hey telecom review: onze mening over deze low cost provider

Geactualiseerd op
minuten lezen
hey telecom review

De hey telecom review op Trustpilot is niet heel positief met een score van 2,1 / 5 naar aanleiding van 130 reviews, maar op Google is de review van hey telecom met een 4,1 / 5 al een stuk positiever (582 reviews) (maart 2024). Desalniettemin beoordelen wij bij CallMePower hey telecom wel zeer positief. Op deze pagina leggen wij uit waarom.

hey telecom review van CallMePower

hey telecom is pas sinds het najaar van 2021 actief in België en is een dochteronderneming van Orange. Naast het oorspronkelijke aanbod voor mobiele telefonie, biedt hey! sinds de loop van 2024 ook internet abonnementen aan.

In onze ogen zijn zowel de gsm-abonnementen als het internet abonnement van hey telecom zeer goed. Zo verdubbel je in één jaar tijd de hoeveelheid data in je gsm-abonnement, zonder dat je hiervoor extra betaalt. Daarbij is het hey telecom Onbeperkt internet abonnement in de Telecom Awards van CallMePower benoemd tot het beste internet abonnement in 2024.

Voor- en nadelen hey telecom
Positieve hey telecom reviewsNegatieve hey telecom reviews
  • Goedgeprijsde abonnementen van een goede kwaliteit.
  • Elk kwartaal extra data, tot een verdubbeling van je data in één jaar.
  • Speciale kortingen voor jongeren onder 26 jaar.
  • Weinig belminuten in vergelijking tot andere gsm-abonnementen.
  • Beperkte contactmogelijkheden van de klantendienst.
  • Maar één internet abonnement.

logo hey telecom

Sluit direct een gsm abonnement af bij hey telecom of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).

Prijs berekenenOF02 588 71 43

Advertentie - CallMePower   
logo hey telecom

Sluit direct een gsm abonnement af bij hey telecom of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Advertentie - CallMePower   

hey telecom review: krijg je inderdaad de beste prijs?

Op hun website schrijft hey! dat je "een heleboel data voor de beste prijs" krijgt bij mobiele telefonie, maar is dit ook daadwerkelijk het geval? Om hier antwoord op te geven, vergelijken we elk gsm abonnement in dezelfde prijsklasse / die dezelfde hoeveelheid mobiele data aanbieden.

Over het algemeen valt te stellen dat op het gebied van data hey telecom over het algemeen tot de goedkoopste gsm providers hoort. Ze blijven echter wel achter op het gebied van de hoeveelheid belminuten en SMS'en.

Daarnaast ontvangen jongeren tot 26 jaar een speciale korting en verdubbel je dankzij de hey telecom boost de hoeveelheid data in je gsm abonnement in één jaar, waardoor de hey telecom abonnementen zeker tot de goedkoopste abonnementen op de markt behoren.

Het redelijk recentelijk gelanceerd internet abonnement behoort niet per definitie tot de goedkoopste internet abonnementen op de markt, maar heeft wel een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het door CallMePower is uitgeroepen tot het beste internet abonnement van 2024.

Beste internet en gsm pack

hey Onbeperkt internet: beste internet abonnement in 2024
hey Onbeperkt internet is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste internet abonnement.

hey Onbeperkt internet: beste internet abonnement in 2024
hey Onbeperkt internet is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste internet abonnement.

Review hey telecom klantendienst

Met hey telecom contact opnemen kun je enkel via digitale manieren doen. Het is dus niet mogelijk om met de hey telecom klantendienst in contact te komen door bij een winkel langs te gaan of door de klantendienst te bellen (in noodgevallen is bellen wel mogelijk).

Naar onze mening is het ontbreken van meer manieren om met hey telecom contact op te nemen geen probleem. hey! richt zich namelijk op een jonger publiek, die vaak toch alleen van digitale contactmogelijkheden gebruik maakt. Het alleen hebben van de online chat brengt bovendien als voordeel met zich mee dat de abonnementskosten zo laag kunnen blijven.

Als extra contactmogelijkheid heeft hey telecom onlangs het platform voor de hey! community gelanceerd. Mocht je zelf niet je problemen op kunnen lossen, dan kun je altijd op het forum kijken of iemand anders hetzelfde probleem gehad heeft en hoe het toen opgelost was en kun je eventueel zelf je vraag stellen.

Beoordelingen hey telecom op het internet

Wij gebruiken in onze hey telecom review niet alleen onze eigen mening over hey!. Ook kijken we naar de beoordelingen die hey telecom op reviewplatforms als Trustpilot heeft ontvangen.

hey telecom beoordelingen
ReviewplatformGemiddelde beoordelingTotaal aantal reviews
Trustpilot2,1 / 5130
Google4,1 / 5582

Laatste update: 25 maart 2024

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom providers uit te voeren (gratis dienst).

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom providers uit te voeren (gratis dienst).

Klachten over hey telecom bij de Ombudsman

Door de Ombudsdienst voor Telecommunicatie wordt elk jaar een rapport uitgebracht over de klachten die het jaar ervoor bij hen zijn binnengekomen. Omdat hey telecom deel uitmaakt van Orange, worden zij gezamenlijk beoordeeld in het rapport.

In het rapport van 2023 geeft de Ombudsdienst aan dat er 128 keer een verzoek voor bemiddeling werd aangevraagd. Helaas wordt dit in het rapport van 2022 niet benoemd, waardoor wij dus geen ontwikkeling van de klachten kunnen aangeven.

Over hey telecom wordt wel specifiek benoemd dat er verschillende klachten zijn binnengekomen over het feit dat de klantendienst enkel via de chat te bereiken is. Het grootste nadeel volgens hen hierbij is dat de informatie uit de chat niet opgeslagen kan worden, dat bij mailcontact wel mogelijk is.

Wat moet je doen bij klachten over hey telecom?

Neem eerst met hey telecom contact op en probeer samen tot een oplossing te komen. Lukt het niet om samen met de hey! klantendienst tot een (gewenste) oplossing te komen, neem dan met de Ombudsdienst voor Telecommunicatie contact op.

Hoe kun je bij hey telecom klant worden?

Ben je na het lezen van de hey telecom review overtuigd en wil je klant bij deze telecom provider worden? Je kunt dit zelf snel en eenvoudig via de hey! website doen. Je hoeft hierbij alleen het gsm abonnement dat je wilt ontvangen aan je winkelwagentje toe te voegen en het bestelproces te doorlopen. Let op: ben je jonger dan 26 jaar, vergeet dan niet om eerst te kiezen voor "ik ben jonger dan 26"!

Het is bij het bestellen van het hey! abonnement mogelijk om aan te geven dat je jouw huidige gsm nummer wilt behouden. In dit geval zal hey! ook je gsm abonnement bij je huidige telecom provider voor jou opzeggen. Wil je liever een nieuw, hey! nummer ontvangen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

logo hey telecom

Sluit direct een gsm abonnement af bij hey telecom of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).

Prijs berekenenOF02 588 71 43

Advertentie - CallMePower   
logo hey telecom

Sluit direct een gsm abonnement af bij hey telecom of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Advertentie - CallMePower   
Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 26 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
CallMePower heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

hey telecom klant worden of extra informatie ontvangen?

Sluit direct een hey telecom gsm abonnement af of bel CallMePower
voor een vergelijking van alle abonnementen (gratis dienst).

Advertentie - CallMePower 

Sluit direct een hey telecom gsm abonnement af of laat CallMePower jou
terugbellen voor een vergelijking van alle abonnementen (gratis dienst).

Advertentie - CallMePower