Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower, vind het abonnement dat het beste bij jou past en bespaar op je telecomfactuur!

Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Laat ons je terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TADAAM review: ontdek hier alle TADAAM ervaringen

tadaam review

TADAAM krijgt op Trustpilot een score van 1,7 / 5. De algehele TADAAM review is dus niet slecht, maar kan nog wel stukken beter. Wij zochten voor jou uit wat er als goed wordt ervaren bij deze telecom provider en wat (oud-)klanten vinden dat echt beter moet bij TADAAM. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken als je van TADAAM klant wilt worden.


Hoe ziet de TADAAM review er uit?

Na het bekijken van meerdere reviewsites en het lezen van meerdere TADAAM reviews, hebben wij een overzicht gemaakt met de meest voorkomende TADAAM reviews. Hierin komen zowel de positieve als negatieve reviews van deze telecom provider aan bod. Onze bevindingen zijn opgedeeld in verschillende thema's. Daarnaast is er per TADAAM review aangegeven hoe vaak de review voorkwam in ons onderzoek: hoog, gemiddeld of laag.

TADAAM ervaringen
Onderwerp TADAAM review Hoeveelheid
Positieve TADAAM review
TADAAM klantendienst De klantendienst is erg behulpzaam. Gemiddeld
TADAAM installeren De installatie van TADAAM wordt als zeer eenvoudig en snel beoordeeld, doordat je dit zelf in enkele minuten kunt doen. Gemiddeld
Negatieve TADAAM review
TADAAM internetsnelheid Er zijn veel klachten van mensen die een lage internetsnelheid of helemaal geen internet hebben. Hoog
TADAAM klantendienst Er zijn veel klachten over het lastig te bereiken van de klantendienst. Gemiddeld

Ben je niet tevreden over TADAAM? Ontdek alles over je abonnement bij TADAAM opzeggen of bel 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Klachten TADAAM bij de Ombudsdienst

Uit het rapport van de Ombudsdienst over alle binnengekomen klachten in 2022, staat de Telenet Group - waar TADAAM onderdeel van is - tweede op de lijst met de meest binnengekomen klachten. Over heel 2022 ontving de groep 2.478 klachten, dat 21,78 % van alle klachten betreft. Het aantal klachten is echter wel flink afgenomen ten opzichte van 2021 (3.181 klachten, 22,10% klachten minder).

Heb jij zelf TADAAM klachten? Probeer dan eerst om samen met de TADAAM klantendienst tot een oplossing te komen. Als jullie er samen niet uitkomen of je bent niet tevreden met de oplossing die door TADAAM geboden wordt, kun je bij de Ombudsdienst een klacht tegen TADAAM indienen.

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Bel CallMePower voor gratis hulp bij het vinden van een nieuw telecom abonnement en het overstappen naar een nieuwe telecom provider.

Ben je ontevreden met je huidige telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt een nieuw abonnement te vinden en over te stappen naar een nieuwe telecom provider.

Review TADAAM klantendienst

De TADAAM klantendienst is op een aantal manieren te bereiken. Je kunt met TADAAM contact opnemen via:

 • WhatsApp
 • Mail
 • Sociale media

De TADAAM ervaringen van klanten met de klantendienst is erg verschillend. Je kunt maar op een paar manieren met TADAAM contact opnemen en het duurt vaak lang voordat je een reactie ontvangt. De kwaliteit van de gesprekken worden vervolgens wisselvallig beoordeeld, door de één heel positief en hulpzaam, door de ander totaal niet.

In 1 woord, rotzooi. Betaald een vermogen om vervolgens geen internet te hebben en klantenservice laten je gewoon 12 u wachten tot dat ze effectief actie ondernemen. Ik wacht nog steeds op internet we zijn ondertussen 30 uren verder. Helemaal vervelend als je van huis uit werkt ;)

Anastasia Tasoula KontzesTrustpilot (9 februari 2023)

Ik ben thuiswerker en mijn 5g modem de nieuwe werkte niet heb hun gecontacteerd en Laila en Jasmin hebben dit probleem instant opgelost voor me waardoor ik gewoon verder kon werken! Super geholpen top service mag zeker ook gezegd worden !

Veronique QuaremTrustpilot (21 februari 2023)

TADAAM internet review

Het internet van TADAAM werkt anders dan bij de meeste telecom providers. Doordat er geen installatie benodigd is, maak je gebruik van het 4G netwerk van Telenet / BASE en kunnen er minder hoge snelheden behaald worden dan bij vast internet. Dit komt ook in de TADAAM internet review naar voren, daar veel mensen klagen over de lage internetsnelheid.

Wifi om af en toe wat berichtjes te sturen? Perfect mogelijk. Iets of wat stabiele internetverbinding nodig? Vergeet het maar! Betalen voor 100 mbps en 40 krijgen. "Router staat slecht" volgens de app. Ik zit in het centrum van een stad en de router staat aan het raam op de vensterbank, praktisch buiten. Gigantisch teleurgesteld

Thomas LeysenTrustpilot (31 december 2022)

Een 4G-signaal kan erg eenvoudig beïnvloed worden, waardoor de daadwerkelijke internetsnelheid een stuk lager kan liggen dan de theoretische internetsnelheid waar TADAAM het op hun website over heeft. Bovendien is de kwaliteit van het netwerk erg plaatselijk.

Los je langzame internet meteen op!

Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle internet abonnementen en sluit meteen een abonnement met sneller internet bij jou thuis af!

Los je langzame internet meteen op!

Laat CallMePower je terugbellenvoor een gratis vergelijking van alle internet abonnementen en sluit meteen een abonnement met sneller internet bij jou thuis af!

TADAAM review: de mening van CallMePower

TADAAM: een telecom provider met een eenvoudig aanbod dat gemakkelijk te installeren is, maar die ook veel problemen oplevert en een klantendienst waar nog veel verbetering te behalen valt.

 • Het TADAAM internet en TV is zeer gemakkelijk, zelf te installeren. Hiervoor is geen technieker benodigd en kun je zelf in een aantal minuten doen.
 • Doordat de TADAAM modem enkel in een stopcontact gestoken hoeft te worden, is het zeer gemakkelijk mee te nemen zodat je overal internet kunt hebben.
 • De TADAAM router en TV box worden snel geleverd, waardoor je al binnen één tot twee dagen over internet en TV kunt beschikken.
 • De TADAAM internetverbinding en -snelheid is afhankelijk van de afstand van de modem tot de gsm mast. Hierdoor wordt er vaak minder internet ervaren.
 • TADAAM beschikt niet over een technische dienst en over de TADAAM klantendienst is niet iedereen even enthousiast.
 • Het surfvolume is niet 100 % onbeperkt. Doordat je bij TV kijken ook van je surfvolume gebruik maakt, kun je sneller aan de grens van 300 GB zitten dan bij andere providers.
 • TADAAM biedt zelf geen gsm abonnementen aan, hiervoor is het nodig om gebruik te maken van het combinatie-pack met BASE - dat ook een dochteronderneming van Telenet is.
 • Je kunt bij TADAAM geen gebruik maken van Easy Switch. Je zult dus zelf je abonnement bij je vorige telecom provider op moeten zeggen.

Hoe TADAAM kopen?

Ben je overtuigd van het TADAAM aanbod en wilt je klant bij TADAAM worden? Dan kun je via de TADAAM website in enkele stappen zelf het gewenste abonnement aanschaffen.

 1. Kies op de TADAAM website het abonnement dat je wilt afsluiten.
 2. Vul je persoonlijke gegevens in en doorloop het bestelproces.
 3. Binnen één tot twee werkdagen ontvang je de TADAAM modem en TV box.
 4. Steek de TADAAM modem en TV box in een stopcontact.

Had je voorheen al een internetabonnement bij een andere telecom provider, dan zul je deze zelf op moeten zeggen. TADAAM biedt namelijk de optie om van Easy Switch gebruik te maken niet aan.

Voordat je naar TADAAM overstapt, is het goed om alle telecom providers te vergelijken zodat je zeker weet dat TADAAM de juiste provider voor jou is.

Hoe kun je TADAAM opzeggen?

Wil je na het lezen van de TADAAM review je abonnement van TADAAM opzeggen en overstappen naar een andere telecom provider? CallMePower helpt je graag gratis en vrijblijvend met alle telecom providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en je abonnement van TADAAM opzeggen. Bel ons op: 02 588 44 02.

Je kunt ook zelf naar een andere telecom provider overstappen en tijdens het bestelproces aangeven dat je van Easy Switch gebruik wilt maken. Dan zal je nieuwe telecom provider je TADAAM abonnement voor je opzeggen. Zelf je abonnement opzeggen is ook mogelijk, je doet dit in My TADAAM.

Ben je niet tevreden met de TADAAM klantendienst maar wil je wel graag een internet abonnement hebben zoals dat van TADAAM en ben je dus opzoek naar een TADAAM alternatief? De Orange Flybox werkt op exact dezelfde manier als de TADAAM internet abonnementen en is daardoor een goed alternatief voor TADAAM.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Geactualiseerd op