TotalEnergies telefoonnummer: hoe TotalEnergies bellen?

Geactualiseerd op
minuten lezen
TotalEnergies telefoonnummer

Het telefoonnummer om klant te worden bij TotalEnergies (via CallMePower) is 02 588 92 38 en het nummer van de klantendienst is: 02 486 22 00. Deze telefoonnummers zijn te bereiken van maandag tot en met zaterdag. Er worden zonale belkosten aangerekend die belminuten uit je abonnement kosten.

Overzicht TotalEnergies telefoonnummers

Als vierde speler op de Belgische energiemarkt heeft TotalEnergies (voormalig Lampiris) een goed bereikbare en uitgebreide telefonische klantendienst. In het overzicht hieronder vind je alle actuele TotalEnergies telefoonnummers.

Hoe TotalEnergies bellen?
ContactredenTelefoonnummer
TotalEnergies klant worden*
Informatie aanbod TotalEnergies*
Informatie zakelijk aanbod TotalEnergies*
TotalEnergies telefoonnummer klantendienst📞 02 486 22 00
TotalEnergies Club-Kaart📞 02 288 33 22
Terugbelverzoek informatie energie*

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij TotalEnergies of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

De telefonische klantendienst van TotalEnergies is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur. Om klant te worden of informatie te ontvangen over het aanbod van TotalEnergies kun je bellen van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Gratis telefoonnummer TotalEnergies België

Bij de TotalEnergies telefoonnummers betaal je het zonale tarief. Wat in dit geval de belkosten zijn, is afhankelijk van de voorwaarden van je mobiele abonnement. Bij de meeste gebruikers zal TotalEnergies bellen enkel belminuten uit je mobiele abonnement kosten.

TotalEnergies telefoonnummer zakelijke klanten

Zakelijke klant bij TotalEnergies en heb je een vraag of probleem? Bij deze leveranciers moeten de zakelijke klanten contact opnemen met de klantendienst voor professionele contacten. De openingsuren van het TotalEnergies zakelijk telefoonnummer zijn hetzelfde als de particuliere openingsuren.

Het TotalEnergies zakelijk telefoonnummer voor kmo’s en professionelen is: 📞 02 486 21 21.

Telefoonnummer TotalEnergies producten en diensten

Naast aardgas en elektriciteit, biedt TotalEnergies ook een groot aantal energie gerelateerde diensten aan, zoals ketelonderhoud en oplossingen voor elektrische auto’s. Heb je vragen over deze diensten of wil je gebruik maken van deze TotalEnergies diensten? Neem dan contact op met het volgende TotalEnergies telefoonnummer: 📞 02 486 48 62.

Indien je gebruik maakt van de TotalEnergies Club-kaart of pechverhelping van voertuigen, neem je contact op met: 📞 02 288 33 22.

Lampiris TotalEnergies telefoonnummer

Sinds februari 2022 is de naam van energieleverancier Lampiris veranderd naar TotalEnergies. Behalve de naam, is er niet heel veel anders. De tarieven van TotalEnergies zijn namelijk hetzelfde en de kwaliteit van de klantendienst blijft op het hoge niveau zoals je gewend bent van deze leverancier.

Wil je dus contact opnemen met het Lampiris telefoonnummer? Dan kan dit nu via het TotalEnergies telefoonnummer. Het algemene klantendienst nummer is hetzelfde gebleven en blijft goed bereikbaar.

TotalEnergies storingen telefoonnummer

TotalEnergies biedt geen specifiek telefoonnummer voor het melden van storingen. Klanten die in Vlaanderen te maken krijgen met een stroompanne dienen contact op te nemen met Fluvius op het nummer 📞 078 35 35 00. In het geval van een gaslek kun je Fluvius bereiken op 📞 0800 65 065.

In Vlaanderen is Fluvius de verantwoordelijke netbeheerder, terwijl in Brussel Sibelga deze rol vervult. In verschillende regio's van Wallonië is de netbeheerder ORES. Voer hieronder je postcode of woonplaats in om het storingsnummer van je netbeheerder te vinden voor een gaslek of stroomuitval van alle distributienetbeheerders in België. Bij een storing wordt u verzocht direct contact op te nemen met één van deze nummers in plaats van met TotalEnergies.

Vind je distributienetbeheerder

  • Aalst (9300 / 9308 / 9310 / 9320)
  • Aalter (9880 / 9881 / 9910)
  • Aarschot (3200 / 3201 / 3202)
  • Aartselaar (2630)
  • Affligem (1790)
Laden

Zodra de TotalEnergies storing is gemeld, zal de netbeheerder een interventieteam op pad sturen om de storing te verhelpen.

Vergoeding stroompanne TotalEnergies

Zodra de storing is gemeld, zal de netbeheerder een interventieteam op pad sturen om het probleem te verhelpen. Indien je last hebt gehad van een stroompanne die langer dan vier uur heeft geduurd, kan je mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding. Kijk op onze pagina vergoeding stroompanne voor meer informatie.

Telefoonnummer TotalEnergies meterstanden en verhuis

Bij een energie verhuis komt een hoop kijken. Uiteraard moet je je energieleverancier inlichten over de verhuizing, maar je zal ook het energieovernamedocument in moeten vullen. Dit document moet worden ingevuld door de nieuwe en oude bewoners.

Het regelen van een TotalEnergies verhuis kan zeer gemakkelijk in de online klantenzone van deze leverancier. In de klantenzone kan je het overnamedocument uploaden en alle gegevens betreffende je verhuis doorgeven, zoals de verhuisdatum en het nieuwe adres.

Telefonisch je verhuis doorgeven bij TotalEnergies is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met het TotalEnergies verhuis telefoonnummer: 📞 078 48 08 88.

Doorgeven TotalEnergies overnamedocument

Na het doorgeven van de verhuizing, moet het overnamedocument worden ingevuld. In het TotalEnergies energieovernamedocument moeten de EAN-codes van de energiemeters en de actuele meterstanden op het moment van overdracht worden genoteerd.

Onderteken dit document en upload het in de online klantenzone van TotalEnergies. Download het TotalEnergies overnamedocument (door CallMePower) met de knop hieronder.

Heb je hulp nodig bij je verhuis of vragen over het overnamedocument? Neem dan contact op met het onderstaande telefoonnummer. De energieadviseurs van CallMePower helpen je gratis met het regelen van je energie verhuis. Zo heb je meer tijd over voor andere zaken!

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Verhuizen en klant worden bij TotalEnergies?

Bel om een TotalEnergies contract af te sluiten voor je nieuwe woning en het overnemen van de energiemeters.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Verhuizen en klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert voor het regelen van je verhuis.

Klant blijven of TotalEnergies opzeggen?

Bij het regelen van een energie verhuis is het ook belangrijk om na te gaan of je klant wilt blijven bij TotalEnergies of wilt overstappen naar een andere energieleverancier. Veranderen van energieleverancier kan altijd, mits de opzegtermijn van één maand gerespecteerd wordt.

Bekijk voordat je gaat overstappen naar de TotalEnergies tarieven, zoals het TotalEnergies Pixel Blue tarief.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 42 stemmen vond de informatie nuttig.

Vragen over TotalEnergies?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over TotalEnergies?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van TotalEnergies. TotalEnergies is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.