Antargaz is een gasleverancier met een lange geschiedenis en staat bekend om het leveren van aardgas, gastanks en gasflessen, maar sinds kort ook elektriciteit. Het bedrijf werd vooral bekend als gasleverancier bij ondernemingen en particulieren die niet op het gasnetwerk zijn aangesloten. In dit artikel geven we alle informatie over energieleverancier Antargaz.

Overzicht Antargaz tariefkaart en tarieven

Het aanbod van Antargaz is zeer overzichtelijk. Deze energieleverancier biedt namelijk slechts één elektriciteitstarief en één gastarief aan. Hieronder geven we een overzicht van deze energietarieven en kijken we naar de overige diensten van Antargaz in België.

Heb je een vraag over energieleverancier Antargaz? Neem dan met Antargaz contact op.

Aanbod Antargaz elektriciteit en aardgas

In de onderstaande tabel lichten we de energietarieven van Antargaz toe met de specialiteiten en voorwaarden. Deze tarieven zijn beschikbaar in Vlaanderen en Wallonië voor zowel particulieren als kmo’s.

Meer weten over het aanbod van Antargaz? Bekijk dan de pagina met de Antargaz tarieven.

Let op! Door de huidige marktsituatie heeft Antargaz besloten om (tijdelijk) geen nieuwe klanten meer aan te nemen. Deze beslissing heeft verder geen invloed op de lopende contracten.

Aanbod energie Antargaz
⚡🔥 Antargaz elektriciteit Antargaz aardgas
Soort tarief Variabel Variabel
Looptijd Onbepaalde tijd Onbepaalde tijd
Groene energie?
Klantendienst Online + telefonisch Online + telefonisch
Factuur ontvangen per Post of e-mail Post of e-mail
Betaling met Domiciliëring of overschrijving Domiciliëring of overschrijving

Extra diensten Antargaz

Als grootste verdeler van aardgas in België is Antargaz een belangrijke speler op de energiemarkt. Hoewel relatief klein als energieleverancier, biedt Antargaz een hoop diensten aan, naast het leveren van energie. Denk hierbij aan gas in tanks, gas in flessen en LPG.

Ben je een grootverbruiker van aardgas thuis of onderweg? Dan is Antargaz als gasspecialist wellicht een interessante leverancier voor jou.

Gas van Antargaz bestellen? De producten en diensten van Antargaz bestellen kan op de Antargaz website of via één van de Antargaz telefoonnummers.

Aanbod Antargaz gasfles en gastank

Heb je geen aardgasaansluiting voor jouw woning? Dan is een gastank een goede optie. Dan kan een eigen gasvoorraad in een bovengrondse of ondergrondse gastank een oplossing zijn.

Volgens Antargaz is dit een voordelige en comfortabele manier om te koken en om jouw woning te verwarmen. Het onderhoud en de Antargaz tank vullen wordt door Antargaz verzorgd.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Met de Antargaz klantendienst contact opnemen

Zoals Antargaz zelf op de website schrijft, is het bieden van een goede dienstverlening is zeer belangrijk voor deze leverancier. De Antargaz klantendienst is dan ook op meerdere manieren te bereiken.

Antargaz telefoonnummers en meer

Hieronder geven we een overzicht van de belangrijkste Antargaz telefoonnummers. Heb je last van een stroompanne of gaslek? Neem dan contact op met de verantwoordelijke netbeheerder en niet met Antargaz. De netbeheerder van Vlaanderen is Fluvius.

Antargaz contact
Reden contact Telefoonnummer Openingsuren
Energie verhuis Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
Antargaz contract opzeggen / energiecontract afsluiten
Algemene Antargaz klantendienst 📞 078 77 77 77 Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
Stroompanne (Fluvius) 📞 078 35 35 00 24/7 bereikbaar
Gaslek (Fluvius) 📞 0800 65 0 65

Wat is het Antargaz adres?

De hoofdzetel van Antargaz is te vinden in Diegem. Dit is tevens het adres waar je al je briefverkeer gericht aan deze leverancier naartoe kan sturen. Het Antargaz kantoor vind je op het onderstaande adres.

Antargaz Belgium N.V. / R.P.R. Brussel
Woluwelaan 135
1831 Diegem

My Antargaz online klantenzone

My Antargaz is het Digitale klantenportaal of online klantenzone voor alle klanten van Antargaz. In deze klantenzone kan je een groot aantal zaken gemakkelijk en snel regelen, zodat het minder vaak nodig is om met de Antargaz klantendienst contact op te nemen.

Klanten van Antargaz kunnen snel en eenvoudig een account aanmaken in My Antargaz met het klantnummer, e-mailadres en de postcode.

Antargaz verhuis regelen

Als je gaat verhuizen, zal je een aantal zaken betreffende je energiecontract moeten regelen. Het is aan te raden om voordat je gaat verhuizen dit door te geven aan Antargaz. Het is echter ook mogelijk om dit te doen na je verhuis.

Geen klant blijven na een Antargaz verhuis

Het is in België mogelijk om op elk gewenst moment te veranderen van energieleverancier. Zelfs als de looptijd van het contract nog niet is afgelopen, kunnen consumenten zonder opzegboete overstappen. Ben je dus niet tevreden met Antargaz als energieleverancier of betaal je teveel? Stap dan over.

Invullen Antargaz overnamedocument

Naast het doorgeven van je verhuis, zal je ook het Antargaz overnamedocument in moeten vullen. In dit document noteer je de actuele meterstanden en de EAN-codes van de energiemeters. Het overnamedocument moet worden ingevuld door de oude en de nieuwe bewoners van de woning.

Zodra het document is ingevuld en ondertekend, kan je deze opsturen naar Antargaz.

Ervaringen Antargaz en review

Naast het vergelijken van energietarieven, is het ook belangrijk om de dienstverleningen en beoordelingen van energieleveranciers te vergelijken. Op dit moment heeft Antargaz onvoldoende klanten om een beoordeling te ontvangen van de energieregulator VREG.

Antargaz review door CallMePower

Persoon met tekstwolk

Het aanbieden van energie in een veilige omgeving en met een goede dienstverlening is waar Antargaz voor wilt staan. Daarnaast is Antargaz zeer transparant in de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt.

De klantendienst van Antargaz is goed bereikbaar en er zijn een groot aantal contactmogelijkheden. Daarnaast zijn er veel verschillende telefoonnummers, waardoor je sneller de juiste persoon aan de lijn krijgt en niet een keuzemenu moet doorlopen.

De prijzen van Antargaz zijn niet de goedkoopste energietarieven op de markt, maar ook zeker niet de duurste. Over het algemeen liggen de Antargaz prijzen op het gemiddelde van de markt. Bekijk de goedkoopste energieleveranciers voor de laagste tarieven van deze maand.

Meer Antargaz beoordelingen lezen? Bekijk dan onze pagina met de Antargaz reviews.

Wie is Antargaz?

Antargaz is een merk dat in 1951 werd gecreëerd door het Franse bedrijf Société des Gaz Liquides de Pétrole (SOGAL). Gedurende een kwarteeuw, tussen 1976 en 2000, maakte Antargaz deel uit van het eveneens Franse oliebedrijf Elf Aquitaine. Antargaz opereert in deze periode onder de naam Elf Antargaz.

Na een beslissing van de Europese Commissie in 2001, naar aanleiding van de fusie tussen Total en Elf, kwam Antargaz in handen van Paribas. In 2011 werd Antargaz een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf UGI Corporation, dat een wereldleider in de energiesector is en in achttien Europese landen actief is.

Vandaag de dag is Antargaz nog steeds een dochteronderneming van UGI Corporation en leveren ze meer dan 650.000 ton gas per jaar aan klanten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Aantal klanten Antargaz

Antargaz Belgium is nog steeds een zeer kleine energieleverancier in België. Begin 2022 leverde Antargaz elektriciteit aan ongeveer 12.000 huishoudens en aardgas aan ongeveer 10.000 huishoudens in Vlaanderen. Daarmee heeft Antargaz een marktaandeel van 0,34 % op de elektriciteitsmarkt en 0,42 % op de gasmarkt.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Energieleverancier Antargaz