Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower, vind het abonnement dat het beste bij jou past en bespaar op je telecomfactuur!

Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Laat ons je terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN review: alle TV VLAANDEREN ervaringen

TV VLAANDEREN review

Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een TV abonnement bij TV VLAANDEREN? Lees dan eerst de TV VLAANDEREN review door om te weten wat (oud-)klanten van deze telecom provider vinden zodat je weet waar je aan toe bent als je een TV VLAANDEREN abonnement afsluit.


Wat zijn TV VLAANDEREN ervaringen?

Zowel TV VLAANDEREN als TÉLÉSAT - zoas TV VLAANDEREN in Wallonië wordt genoemd - krijgen niet hele goede beoordelingen. Op Trustpilot krijgt TV VLAANDEREN een beoordeling van 1,7 / 5. TÉLÉSAT doet het met 2,3 / 5 iets beter, maar heeft dan ook een stuk minder reviews ontvangen.

Wij hebben een groot aantal TV VLAANDEREN reviews doorgelezen en vervolgens onderverdeeld in enkele categorieën. In onderstaande tabel vind je bij elke categorie een korte, inhoudelijke toelichting en wordt aangegeven hoe vaak we elke TV VLAANDEREN review in ons onderzoek voorbij zagen komen: hoog, gemiddeld of laag.

TV VLAANDEREN review
Onderwerp TV VLAANDEREN ervaring Hoeveelheid
Positieve TV VLAANDEREN review
TV VLAANDEREN prijs De prijs van de TV VLAANDEREN abonnement is erg goed, zeker die van het APP TV abonnement is erg goedkoop. Gemiddeld
APP TV Het is bij het APP TV abonnement niet benodigd om een decoder te gebruiken. Laag
Negatieve TV VLAANDEREN review
TV VLAANDEREN klantendienst De TV VLAANDEREN klantendienst wordt beschreven als onbekwaam en onbereikbaar. Hoog
Gratis proefperiode Er zijn een groot aantal reviews die spreken over het feit dat er geld van de rekening afgeschreven wordt tijdens een gratis proefperiode. Hoog
TV VLAANDEREN APP TV De TV VLAANDEREN app zou niet altijd werken, er zou een slechte beeldkwaliteit zijn en het signaal verdwijnt erg gemakkelijk. Hoog

Ben je niet meer tevreden bij TV VLAANDEREN?  Ontdek alles over je abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen of bel naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

TV VLAANDEREN klachten uit het Ombudsdienst rapport

Elk jaar brengt de Ombudsdienst een rapport uit over de klachten die het jaar daarvoor bij hen zijn binnengekomen. Over 2022 zijn er 43 TV VLAANDEREN klachten bij de Ombudsdienst binnen gekomen. Dit betreft vrijwel hetzelfde als in 2021 en gaat ook over TÉLÉSAT.

De voornaamste TV VLAANDEREN klachten uit het Ombudsdienst rapport van 2022 betreft het uitblijven van terugbetalingen van vooruitbetaalde kosten of toestellen.

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Bel CallMePower voor gratis hulp bij het vinden van een nieuw telecom abonnement en het overstappen naar een nieuwe telecom provider.

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt een nieuw abonnement te vinden en over te stappen naar een nieuwe telecom provider.

TV VLAANDEREN review over de klantendienst

Met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact opnemen kun je telefonisch per mail, per post of via de online chat doen. Ondanks de meerdere contactmogelijkheden, blijkt uit verschillende TV VLAANDEREN reviews dat de klantendienst lastig te bereiken is. Wanneer je wel met de klantendienst in contact komt, heb je vaak te maken met onbekwame medewerkers - zo wordt er in een groot aantal TV VLAANDEREN reviews aangegeven.

Neemt men contakt op via telefoon, dan zijn deze personen zéér onvriendelijk en onbeleefd en geven zij toe dat zijn onbevoegd zijn. Stuurt men een aangetekend schrijven, dan komt er nooit een antwoord. Stuurt men een mail naar de klantendienst, dan komt men met een verhaal dat dit niet hun probleem is en dat zij onbevoegd zijn. Sommige mails worden gewoon verwijdert zonder hen te lezen. Kortom, men weigert alle medewerking en verschuilt zich achter allerlei argumenten. Contakt opnemen met de juiste dienst om dit probleem op te lossen is niet mogelijk, men komt steeds bij hun "callcenter" uit waar men u iets wijs maakt.

Gustaaf,Trustpilot (9 april 2023)

Uit de TV VLAANDEREN review is ook gebleken dat wanneer er problemen zijn, zoals bijvoorbeeld het verlies van signaal, de TV VLAANDEREN klantendienst niet in staat is om te helpen, het vaak op "er wordt aan de problemen gewerkt" afschuift en / of aangeeft dat het probleem aan je internetverbinding ligt.

TV VLAANDEREN review: de mening van CallMePower

TV VLAANDEREN: Een telecom provider met op het oog een goed en groot aanbod aan TV abonnementen, maar waar men toch verschillende problemen mee ervaart zodra ze eenmaal klant zijn geworden.

  • TV VLAANDEREN biedt een grote verscheidenheid aan TV abonnement aan. Zo is er een geschikt abonnement voor iedereen.
  • Het TV VLAANDEREN internet abonnement biedt de mogelijkheid om zonder TV-decoder TV te kijken.
  • De TV VLAANDEREN klantendienst is op verschillende manieren te bereiken.
  • De TV VLAANDEREN klantendienst is niet altijd even goed te bereiken en als je ze kunt bereiken, laat de kwaliteit van de klantendienst regelmatig te wensen over.
  • De TV VLAANDEREN internet ervaringen zijn niet altijd even goed. Zo zijn er verschillende klachten betreft het signaal en de beeldkwaliteit.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe kun je klant bij TV VLAANDEREN worden?

Ben je na het lezen van onze TV VLAANDEREN review zeker dat je een TV abonnement bij TV VLAANDEREN wilt afsluiten, dan kun je dit via de website doen. Je bestelt een TV abonnement en doorloopt vervolgens het bestelproces. Na het bestellen, dien je jouw TV VLAANDEREN abonnement ook nog te activeren als je een APP TV abonnement hebt besteld.

Het is bij TV VLAANDEREN mogelijk om van Easy Switch gebruik te maken. Dit houdt in dat TV VLAANDEREN je TV abonnement bij je vorige telecom provider voor jou opzegt. Als je dit wilt, zul je dit tijdens het bestelproces moeten aangeven.

Voordat je naar TV VLAANDEREN overstapt, is het goed om alle telecom providers te vergelijken zodat je zeker weet dat TV VLAANDEREN de juiste provider voor jou is.

Hoe kun je TV VLAANDEREN opzeggen?

Wil je na het lezen van je TV VLAANDEREN review je abonnement opzeggen en een nieuw abonnement bij een andere telecom provider afsluiten? Je kunt dan bellen naar CallMePower voor gratis advies en hulp bij het veranderen van provider en je abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen: 02 588 44 02.

Je kunt ook naar een andere telecom provider overstappen en aangeven dat je van Easy Switch gebruik wilt maken. Je nieuwe telecom provider zegt dan je TV VLAANDEREN abonnement voor je op. Als je zelf je abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen wilt, kun je dit telefonisch, per mail of per post doen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Geactualiseerd op