TADAAM is een telecom provider die enkel enkele packs met internet en TV aanbiedt. Ontdek alle packs van TADAAM, alsmede hoe je met de TADAAM klantendienst contact op kunt nemen en hoe je TADAAM bestellen en opzeggen kunt, in dit artikel.

Prijs abonnementen van TADAAM

TADAAM biedt drie abonnementen aan. Bij alle TADAAM internet en TV abonnementen krijg je onbeperkt internet en kun je het abonnement opzeggen of pauzeren wanneer je wilt. De TADAAM TV en internet abonnementen kunnen overal in België afgenomen worden en worden geleverd met een modem en een TV box.

€ 40,00 per maand

TADAAM Standard

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 30 Mbps
 • Upload snelheid: 30 Mbps
 • Maximaal 1 scherm tegelijkertijd
€ 50,00 per maand

TADAAM Premium

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 50 Mbps
 • Upload snelheid: 50 Mbps
 • Maximaal 3 schermen tegelijkertijd
€ 60,00 per maand

TADAAM Platinum

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 100 Mbps
 • Upload snelheid: 50 Mbps
 • Maximaal 3 schermen tegelijkertijd

De hierboven genoemde internetsnelheden betreffen theoretische internetsnelheden. Door het uitvoeren van de TADAAM speedtest kun je achterhalen wat de daadwerkelijke internetsnelheid van TADAAM internet bij jou in huis is.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies de onze telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hoe moet je TADAAM installeren?

Het enige dat je nodig hebt voor het installeren van de TADAAM modem en TV box, zijn twee stopcontacten, één van de modem en één voor de TV box. Zodra je de TV box en modem vanuit TADAAM ontvangen hebt, steek je beide apparaten in het stopcontact. Vervolgens kun je meteen surfen op internet en TV kijken.

Doordat je enkel twee stopcontacten nodig hebt en je eenvoudig zelf TADAAM installeren kunt, is het dus ook mogelijk om je modem en TV box mee te nemen naar een tweede woning of in een camper. Het enige dat je nodig hebt om van TADAAM gebruik te maken, is namelijk elektriciteit.

TADAAM internet

Eén stopcontact is alles dat je nodig hebt om te genieten van TADAAM internet. Je hebt hierbij niet te maken met kabels, een installateur, installatiekosten of ander gedoe.

Het TADAAM internet is niet écht onbeperkt. Je kunt gebruik maken van 300 GB internet op de maximale internetsnelheid, hierna zal TADAAM de maximale snelheid verlagen.

TADAAM review Overweeg je een abonnement bij TADAAM te bestellen, lees dan eerst de TADAAM review door en ontdek wat (oud-)klanten van deze telecom provider vinden.

Werkt TADAAM in het buitenland?

Wil je op vakantie ook gebruik maken van internet en TV van TADAAM? Doordat je niet te maken hebt met een installatie en de modem enkel in het stopcontact hoeft te steken, kun je altijd en overal gebruik maken van TADAAM internet. jekunt dus ook van TADAAM in het buitenland gebruik maken.

Je kunt daarnaast ook eenvoudig de TV box van TADAAM meenemen op vakantie. Dit is echter niet per se nodig. Het is namelijk ook mogelijk om via de TADAAM app TV te kijken. Zo kun je dus ook zonder problemen TV kijken bij TADAAM in het buitenland of in een tweede woning.

TADAAM TV

Bij het pack van TADAAM ontvang je ook TV. Voordat je van het TV aanbod kunt genieten, hoef je enkel de TADAAM TV box in een stopcontact te steken. Vervolgens kun je genieten van meer dan dertig én HD TADAAM zenders, kun je programma's opnemen in de Cloud en genieten van alle streaming applicaties door de ingebouwde Chromecast-functionaliteit van TADAAM TV Chromecast-functionaliteit.

Het is ook mogelijk om zonder TV Box van TADAAM TV gebruik te maken, je moet dan de TADAAM app downloaden op je Smart-TV, tablet of mobiele telefoon. De TADAAM app is beschikbaar in zowel de Google Play Store als in de Apple App Store. Op de TADAAM box is de applicatie al gedownload, dit hoef je dus niet nog te doen.

Kun je bij TADAAM Netflix kijken?

Netflix heeft de TADAAM box nog niet gecertifieerd. Het is daardoor niet mogelijk om via de TV box van TADAAM Netflix te kijken of om de Netflix app op je TV te downloaden.

Het is echter wel mogelijk om Netflix op je gsm of tablet af te spelen en vervolgens naar je TV te streaming of door je laptop op de TV aan te sluiten en via je laptop Netflix te kijken. Zo kun je via een omweg toch bij TADAAM Netflix kijken.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de tv-experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste tv-abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze tv-experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Contactgegevens TADAAM

De TADAAM klantendienst is 100 % digitaal, dit houdt in dat je enkel met TADAAM contact kunt opnemen via digitale manieren. Er zijn dus geen TADAAM winkels waar je voor jouw vragen langs kunt gaan.

TADAAM contact
TADAAM klantendienst TADAAM telefoonnummer
TADAAM contact via WhatsApp +32 460 20 86 83

Wil je niet via een TADAAM telefoonnummer met de klantendienst van TADAAM contact opnemen? Je kunt de TADAAM klantendienst ook via mail of via één van de sociale media kanalen waarop zij actief zijn bereiken. De sociale media kanalen waarop TADAAM actief is, zijn Facebook Messenger, Twitter en Instagram.

Als je TADAAM problemen ervaart met je internet of TV, is het aan te raden om allereerst bij de veelgestelde vragen op de TADAAM website te kijken. Kun je hiermee de problemen niet verhelpen, dan is het aan te raden om met de TADAAM klantendienst contact op te nemen.

Hoe kun je TADAAM opzeggen?

Je abonnement van TADAAM opzeggen en een nieuw internet abonnement - met of zonder TV - afsluiten, kun je doen door bij een andere telecom provider een abonnement af te sluiten en aan te geven dat je van Easy Switch gebruik wilt maken. Je nieuwe telecom provider zegt dan je abonnement bij TADAAM voor je op.

Wil je hulp ontvangen bij teleco providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en je abonnement bij TADAAM opzeggen? De telecom experts van CallMePower helpen je hier gratis en vrijblijvend mee. Je kunt onze experts bereiken op: 02 588 71 43.

Als je niet opzoek bent naar een nieuwe telecom provider, moet je zelf je abonnement van TADAAM opzeggen. Dit doe je in MyTADAAM bij "Abonnementen". Je hoeft hierna enkel nog jouw TADAAM modem en box terug te sturen naar TADAAM. Het retour label kun je gratis downloaden in My TADAAM onder "Devices" en "Download Retour Label".

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe regel je een TADAAM verhuis?

Het regelen van je verhuis is met TADAAM erg eenvoudig. Je hoeft enkel de stekkers van de modem en TV box uit het stopcontact te halen en in je nieuwe woning weer in het stopcontact te steken.

Vergeet echter niet om ook nog in MyTADAAM je adreswijziging door te geven. Dit doe je bij de persoonlijke gegevens. Zo voorkom je dat er bijvoorbeeld facturen of ander belangrijke post vanuit TADAAM naar het verkeerde adres gestuurd wordt.

Overige contracten verhuizen Het is bij een verhuis ook benodigd om andere contracten - zoals je energiecontracten - te verhuizen. Bel voor gratis hulp bij het verhuizen van al je abonnementen in of naar Vlaanderen naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Wie is TADAAM?

TADAAM is een dochteronderneming van Telenet die packs met internet en TV aanbiedt, met als groot voordeel dat er geen installatie benodigd is.

Om gebruik te kunnen maken van TADAAM TV en internet heb je enkel twee stopcontacten nodig: één voor de TADAAM modem en één voor de TADAAM box voor de TV. Hierdoor kun je internetten en / of TV kijken op alle apparaten en overal, zolang er maar elektriciteit is.

Logo TADAAM

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2019
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet: Enkel in een pack
Mobiele telefonie:
TV: Enkel in een pack
Vaste telefonie:
Herlaadkaart:
Netwerk: Telenet / BASE
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen TADAAM

 • Gemakkelijk, zelf te installeren.
 • Snelle levering van de materialen.
 • Zeer praktisch in gebruik.
 • Tijdelijk pauzeren van je abonnement.
 • Eenvoudig mee te nemen.

Nadelen TADAAM

 • internetsnelheid afhankelijk van 4G-netwerk.
 • Regelmatig problemen met klantendienst.
 • Geen optie tot het gebruiken van Easy Switch.
 • Surfvolume is aan de lage kant.

* Prijzen in oktober 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over TADAAM