Wind Voor A is een coöperatieve energieleverancier uit Antwerpen. Deze relatief nieuwe leverancier biedt volledig groene elektriciteit opgewekt in Antwerpen aan voor particulieren. In dit artikel geven we alle informatie over Wind Voor A, zoals de Wind Voor A tarieven, verhuis en contactgegevens.

Wind Voor A tarieven en tariefkaarten

Hoewel Wind Voor A een zeer kleine leverancier is, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende energietarieven. De verschillen zijn duidelijk weergegeven, waardoor een keuze maken een stuk makkelijker is.

Heb je een vraag over Wind Voor A? Neem dan met Wind Voor A contact op.

Overzicht Wind Voor A tariefkaart

In de onderstaande tabel is een overzicht van de Wind Voor A tariefkaart weergegeven. Per tarief geven we aan wat de voorwaarden en looptijden zijn en of het een vast of variabel energietarief betreft.

Wind Voor A tarieven elektriciteit
Eco Plus Flex Eco Life Flex
Soort tarief Variabel Variabel
Looptijd 1 jaar 1 jaar
Groene stroom? ✔️ ✔️
Klantendienst Online Online + telefonisch
Facturen ontvangen per E-mail E-mail of post
Betaalmethode Domiciliëring of overschrijving Domiciliëring of overschrijving

Door de hoge energieprijzen zijn er op dit moment enkel variabele tarieven beschikbaar bij Wind Voor A. Het is momenteel bij de meeste leveranciers niet mogelijk om te kiezen voor een vast energietarief.

Wind Voor A aardgas kiezen

Wind Voor A is alleen actief als elektriciteitsleverancier. Indien je gebruik maakt van aardgas voor het verwarmen van je woning of koken, zal je een extra contract voor aardgas moeten afsluiten bij een andere leverancier. Bekijk onze pagina met alle gasleveranciers in België voor een overzicht.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Contact met de Wind Voor A klantendienst

Als kleine energieleverancier, zijn de contactmogelijkheden van Wind Voor A ook beperkt. Maar hoe neem je met Wind Voor A contact op? We leggen het hieronder uit.

Wind Voor A contactgegevens en meer

In de tabel hieronder is het Wind Voor A telefoonnummer en overige belangrijke contactgegevens weergeven. Bij een stroompanne neem je geen contact op met Wind Voor A, maar met de netbeheerder. In Vlaanderen is dit Fluvius.

Wind Voor A contactgegevens overzicht
Reden contact Contactgegevens Openingsuren
Algemene Wind Voor A klantendienst 📞 03 257 12 12 Reactie binnen enkele werkdagen
Stroompanne (Fluvius) 📞 078 35 35 00 24/7 bereikbaar

Wat is het Wind Voor A adres?

Het Wind Voor A kantoor is te vinden in Antwerpen. Dit is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan deze leverancier. Het Wind Voor A kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Wind voor “A” CV
Noorderlaan 111
2030 Antwerpen

Mijn Wind Voor A klantenzone

Net zoals de meeste energieleveranciers, heeft Wind Voor A een online klantenzone waarin je een aantal zaken betreffende je energiecontract kunt regelen. Deze klantenzone is echter een stuk minder uitgebreid dan die van enkele concurrenten.

Door de klantenzone is het minder vaak nodig om met de Wind Voor A klantendienst contact op te nemen. Wij adviseren dan ook om altijd eerst de Wind Voor A klantenzone te raadplegen voordat je contact opneemt met de klantendienst.

Een Wind Voor A verhuis regelen

Het regelen van een verhuis kan een heel gedoe zijn. Daarom is CallMePower er om je te helpen met je energie verhuis! Hieronder leggen we uit hoe je een Wind Voor A verhuis regelt.

Wind Voor A overstappen of opzeggen

Doordat Wind Voor A niet in heel België actief is, kan het voorkomen dat je moet veranderen van energieleverancier als je gaat verhuizen. Controleer dus voordat je een verhuis doorgeeft of het mogelijk is om energie af te nemen van Wind Voor A in je nieuwe woning.

Invullen Wind Voor A energieovernamedocument

Bij een energie verhuis, zal je ook het overnamedocument in moeten vullen. In het Wind Voor A overnamedocument dien je de meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-code van de elektriciteitsmeter te noteren. Deze code vind je op de zijkant van de meter of op je energiefactuur.

Zodra het document is ingevuld, kan je deze opsturen naar het volgende Wind Voor A e-mailadres: [email protected].

Het Wind Voor A overnamedocument download je met de knop hieronder.

Gas en Licht Verhuizen
Energie verhuis

Gas en elektriciteit overzetten bij verhuis (Gratis dienst)

Contacteer de energie-experts van CallMePower om gratis alle stappen voor je verhuis door te lopen en een nieuw contract af te sluiten.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en elektriciteit overzetten bij verhuis (Gratis dienst)

Laat je terugbellen door een energie-expert van CallMePower om gratis alle stappen voor je verhuis door te lopen en een nieuw contract af te sluiten.

Ervaringen Wind Voor A en reviews

Doordat Wind Voor A een zeer kleine energieleverancier is, zijn er weinig beoordelingen te vinden. Ook de energieregulator VREG heeft op dit moment nog geen beoordeling. Hieronder vind je de CallMePower beoordeling van Wind Voor A.

Wind Voor A review door CallMePower

Persoon met tekstwolk

Het marktaandeel van Wind Voor A op de energiemarkt is zo klein dat het bijna verwaarloosbaar is. Bovendien hebben de energieregulator en milieuorganisatie Greenpeace op dit moment geen informatie over onder andere de herkomst van de elektriciteit van Wind Voor A.

De Wind Voor A tarieven zijn niet erg voordelig en een aantal andere kleine, groene leveranciers hebben tarieven met prijzen die een stuk aantrekkelijker zijn. Daarnaast is het aanbod van deze leverancier niet erg uitgebreid en zal je voor aardgas een contract bij een andere leverancier moeten afsluiten.

Klant worden bij Wind Voor A is vooral weggelegd voor de liefhebbers van groene energie en personen die direct willen investeren in het opwekken van groene stroom in Antwerpen. Voor veel consumenten zal het echter niet aantrekkelijk zijn om klant te worden bij Wind Voor A.

Wie is Wind Voor A energie?

Wind Voor A is een Belgische, coöperatieve energieleverancier gevestigd in Antwerpen. Het doel van Wind Voor A is om burgers te betrekken bij de energietransitie en doet dit door consumenten de mogelijkheid te bieden om projecten met betrekking tot windenergie te ondersteunen.

Wind Voor A is sinds mei 2019 actief op de Belgische energiemarkt en levert sindsdien elektriciteit aan particulieren.

Wind Voor A klant worden

Doordat Wind Voor A een coöperatieve vennootschap is, zal je eerst een aandeel moeten kopen voordat je klant kan worden. Eén Wind Voor A aandeel kost € 125. Per gezinslid kan tot een maximum van € 3.000 worden geïnvesteerd in Wind Voor A aandelen.

De eerste vijf jaar kunnen de aandelen niet worden verkocht. Na deze vijf jaar is het mogelijk om de aandelen te verkopen tegen de aanschafprijs. Het is niet verplicht om energie af te nemen bij Wind Voor A als je aandeelhouder bent.

Vergelijk voordat je overstapt! Energie vergelijken doe je met CallMePower.

Wind Voor A dividend

Een groot voordeel van de Wind Voor A aandelen, is dat je in de meeste gevallen een jaarlijks dividend uitgekeerd krijgt. De hoogte van het Wind Voor A dividend hangt af van de bepalingen in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Alle aandeelhouders zijn uitgenodigd voor deze vergadering.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Lees meer over Wind Voor A