Eneco Comfort Bonus informatie, voordelen en meer uitgelegd

Geactualiseerd op
minuten lezen
Comfort Bonus Eneco

Interesse om Eneco klant te worden en wil je weten wat de voordelen voor Eneco klanten zijn? Of ben je al een Eneco klant en wil je weten hoe de Comfort Bonus werkt? In dit artikel leggen we alles uit over de Eneco Comfort Bonus en hoe je er gebruik van kan maken.

Wat is de Eneco Comfort Bonus?

De Eneco Comfort Bonus is een aanbod van Eneco om trouwe klanten te belonen. In de Comfort Bonus zitten een aantal diensten die ervoor zijn ontworpen om je te ontzorgen op belangrijke momenten, zoals bij een lekke band of een kapotte wasmachine.

Je kan al in aanmerking komen voor een deel van de Comfort Bonus na één maand klant te zijn geweest! Vanaf één jaar Eneco klant te zijn geweest, kan je gebruik maken van alle voordelen van de Eneco Comfort Bonus.

Eneco Comfort Bonus
Eneco Comfort Bonus

Meer weten over de Eneco Comfort Bonus?

Bel om meer informatie te ontvangen over de Eneco Comfort Bonus.

Eneco Comfort Bonus
Eneco Comfort Bonus

Meer weten over de Eneco Comfort Bonus?

Een Eneco-expert van CallMePower belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Wie profiteren van de Eneco Comfort Bonus?

Bijna alle Eneco klanten kunnen profiteren van de Eneco Comfort Bonus voordelen. Enkel bij de online energiecontracten zal je geen gebruik kunnen maken van de voordelen van de Comfort Bonus. Het enige online energietarief van Eneco is het Zon en Wind Go tarief.

Ook de zakelijke Eneco klanten en particulieren die klant zijn geworden bij Eneco door middel van een groepsaankoop kunnen geen gebruik maken van de voordelen van de Comfort Bonus. Consumenten die klant zijn bij Eneco en het sociaal tarief betalen, kunnen wel de Comfort Bonus ontvangen.

Overtuigd door het aanbod van Eneco? Bekijk hoe je Eneco klant kunt worden!

Eneco Comfort Bonus na 1 maand klant

Al na één maand Eneco klant te zijn geweest kan je gebruik maken van enkele voordelen die Eneco biedt. Het Eneco Comfort Bonus lidmaatschap zal op dit moment automatisch worden geactiveerd. Na de eerste maand ontvang je vooral voordelen voor elektrische bijstand en pech onderweg.

Technische ondersteuning Eneco Comfort Bonus

Gebruik maken van de technische ondersteuning die is inbegrepen bij de Eneco Comfort Bonus kan in een groot aantal gevallen. We hebben alle technische ondersteuningen van Comfort Bonus hieronder op een rij gezet:

  • problemen met het opladen van een elektrische auto;
  • bij nood aan een loodgieter, slotenmaker of elektricien;
  • bij nood aan gezondheidszorg.

In deze gevallen is het mogelijk om gratis en 24/7 contact op te nemen met het Eneco noodnummer. Hierna zal Eneco je in contact brengen met een specialist of vakman en kan je vrijblijvend een afspraak maken. Dit telefoonnummer is te vinden aan het einde van dit artikel.

Elektrische auto- en fietsbijstand Eneco Comfort Bonus

Naast de technische ondersteuning, ontvang je na één maand klant te zijn geweest ook ondersteuning voor je elektrische auto of fiets. Dit onderdeel wordt ook wel de Eneco fietsverzekering genoemd.

Beiden kunnen in heel België en Europa gebruikt worden voor fietsen, elektrische fietsen en volledig elektrisch aangedreven auto’s. Als voorwaarde moeten deze voertuigen gedomicilieerd zijn op het adres waar het Eneco contract is afgesloten.

De Eneco fietsbijstand en bijstand voor de elektrische auto is inclusief pechverhelping, transport en repatriëring in het geval van immobilisatie onderweg.

Bij de bijstand voor de elektrische auto is het zelfs mogelijk een vervangwagen bij immobilisatie van meer dan vier uur te ontvangen op voorwaarde dat de bestuurder niet fout is. Van deze bijstand mag jaarlijks twee keer gebruik worden gemaakt.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Neem contact op voor vragen over het aanbod van Eneco of om een contract af te sluiten.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Dien een terugbelverzoek in en een Eneco-expert belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Eneco Comfort Bonus na 1 jaar klant

Nadat je één jaar klant bent geweest bij Eneco, breidt de Comfort Bonus zich uit. Dit zal automatisch worden omgezet en is, net zoals de Comfort Bonus na één maand, geheel gratis. De Eneco Comfort Bonus na één jaar bestaat uit aanvullende bijstand voor witgoed en de Eneco factuur garantie.

Eneco Comfort Home Repair voor witgoed

De Eneco witgoed bijstand is zeer handig indien de fabrieksgarantie van het huishoudtoestel is verlopen. Als het huishoudtoestel niet ouder is dan vijf jaar en niet meer onder de garantie valt, is het mogelijk om met Eneco contact op te nemen voor ondersteuning.

De Eneco bijstand op witgoed is geldig voor droogkasten, wasmachines, ovens, microgolfovens, stoomovens, kookplaten, fornuizen, dampkappen, koelkasten en diepvriezers.

Bij een probleem met één van deze apparaten, is het mogelijk om met het Eneco noodnummer contact op te nemen. In sommige gevallen kan het zijn dat er een technieker langs komt om het probleem op te lossen. Is het niet mogelijk om het probleem op te lossen? In dat geval zal je de restwaarde van het huishoudtoestel terug ontvangen.

Eneco bijstand witgoed voorwaarden Om gebruik te maken van de Eneco bijstand op witgoed moet je voldoen aan enkele eisen. De fabrieksgarantie moet verlopen zijn, het huishoudtoestel mag niet ouder zijn dan vijf jaar, de aanschafwaarde van het product moet boven € 300 liggen en de oorspronkelijke aankoopfactuur moet aanwezig zijn.

Factuur garantie met Comfort Bonus Eneco

Het laatste voordeel van de Eneco Comfort Bonus is de factuur garantie. Hier kan je gebruik van maken bij inkomstenverlies door bijvoorbeeld onvrijwillige werkloosheid of invaliditeit. In dit geval zorgt Eneco zolang je inkomstenverlies lijdt voor een gedeeltelijke terugbetaling van je Eneco factuur.

De voorschotfacturen van elektriciteit en / of aardgas kunnen gedurende vier maanden worden terugbetaald tot een maximum van € 75 per maand. Als het voorschotbedrag lager is dan € 75 per maand, zal het totale bedrag worden terugbetaald. De maximale terugbetaling bedraagt € 300 per twee jaar en is te gebruiken na minstens drie opeenvolgende maanden inkomstenverlies.

Nog niet overtuigd door de Eneco voordelen? Bekijk dan de Eneco reviews om erachter te komen waarom steeds meer huishoudens kiezen voor Eneco!

Eneco Comfort Bonus telefoonnummers

De telefoonnummers voor de Eneco Comfort Bonus zijn 24/7 en volledig gratis te bereiken vanuit België. In het overzicht hieronder vind je de Eneco telefoonnummers.

Eneco Comfort Bonus telefoonnummer
Reden contact Telefoonnummer Openingsuren
Comfort Bonus noodnummer België 📞 0800 24 002 24/7 bereikbaar
Comfort Bonus noodnummer buitenland 📞 +32 15 21 51 45
Eneco klant worden* Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
Informatie over Eneco*

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij Eneco of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

Niet de contactgegevens gevonden die je zocht? Bekijk dan de Eneco contactpagina.

Eneco voordeel voor klanten: wat is er nog meer?

Uiteraard is de Eneco Comfort Bonus niet het enige voordeel dat je ontvangt bij deze energieleverancier. Dat deze energieleverancier de afgelopen jaren zeer hard is gegroeid, laat zien dat klanten zeer tevreden zijn met deze leverancier. Als energievergelijker zien wij vier voordelen voor Eneco klanten.

Ten eerste behoort de klantendienst van Eneco tot een van de beste op de energiemarkt in België. Van de Vlaamse energieregulator ontvangt Eneco dan ook de maximale score, namelijk 5/5 sterren. Daarnaast heeft Eneco ook een zeer uitgebreide klantenzone waarin een groot aantal zaken te regelen zijn, genaamd My Eneco. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een Eneco energie verhuis volledig online te regelen.

Ten tweede is de elektriciteit die Eneco levert volledig groen. Doordat alle nieuwe klanten bij Eneco standaard groene stroom ontvangen is dit een van de groenste energieleveranciers in België. Ook van milieuorganisatie Greenpeace ontvangt Eneco positieve berichten.

Als derde voordeel zijn de tarieven van Eneco zeer aantrekkelijk. In veel gevallen behoren de Eneco tarieven zelfs tot de laagste tarieven op de energiemarkt in België. Voorbeelden hiervan zijn het Eneco Zon en Wind Flex tarief en het Eneco Zon en Wind Vast tarief.

Ten slotte is het een groot voordeel dat Eneco meer is dan enkel een energieleverancier. Het bedrijf is namelijk ook een belangrijke energie producent en aanbieder van energie gerelateerde diensten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Eneco zonnepanelen te bestellen of de installatie van een thuisbatterij door Eneco te laten uitvoeren.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco klant worden

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij Eneco.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco klant worden

Een Eneco-expert belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 41 stemmen vond de informatie nuttig.

Vragen over Eneco?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over Eneco?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van Eneco. Eneco is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.