De Mobile Vikings review met alle Mobile Vikings ervaringen

mobile vikings review

Als je klant bij Mobile Vikings wilt worden, is het belangrijk om eerst na te gaan hoe deze telecom provider beoordeeld wordt. In onze Mobile Vikings review kom je erachter wat er op het internet door (oud-)klanten geschreven wordt over Mobile Vikings, diens klantendienst, de Vikingpunten en meer. Zo kun jij een goed overwogen keuze maken voordat je Mobile Vikings klant worden.


Mobile Vikings review: hoe wordt Mobile Vikings beoordeeld?

CallMePower heeft voor jou verschillende reviewsites en Mobile Vikings ervaringen doorgelezen. Op basis daarvan hebben wij een overzicht gemaakt met de vaakste voorkomende Mobile Vikings ervaringen. In onderstaande tabel hebben wij die Mobile Vikings reviews onderverdeeld in enkele categorieën, waarbij we per categorie hebben aangegeven hoe vaak het onderwerp voorkwam in onze analyse: hoog, gemiddeld of laag.

Mobile Vikings review
Onderwerp Mobile Vikings review Hoeveelheid
Positief Mobile Vikings review
Mobile Vikings product Over het algemeen zijn de (oud-)klanten zeer positief over de prijs-kwaliteitverhouding van de Mobile Vikings abonnementen. Hoog
Vikingspunten De (oud-)klanten zijn erg positief over het idee achter de Vikingpunten en daarmee de mogelijkheid om te besparen op je Mobile Vikings factuur. Gemiddeld
Negatieve Mobile Vikings review
Mobile Vikings bereik Er zouden veel problemen zijn met het bereik. Daarnaast wordt er ook aangegeven dat klanten regelmatig niet meer kunnen bellen of niet meer gebeld kunnen worden. Hoog
Mobile Vikings klantendienst Verschillende recente Mobile Vikings reviews gaan in op de slechte bereikbaarheid van de klantendienst. Gemiddeld
Vikingpunten Hoewel het idee van de Vikingpunten zeer positief wordt beoordeeld, laat de uitvoering nog te wensen over. Er zijn verschillende Mobile Vikings problemen met het toekennen van de punten. Gemiddeld
Overstappen naar Mobile Vikings Er zijn een aantal Mobile Vikings reviews te vinden betreffende problemen met het overstappen naar Mobile Vikings. Hierbij werd echter wel aangegeven dat de Mobile Vikings klantendienst dit zo snel mogelijk probeerde op te lossen. Laag

Ben je ontevreden over Mobile Vikings?  Vind uit hoe je Mobile Vikings opzeggen moet of bel naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Mobile Vikings ervaringen volgens het Ombudsdienst rapport

Elk jaar maakt de Ombudsdienst een rapport op over het aantal klachten die er over de telecom providers het jaar ervoor bij hen is binnengekomen. Over 2022 zijn er voor Unleashed - waar Mobile Vikings onderdeel van is - 172 klachten binnengekomen. Dit is bijna 40 % meer dan in het jaar ervoor.

De Mobile Vikings problemen betreffen vooral de Vikingpunten, waarbij er vooral problemen ervaren worden met de toekenning van de punten, en Easy Switch, al zijn dit er nog niet zo heel veel aangezien Mobile Vikings pas recentelijk is begonnen met internet abonnementen aanbieden.

Mobile Vikings review over de klantendienst

Met Mobile Vikings contact opnemen kun je op een aantal manieren doen. De Mobile Vikings klantendienst kun je telefonisch bereiken, maar ook via WhatsApp, de mail, de online chat, My Viking en sociale media.

Hoewel de Mobile Vikings klantendienst op redelijk veel manieren te bereiken is, zijn de ervaringen met de klantendienst wisselvallig. Vooral recente Mobile Vikings reviews geven aan dat de klantendienst slecht bereikbaar is, waar dit voorheen niet het geval was.

Snelle overgang van oude provider naar nieuwe. Dat is de enige positieve ervaring. Hun klantenservice is onbestaand. Veel hippe mailtjes en berichtjes. Maar de verbinding is super slecht en daar krijg ik geen antwoord op. Laat staan dat er een oplossing wordt aangeboden.

Jan Krokaert,Trustpilot (21 april 2023)

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Bel CallMePower voor gratis hulp bij het vinden van een nieuw telecom abonnement en het overstappen naar een nieuwe telecom provider.

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt een nieuw abonnement te vinden en over te stappen naar een nieuwe telecom provider.

Mobile Vikings ervaringen met de Vikingpunten

Vikingpunten is een spaarsysteem van Mobile Vikings. Als je bij één van de partners van Mobile Vikings aankopen doet, worden het aankoopbedrag omgezet in Vikingpunten. Als je voldoende hebt gespaard, kun je op den duur je Mobile Vikings factuur of herlaadkaart ervan betalen. Dit lijkt heel mooi en wordt dan ook als zeer positief beoordeeld.

In werkelijkheid is het echter niet zo rooskleurig. Zo zijn de Mobile Vikings ervaringen met de Vikingpunten niet heel positief. In de Mobile Vikings reviews is regelmatig te lezen dat (oud-)klanten de Vikingpunten helemaal niet toegekend krijgen en dat het met de Mobile Vikings klantendienst erg lastig op te lossen is. Dit blijkt ook uit het rapport van de Ombudsdienst.

Mobile Vikings internet review

Sinds de zomer van 2022 is het mogelijk om bij Mobile Vikings ook een internet abonnement voor thuis af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze uit twee abonnementen, waarvan één met fiber, en er wordt gebruik gemaakt van het netwerk van Proximus. Daaruit komen vaak problemen naar voren, de ervaringen met de Proximus techniekers en netwerkdekking zijn namelijk niet heel goed.

Er is meer dan één Mobile Vikings internet review die problemen met de installatie aangeeft, met name dat de Proximus technieker niet gekomen is voor de afspraak en vervolgens met smoesjes zou komen dat die er wel was. Daarnaast betreffen verschillende Mobile Vikings reviews ook het slechte internet.

Mobile Vikings fiber review

Het internet aanbod van Mobile Vikings bestaat ook uit een fiber abonnement. Hoewel dit moet zorgen voor een hogere internetsnelheid, is dit niet altijd het geval. Net als voor de VDSL-abonnementen, wordt er aangegeven dat de maximale internetsnelheid vaak niet behaald kan worden. Dit is echter voornamelijk afkomstig uit het Proximus netwerk en is dus niet 100 % van Mobile Vikings afhankelijk.

Vreselijk! Je betaald voor "supersnel" internet, maar dat supersnel kun je weglaten. Belachelijk, wekelijks hebben we ontzettend traag internet waar zelfs met het volledig herstarten van zowel de modem als de Fiber stekker uit en in steken, geen verbetering is.

Manon,17 februari 2023

Mobile Vikings review: de mening van CallMePower

Mobile Vikings: een telecom provider met goede intenties, maar die nog meer uit hun diensten kan halen.

  • Mobile Vikings beschikt over een goede, vriendelijke en behulpzame klantendienst.
  • De Mobile Vikings abonnementen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Met de Viking Clan kun je, als je een abonnement van minimaal € 15,00 hebt, extra mobiele data bij je gsm abonnement krijgen.
  • De Mobile Vikings klantendienst is de laatste tijd slechter bereikbaar.
  • Hoewel het idee erg goed is en erg goed ervaren wordt, blijkt dat de werking van de Vikingpunten niet foutloos is.
  • Er worden regelmatig netwerk- / belproblemen bij Mobile Vikings ervaren.

Sluit een Mobile Vikings gsm abonnement of bel voor een gratis vergelijking!

Bel CallMePower voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij Mobile Vikings een gsm abonnement af.

Sluit een Mobile Vikings gsm abonnement af of bel voor een gratis vergelijking van providers!

Laat CallMePower jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij Mobile Vikings een gsm abonnement af.

Klant bij Mobile Vikings worden

Wil je na het lezen van de Mobile Vikings review klant bij Mobile Vikings worden? Via de Mobile Vikings website kun je zelf een abonnement bestellen of een prepaid kaart aanvragen. Je dient vervolgens het bestelproces te doorlopen.

Na de ontvangst van je Mobile Vikings simkaart of eSIM, moet je de Mobile Vikings simkaart activeren. Ook dit doe je via de Mobile Vikings website. Nadat je dit hebt gedaan, kun je binnen een aantal uren gebruik maken van je abonnement / herlaadkaart.

Voordat je naar Mobile Vikings overstapt, is het goed om alle telecom providers te vergelijken zodat je zeker weet dat Mobile Vikings de juiste provider voor jou is.

Hoe kun je Mobile Vikings opzeggen?

Wil je na het lezen van de Mobile Vikings review overstappen naar een andere telecom problemen? Voor gratis hulp bij alle abonnementen vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en je abonnement van Mobile Vikings opzeggen, bel je naar: 02 588 44 02. Onze telecom experts zullen je gratis en vrijblijvend advies geven.

Ook kun je overstappen naar een andere telecom provider en gebruik maken van Easy Switch. Je nieuwe provider zegt dan je abonnement bij Mobile Vikings voor je op. Het is ook mogelijk om zelf je abonnement van Mobile Vikings op te zeggen. Je regelt dit in My Viking.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Geactualiseerd op