TV VLAANDEREN is een Vlaamse telecom provider die verschillende TV abonnementen aanbiedt. Ontdek in dit artikel alles over de abonnementen van TV VLAANDEREN, hoe je met TV VLAANDEREN contact kunt opnemen en wat je moet doen bij het opzeggen van je abonnementen of een verhuis.

TV VLAANDEREN prijs voor de Basic abonnementen

Kies je voor een TV VLAANDEREN satelliet abonnement, dan kun je de keuze maken tussen drie TV VLAANDEREN Basic abonnementen. Bij alle drie de abonnementen krijg je toegang tot interactieve functies en de gratis mobiele TV VLAANDEREN app.

€ 16,90 per maand

Basic Light

 • 57 zenders
 • Satellietschotel & applicatie
€ 22,90 per maand

Basic

 • 90 zenders
 • Satellietschotel & applicatie
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports
€ 28,90 per maand

Basic+

 • 114 zenders
 • Satellietschotel & applicatie
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports

Voordat je van een TV VLAANDEREN Basic abonnement gebruik kunt maken, dient er een satelliet geïnstalleerd te zijn. Wil je dit laten doen, dan kost je dit € 120,00. Met dit TV VLAANDEREN abonnement kun je vanuit overal in de Europese Unie TV kijken zolang je een Belgisch adres hebt. Ook kun je een programma herstarten (Restart) en tot zeven dagen terug kijken (Replay).

Je kunt op aanvulling van je Basic abonnement bij een TV VLAANDEREN satelliet abonnement twee opties activeren. Voor € 7,95 per maand* kun je de Man-X optie, voor mannen die van mannen houden, aanzetten en voor € 2,50 per maand* kun je een extra TV-kaart ontvangen.

De Man-X optie is enkel beschikbaar van 00:00 - 06:00 uur en kun je op elk moment bij TV VLAANDEREN activeren en uitzetten. Bovendien kun je een kinderslot op deze zender zetten. De extra TV-kaart biedt jou de mogelijk om op meerdere TV's TV te kijken.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de TV experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze TV experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN prijs voor het vakantie abonnement

Ga je op vakantie en wil je ook op jouw vakantiebestemming TV kunnen kijken? Dankzij het vakantie abonnement van TV VLAANDEREN kun je in periodes van dertig dagen genieten van alle TV zenders van TV VLAANDEREN. Het vakantie abonnement van TV VLAANDEREN kost € 29,95 per maand*.

Dit abonnement zet je enkel aan wanneer je op vakantie gaat. De TV VLAANDEREN zenderlijst bestaat uit 57 zenders, waaronder enkele radiokanalen. De satellietschotel die je ontvangt, is sterk genoeg voor ontvangst in Europa. Woon je aan de grenzen van Europa of in Noord-Afrika? Je zult in dit geval een sterkere satellietschotel moeten aanschaffen.

TV VLAANDEREN review Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een TV VLAANDEREN abonnement? Lees dan eerst de TV VLAANDEREN review door!

TV VLAANDEREN prijs voor de internet abonnementen

Wil je alleen TV kijken via internet? Dan is één van de TV VLAANDEREN internet abonnementen wellicht perfect voor jou. Bij alle drie de TV VLAANDEREN APP TV abonnementen kun je de Smart TV applicatie downloaden en vijf toestellen aansluiten op één account.

Daarnaast kun je gebruik maken van Restart & Replay, op elk moment je abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen en op twee schermen tegelijkertijd TV kijken. Zolang je een Belgisch adres hebt, kun je bovendien vanuit overal in de Europese Unie TV kijken.

€ 9,95 per maand

APP TV Light

 • 37 zenders
€ 14,95 per maand

APP TV

 • 59 zenders
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports
€ 19,95 per maand

APP TV Plus

 • 75 zenders
 • Canal+, STARZPLAY, BBC First, Eleven Sports

Bij het TV VLAANDEREN internet en satelliet abonnement heb je geen TV VLAANDEREN decoder nodig. Je kunt bij deze abonnementen namelijk gebruik maken van de Smart TV applicatie, die in feite een digitale decoder is.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de TV experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze TV experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN prijs voor het antenne abonnement

Bij het TV VLAANDEREN antenne TV abonnement krijg je toegang tot 17 zenders voor € 10,95 per maand*. Je hoeft hiervoor enkel de TV VLAANDEREN ontvanger aan te sluiten op je TV.

TV VLAANDEREN antenne TV is beschikbaar in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest doordat de antenne gebruik maakt van het TV-signaal van één van de dertien zendmasten van TV VLAANDEREN die verspreid staan over de twee gewesten.

Het is bovendien mogelijk om te regelen dat je vanuit je auto, op de camping of op de boot TV kunt kijken met het antenne TV abonnement van TV VLAANDEREN. In de auto zul je dan een DVB-T2 tuner moeten integreren en op de boot is er een compacte antenne nodig.

Contactgegevens TV VLAANDEREN

Wil je met TV VLAANDEREN contact opnemen? Het is mogelijk om één van de TV VLAANDEREN telefoonnummers te bellen. Welk telefoonnummer je dient te bellen, is afhankelijk van of je al klant bent bij TV VLAANDEREN of niet.

TV VLAANDEREN contact
TV VLAANDEREN klantendienst TV VLAANDEREN telefoonnummer
TV VLAANDEREN klantendienst telefoon klanten 02 790 2 790
TV VLAANDEREN klantendienst telefoon niet-klanten 02 403 03 33

Wil of kun je niet telefonisch met TV VLAANDEREN contact opnemen, dan kun je hen ook een e-mail sturen via het online contactformulier op de website van TV VLAANDEREN, met de klantendienst van TV VLAANDEREN via de online chat op de website contact opnemen of hen een brief sturen. Het postadres van TV VLAANDEREN is:

TV VLAANDEREN
Postbus 12250
1930 Zaventem

Ervaar je TV VLAANDEREN problemen? Probeer dan eerst zelf na te gaan of je het probleem kunt oplossen middels één van de stappenplannen. Helpt dit niet, dan kun je altijd met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact opnemen of veranderen van telecom provider.

Opzeggen van TV VLAANDEREN

Wil je jouw abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen? Controleer dan eerst of je een verbrekingsvergoeding dient te betalen en vergeet tijdens het opzeggen niet om de opzeggingsdatum door te geven. Als je ook een nieuw internet abonnement wilt afsluiten, kun je bij een andere telecom provider een pack afsluiten en aangeven dat je van Easy Switch gebruik wilt maken.

Je kunt in dit geval ook gebruik maken van de diensten van CallMePower. Onze telecom experts helpen je gratis en vrijblijvend met alle telecom providers vergelijken, een nieuw pack afsluiten en je TV abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen. Je kunt ons bereiken op: 02 588 44 02.

Zelf je abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen doe je door het online contactformulier in te vullen, telefonisch met TV VLAANDEREN contact op te nemen of een opzegbriefper post naar TV VLAANDEREN te sturen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Verhuizen van TV VLAANDEREN

Voor het regelen van je TV VLAANDEREN verhuis dien je, afhankelijk van je TV abonnement, de adreswijziging door te voeren in MIJN TV VLAANDEREN of met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact op te nemen.

Wanneer er in je huidige woning een installatie heeft plaatsgevonden, zal dat bij je nieuwe woning ook het geval zijn. In dit geval contacteer je TV VLAANDEREN vier weken voor de verhuis. Er zal dan met de TV VLAANDEREN klantendienst een afspraak gemaakt voor de installatie in je nieuwe woning.

Overige contracten verhuizen Naast het verhuizen van je TV VLAANDEREN abonnement, zul je ook andere contracten - zoals bijvoorbeeld je energiecontract en internet abonnement - moeten verhuizen. Bel voor gratis hulp bij het verhuizen van je abonnementen in of naar Vlaanderen naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Wie is TV VLAANDEREN?

TV VLAANDEREN is een telecom provider die enkel in Vlaanderen actief is met TV abonnementen. Het is bij hen niet mogelijk om een internet of mobiele telefonie abonnement af te sluiten.

Het is enkel mogelijk om in Vlaanderen en de Nederlandstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een abonnement bij TV VLAANDEREN af te sluiten. Huishoudens wonend een Franstalige gemeente, kunnen bij TÉLÉSAT terecht.

Bedrijven kunnen enkel een TV VLAANDEREN Basic abonnement afsluiten. Voor het afsluiten van een TV VLAANDEREN business abonnement dien je een aanvraag voor een prijsofferte in te vullen.

Logo TV VLAANDEREN

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2006
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet:
Mobiele telefonie:
TV: Los
Vaste telefonie:
Herlaadkaart:
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen TV VLAANDEREN

 • Groot aanbod aan TV abonnementen.
 • Erg goedkope, basis abonnementen.
 • Mogelijkheid tot TV kijken zonder decoder.
 • Mogelijkheid tot TV kijken op vakantie.
 • ELEVEN SPORTS inbegrepen bij APP TV.

Nadelen TV VLAANDEREN

 • Regelmatig problemen met klantendienst.
 • Vaak problemen met abonnementen opzeggen.
 • Problemen met werking APP TV.
 • Problemen terugbetalingen en creditnota's.

* Prijzen in mei 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over TV VLAANDEREN / TÉLÉSAT