TADAAM
internet en TV abonnement zonder kabels

Contact

TADAAM is een telecom provider die enkel enkele internet- en TV-abonnementen aanbiedt. Hierbij maken zij gebruik van het netwerk van de Mobile Network Operator Telenet / BASE.


Wie is TADAAM?

TADAAM internet

Deze dochteronderneming van Telenet biedt TADAAM internet en TV. Hun abonnementen maken geen gebruik van kabels. Hierdoor zijn er ook geen techniekers en installatie nodig.

Om gebruik te kunnen maken van TADAAM TV en internet, heb je enkel twee stekkers nodig: één voor de TADAAM modem en één voor de TADAAM box voor de TV. Hierdoor kun je internetten en / of TV kijken op alle apparaten en overal, zolang er maar elektriciteit is.

TADAAM biedt drie abonnementen aan. Bij alle abonnementen krijg je onbeperkt internet en kun je TADAAM opzeggen of pauzeren wanneer je wilt. De TADAAM TV en internet abonnementen kunnen overal in België afgenomen worden en komen met een TADAAM modem en een TADAAM box.

TADAAM internet en TV
TADAAM Standard TADAAM Premium TADAAM Platinum
€ 40 per maand € 50 per maand € 60 per maand
Maximale internetsnelheid: 30 Mpbs Maximale internetsnelheid: 50 Mpbs Maximale internetsnelheid: 100 Mpbs
Aantal schermen tegelijkertijd: 1 Aantal schermen tegelijkertijd: 3 Aantal schermen tegelijkertijd: 3
Hulp bij internet en TV abonnementen vergelijken:  02 588 44 02

Maandelijkse prijzen in februari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TADAAM internet

Eén stopcontact is alles dat je nodig hebt om te genieten van TADAAM internet. Je hebt hierbij geen kabel, installateur, installatiekosten of ander gedoe. Je hoeft de TADAAM modem enkel in het stopcontact te steken en je kunt beginnen met surfen. Zolang er dus elektriciteit is, kun je gebruik maken van het internet, ongeacht waar jij je bevindt.

Het TADAAM internet is niet écht onbeperkt. Je kunt gebruik maken van 300 GB internet op de maximale internetsnelheid - dit is echter wel veel meer dan bij veel andere telecom providers - hierna zal TADAAM jouw maximale snelheid verlagen. Deze maximale snelheid bij TADAAM is 30 Mbps bij het Standard abonnement, 50 Mbps bij het Premium abonnement en 100 Mbps bij het Platinum abonnement.

TADAAM buitenland Doordat de TADAAM modem enkel een stopcontact nodig heeft, is het ook mogelijk om in het buitenland gebruik te maken van het TADAAM internet. Je kunt simpelweg jouw TADAAM modem meenemen en aansluiten op elektriciteit. Gebruik vervolgens de TADAAM app en je kunt ook in het buitenland TV kijken alsof je in België bent.

TADAAM TV

Maak onbeperkt gebruik van TADAAM TV, je hebt hier enkel de TADAAM TV box voor nodig en één stopcontact. Vervolgens kun je genieten van meer dan dertig én HD TADAAM zenders, kun je programma's opnemen in de Cloud en genieten van alle Streaming applicaties door de ingebouwde TADAAM Chromecast-functionaliteit tot maximaal drie schermen tegelijkertijd, afhankelijk van jouw abonnement.

Het is ook mogelijk om zonder TADAAM TV box TV te kijken, je moet dan de TADAAM app downloaden op jouw Smart-TV, tablet of mobiele telefoon. De TADAAM app is beschikbaar in zowel de Google Play Store als in de Apple App Store. Op de TADAAM box is de TADAAM app al gedownload, dit hoef je dus niet nog te doen.

Een nieuwe zender bij TADAAM is Play Sports Open. Dit is een gratis sportkanaal dat jou de mogelijkheid biedt om verschillende live wedstrijden uit en programma's over de Premier League, Eredivisie, Europa League, Formule 1, ATP, WTP, Belgisch hockey, Belgisch basketbal, MXGP en World Padel Tour te kijken.

Netflix heeft de TADAAM box nog niet gecertifieerd. Het is daardoor niet mogelijk om via de TV box TADAAM Netflix te kijken. Wel kun je Netflix streamen naar de TADAAM box.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

BASE & TADAAM: BASE abonnement gsm

base tadaam

Hoewel TADAAM geen mobiele telefonie aanbiedt, is het wel mogelijk om samen met het TADAAM internet en TV abonnement ook een gsm abonnement af te sluiten. Hiervoor heeft TADAAM een samenwerking met BASE.

Bij deze samenwerking worden de voordelen van het TADAAM TV en internet abonnement gecombineerd met een BASE gsm abonnement én ontvang je € 5 korting per maand op de totale abonnementskost.

BASE mobiel en TADAAM internet en TV is al verkrijgbaar vanaf € 50 per maand*. Het is niet mogelijk om TADAAM internet en TV te combineren met een BASE herlaadkaart.

*Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

TADAAM contact: hoe kan ik TADAAM contacteren?

TADAAM heeft een 100 % digitale klantendienst, dit houdt in dat de TADAAM klantendienst enkel via digitale manieren te contacteren is. Het zijn dus geen TADAAM winkels waar je voor jouw vragen langs kunt gaan. Hoe je wel met TADAAM in contact kunt komen, hebben wij hieronder weergegeven.

TADAAM contact
Contactmogelijkheid Informatie
TADAAM opzeggen 02 588 44 02
TADAAM contact WhatsApp +32 460 20 86 83
Contact TADAAM via de mail Je kunt TADAAM een e-mail sturen op: support@tadaam.be.
Veelgestelde vragen TADAAM beantwoord op hun website al veel vragen.
Sociale media TADAAM is actief op Facebook, Twitter en Instagram.

My TADAAM: de online klantenzone van TADAAM

my tadaam

Alle klanten van TADAAM krijgen tevens toegang tot My TADAAM. De online klantenzone van TADAAM is via de website van TADAAM te bereiken.

In My TADAAM kun je onder andere:

  • jouw abonnement beheren;
  • jouw betaalgegevens wijzigen;
  • jouw verbruik inzien;
  • jouw abonnement van TADAAM opzeggen, pauzeren, reactiveren of updaten.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van onze experts helpt jouw de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat ons jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

TADAAM review: wat zijn de TADAAM ervaringen?

Over het algemeen zijn de TADAAM reviews overwegend positief. De TADAAM ervaringen zijn door de snelle levering en het ontbreken van een installateur en installatie erg goed. Daarbij biedt TADAAM ook een oplossing voor iemand die veel van huis is en zo altijd internet bij zich heeft.

Hiertegenover staan echter ook een aantal negatieve TADAAM ervaringen. Doordat de TADAAM modem niet bedraad is, ben je afhankelijk van het mobiele netwerk op de plek van aansluiten. Hierdoor is het internet niet altijd even stabiel, al biedt dit ook meteen een mogelijk voor mensen wonend in gebieden zonder een goede, vaste internet dekking.

Een andere, mindere TADAAM review betreft het ontbreken van een mobiel abonnement bij TADAAM. Hier is echt een oplossing op gekomen door de samenwerking met BASE, waardoor je voor relatief scherpe prijzen zowel internet, TV als mobiele telefonie kunt ontvangen.

TADAAM kopen

Om TADAAM klant te worden hoef je enkel het TADAAM Standard, TADAAM Premium of BASE - TADAAM abonnement te bestellen via de TADAAM website. Voordat je dit doet, is het aan te raden om eerste de TADAAM ervaringen van (oud-)klanten door te lezen. Dit kun je doen op onze TADAAM review pagina.

Als je overtuigd bent van TADAAM en één van de abonnemnten hebt bestelt, zul je binnen één tot twee werkdagen de TADAAM modem en TADAAM TV box bij jouw thuis geleverd. Vervolgens hoef je die enkel in het stopcontact te steken voordat je van het internet gebruik kunt maken en TV kunt kijken.

Heb je al een TADAAM internet en TV abonnement maar had je hem gepauzeerd en wil je jouw abonnement van TADAAM reactiveren of updaten? Dit kun je via My TADAAM doen. Onder "abonnementen" kun je jouw abonnement heractiveren.

Geen Easy Switch In vergelijking tot andere telecom providers, heeft TADAAM geen Easy Switch optie. Als je klant wilt worden bij TADAAM, zul je dus zelf jouw vorige internet- en TV-abonnement moeten stopzetten alvorens je klant bij TADAAM wordt.

Hoe kan ik TADAAM opzeggen?

Jouw abonnement van TADAAM opzeggen kun je via My TADAAM doen. Hier vind je onder "abonnement" de optie om jouw abonnement te annuleren. Je hoeft hierna enkel nog jouw TADAAM modem en box terug te sturen naar TADAAM. Het retour label kun je gratis downloaden in My TADAAM onder "Devices" en "Download Retour Label".

Het is ook mogelijk om CallMePower te bellen op: 02 588 44 02. Wij helpen je dan met overstappen naar een nieuwe telecom provider en zeggen jouw TADAAM abonnement op.

Het is ook mogelijk om jouw abonnement van TADAAM te pauzeren, bijvoorbeeld als je een paar maanden gaat reizen. Ook het pauzeren van jouw abonnement kun je in My TADAAM regelen onder "abonnementen". Het pauzeren van een abonnement kun je maximaal zes maanden doen, daarna zul je jouw abonnement moeten heractiveren of wordt die automatisch stopgezet.

Meer info over TADAAM