gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel voor gratis energieadvies van CallMePower en start met besparen!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of bel op werkdagen tussen 8 en 19h.

Wie is Vlaamse Energieleverancier met groene stroom en gas uit Vlaanderen?

Vlaamse Energieleverancier is een relatief jonge speler op de vrijgemaakte gas- en elektriciteitsmarkt in Vlaanderen. Het is een écht Vlaams bedrijf met een eigen karakter. Deze aanbieder van elektriciteit en aardgas onderscheidt zich daarom ook van andere leveranciers door z'n groene en vooral Vlaamse karakter. Ook de prijzen zien er op het eerste gezicht goed uit! Wie is deze nieuwe partij in de Vlaamse energiesector? We vergelijken het aanbod voor jou, zodat je de juiste keuze voor een leverancier kan maken!


Wie is Vlaamse Energieleverancier?

In Vlaanderen is er een ruime keuze aan energieleveranciers, zo biedt het bedrijf Vlaamse Energieleverancier recent ook stroom en gas aan huishoudelijke klanten in het Vlaams Gewest. Maar wie is Vlaamse Energieleverancier?

Vlaamse Energieleverancier is opgericht door Stijn Lenaerts. Bij deze energiemaatschappij zijn duurzaamheid en duurzaam ondernemen belangrijke pijlers. Vlaamse Energieleverancier is niet afhankelijk van grote spelers of andere energieproducenten, een energie-onderneming die zijn eigen koers vaart.

Aanbod en tarieven Vlaamse Energieleverancier

goedkope groene energie

Het aanbod van Vlaamse Energieleverancier is helder te noemen. Huishoudelijke klanten hebben voor zowel gas als elektriciteit de keuze uit drie verschillende tariefplannen aan vaste en variabele prijzen. Vlaamse Energieleverancier zegt zijn energie te verhandelen tegen gunstige groothandelstarieven. Hieronder zullen we alle tarieven voor zowel stroom als gas weergeven in overzichtelijke tabellen, zodat je zelf kan oordelen.

Bij de formule Groene stroom Vlaams bestaat de opgewekte elektriciteit volledig uit groene stroom afkomstig uit zonnepanelen en windmolens uit hernieuwbare energiebronnen in Vlaanderen. De andere twee tarievenplannen zijn ook groen van aard, maar bij deze tarieven is de elektriciteit zelf niet in Vlaanderen geproduceerd.

Aanbod elektriciteit Vlaamse Energieleverancier

Dit zijn de meest recente tarieven van Vlaamse Energieleveranciers voor elektriciteit(*):

Elektriciteitsaanbod en tarieven van Vlaamse Energieleverancier
Elektriciteit Groene stroom Vlaams Groene stroom Vast Groene stroom Variabel
Tariefplan Variabel Vast Variabel
Vaste
vergoeding (€/jaar)
40.000000 20.000000 20.000000
Energiekost (c€/kWh) 5.23000 6.75000 5.63000
Duur contract Onbepaalde duur 1 jaar Onbepaalde duur
Groene stroom
(Ja/Nee)
Ja
100% Vlaamse oorsprong
Ja
100%
Ja
100%
Klantendienst / Service Telefoon of internet Telefoon of internet Telefoon of internet
Domiciliëring domiciliëring verplicht domiciliëring verplicht domiciliëring verplicht

Huidige tarieven in februari 2020

Energieleveranciers vergelijken? Vergelijk stroomtarieven van de Vlaamse energieleveranciers met de Vlaamse Energieleverancier in de online prijsvergelijker voor elektriciteit!

Aanbod aardgas Vlaamse Energieleverancier

Weten wat de meest actuele tarieven voor gas zijn bij Vlaamse Energieleverancier?. Neem een kijkje in onderstaand overzicht met daarin het aanbod en prijzen voor aardgas.

Aardgas aanbod en tarieven van Vlaamse Energieleverancier
Gas ? Aardgas Vlaams Aardgas Vast Aardgas Variabel
Tariefplan Variabel Vast Variabel
Vaste
vergoeding (€/jaar)
40.000000 20.000000 20.000000
Energiekost (c€/kWh) 1.85000 2.41000 1.84000
Duur contract Onbepaalde duur 1 jaar Onbepaalde duur
Klantendienst / service Telefoon of internet Telefoon of internet Telefoon of internet
Domiciliëring domiciliëring verplicht domiciliëring verplicht domiciliëring verplicht

Huidige tarieven in februari 2020

Energieleveranciers vergelijken? Vergelijk de gastarieven van de Vlaamse energieleveranciers met de Vlaamse Energieleverancier in de online prijsvergelijker voor aardgas!

Contact Vlaamse Energieleverancier

logo Vlaamse Energieleverancier

Vlaamse Energieleverancier is zowel telefonisch, per e-mail, als via internet te bereiken voor nieuwe klanten en bestaande klanten. De makkelijkste manier om Vlaamse Energieleverancier te contacteren is het contactformulier.

Wil je Vlaamse Energieleverancier contacteren met een vraag? Neem eerst een kijkje in de meest gestelde vragen met daarbij alle mogelijke antwoorden, wellicht staat jouw brandende vraag ertussen.

Stroompanne of gasgeur? Ben je klant bij Vlaamse Energieleverancier en heb je een elektriciteitsonderbreking of ruik je een gasgeur of is er een gaslek? Neem contact op met je netbeheerder, dat is Fluvius in Vlaanderen!

Vlaamse Energieleverancier adres

Vlaamse Energieleverancier BVBA
Groeneweg 17
9300 Aalst

Vlaamse Energielverancier telefoonnummer

Voor klanten of nieuwe klanten die graag persoonlijk te woord gestaan willen worden kun je de Vlaamse Energieleverancier ook telefonich contacteren. De klantendienst van Vlaamse Energieleverancier is geopend van 9 tot 18 uur.

Vlaamse Energieleverancier telefoonnummer Een vraag, klant worden of een klacht?
Bel naar: ☎ 05 351 04 00 (zonaal tarief).

Vlaamse Energieleverancier vergelijken? Vergelijk de tarieven van Vlaamse Energieleverancier met de andere leveranciers: bel met de energieraadgevers van CallMePower op het nummer:
☎ 02 588 92 38.

Vlaamse Energielverancier e-mail

Heeft jouw vraag of klacht minder spoed? Dan kun je Vlaamse Energieleverancier uiteraard een mailtje sturen. Contacteer Vlaamse Energieleverancier op dit e-mailadres: klantendienst@vlaamseenergieleverancier.be.

Login Vlaamse Energieleverancier: online klantenzone

online klantenzone inlog

De online klantenzone of het eigen digitale klantendossier van Vlaamse Energieleverancier. Direct inzage in je energie? Een inlog is handig en efficiënt. Veel zaken zijn in de online klantenzone vlot te regelen, zoals het inzien van je meest actuele verbruik, je tariefplan, het downloaden van je energiefacturen of het voorschotbedrag aanpassen.

Klanten van Vlaamse Energieleverancier kunnen zich eenmalig gratis registreren en vervolgens steeds inloggen via deze link.