De Mobile Vikings review met alle Mobile Vikings ervaringen

Geactualiseerd op
minuten lezen
mobile vikings review

Mobile Vikings is een goede telecom provider met een score van 4,5 / 5 op Trustpilot na aanleiding van 2.556 reviews (oktober 2023). In onze Mobile Vikings review gaan wij dieper in op de reviews vanuit de Ombudsdienst, de producten en de dienstverlening van Mobile Vikings.

Mobile Vikings ervaringen volgens het Ombudsdienst rapport

Elk jaar maakt de Ombudsdienst een rapport op over het aantal klachten die er over de telecom providers het jaar ervoor bij hen is binnengekomen. Over 2022 zijn er voor Unleashed - waar Mobile Vikings onderdeel van is - 172 klachten binnengekomen. Dit is bijna 40 % meer dan in het jaar ervoor.

De Mobile Vikings problemen betreffen vooral de Vikingpunten, waarbij er vooral problemen ervaren worden met de toekenning van de punten, en Easy Switch, al zijn dit er nog niet zo heel veel aangezien Mobile Vikings pas recentelijk is begonnen met internet abonnementen aanbieden.

Ben je ontevreden over Mobile Vikings?

Vind uit hoe je Mobile Vikings opzeggen moet of bel naar: 02 588 44 02

Advertentie - CallMePower 

Mobile Vikings review over de klantendienst

Met Mobile Vikings contact opnemen kun je op een aantal manieren doen. De Mobile Vikings klantendienst kun je telefonisch bereiken, maar ook via WhatsApp, de mail, de online chat, My Viking en sociale media.

In onze opinie is de klantendienst van Mobile Vikings redelijk uitgebreidt, zo is er dus altijd wel een goede contactmogelijkheid afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften. Houd er echter wel rekening mee dat de reactietijd altijd langer kan zijn als het op dat moment druk is bij de klantendienst.

Mobile Vikings ervaringen met de Vikingpunten

Vikingpunten is een spaarsysteem van Mobile Vikings. Als je bij één van de partners van Mobile Vikings aankopen doet, worden het aankoopbedrag omgezet in Vikingpunten. Als je voldoende hebt gespaard, kun je op den duur je Mobile Vikings factuur of herlaadkaart ervan betalen. Dit lijkt heel mooi en wordt dan ook als zeer positief beoordeeld.

In werkelijkheid is het echter niet zo rooskleurig. Zo zijn de Mobile Vikings ervaringen met de Vikingpunten niet heel positief. In de Mobile Vikings reviews is regelmatig te lezen dat (oud-)klanten de Vikingpunten helemaal niet toegekend krijgen en dat het met de Mobile Vikings klantendienst erg lastig op te lossen is. Dit blijkt ook uit het rapport van de Ombudsdienst.

Word nu klant bij Mobile Vikings!
logo Mobile Vikings

Sluit direct een gsm abonnement af bij Mobile Vikings of vergelijk alle gsm providers via CallMePower. (gratis dienst)

Prijs berekenenOF 02 588 71 43

Word nu klant bij Mobile Vikings!
logo Mobile Vikings

Sluit direct een gsm abonnement af bij Mobile Vikings of vergelijk alle gsm providers via CallMePower. (gratis dienst)

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Mobile Vikings internet review

Sinds de zomer van 2022 is het mogelijk om bij Mobile Vikings ook een internet abonnement voor thuis af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze uit twee abonnementen, waarvan één met fiber, en er wordt gebruik gemaakt van het netwerk van Proximus. In onze Mobile Vikings internet review zien we op papier voornamelijk voordelen met het aanbod.

De internet abonnementen van Mobile Vikings zijn erg competitief geprijsd. Bovendien behoren ze tot de snellere internet abonnementen in België. Daarentegen heb je echter geen keuze. Zo is er maar één VDSL en één fiber abonnement. Je bent dus van de installatiemogelijkheid afhankelijk om te bepalen welk internet abonnement je bij Mobile Vikings kunt afsluiten.

Mobile Vikings review: de mening van CallMePower

In onze opininie is Mobile Vikings een goede telecom provider, al kan er nog meer uit hun diensten gehaald worden. Zo zijn de Vikingpunten een positief extraatje van deze provider, maar worden er nog teveel problemen mee ervaren. Daarnaast is het internet aanbod beperkt, waardoor het voor potentiële klanten beter kan zijn om bij een andere provider klant te worden.

De Mobile Vikings klantendienst is echter wel op een groot aantal manieren te bereiken en Mobile Vikings biedt meerdere gsm abonnementen aan, met voor ieder gebruikersprofiel een geschikt abonnement. Alle abonnementen van Mobile Vikings zijn bovendien redelijk scherp geprijst en naast gsm en internet abonnementen, is het bij hen ook mogelijk om een abonnement met alleen data af te sluiten.

Overweeg je om bij Mobile Vikings klant te worden? Het is goed om alle telecom providers te vergelijken, zodat je zeker weet dat Mobile Vikings de juiste provider voor jou is.

Klant bij Mobile Vikings worden

Wil je na het lezen van de Mobile Vikings review klant bij Mobile Vikings worden? Via de Mobile Vikings website kun je zelf een abonnement bestellen of een prepaid kaart aanvragen. Je dient vervolgens het bestelproces te doorlopen.

Na de ontvangst van je Mobile Vikings simkaart of eSIM, moet je de Mobile Vikings simkaart activeren. Ook dit doe je via de Mobile Vikings website. Nadat je dit hebt gedaan, kun je binnen een aantal uren gebruik maken van je abonnement / herlaadkaart.

Word nu klant bij Mobile Vikings!
logo Mobile Vikings

Sluit direct een gsm abonnement af bij Mobile Vikings of vergelijk alle gsm providers via CallMePower. (gratis dienst)

Prijs berekenenOF 02 588 71 43

Word nu klant bij Mobile Vikings!
logo Mobile Vikings

Sluit direct een gsm abonnement af bij Mobile Vikings of vergelijk alle gsm providers via CallMePower. (gratis dienst)

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Hoe kun je Mobile Vikings opzeggen?

Wil je na het lezen van de Mobile Vikings review overstappen naar een andere telecom problemen? Voor gratis hulp bij alle abonnementen vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en je abonnement van Mobile Vikings opzeggen, bel je naar CallMePower: 02 588 44 02. Onze telecom experts zullen je gratis en vrijblijvend advies geven.

Ook kun je overstappen naar een andere telecom provider en gebruik maken van Easy Switch. Je nieuwe provider zegt dan je abonnement bij Mobile Vikings voor je op. Het is ook mogelijk om zelf je abonnement van Mobile Vikings op te zeggen. Je regelt dit in My Viking.

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
CallMePower heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

Mobile Vikings klant worden of extra informatie ontvangen?

Sluit direct een Mobile Vikings gsm abonnement af of bel CallMePower
voor een vergelijking van alle abonnementen. (gratis dienst)

Sluit direct een Mobile Vikings gsm abonnement af of laat CallMePower jou
terugbellen voor een vergelijking van alle abonnementen. (gratis dienst)