gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

CallMePower belt je gratis terug of bel ons tijdens de openingsuren.

Wie is Vlaamse Energieleverancier met groene stroom en gas uit Vlaanderen?

Vlaamse Energieleverancier is een relatief jonge speler op de vrijgemaakte gas- en elektriciteitsmarkt in Vlaanderen. Het is een écht Vlaams bedrijf met een eigen karakter. Deze aanbieder van elektriciteit en aardgas onderscheidt zich daarom ook van andere leveranciers door z'n groene en vooral Vlaamse karakter. Ook de prijzen zien er op het eerste gezicht goed uit! Wie is deze nieuwe partij in de Vlaamse energiesector? We vergelijken het aanbod voor jou, zodat je de juiste keuze voor een leverancier kan maken!


Wie is Vlaamse Energieleverancier?

In Vlaanderen is er een ruime keuze aan energieleveranciers, zo biedt het bedrijf Vlaamse Energieleverancier recent ook stroom en gas aan huishoudelijke klanten in het Vlaams Gewest. Maar wie is Vlaamse Energieleverancier?

Vlaamse Energieleverancier is opgericht door Stijn Lenaerts. Bij deze energiemaatschappij zijn duurzaamheid en duurzaam ondernemen belangrijke pijlers. Vlaamse Energieleverancier is niet afhankelijk van grote spelers of andere energieproducenten, een energie-onderneming die zijn eigen koers vaart.

Aanbod en tarieven Vlaamse Energieleverancier

goedkope groene energie

Het aanbod van Vlaamse Energieleverancier is helder te noemen. Huishoudelijke klanten hebben voor zowel gas als elektriciteit de keuze uit drie verschillende tariefplannen aan vaste en variabele prijzen. Vlaamse Energieleverancier zegt zijn energie te verhandelen tegen gunstige groothandelstarieven. Hieronder zullen we alle tarieven voor zowel stroom als gas weergeven in overzichtelijke tabellen, zodat je zelf kan oordelen.

Bij de formule Groene Gerust bestaat de opgewekte elektriciteit volledig uit groene stroom afkomstig uit zonnepanelen en windmolens uit hernieuwbare energiebronnen. De andere twee tarievenplannen bieden je ook groene stroom uit hernieuwbare bronnen, maar bij deze packs is domiciliëring verplicht en is alle communicatie (klantendienst) online.

energieverbruik berekenen

Hoeveel stroom verbruikt jouw huishouden?

Wil je erachter komen wat jouw stroomverbruik is? Maak gebruik van de energiecalculator!

Aanbod elektriciteit Vlaamse Energieleverancier

Dit zijn de meest recente tarieven van Vlaamse Energieleveranciers voor elektriciteit(*):

Elektriciteitsaanbod en tarieven van Vlaamse Energieleverancier
Elektriciteit Groen Gerust Groen Vast Groen Variabel
Tariefplan Variabel Vast Variabel
Vaste
vergoeding (€/jaar)
40.000000 20.000000
Energiekost (c€/kWh) 7.68000 6.00000 6.10000
Duur contract Onbepaalde duur 1 jaar 1 jaar
Groene stroom
(Ja/Nee)
Ja
100%
Ja
100%
Ja
100%
Klantendienst / Service Telefoon of internet Internet Internet
Domiciliëring domiciliëring of overschrijving domiciliëring verplicht domiciliëring verplicht
Tarieven vergelijken
en keuzehulp
02 588 92 38

Huidige tarieven in december 2020

Energieleveranciers vergelijken? Vergelijk stroomtarieven van de Vlaamse energieleveranciers met de Vlaamse Energieleverancier in de online prijsvergelijker voor elektriciteit!

Aanbod aardgas Vlaamse Energieleverancier

Momenteel biedt Vlaamse Energieleverancier 3 verschillende formules aan voor aardgas. Simpel en helder, iedere consument vindt met deze opties de pack die het best aansluit op zijn of haar noden. Wil je weten wat de meest actuele tarieven voor gas zijn bij Vlaamse Energieleverancier?. Neem een kijkje in onderstaand overzicht met daarin de prijzen voor aardgas.

Aardgas aanbod en tarieven van Vlaamse Energieleverancier
Aardgas Gas Gerust Gas Vast Gas Variabel
Tariefplan Variabel Vast Variabel
Vaste
vergoeding (€/jaar)
40.000000 20.000000
Energiekost (c€/kWh) 2.49000 2.25000 2.10000
Duur contract Onbepaalde duur 1 jaar 1 jaar
Klantendienst / service Telefoon of internet Internet Internet
Domiciliëring domiciliëring of overschrijving domiciliëring verplicht domiciliëring verplicht
Tarieven vergelijken
en keuzehulp
02 588 92 38

Huidige tarieven in december 2020

Energieleveranciers vergelijken? Vergelijk de gastarieven van de Vlaamse energieleveranciers met de Vlaamse Energieleverancier in de online prijsvergelijker voor aardgas!

Contact Vlaamse Energieleverancier

logo Vlaamse Energieleverancier

Vlaamse Energieleverancier is zowel telefonisch, per e-mail, als via internet te bereiken voor nieuwe klanten en bestaande klanten. De makkelijkste manier om Vlaamse Energieleverancier te contacteren is het contactformulier.

Wil je Vlaamse Energieleverancier contacteren met een vraag? Neem eerst een kijkje in de meest gestelde vragen met daarbij alle mogelijke antwoorden, wellicht staat jouw brandende vraag ertussen.

Stroompanne of gasgeur? Ben je klant bij Vlaamse Energieleverancier en heb je een elektriciteitsonderbreking of ruik je een gasgeur of is er een gaslek? Neem contact op met je netbeheerder, dat is Fluvius in Vlaanderen!

Vlaamse Energieleverancier adres

Vlaamse Energieleverancier BVBA
Groeneweg 17
9300 Aalst
adres Vlaamse Energieleverancier

Vlaamse Energielverancier telefoonnummer

Voor klanten of nieuwe klanten die graag persoonlijk te woord gestaan willen worden kun je de Vlaamse Energieleverancier ook telefonich contacteren. De klantendienst van Vlaamse Energieleverancier is geopend van 9 tot 18 uur.

Vlaamse Energieleverancier telefoonnummer Een vraag, klant worden of een klacht?
Bel naar: ☎ 05 351 04 00 (zonaal tarief).

Vlaamse Energieleverancier vergelijken? Vergelijk de tarieven van Vlaamse Energieleverancier met de andere leveranciers: bel met de energieraadgevers van CallMePower op het nummer:
☎ 02 588 92 38.

Vlaamse Energielverancier e-mail

Heeft jouw vraag of klacht minder spoed? Dan kun je Vlaamse Energieleverancier uiteraard een mailtje sturen. Contacteer Vlaamse Energieleverancier op dit e-mailadres: klantendienst@vlaamseenergieleverancier.be.

Login Vlaamse Energieleverancier: online klantenzone

online klantenzone inlog

De online klantenzone of het eigen digitale klantendossier van Vlaamse Energieleverancier. Direct inzage in je energie? Een inlog is handig en efficiënt. Veel zaken zijn in de online klantenzone vlot te regelen, zoals het inzien van je meest actuele verbruik, je tariefplan, het downloaden van je energiefacturen of het voorschotbedrag aanpassen.

Klanten van Vlaamse Energieleverancier kunnen zich eenmalig gratis registreren en vervolgens steeds inloggen via deze link.

Reviews Vlaamse Energieleverancier

Over het algemeen wordt deze leverancier op zijn tarieven goed beoordeeld, vooral de variabele tarieven bevallen goed. Let er bij het vaste tarief echter op dat dit in het eerste jaar integraal wordt doorbelast. Dit houdt in dat je dan niet kosteloos kan switchen, vanaf het tweede jaar is dit gemakkelijker aangezien het dan pro rata wordt gefactureerd. Dit wordt als een nadeel van deze leverancier gezien door de consumenten. Als je echter niet van plan bent om binnen een jaar te switchen is dit uiteraard geen punt. De Vlaamse Energieleverancier levert 100% groene energie van Belgische bodem en dit wordt door velen gewaardeerd. Ook zijn er over de service verlening voornamelijk positieve geluiden te horen.