TV VLAANDEREN is een Vlaamse telecom provider die enkel TV abonnementen aanbiedt. Ondanks dat zij zich focussen op TV, heb je als klant de keuze tussen een grote hoeveelheid abonnementen en producten. Ontdek in dit artikel alles over de abonnementen van TV VLAANDEREN en hoe je met TV VLAANDEREN contact kunt opnemen.

TV VLAANDEREN prijs voor de TV VLAANDEREN Basic abonnementen

Kies je voor TV VLAANDEREN satelliet, dan kun je de keuze maken tussen drie TV VLAANDEREN Basic abonnementen. Bij alle drie de abonnementen krijg je toegang tot interactieve functies en de gratis mobiele TV VLAANDEREN app. Wil je de TV VLAANDEREN satelliet laten installeren, dan kost je dit € 120,00.

Daarnaast kun je met dit TV VLAANDEREN abonnement vanuit overal in de Europese Unie TV kijken zolang je een Belgisch adres hebt. Verder kun je bij alle drie de TV VLAANDEREN Basic abonnementen TV kijken waar en wanneer je wilt. Ook kun je een programma herstarten (Restart), tot zeven dagen terug kijken (Replay) en heb je toegang tot de TV gids van TV VLAANDEREN.

TV VLAANDEREN satelliet

€ 16,90 per maand

Basic Light

 • 57 zenders
 • Satellietschotel & applicatie
€ 21,90 per maand

Basic

 • 90 zenders
 • Satellietschotel & applicatie
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports
€ 28,90 per maand

Basic+

 • 114 zenders
 • Satellietschotel & applicatie
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports

Je kunt op aanvulling van je Basic aboonement bij TV VLAANDEREN twee opties activeren. Voor € 7,95 per maand* kun je de Man-X optie, voor mannen die van mannen houden, aanzetten en voor € 2,50 per maand* kun je een extra TV-kaart ontvangen.

De Man-X optie is enkel beschikbaar van 00:00 - 06:00 uur en kun je op elk moment bij TV VLAANDEREN activeren en uitzetten. Bovendien kun je een kinderslot op deze zender zetten. De extra TV-kaart biedt jou de mogelijk om op meerdere TV's TV te kijken.

De TV VLAANDEREN Basic abonnementen kun je ook als bedrijf afsluiten. Voor het afsluiten van een TV VLAANDEREN business abonnement dien je een aanvraag voor een prijsofferte in te vullen.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de tv-experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze tv-experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN live TV kijken

Dankzij de TV VLAANDEREN app kun je altijd en overal live TV kijken. Je hoeft enkel de applicatie te downloaden via de Google Play Store of de Apple App Store en in te loggen.

De TV VLAANDEREN app is inbegrepen in de TV VLAANDEREN satelliet abonnementen en kan naast op een mobiele telefoon en een tablet ook gebruikt worden op je computer of Smart TV.

Let op: Om van de TV VLAANDEREN app gebruik te kunnen maken (in het buitenland), dien je een geldig, Belgisch adres te hebben. Daarnaast stream je hierbij via 3G, 4G of WiFi. Dit kan dus ten koste gaan van je mobiele data.

TV VLAANDEREN prijs van het vakantie abonnement

Ga je op vakantie en wil je ook op jouw vakantiebestemming TV kunnen kijken? Dan doe je dat met het vakantie abonnement van TV VLAANDEREN. Dit abonnement kun je voor dertig dagen aanzetten, je bepaalt zelf de activatieperiode, voor € 29,95 per maand*.

Dit abonnement zet je enkel aan wanneer je op vakantie gaat. De TV VLAANDEREN zenderlijst bestaat uit 57 zenders, waaronder enkele radiokanalen. De satellietschotel die je ontvangt, is sterk genoeg voor ontvangst in Europa. Woon je echter aan de grenzen van Europa of in Noord-Afrika, zul je een sterkere satellietschotel moeten aanschaffen.

TV VLAANDEREN review Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een TV VLAANDEREN abonnement? Lees dan eerst de TV VLAANDEREN review door!

TV VLAANDEREN prijs voor de TV VLAANDEREN APP TV abonnementen

Wil je alleen TV kijken via internet? Dan is één van de TV VLAANDEREN internet abonnementen wellicht perfect voor jou. Bij alle drie de TV VLAANDEREN APP TV abonnementen kun je de Smart TV applicatie downloaden en vijf toestellen aansluiten op één account.

Daarnaast kun je gebruik maken van Restart & Replay, op elk moment je abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen en op twee schermen tegelijkertijd TV kijken. Zolang je een Belgisch adres hebt, kun je bovendien vanuit overal in de Europese Unie TV kijken.

TV VLAANDEREN internet

€ 9,95 per maand

APP TV Light

 • 37 zenders
Meer informatie
€ 14,95 per maand

APP TV

 • 59 zenders
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports
Meer informatie
€ 19,95 per maand

APP TV Plus

 • 75 zenders
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports
Meer informatie

Bij het TV VLAANDEREN internet en satelliet abonnement heb je geen TV VLAANDEREN decoder nodig. Je kunt bij deze abonnementen namelijk gebruik maken van de Smart TV applicatie, die in feite een digitale decoder is.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de tv-experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze tv-experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN prijs voor het TV VLAANDEREN antenne TV abonnement

Bij het TV VLAANDEREN antenne TV abonnement krijg je toegang tot 17 zenders voor € 10,95 per maand*. Je hoeft enkel jouw TV VLAANDEREN ontvanger aan te sluiten op je TV en je kunt meteen TV kijken.

TV VLAANDEREN antenne TV is beschikbaar in Vlaanderen en Brussel doordat de antenne gebruik maakt van het TV-signaal van één van de dertien zendmasten van TV VLAANDEREN die verspreid staan over de twee gewesten.

Het is bovendien mogelijk om te regelen dat je vanuit je auto, op de camping of op de boot TV kunt kijken met het antenne TV abonnement van TV VLAANDEREN. In de auto zul je dan een DVB-T2 tuner moeten integreren en op de boot is er een compacte antenne nodig.

TV VLAANDEREN klantendienst: Hoe kun je met TV VLAANDEREN contact opnemen?

Wil je met TV VLAANDEREN contact opnemen? Het is mogelijk om dan één van de TV VLAANDEREN telefoonnummers te bellen.

TV VLAANDEREN contact
TV VLAANDEREN klantendienst TV VLAANDEREN telefoonnummer
TV VLAANDEREN klantendienst telefoon klanten 02 790 2 790
TV VLAANDEREN klantendienst telefoon niet-klanten 02 403 03 33

Wil of kun je niet telefonisch met TV VLAANDEREN contact opnemen, dan kun je hen ook een e-mail sturen via het online contactformulier op de website van TV VLAANDEREN, met de klantendienst van TV VLAANDEREN via de online chat op de website contact opnemen of hen een brief sturen. Het postadres van TV VLAANDEREN is:

TV VLAANDEREN
Postbus 12250
1930 Zaventem

Abonnement TV VLAANDEREN opzeggen

Wil je jouw abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen, dan kun je dit op een aantal manieren doen. Geef hierbij altijd de opzeggingsdatum door en controleer of je een verbrekingsvergoeding moet betalen, dit zal in je contract staan. Bij TV VLAANDEREN opzeggen voor een overleden persoon, dien je ook een kopie van de overlijdensakte per post bij TV VLAANDEREN aan te leveren.

Als je niet alleen je abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen wilt, maar ook een nieuw TV abonnement wilt afsluiten, kun je bij een andere telecom provider een abonnement af te sluiten. Geef vervolgens tijdens het bestelproces aan dat je van Easy Switch gebruik wilt maken en dan zal je nieuw provider je abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen.

Je abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen kun je ook zelf doen - bijvoorbeeld als je geen nieuw TV abonnement wilt - door het online contactformulier op de website in te vullen, telefonisch met TV VLAANDEREN contact op te nemen of een opzegbrief per post naar TV VLAANDEREN te sturen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe regel je een TV VLAANDEREN verhuis?

Voor het regelen van je TV VLAANDEREN verhuis dien je, afhankelijk van je TV abonnement, de adreswijziging door te voeren in MIJN TV VLAANDEREN of met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact op te nemen.

Wanneer er in je huidige woning een installatie heeft plaatsgevonden, zal dat bij je nieuwe woning ook het geval zijn. In dit geval contacteer je TV VLAANDEREN vier weken voor de verhuis. Er zal dan met de TV VLAANDEREN klantendienst een afspraak gemaakt voor de installatie van je TV VLAANDEREN abonnement in je nieuwe woning.

Overige contracten verhuizen Naast het verhuizen van je TV VLAANDEREN abonnement, zul je ook andere contracten - zoals bijvoorbeeld je energiecontract en internet abonnement - moeten verhuizen. Bel voor gratis hulp hierbij naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

MIJN TV VLAANDEREN: de digitale TV VLAANDEREN klantendienst

De digitale TV VLAANDEREN klantendienst, MIJN TV VLAANDEREN, biedt alle klanten TV VLAANDEREN de mogelijkheid om hun gegevens te beheren en in te zien. Je kunt via de website inloggen bij de digitale klantenzone van TV VLAANDEREN.

In MIJN TV VLAANDEREN kun je onder andere:

 • je facturen inzien;
 • je abonnement beheren;
 • extra opties aan- of uitzetten;
 • je persoonlijke gegevens wijzigen;
 • je vakantie TV heractiveren;
 • je verhuis regelen.

Wie is TV VLAANDEREN?

TV VLAANDEREN is een telecom provider die enkel in Vlaanderen actief is met TV abonnementen. Het is bij hen niet mogelijk om een internet of mobiele telefonie abonnement af te sluiten. Ook als je in Wallonië of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont, kun je niet bij TV VLAANDEREN terecht. In dit geval kun je bij TÉLÉSAT, de Franstalige tak van TV VLAANDEREN, terecht.

Logo TV VLAANDEREN

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2006
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet:
Mobiele telefonie:
TV: Los
Vaste telefonie:
Herlaadkaart:
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen TV VLAANDEREN

 • Groot aanbod aan TV abonnementen.
 • Erg goedkope, basis abonnementen.
 • Mogelijkheid tot TV kijken zonder decoder.
 • Mogelijkheid tot TV kijken op vakantie.
 • ELEVEN SPORTS inbegrepen bij APP TV.

Nadelen TV VLAANDEREN

 • Regelmatig problemen met klantendienst.
 • Vaak problemen met abonnementen opzeggen.
 • Problemen met werking APP TV.
 • Problemen terugbetalingen en creditnota's.

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over TV VLAANDEREN / TÉLÉSAT