Je abonnement opzeggen, verhuizen, wijzigen of een nieuw abonnement afsluiten?

Bel CallMePower! Onze experts helpen je graag met je vraag.

Je abonnement opzeggen, verhuizen, wijzigen of een nieuw abonnement afsluiten?

Laat ons je terugbellen! Onze experts helpen je graag met je vraag.

TV VLAANDEREN contact: telefoon, mail en postadres

tv vlaanderen contact

De telecom provider TV VLAANDEREN biedt een relatief uitgebreide klantendienst aan. Zo beschikt TV VLAANDEREN over twee telefoonnummers, kun je hen via de post bereiken en beschikken ze over een aantal digitale mogelijkheden om de TV VLAANDEREN klantendienst te bereiken.


Waarom wil je met de TV VLAANDEREN contact opnemen?
Reden contact Telefoonnummer
Vragen of problemen met de factuur 02 403 03 33 (02 790 2 790 met een TV VLAANDEREN nummer)
TV VLAANDEREN opzeggen en een nieuw abonnement afsluiten
02 588 44 02
Advertentie - Dienst CallMePower
Bel mij gratis terug
Advertentie - Dienst CallMePower

Hoe kun je met TV VLAANDEREN contact opnemen?

De TV VLAANDEREN klantendienst is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt via onderstaande manieren met TV VLAANDEREN contact opnemen:

 • Telefonisch
 • Online contactformulier
 • Online chat
 • Post

Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Bel CallMePower! Wij helpen jou gratis met het afsluiten, verhuizen of opzeggen van je telecom abonnementen!

Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Laat CallMePower je terugbellen! Wij helpen jou gratis met het afsluiten, verhuizen of opzeggen van je telecom abonnementen.

Wat is het TV VLAANDEREN telefoonnummer?

Het is mogelijk om een telefoonnummer van TV VLAANDEREN te bellen. Er is een bovendien een speciaal TV VLAANDEREN telefoonnummer voor alle klanten van TV VLAANDEREN.

TV VLAANDEREN telefoon en openingsuren
Ben je al klant? TV VLAANDEREN telefoonnummer Openingsuren
Ik ben klant bij TV VLAANDEREN 02 790 2 790 Maandag tot vrijdag: 9:00 - 19:00 uur
Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur
Ik ben geen klant bij TV VLAANDEREN 02 403 03 33
Ik wil TV VLAANDEREN opzeggen 02 790 2 790 Maandag tot vrijdag: 8:00 - 19:00 uur
Zaterdag van 8:30 - 17:30 uur

Hoe kan ik digitaal met TV VLAANDEREN contact opnemen?

TV VLAANDEREN beschikt niet over een mailadres waarop je hen kunt bereiken. Wel is het mogelijk om via het online contactformulier op de TV VLAANDEREN website deze telecom provider een mail te sturen.

Wil je nog sneller een reactie ontvangen, dan kun je ook via de online chat op de TV VLAANDEREN website met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact opnemen. Een andere mogelijkheid is door op de pagina met veelgestelde vragen te kijken. Wellicht staat je vraag / probleem hier al tussen met een antwoord.

Wat is het TV VLAANDEREN postadres?

Het is ook mogelijk om TV VLAANDEREN via de post te contacteren. Wil je TV VLAANDEREN een brief sturen? Al het postverkeer kan naar het volgende adres gestuurd worden:

TV VLAANDEREN
Postbus 12250
1930 Zaventem

Ervaar je problemen en / of ben je niet meer tevreden bij TV VLAANDEREN? Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle TV providers, het vinden van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie en het opzeggen van je TV VLAANDEREN abonnement op: 02 588 71 43Advertentie - Dienst CallMePower

Mijn TV VLAANDEREN: de digitale TV VLAANDEREN klantenservice

Wanneer je klant bent geworden van TV VLAANDEREN, zul je toegang krijgen tot MIJN TV VLAANDEREN. Alle TV VLAANDEREN klanten hebben in MIJN TV VLAANDEREN hun persoonlijke omgeving die via de website van TV VLAANDEREN te bereiken is en waarin je persoonlijke gegevens kunt inzien, wijzigen en beheren.

Bij MIJN TV VLAANDEREN inloggen doe je middels het e-mailadres dat je hebt gebruikt tijdens de bestelling van je abonnement. Je wachtwoord heb je tijdens het bestelproces aangemaakt. Is dit niet het geval? Dan heb je een mail ontvangen met de vraag om een account aan te maken.

MIJN TV VLAANDEREN biedt jou de mogelijkheid om onder andere:

 • je facturen in te zien;
 • je abonnement te beheren;
 • zenders toe te voegen aan je abonnement;
 • extra optie's aan of uit te zetten;
 • je persoonlijke gegevens te wijzigen;
 • je vakantie TV te heractiveren;
 • je verhuis te regelen.

Hoe kun je TV VLAANDEREN opzeggen?

Je abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen kun je op een aantal manieren doen. Je kunt TV VLAANDEREN opzeggen door:

 • CallMePower te bellen op: 02 588 44 02. Wij zullen jou helpen aan een nieuw telecom abonnement en zeggen jouw TV VLAANDEREN abonnement op.
 • gebruik te maken van de Easy Switch optie wanneer je overstapt naar een nieuwe telecom provider.
 • het online contactformulier op de website van TV VLAANDEREN in te vullen.
 • TV VLAANDEREN te bellen op: 02 790 2 790.
 • een brief via de post naar het postadres van TV VLAANDEREN te sturen: Postbus 12250, 1930 Zaventem.

Ongeacht welke manier je kiest, het is belangrijk om in je contract na te gaan of je een verbrekingsvergoeding zult moeten betalen als je jouw abonnement bij TV VLAANDEREN stop zet. Geef daarnaast ook altijd de opzeggingsdatum door.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe moet je een TV VLAANDEREN verhuis regelen?

Als je gaat verhuizen, is het belangrijk om de verhuizing van je telecom goed te regelen. Voor een TV VLAANDEREN verhuis is in de meeste gevallen een adreswijziging al voldoende. Dit kun je zelf in MIJN TV VLAANDEREN doen. Dient er echter een installatie plaats te vinden, dan dien je vier weken voor de verhuizing met TV VLAANDEREN contact op te nemen.

Daarnaast dien je minstens vier weken voorafgaand aan je verhuis je verhuizing bij de TV VLAANDEREN klantendienst door te geven. Samen met de TV VLAANDEREN klantenservice wordt er vervolgens een afspraak ingepland om eventuele apparaten over te zetten naar je nieuwe woning.

Het is mogelijk om je TV VLAANDEREN abonnement over te dragen naar de nieuwe bewoner van je huis. In dit geval dien je het overnameformulier in te vullen.

Vergeet je overige contracten niet te verhuizen Naast het regelen van je TV VLAANDEREN verhuis, zul je ook andere contracten, zoals je internet abonnement en energiecontract, moeten verhuizen. Wil je hulp bij het verhuizen van al je contracten in of naar Vlaanderen ontvangen, bel dan naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Hoe moet je TV VLAANDEREN activeren?

Je kunt bij TV VLAANDEREN klant worden door via de website een abonnement te bestellen. Vervolgens doorloop je het bestelproces en eventueel geef je nog aan dat je van Easy Switch gebruik wilt maken, waardoor TV VLAANDEREN je huidige abonnement voor je opzegt.

Sluit je een TV VLAANDEREN APP TV abonnement af, dan zul je vervolgens ook nog je account moeten activeren. Om je abonnement van TV VLAANDEREN te activeren, vul je jouw gegevens van Mijn TV VLAANDEREN en de activatiecode in.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de tv-experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze tv-experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hoe kun je een TV VLAANDEREN abonnement wijzigen?

Wil je jouw TV VLAANDEREN abonnement wijzigen zodat je ook van TV VLAANDEREN internet gebruik kunt maken, dan kun je dit via MIJN TV VLAANDEREN activeren. Je kunt dit eerst via een proefperiode doen, daarna zal je account op inactief gezet worden. Je kunt de TV VLAANDEREN heractivatie regelen door met de klantendienst van deze telecom provider contact op te nemen via de online chat of het contactformulier.

TV VLAANDEREN review Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een TV VLAANDEREN abonnement? Lees dan eerst de TV VLAANDEREN review door!

TV VLAANDEREN contact voor zelfstandigen en bedrijven

De TV VLAANDEREN klantendienst voor zelfstandigen en bedrijven is hetzelfde als de TV VLAANDEREN klantendienst voor particulieren. Niet alleen zijn de contactmogelijkheden hetzelfde, ook de openingsuren van de TV VLAANDEREN klantenservice zijn hetzelfde. Zelfstandigen en bedrijven kunnen dus van maandag tot vrijdag van 9:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur met TV VLAANDEREN contact opnemen.

Wil je als zelfstandige of bedrijf klant worden bij TV VLAANDEREN, dan kun je via de website van TV VLAANDEREN een prijsofferte aanvragen. Mocht je over de prijsofferte vragen hebben, dan kun via de mail met TV VLAANDEREN contact opnemen via: [email protected].

Geactualiseerd op