Wat zijn de BASE reviews en ervaringen in 2024?

Geactualiseerd op
minuten lezen
base review

BASE is een bekende, Belgische telecom provider met een score van 1,6 / 5 op Trustpilot na aanleiding van 270 reviews (maart 2024). In dit artikel analyseren wij de BASE reviews, de klantendienst van BASE en het pack dat zij aanbieden samen met TADAAM.

BASE review van CallMePower

BASE is een bekende telecom provider in België en een dochteronderneming van Telenet. Ze hebben een goed aanbod met een geschikt abonnement voor vrijwel ieder profiel, al behoren ze niet tot de goedkoopste abonnementen in de markt.

Voor- en nadelen BASE
Positieve BASE reviewsNegatieve BASE reviews
  • Regelmatig aantrekkelijke promoties.
  • Mogelijkheid tot een pack met internet, gsm en TV via TADAAM.
  • Uitgebreide klantendienst met winkels waarbij je langs kunt gaan.
  • Niet de goedkoopste gsm provider.
  • Veel klachten bij de Ombudsman vanwege IT-oplossing Telenet.

logo BASE

Promoties beschikbaar tot € 9,75 per maand
(geldig tot en met 22/07/2024)

Bel om BASE klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Prijs berekenen

logo BASE

Promoties beschikbaar tot € 9,75 per maand
(geldig tot en met 22/07/2024)

Bel om BASE klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

BASE review over de klantendienst

Met de klantendienst van BASE contact opnemen kun je op meerdere manieren doen. Zo hebben ze een specifiek nummer waarop klanten de BASE klantendienst kunnen bereiken, is er een BASE telefoonnummer voor het bellen vanuit het buitenland en een BASE telefoonnummer voor mensen die geen klant bij BASE zijn. Daarnaast kun je ook met BASE contact opnemen via de online chat, sociale media of My BASE of langsgaan bij een BASE shop.

Voor de grote van BASE, zijn dit een redelijk aantal contactmogelijkheden. Natuurlijk kan het zijn dat het op sommige, drukke momenten lastig kan zijn om met de klantendienst in contact te komen of dat het langer duurt voordat zij op je bericht reageren.

BASE review over de prijzen

BASE behoort niet tot de goedkoopste gsm providers in België. Zo komt BASE in onze vergelijking van elk gsm abonnement niet voor. Ook als je alle abonnementen met minimaal 50 GB data vergelijkt, staat BASE relatief laag op de lijst.

Ook als je de promoties in gedachten neemt, behoort BASE niet bij de goedkoopste telecom providers in België. Hoewel de promoties aantrekkelijk zijn, zijn er in onze abonnementen met een betere prijs-kwaliteitverhouding af te sluiten in België.

Review pack BASE en TADAAM

Hoewel je enkel een BASE gsm abonnement kunt afsluiten, is het wel mogelijk om dat abonnement te combineren met TADAAM internet en TV. Zo kun je alsnog een pack afsluiten met internet, TV en mobiele telefonie. Dit is een goede oplossing van de twee telecom providers, die beiden deel uit maken van de Telenet Group.

Je hebt echter nog wel met twee telecom providers te maken. Dit kan als nadelig ervaren worden, aangezien je nog steeds twee facturen ontvangt en voor mobiele telefonie met BASE maar voor internet en TV met TADAAM contact opneemt. Dit is belangrijk om in gedachten te houden.

Omdat je met twee telecom providers te maken hebt, is het voor de BASE - TADAAM review ook interessant om te kijken wat de TADAAM reviews zijn.

Review BASE andere platformen

In onze review kijken wij ook naar de beoordelingen die BASE heeft ontvangen op andere review platformen, zoals Trustpilot.

Youfone beoordelingen
ReviewplatformGemiddelde beoordelingTotaal aantal reviews
Trustpilot1,6 / 5270

Laatste update: 22 maart 2024

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom providers uit te voeren (gratis dienst).

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom providers uit te voeren (gratis dienst).

BASE reviews uit het rapport van de Ombudsdienst van 2023

Elk jaar brengt de Ombudsdienst een rapport uit met een samenvatting en veel statistieken van alle telecomklachten die het jaar daarvoor bij hen zijn binnengekomen. Omdat BASE onderdeel is van de Telenet Group, is er geen specifieke BASE review te vinden in het rapport. Desalniettemin is het wel interessant om te kijken wat er over de Telenet Group gezegd wordt, aangezien dit ook (deels) op BASE kan slaan.

Klachten over BASE bij de Ombudsdienst
JaarAantal klachten
20213.181
20221.980
20236.620

BASE klachtendienst

Ben je niet tevreden bij BASE en wil je bij hen een klacht indienen? Het is in dit geval allereerst aan te raden om met de klantendienst van BASE contact op te nemen. Er is geen speciale BASE klachtendienst, maar hopelijk kun je er met de medewerkers van BASE uitkomen. Is dit niet het geval, dan is het mogelijk om de Ombudsdienst voor Telecommunicatie te berichten.

Hoe kun je bij BASE klant worden?

Ben je overtuigd van BASE na het lezen van onze BASE review? Het afsluiten van een abonnement kun je snel een eenvoudig via de BASE website doen.

Wij adviseren echter wel om niet enkel op basis van deze review een abonnement af te sluiten, maar om eerst goed alle telecom providers te vergelijken. Er zit namelijk een groot verschil in elk gsm abonnement, waardoor er wellicht een andere provider nog beter bij jou past.

logo BASE

Promoties beschikbaar tot € 9,75 per maand
(geldig tot en met 22/07/2024)

Bel om BASE klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Prijs berekenen

logo BASE

Promoties beschikbaar tot € 9,75 per maand
(geldig tot en met 22/07/2024)

Bel om BASE klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 24 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
CallMePower heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

BASE klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de BASE abonnementen
of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de BASE abonnementen
of sluit direct een BASE gsm abonnement af (gratis dienst).