TADAAM is een telecom provider die enkel enkele packs met internet en TV aanbiedt. Ontdek alle packs van TADAAM, alsmede hoe je met de TADAAM klantendienst contact op kunt nemen en hoe je TADAAM bestellen en opzeggen kunt, in dit artikel.

Wat is de TADAAM prijs?

TADAAM biedt drie abonnementen aan. Bij alle TADAAM internet en TV abonnementen krijg je onbeperkt internet en kun je TADAAM opzeggen of pauzeren wanneer je wilt. De TADAAM TV en internet abonnementen kunnen overal in België afgenomen worden en worden geleverd met een modem en een TV box.

TADAAM internet en TV

€ 40,00 per maand

TADAAM Standard

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 30 Mbps
 • Upload snelheid: 30 Mbps
 • Maximaal 1 scherm tegelijkertijd
€ 50,00 per maand

TADAAM Premium

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 50 Mbps
 • Upload snelheid: 50 Mbps
 • Maximaal 3 schermen tegelijkertijd
€ 60,00 per maand

TADAAM Platinum

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 100 Mbps
 • Upload snelheid: 50 Mbps
 • Maximaal 3 schermen tegelijkertijd

De hierboven genoemde internetsnelheden betreffen theoretische internetsnelheden. Door het uitvoeren van de TADAAM speedtest kun je achterhalen wat de daadwerkelijke internetsnelheid van TADAAM internet bij jou in huis is.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies de onze telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TADAAM internet

Eén stopcontact is alles dat je nodig hebt om te genieten van TADAAM internet. Je hebt hierbij niet te maken met kabels, een installateur, installatiekosten of ander gedoe. Je hoeft enkel de modem van TADAAM in het stopcontact te steken en je kunt beginnen met surfen. Zolang er dus elektriciteit is, kun je gebruik maken van TADAAM internet, ongeacht waar jij je bevindt.

Het TADAAM internet is niet écht onbeperkt. Je kunt gebruik maken van 300 GB internet op de maximale internetsnelheid, hierna zal TADAAM jouw maximale snelheid verlagen. De maximale TADAAM internetsnelheid bedraagt 30 Mbps bij het TADAAM Standard pack, 50 Mbps bij het TADAAM Premium pack en 100 Mbps bij het TADAAM Platinum pack.

TADAAM review Overweeg je een abonnement bij TADAAM te bestellen, lees dan eerst de TADAAM review door en ontdek wat (oud-)klanten van deze telecom provider vinden.

Werkt TADAAM in het buitenland?

Wil je op vakantie ook gebruik maken van internet en TV van TADAAM? Doordat je niet te maken hebt met een installatie en de modem enkel in het stopcontact hoeft te steken, kun je altijd en overal gebruik maken van TADAAM internet. Dit geldt zowel voor gebruik van TADAAM in het buitenland als in België.

Je kunt daarnaast ook eenvoudig de TV box van TADAAM meenemen op vakantie, omdat je ook deze enkel in een stopcontact hoeft te steken. Dit is echter niet per se nodig. Het is namelijk ook mogelijk om via de TADAAM app TV te kijken. Zo kun je dus ook TV kijken bij TADAAM in het buitenland of in een tweede woning zonder problemen.

TADAAM TV

Bij het pack van TADAAM kun je onbeperkt gebruik maken van TADAAM TV. Voordat je van het TV aanbod kunt genieten, hoef je enkel de TADAAM TV box in een stopcontact te steken. Vervolgens kun je genieten van meer dan dertig én HD TADAAM zenders, kun je programma's opnemen in de Cloud en genieten van alle streaming applicaties door de ingebouwde TADAAM Chromecast-functionaliteit. Afhankelijk van je abonnement, kun je tot maximaal drie schermen tegelijkertijd TV kijken.

Het is ook mogelijk om zonder TADAAM TV box TV te kijken, je moet dan de TADAAM app downloaden op jouw Smart-TV, tablet of mobiele telefoon. De TADAAM app is beschikbaar in zowel de Google Play Store als in de Apple App Store. Op de TADAAM box is de TADAAM app al gedownload, dit hoef je dus niet nog te doen.

Een nieuwe zender bij TADAAM is Play Sports Open. Dit is een gratis sportkanaal dat jou de mogelijkheid biedt om verschillende live wedstrijden uit en programma's over de Premier League, Eredivisie, Europa League, Formule 1, ATP, WTP, Belgisch hockey, Belgisch basketbal, MXGP en World Padel Tour te kijken.

Kun je bij TADAAM Netflix kijken?

Netflix heeft de TADAAM box nog niet gecertifieerd. Het is daardoor niet mogelijk om via de TV box van TADAAM Netflix te kijken of om de Netflix app op je TV te downloaden.

Het is echter wel mogelijk om Netflix op je gsm of tablet af te spelen en vervolgens naar je TV te streaming of door je laptop op de TV aan te sluiten en via je laptop Netflix te kijken. Zo kun je via een omweg toch bij TADAAM Netflix kijken.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de tv-experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze tv-experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TADAAM internet, TADAAM TV en BASE gsm

Hoewel TADAAM geen mobiele telefonie aanbiedt, is het wel mogelijk om een gsm abonnement samen met TADAAM internet en TV abonnement ook een gsm abonnement af te sluiten. Hiervoor heeft TADAAM een samenwerking met BASE.

Bij deze samenwerking worden de voordelen van het TADAAM TV en internet abonnement gecombineerd met een BASE gsm abonnement én ontvang je € 5 korting per maand op de totale abonnementskost.

BASE mobiel en TADAAM internet en TV is al verkrijgbaar vanaf € 50,00 per maand*. Het is niet mogelijk om TADAAM internet en TV te combineren met een BASE herlaadkaart.

TADAAM contact: hoe kun je de TADAAM klantendienst bereiken?

De TADAAM klantendienst is 100 % digitaal, dit houdt in dat je enkel met TADAAM contact kunt opnemen via digitale manieren. Het zijn dus geen TADAAM winkels waar je voor jouw vragen langs kunt gaan. Hoe je wel met TADAAM contact kunt opnemen, hebben wij hieronder weergegeven.

TADAAM contact
TADAAM klantendienst TADAAM telefoonnummer
TADAAM contact via WhatsApp +32 460 20 86 83

Wil je niet via een TADAAM telefoonnummer met de klantendienst van TADAAM contact opnemen? Je kunt de TADAAM klantendienst ook via mail of via één van de sociale media kanalen waarop zij actief zijn bereiken. Met TADAAM contact opnemen via sociale media kan via Facebook Messenger, Twitter en Instagram.

Als je problemen ervaart met je TADAAM internet of TV, is het aan te raden om allereerst bij de veelgestelde vragen op de TADAAM website te kijken. Kun je hiermee de problemen niet verhelpen, dan is het aan te raden om met de TADAAM klantendienst contact op te nemen.

Hoe kun je TADAAM opzeggen?

Je abonnement van TADAAM opzeggen en een nieuw internet abonnement - met of zonder TV - afsluiten, kun je doen door bij een andere telecom provider een abonnement af te sluiten en aan te geven dat je van Easy Switch gebruik wilt maken. Je nieuwe telecom provider zegt dan je abonnement bij TADAAM voor je op.

Als je niet opzoek bent naar een nieuwe telecom provider, moet je zelf je abonnement van TADAAM opzeggen. Dit doe je in MyTADAAM bij "Abonnementen". Je hoeft hierna enkel nog jouw TADAAM modem en box terug te sturen naar TADAAM. Het retour label kun je gratis downloaden in My TADAAM onder "Devices" en "Download Retour Label".

Wil je eigenlijk enkel tijdelijk je abonnement van TADAAM opzeggen? Je kunt in dit geval gebruik maken van de optie voor je abonnement van TADAAM pauzeren. Ook het pauzeren van jouw abonnement kun je in MyTADAAM regelen onder "Abonnementen". Je kunt maximaal zes maanden je TADAAM abonnement pauzeren, daarna zul je jouw abonnement moeten heractiveren of wordt die automatisch stopgezet.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe regel je een TADAAM verhuis?

Het regelen van je verhuis is met TADAAM erg eenvoudig. Je hoeft enkel de stekkers van de modem en TV box uit het stopcontact te halen en in je nieuwe woning weer in het stopcontact te steken. Vergeet echter niet om ook nog in MyTADAAM je adreswijziging door te geven. Dit doe je bij de persoonlijke gegevens.

Overige contracten verhuizen Het is bij een verhuis ook benodid om andere contracten - zoals je energiecontracten - te verhuizen. Bel voor gratis hulp bij het verhuizen van al je abonnementen naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

My TADAAM: de online TADAAM klantenzone

Alle klanten van TADAAM krijgen tevens toegang tot MyTADAAM. De online klantenzone van TADAAM is via de website van TADAAM te bereiken. Het is op dit moment nog niet mogelijk om via een mobiele applicatie toegang te krijgen tot de klantenzone van TADAAM, wat bij vrijwel alle andere telecom providers wel het geval is.

In MyTADAAM kun je onder andere:

 • jouw abonnement beheren;
 • jouw betaalgegevens wijzigen;
 • jouw verbruik inzien;
 • jouw abonnement van TADAAM opzeggen, pauzeren, reactiveren of updaten.

Wie is TADAAM?

TADAAM is een dochteronderneming van Telenet die packs met internet en TV aanbiedt. Bij de TADAAM abonnementen zijn geen kabels en dus ook geen techniekers of installatie benodigd.

Om gebruik te kunnen maken van TADAAM TV en internet heb je enkel twee stopcontacten nodig: één voor de TADAAM modem en één voor de TADAAM box voor de TV. Hierdoor kun je internetten en / of TV kijken op alle apparaten en overal, zolang er maar elektriciteit is.

Logo TADAAM

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2019
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet: Enkel in een pack
Mobiele telefonie:
TV: Enkel in een pack
Vaste telefonie:
Herlaadkaart:
Netwerk: Telenet / BASE
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen TADAAM

 • Gemakkelijk, zelf te installeren.
 • Snelle levering van de materialen.
 • Zeer praktisch in gebruik.
 • Tijdelijk pauzeren van je abonnement.
 • Eenvoudig mee te nemen.

Nadelen TADAAM

 • Internet snelheid afhankelijk van 4G-netwerk.
 • Regelmatig problemen met klantendienst.
 • Geen optie tot het gebruiken van Easy Switch.
 • Surfvolume is aan de lage kant.

Hoe kun je TADAAM bestellen?

De enige manier waarop je een abonnement van TADAAM bestellen kunt, is via de TADAAM website. Je hoeft enkel één van de drie TADAAM abonnementen uit te kiezen, op "Bestel nu" te klikken en het bestelproces te doorlopen. Vervolgens zul je binnen één tot twee dagen de modem en TV box van TADAAM thuis bezorgd krijgen. Beiden hoef je daarna enkel nog in een stopcontact te steken, waarna je meteen kunt surfen op het internet en TV kunt kijken.

Het is bij TADAAm niet mogelijk om van Easy Switch gebruik te maken, in tegenstelling tot andere telecom providers. Buiten een abonnement van TADAAM bestellen, zul je dus ook je internet en TV abonnement bij je huidige telecom provider zelf moeten opzeggen. Het nadeel hiervan is dat het mogelijk is dat je een korte periode zonder internet en TV komt te zitten, of dat je een korte periode voor twee abonnementen betaalt.

Heb je al een TADAAM internet en TV abonnement maar had je hem gepauzeerd en wil je jouw abonnement van TADAAM reactiveren of updaten? Dit kun je zelf via MyTADAAM doen. Onder "Abonnementen" kun je jouw abonnement heractiveren, precies op dezelfde manier zoals je het abonnement gepauzeerd hebt.

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over TADAAM