Scarlet TV: het abonnement, de zenders en Scarlet Trio pack

Geactualiseerd op
minuten lezen
Scarlet TV

Het is bij Scarlet mogelijk om TV te ontvangen. Dit is echter enkel mogelijk in een Scarlet pack met een abonnement voor internet en vaste telefonie. Ontdek hier meer over Scarlet TV, de Scarlet TV zenders en hoe je een TV abonnement bij Scarlet kunt afsluiten.

Wat houdt Scarlet TV in?

Met een Scarlet TV abonement krijg je toegang tot 33 TV-zenders. Je kunt dit echter uitbereiden en personaliseren door extra TV-zenders aan je Scarlet TV abonnement toe te voegen.

Het is met Scarlet TV mogelijk om programma's tot één uur te pauzeren, tot één uur terug te spoelen en programma's op te nemen.

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Neem contact met ons op voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Prijs berekenen

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Laat ons jou terugbellen voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Welke opties kan ik aan mijn Scarlet TV abonnement toevoegen?

Scarlet biedt de mogelijkheid om verschillende opties aan je TV abonnement toe te voegen. Zo kun je het zenderaanbod uitbereiden en personaliseren, maar het abonnement ook beter op je eigen wensen en behoeften aanpassen.

 • Scarlet TV Replay: Voor € 3 per maand* is het mogelijk om een al begonnen programma vanaf het begin af te spelen, tot 36 uur terug te gaan in de Scarlet TV gids en zowel terug te spoelen als te pauzeren in programma's die niet live bekeken worden.
 • Scarlet TV Replay+: Voor € 6 per maand* is het mogelijk om een al begonnen programma vanaf het begin af te spelen, tot 36 uur terug te gaan in de Scarlet TV gids en zowel terug te spoelen als te pauzeren en vooruit te spoelen in programma's die niet live bekeken worden.
 • Extra Scarlet TV decoder: Voor € 4 per maand* is het mogelijk om één extra Scarlet TV decoder te ontvangen.

Naast de Scarlet TV opties, is het ook mogelijk om TV-zenders aan je zenderpakket toe te voegen.

Opties Scarlet TV-zenders
OptiePrijsInhoud optie
Video on DemandVanaf € 2,99 per filmGemakkelijk een film, concert of TV-programma huren via de HD Decoder.
Pickx+€ 4,99Films, topwedstrijden, series, reality TV, talk shows, concerten en magazines.
Pickx Mix€ 10,99Extra zenders, waaronder de exclusieve Pickx+ zender, met series, films, documentaires, tekenfilms en muziek.
Pickx Sports€ 16,99Extra zenders, waaronder ELEVEN en Pickx+, met alles uit de Jupiler Pro League, D1B Pro League, Champions League, het beste uit de Serie A, La Liga en Bundesliga en veel andere sporten zoals basketbal, wielersport, tennis en hockey.
Adult€ 14,95Vier 18+ erotischezenders met content in verschillende genres.

* Prijzen in april 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Het is niet mogelijk om een Scarlet Netflix abonnement af te sluiten en / of via je Scarlet TV decoder naar Netflix te kijken. Als je zelf een Netflix abonnement afsluit, kun je Netflix via een ander toestel kijken. Als je een Smart TV hebt, kun je daarop de Netflix applicatie downloaden. Ook via verschillende spelconsoles en dvd- en Blu-ray spelers kun je via de applicatie Netflix kijken.

Scarlet TV review Ben je benieuwd hoe Scarlet TV beoordeeld wordt door (oud-)klanten? Lees dan onze Scarlet review door!

Hoe activeer je een Scarlet TV optie?

Het toevoegen van een Scarlet TV optie aan je abonnement kun je direct tijdens het bestellen van je Scarlet pack doen. Het is echter ook mogelijk om dit op een later moment te doen in Mijn Scarlet. Als je een optie / zenders hebt geactiveerd, kun je deze op een later moment altijd nog deactiveren via Mijn Scarlet.

Het activeren en deactiveren van Scarlet TV opties en zenders doe je door:

 1. in te loggen bij Mijn Scarlet;
 2. naar het tabblad "Overzicht" te gaan;
 3. bij je internetabonnement op "Digitale TV" te klikken;
 4. in het scherm dat tevoorschijn komt op "TV opties" te klikken;
 5. de opties aan of uit te vinken;
 6. op "Volgende" te klikken;
 7. je bestelling af te ronden.

Het kan tot 48 uur duren voordat de activatie doorgevoerd is.

Hoe kun je Scarlet TV afsluiten?

Het afsluiten van Scarlet TV kan enkel in het Scarlet Trio pack. Dit Scarlet pack combineert internet, Digitale TV en vaste telefonie of mobiele telefonie. Het Scarlet abonnement met vaste telefonie kost € 42,00 per maand* en met mobiele telefonie vanaf € 50,00. Bij alle Scarlet packs is een wifi modem, TV decoder en een mailbox inbegrepen.

Het internet in het Scarlet Trio pack betreft onbeperkt internet met een maximale downloadsnelheid van 50 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 10 Mbps. Hoewel Scarlet aangeeft dat je onbeperkt internet ontvangt, is dit niet 100 % het geval. Je kunt namelijk maar tot 3 TB per maand op de maximale internetsnelheid surfen. Zodra je hier overheen gaat, zal je internetsnelheid verlaagd worden naar 3 Mbps.

De mobiele telefonie in het Scarlet Trio Mobile pack betreft 10 GB data, 600 belminuten en onbeperkt SMS'en of 20 GB en zowel onbeperkt bellen als SMS'en. Met de vaste telefonie uit het Scarlet pack kun je op weekdagen tussen 16:00 - 8:00 uur en in het weekend onbeperkt bellen naar vaste lijnen in België.

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Neem contact met ons op voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Prijs berekenen

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Scarlet

Laat ons jou terugbellen voor advies over de Scarlet abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Kun je enkel Scarlet internet en TV afsluiten?

Het is niet mogelijk om bij Scarlet enkel een Scarlet TV en internet pack af te sluiten. Om zowel Scarlet internet en TV af te sluiten, zul je dus ook vaste of mobiele telefonie moeten afsluiten. Het is bij tevens niet mogelijk om via een Scarlet TV app TV te kijken.

Wat zijn de Scarlet TV-zenders?

Over welke Scarlet TV-zenders jij beschikt, is afhankelijk van in welke regio jij woonachtig bent. De Scarlet TV gids ziet er in Vlaanderen namelijk niet hetzelfde uit als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in Wallonië. Het grootste verschil tussen de Scarlet TV zenders in de verschillende regio's is de volgorde van de zenders.

Het zender aanbod is een combinatie van Nederlandstalige zenders met Franse zenders, regionale zenders, thematische zenders en radiozenders. Je kunt door het toevoegen van een Scarlet TV optie de verscheidenheid van Scarlet TV-zenders nog verder en naar eigen wens uitbreiden.

Problemen met je Scarlet TV oplossen

Als je last hebt van Scarlet problemen met je TV, zijn er een aantal dingen die je zelf kunt controleren. Als eerste kun je in Mijn Scarlet nagaan of alle facturen betaald zijn. Als dit het geval is, kun je de Scarlet TV decoder controleren:

 1. Controleer of het DSL LED lampje constant brandt. Is dit niet het geval, controleer dan de bekabeling.
 2. Als je gebruik maakt van draadloze oplossingen - zoals Devolo, wifi Bridge of Ruckus - haal deze dan uit het stopcontact en sluit ze opnieuw aan.
 3. Controleer of de bekabeling tussen de modem en decoder en tussen de decoder en TV juist is aangesloten.
 4. Reset je TV decoder door het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je andere, specifieke Scarlet problemen hebt, zijn er ook een aantal zaken die je zelf kunt controleren:

 • Lopen het beeld en geluid niet synchroon? Dan kun je de TV decoder resetten.
 • De TV gids werkt niet juist? Als de verkeerde datum wordt weergegeven, dan kan een reset van de TV decoder een oplossing bieden.
 • De afstandsbediening van je Scarlet TV werkt niet? Het is mogelijk dat je afstandsbediening niet is ingesteld om je TV te bedienen. Je zult in dit geval je afstandsbediening universeel moeten maken. Ook kunnen je batterijen leeg zijn of kan de verbinding met de decoder verstoord zijn als deze in een kast staan. Je kunt ook de afstandsbediening resetten.

Zijn de Scarlet TV problemen niet verholpen? Neem dan met de klantendienst van Scarlet contact op. Ben je niet tevreden bij Scarlet en wil je jouw abonnement bij Scarlet opzeggen? Je kunt dit telefonisch, via Mijn Scarlet of via Easy Switch doen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

* Prijzen in april 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Vond je deze informatie nuttig? 0% van de 0 stemmen vond de informatie nuttig.

CallMePower, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. Klik je op een link, dan zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

Scarlet klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de Scarlet abonnementen
of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de Scarlet
abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).