Eneco Oostende tarieven, contactgegevens en informatie

Geactualiseerd op
minuten lezen
Eneco Oostende

Ben je woonachtig in Oostende of ga je naar Oostende verhuizen? Dan kan je bij Eneco klant worden! In dit artikel kijken we naar alle contactgegevens voor Eneco Oostende, de tarieven van Eneco Oostende en leggen we uit hoe je een verhuis bij deze leverancier kan regelen.

Hoe kan je met Eneco Oostende contact opnemen?

Eneco is sinds 2011 actief als energieleverancier in Oostende. Sindsdien heeft Eneco een groot aantal consumenten en Eneco zakelijke klanten te weten overtuigen van haar aanbod. Op dit moment is Eneco uitgegroeid tot de twee na grootste speler op de Belgische energiemarkt. Een knappe prestatie!

Als grote aanbieder heeft deze leverancier een groot aantal contactmogelijkheden. Er zijn geen aparte Eneco Oostende contactgegevens en voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met de algemene klantendienst. In het overzicht hieronder geven we alle actuele Eneco telefoonnummers.

Eneco Oostende contactgegevens
Reden contact Telefoonnummer Openingsuren
Eneco klant worden* Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
Informatie over Eneco tarieven*
Verhuizing*
Eneco klantendienst Oostende 📞 015 25 66 66 Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
Gratis terugbellen* Bel mij terug! Terugbellen gebeurt tijdens de openingsuren

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij Eneco of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

Niet de contactgegevens gevonden die je zocht? Bekijk dan de algemene Eneco contactpagina voor een overzicht van alle Eneco contactgegevens.

Eneco kantoor Oostende

Hoewel Eneco een grote speler is op de energiemarkt in Oostende, heeft deze leverancier geen kantoor in Oostende. Concurrenten van Eneco, zoals ENGIE en Luminus, hebben tevens geen kantoor in Oostende. De Eneco kantoren staan in Mechelen en Gent. Kijk op de onderstaande pagina's voor meer informatie.

Eneco per stad Eneco Mechelen
Eneco Antwerpen
Eneco Gent

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Neem contact op voor vragen over het aanbod van Eneco of om een contract af te sluiten.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Dien een terugbelverzoek in en een Eneco-expert belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Stroomstoring of panne Eneco Oostende

Indien je last hebt van een stroompanne of een gaslek vermoed, zal je contact op moeten nemen met de verantwoordelijke netbeheerder en niet met Eneco. In Oostende is de verantwoordelijke netbeheerder Fluvius. De contactgegevens van Fluvius Oostende vind je hieronder.

Vermoed je een gaslek? Informeer naast de netbeheerder ook de brandweer en de buren. Open alle ramen, gebruik geen elektrische apparaten en wacht buiten op hulp. Een gaslek kan levensgevaarlijk zijn!

Noodnummers Eneco Oostende / Fluvius Oostende
Reden contact Telefoonnummer
Gasgeur 📞 0800 65 065
Storingen en defecten/ stroompanne 📞 078 35 35 00
Storingen riolering 📞 078 35 35 00
Meteropname afspraak 📞 078 035 35 34

Vergoeding stroompanne Oostende

Zodra de stroompanne is verholpen, kan het zijn dat je in aanmerking kan komen voor een vergoeding voor de periode waarin je geen gebruik hebt kunnen maken van elektriciteit. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de onderbreking langer dan vier uur hebben geduurd en mag deze niet zijn veroorzaakt door aangekondigd onderhoud. Kijk op onze pagina over vergoeding stroomonderbreking voor meer informatie.

Eneco tarieven Oostende

De Eneco tarieven zijn voor heel Vlaanderen hetzelfde, dus ook in Oostende. Let op dat de uiteindelijke elektriciteitsprijs of gasprijs wel kan verschillen per regio. Eneco rekent de energiekost aan, maar op de energiefactuur komen hier nog de energie heffingen en nettarieven bij. Deze bijkomende kosten worden vastgesteld door de energieregulatoren en Eneco heeft hier geen invloed op.

Eneco heeft als groene energieleverancier een zeer breed aanbod dat een grote groep consumenten zal aanspreken. Bekijk bijvoorbeeld Eneco Zon en Wind Flex voor variabele tarieven of Eneco Zon en Wind Vast voor vaste tarieven.

Eneco Oostende klant worden Lees voordat je gaat veranderen van leverancier ook de Eneco reviews. Zo kom je erachter hoe klanten deze leverancier beoordelen en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Eneco Oostende vergelijken met andere leveranciers

Uiteraard is Eneco niet de enige leverancier die actief is op de energiemarkt in Oostende. Voordat je gaat veranderen van energieleverancier adviseren wij om de tarieven en voorwaarden van meerdere leveranciers met elkaar te vergelijken. In de onderstaande energie vergelijkingen kan je Eneco direct met een andere energieleverancier vergelijken.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Neem contact op voor vragen over het aanbod van Eneco of om een contract af te sluiten.

telefoon eneco
telefoon eneco

Eneco informatiedienst

Dien een terugbelverzoek in en een Eneco-expert belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Eneco verhuis naar Oostende

Ga je verhuizen naar Oostende en wil je klant worden bij Eneco? Of ga je verhuizen en ben je al klant bij Eneco>? Indien je al een klant bent, kan je een Eneco verhuis zeer gemakkelijk regelen in de My Eneco online klantenzone.

Hier kan je de meterstanden, verhuisdatum en het Eneco energieovernamedocument doorgeven. Het is ook mogelijk om een deel van de gegevens door te geven. Eneco zal dan zelf contact met je opnemen voor de overige gegevens wanneer deze nodig zijn.

Als je naar Oostende gaat verhuizen is het niet nodig om een nieuw energiecontract af te sluiten. Je kan het oude contract meenemen naar je nieuwe adres. Je zal dus ook in Oostende blijven profiteren van alle voordelen van Eneco, zoals de Eneco Comfort Bonus.

Als je na een verhuis klant wilt worden bij Eneco Oostende, zal je enkel een nieuw energiecontract aan moeten vragen. Het opzeggen van je oude contract is in de meeste gevallen niet nodig. Eneco zal dit automatisch doen zodra het nieuwe contract is bevestigd. Wel zo gemakkelijk!

Het overnamedocument Eneco Oostende invullen

Bij een energie verhuis moet je ook het energieovernamedocument invullen. In dit document moet je de actuele meterstanden en de EAN-codes van de energiemeters noteren. De EAN-codes kan je vinden op de zijkant van de meter of op de Eneco factuur. Daarnaast moeten ook de persoonlijke gegevens van de nieuwe en oude bewoners ingevuld worden en moeten beide partijen dit document ondertekenen.

Zodra het document volledig is ingevuld, kan je deze uploaden in de Eneco online klantenzone. Wij bevelen sterk aan om dit document na je verhuis goed te bewaren. Dit is namelijk het officiële bewijs van de meterstanden op het moment van overdracht, mocht hier onenigheid over ontstaan. Je kan het Eneco overnamedocument gratis downloaden met de knop hieronder.

telefoon eneco
telefoon eneco

Verhuizen en klant worden bij Eneco?

Bel om een Eneco contract af te sluiten voor je nieuwe woning en het overnemen van de energiemeters.

telefoon eneco
telefoon eneco

Verhuizen en klant worden bij Eneco?

Een Eneco-expert van CallMePower belt je gratis terug tijdens onze openingsuren.

Is Eneco de beste energieleverancier in Oostende?

Het is zeer lastig om te zeggen welke energieleverancier de beste aanbieder is in Oostende. Energieleveranciers kunnen namelijk sterk van elkaar verschillen en de beste aanbieder is dus een zeer persoonlijke keuze.

Eneco zal als groene leverancier met een groot aantal extra diensten, zoals Eneco zonnepanelen, een grote groep consumenten aan kunnen spreken in Oostende.

Alle geleverde elektriciteit van Eneco is 100 % groene stroom. Deze stroom is volledig afkomstig uit België en is een mix tussen zonne-energie en windenergie. Door de grote investeringen van Eneco in duurzame energie is Eneco zelfs één van de groenste energieleveranciers in België!

Daarnaast staat Eneco ook bekend als een leverancier met een klantendienst van een zeer hoge kwaliteit. Dit blijkt uit de Eneco reviews, maar ook uit de servicecheck van de energieregulator VREG. Die geeft Eneco namelijk 5/5 sterren voor haar klantendienst.

Een zeer goede klantendienst betekent bij Eneco niet direct dat de tarieven zeer hoog zijn. In sommige gevallen is Eneco zelfs een van de goedkoopste energieleveranciers in België.

Bij Eneco Oostende klant worden

Ben je overtuigd van het aanbod van Eneco? Dan kan je gaan veranderen van energieleverancier! Eneco klant worden kan zeer gemakkelijk door te bellen naar CallMePower: 📞 02 585 31 31.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 27 stemmen vond de informatie nuttig.

Lees meer over Eneco

Vragen over Eneco?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over Eneco?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van Eneco. Eneco is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.