officiële bewijs van de meterstanden op het moment van overdracht. Zo kan hier achteraf geen onenigheid over ontstaan.

Is Eneco de beste energieleverancier in Mechelen?

Eneco gas en licht

Er zijn een groot aantal energieleveranciers actief op de Belgische energiemarkt. Ook in Mechelen zijn er een groot aantal elektriciteitsleveranciers en gasleveranciers.

Op het eerste gezicht lijken deze leveranciers ook nog eens zeer veel op elkaar. Een keuze maken kan daarom best lastig zijn. Daarnaast is het ook lastig om te zeggen welke energieleverancier het beste is. Dit is namelijk een zeer persoonlijke keuze.

Eneco staat bekend om haar kwalitatief goede klantendienst. Dit blijkt ook uit de Eneco reviews en de beoordeling van de energieregulator VREG, die Eneco 5/5 sterren geeft. Voor anderen is de oorsprong van de stroom weer een stuk belangrijker. Kijk voor groene stroom op onze pagina met alle groene energieleveranciers. De prijs is ook een belangrijk onderdeel voor velen. Vergelijk energietarieven en bekijk de goedkoopste energieleveranciers van deze maand.

Naast de prijs, oorsprong en klantendienst, is het ook belangrijk om na te denken over de eventuele extra diensten die je af wilt nemen. Zo biedt Eneco in Mechelen bijvoorbeeld Eneco zonnepanelen, thuisbatterij, isolatie, ketelonderhoud en mazoutketel onderhoud aan. Gemakkelijk om al je energiezaken op een plaats te houden!

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Neem contact op voor vragen over het aanbod van Eneco of om een contract af te sluiten.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Dien een terugbelverzoek in en een Eneco-expert belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Tarieven van Eneco Mechelen

De tarieven van Eneco in Mechelen zijn gelijk aan de tarieven van Eneco in heel Vlaanderen en Wallonië. De prijs die je uiteindelijk op je factuur betaalt kan echter verschillen per regio. Dit komt omdat de transport- en distributiekosten en de heffingen per regio verschillen. Hierdoor is de prijs per kWh van Eneco wellicht gelijk, maar zorgen de additionele kosten voor een verschil.

Eneco tarieven Mechelen Voor meer informatie over de tarieven van Eneco en de prijzen per kWh bezoek je onze Eneco tarieven pagina. Interesse in het Flex tarief? Bezoek dan de Eneco Zon en Wind Flex pagina. Eneco heeft ook zakelijke tarieven. Voor meer informatie, kijk op de Eneco Business pagina.

De tarieven van Eneco Mechelen vergelijken met andere leveranciers

Vergelijken gas en licht

Voordat je gaat veranderen van energieleverancier is het belangrijk om de tarieven van Eneco te vergelijken met andere energieleveranciers. Bekijk naast de prijs per kWh ook naar de vaste vergoeding en naar de speciale voorwaarden van het contract.

Sommige contracten zijn bijvoorbeeld speciaal voor zonnepanelen en bij anderen heb je enkel een volledige online dienstverlening. Bekijk de onderstaande Eneco vergelijkingen.

Klant worden bij Eneco Mechelen

Eneco klant worden is zeer gemakkelijk. Indien je een energiecontract afsluit bij Eneco, zal Eneco automatisch je oude energiecontract opzeggen. Daarnaast kan de overstap online of telefonisch worden geregeld en heb je direct toegang tot de Eneco klantenzone. Om direct klant te worden bij Eneco of om extra informatie te ontvangen, neem je contact op met CallMePower via het onderstaande telefoonnummer.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco klant worden

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij Eneco.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco klant worden

Een Eneco-expert belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 31 stemmen vond de informatie nuttig.

Lees meer over Eneco

Vragen over Eneco?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over Eneco?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van Eneco. Eneco is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.