Over ons: de CallMePower vergelijker, daar krijg je energie van!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel voor gratis energieadvies van CallMePower en start met besparen!

Callmepower energievergelijker

Met de grote keuze tussen een groot aantal elektriciteits- en gasleveranciers op de Belgische energiemarkt is het lastig kiezen. De energietarieven verschillen afhankelijk van de regio waar je woont en dat maakt het uitkiezen van een energieleverancier een complexe aangelegenheid. Dit is waar CallMePower helpt. Met een online prijsvergelijker, artikels over energie-gerelateerde onderwerpen en een telefoonlijn voor advies en keuzehulp bij het afsluiten van een energiecontract is CallMePower de one-stop-shop voor energiecontracten. Op deze pagina kom je meer over CallMePower te weten en vind de de informatie over ons bedrijf, waaronder de contactgegevens.


energieleveranciers gas elektriciteit vergelijken in België

Wie is CallMePower?

 

Wij zijn de Belgische afdeling van Selectra, de grootste partij in Europa voor het vergelijken van de tarieven van energieleveranciers. Naast dat Selectra actief is in België, is het bedrijf ook actief in de volgende landen:

Logo CallMePower by Selectra

CallMePower by Selectra biedt alle tools om het energieaanbod beter te begrijpen en om je te laten besparen. Ons doel: Jouw energiefactuur laten dalen! Het team van CallMePower bestaat uit: de country manager, een business developer, 3 webredacteurs voor het beheer van de content op de website en 16 energieconsulenten die de huishoudelijke klanten en KMO's in Vlaanderen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Wallonië informeren over de Belgische energiemarkt.

Wat doet CallMepower?

Huishoudelijke klanten die verhuizen of die willen besparen op hun energiefacturen stellen zich vaak de vraag wie ze moeten contacteren voor hun energie. Op callmepower.be is het mogelijk om de energieprijzen te raadplegen, en te vergelijken. klantenbeoordelingen consulteren, je inlezen over de Belgische energiemarkt en het energie-aanbod van alle energieleveranciers vergelijken.
Je vindt er een schat aan informatie over onze energiemarkt met tips en handige informatie over hoe de markt voor gas en elektriciteit in elkaar zit.

energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen vergelijken in de prijzenvergelijker!

Verminder je energiefactuur door de energieleveranciers en de prijzen te vergelijken en over te stappen!

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Neem je huurcontract of verkoopsakte* en het energieovernamedocument bij de hand en bel ons op ☎ 02 588 03 92 of laat je gratis terugbellen. Onze consulenten helpen je graag om de gas- en / of elektriciteitsmeter op uw naam te zetten.
* Deze documenten zijn niet vereist om de diensten van callmepower.be te gebruiken

Energieovernamedocument downloaden, printen en invullen
Downloaden >> PDF

Contacteer ons

We horen graag van je als je een vraag, opmerking of klacht voor ons hebt. Ook als je een toffe job zoekt, kun je ons via onderstaande contactgegevens contacteren:

Contactgegevens CallMePower
Contacteer ons telefonisch, per e-mail of per post
Adres hoofdzetel
66 rue Sébastien Mercier
75015 Parijs, Frankrijk
Andere contactgegevens
CEO aurian.demaupeou@selectra.info
Country Manager België lien.coomans@selectra.info
Algemene vragen over energie callmepower@selectra.info
Telefoonnummer hoofdzetel +33 1 71 70 96 16
Telefoonnummer energieraadgevers CallMePower ma - vr van 8 - 19h
☎ 02 588 92 38
Gratis terugbeloptie Ik laat mij terugbellen
Social media

Facebook
Twitter
Youtube

Geactualiseerd op