CallMePower in de pers

Geactualiseerd op
minuten lezen

CallMePower is de Belgische afdeling van Selectra. CallMePower werd opgericht in 2015 en heeft als doel om een topspeler op de Belgische markt te worden.

Met meer dan 1.400 medewerkers in 15 verschillende landen, en meer dan 200 miljoen bezoekers op haar websites in 2020, is Selectra een toonaangevende Europese startup. Het maakt deel uit van de Franse Tech 120 en is gerangschikt als #99 snelst groeiende Franse startup door LesEchos in 2021. Het bedrijf is ook verschillende keren opgenomen in de Financial Times-ranglijst van snelst groeiende bedrijven in Europa.

Het DNA van CallMePower is een hoge zichtbaarheid op Google dankzij hoogwaardige inhoud en een interne telefonische ondersteuning voor abonnementen. Met dit eenvoudige recept sloot Selectra in 2019 wereldwijd meer dan 800.000 energie- en telecomcontracten af.

Op zoek naar gegevens over energie, telecom of verzekeringen? Bekijk onze datahub:

Persmededelingen CallMePower


60 % van de rechthebbenden profiteert niet van het sociaal tarief voor telefonie en internet

Elektrisch rijden 25% goedkoper, ondanks hoge elektriciteitsprijs


CallMePower in de media

Nergens is de distributie van elektriciteit zo duur als in West-Vlaanderen

Ondanks hoge energieprijzen is rijden op elektriciteit 25 procent goedkoper dan rijden op benzine

Elektrisch rijden is goedkoper, blijkt uit onderzoek van CallMePower

CallMePower vergelijkt alle steden en gemeenten: prijs van leidingwater in Mechelse regio behoort tot goedkoopste van Vlaanderen

  • CallMePower logo

    Sebastian Matthijsen

    Perscontact België

    CallMePower is de Belgische tak van Selectra, actief in België sinds 2015. Het doel is Belgen te helpen bij het kiezen van hun elektriciteits-, gas-, telefoon-, televisie-, internet- of verzekeringsleverancier.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 37 stemmen vond de informatie nuttig.