TotalEnergies telefoonnummer: hoe TotalEnergies bellen?

Geactualiseerd op
minuten lezen

Klant bij TotalEnergies (voormalig Lampiris) en heb je een vraag of probleem? Als vierde speler op de Belgische energiemarkt heeft de TotalEnergies klantendienst een groot aantal contactmogelijkheden. In dit artikel kijken we naar alle TotalEnergies telefoonnummers en het voormalige Lampiris telefoonnummer.

Overzicht TotalEnergies telefoonnummers

Als vierde speler op de Belgische energiemarkt heeft TotalEnergies (voormalig Lampiris) een goed bereikbare en uitgebreide telefonische klantendienst. In het overzicht hieronder geven we alle actuele TotalEnergies telefoonnummers.

TotalEnergies telefoonnummers
Reden contact Telefoonnummer Openingsuren
TotalEnergies klant worden* Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
Informatie over aanbod TotalEnergies*
Energie verhuis*
Algemeen TotalEnergies telefoonnummer 📞 02 486 22 00 Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur
TotalEnergies club-kaart 📞 02 288 33 22
Terugbelverzoek indienen* Bel mij (gratis) terug! Terugbellen gebeurt tijdens de openingsuren

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij TotalEnergies of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

Indien je vragen hebt over de TotalEnergies factuur, problemen met betalingen en soortgelijke zaken, kan je contact opnemen met het algemene TotalEnergies telefoonnummer.

Niet de contactgegevens gevonden die je zocht? Bekijk dan de TotalEnergies contactpagina voor een overzicht van alle gegevens.

TotalEnergies gratis telefoonnummer Bij de TotalEnergies telefoonnummers betaal je het zonale tarief. Wat in dit geval de belkosten zijn, is afhankelijk van de voorwaarden van je mobiele abonnement.

TotalEnergies telefoonnummer klant worden

TotalEnergies klant worden is zeer gemakkelijk en kan in een aantal minuten worden geregeld. Bovendien is het niet nodig je oude energiecontract op te zeggen. Dit zal TotalEnergies automatisch regelen zodra het contract is bevestigd. Om klant te worden bij TotalEnergies bel je naar CallMePower via het onderstaande telefoonnummer (officiële partner van CallMePower).

Meer weten over hoe je klant kunt worden bij TotalEneries? Bekijk dan ons artikel over TotalEnergies klant worden.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Word nu klant bij TotalEnergies! (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

TotalEnergies telefoonnummer zakelijke klanten

Zakelijke klant bij TotalEnergies en heb je een vraag of probleem? Bij deze leveranciers moeten de zakelijke klanten contact opnemen met de klantendienst voor professionele contacten. De openingsuren van het TotalEnergies zakelijk telefoonnummer zijn hetzelfde als de particuliere openingsuren.

Het TotalEnergies zakelijk telefoonnummer voor kmo’s en professionelen is: 📞 02 486 21 21.

Telefoonnummer TotalEnergies producten en diensten

Naast aardgas en elektriciteit, biedt TotalEnergies ook een groot aantal energie gerelateerde diensten aan, zoals ketelonderhoud en oplossingen voor elektrische auto’s. Heb je vragen over deze diensten of wil je gebruik maken van deze TotalEnergies diensten? Neem dan contact op met het volgende TotalEnergies telefoonnummer: 📞 02 486 48 62.

Indien je gebruik maakt van de TotalEnergies Club-kaart of pechverhelping van voertuigen, neem je contact op met: 📞 02 288 33 22.

Online klantenzone of TotalEnergies bellen?

In de online klantenzone van TotalEnergies kan je een groot aantal zaken regelen, zoals het aanpassen van de voorschotfactuur en het regelen van een verhuizing. Hierdoor is het minder vaak nodig om contact op te nemen met het TotalEnergies telefoonnummer. Wij adviseren dan ook om altijd eerst te kijken in de My TotalEnergies klantenzone voordat je contact opneemt met deze leverancier.

TotalEnergies klantenzone telefoonnummer Heb je een probleem met de online klantenzone of een vraag over My TotalEnergies? In dit geval kan je contact opnemen met het algemene telefoonnummer van de klantendienst. Dit telefoonnummer is te vinden bovenaan deze pagina.

Lampiris TotalEnergies telefoonnummer

Sinds februari 2022 is de naam van energieleverancier Lampiris veranderd naar TotalEnergies. Behalve de naam, is er niet heel veel anders. De tarieven van TotalEnergies zijn namelijk hetzelfde en de kwaliteit van de klantendienst blijft op het hoge niveau zoals je gewend bent van deze leverancier.

Wil je dus contact opnemen met het Lampiris telefoonnummer? Dan kan dit nu via het TotalEnergies telefoonnummer. Het algemene klantendienst nummer is hetzelfde gebleven en blijft goed bereikbaar.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Word nu klant bij TotalEnergies! (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Telefoonnummer TotalEnergies meterstanden en verhuis

Bij een energie verhuis komt een hoop kijken. Uiteraard moet je je energieleverancier inlichten over de verhuizing, maar je zal ook het energieovernamedocument in moeten vullen. Dit document moet worden ingevuld door de nieuwe en oude bewoners.

Het regelen van een TotalEnergies verhuis kan zeer gemakkelijk in de online klantenzone van deze leverancier. In de klantenzone kan je het overnamedocument uploaden en alle gegevens betreffende je verhuis doorgeven, zoals de verhuisdatum en het nieuwe adres.

Telefonisch je verhuis doorgeven bij TotalEnergies is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met het TotalEnergies verhuis telefoonnummer: 📞 078 48 08 88.

Doorgeven TotalEnergies overnamedocument

Na het doorgeven van de verhuizing, moet het overnamedocument worden ingevuld. In het TotalEnergies energieovernamedocument moeten de EAN-codes van de energiemeters en de actuele meterstanden op het moment van overdracht worden genoteerd.

Onderteken dit document en upload het in de online klantenzone van TotalEnergies. Download het TotalEnergies overnamedocument (door CallMePower) met de knop hieronder.

Heb je hulp nodig bij je verhuis of vragen over het overnamedocument? Neem dan contact op met het onderstaande telefoonnummer. De energieadviseurs van CallMePower helpen je gratis met het regelen van je energie verhuis. Zo heb je meer tijd over voor andere zaken!

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Verhuizen en klant worden bij TotalEnergies?

Bel om een TotalEnergies contract af te sluiten voor je nieuwe woning in Vlaanderen en het overnemen van de energiemeters.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Verhuizen en klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

TotalEnergies opzeggen na verhuis

Ga je verhuizen en wil je het TotalEnergies contract opzeggen? Let dan wel op dat je de voordelen van je TotalEnergies contract ook kwijt zal raken. Bovendien is TotalEnergies als een van de weinige energieleveranciers actief in heel België en is het (bijna) altijd mogelijk om energie af te nemen bij deze aanbieder.

Vergelijk voordat je gaat overstappen Bekijk onze energie vergelijkingen.

Voordat je gaat veranderen van energieleverancier adviseren wij ook om de TotalEnergies tarieven te bekijken, zoals het TotalEnergies Pixel Blue tarief. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt door over te stappen.

Openingsuren telefoonnummer TotalEnergies klantendienst

Als je telefonisch contact opneemt met de TotalEnergies klantendienst, is het uiteraard wel handig dat de medewerkers van de klantendienst aanwezig zijn. De TotalEnergies klantendienst heeft ruime openingsuren, waarmee TotalEnergies zich onderscheidt van enkele concurrenten.

De TotalEnergies telefonische klantendienst is van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur te bereiken.

De TotalEnergies online klantendienst is via de livechat op de website van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 21:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur te bereiken.

TotalEnergies niet bereikbaar? Controleer of je tijdens de openingsuren belt en of je het juiste nummer hebt ingetoetst. Lost dit het probleem niet op? Dan adviseren wij om eerst in de online klantenzone en de veelgestelde vragen te kijken.

Kwaliteit TotalEnergies telefoonnummer klantendienst

De telefonische TotalEnergies klantendienst staat bekend als bekwaam en de openingsuren zijn zeer ruim. Bovendien ontvangt TotalEnergies een positieve score van de energieregulator VREG voor haar dienstverlening.

Ook uit de TotalEnergies reviews blijkt dat de klanten van deze leverancier zeer positief zijn over de dienstverlening en de bereikbaarheid van de klantendienst.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Word nu klant bij TotalEnergies! (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

TotalEnergies telefoonnummers melden storingen

Heb je last van stroompanne of vermoed je een gaslek? Dan zal je contact op moeten nemen met je distributienetbeheerder en niet met het TotalEnergies telefoonnummer. De netbeheerder is namelijk verantwoordelijk voor de distributienetten voor aardgas en elektriciteit en niet je energieleverancier.

Vermoed je een gaslek? Open dan alle ramen en informeer naast je distributienetbeheerder ook de brandweer en je buren! Gebruik geen elektrische apparaten en ga zo snel mogelijk naar buiten en wacht op hulp. Een gaslek kan levensgevaarlijk zijn.

Vul in de tool hieronder je woonplaats of postcode in om te achterhalen wat het noodnummer van de netbeheerder van jouw regio is.

Vind je distributienetbeheerder

  • Aalst (9300 / 9308 / 9310 / 9320)
  • Aalter (9880 / 9881 / 9910)
  • Aarschot (3200 / 3201 / 3202)
  • Aartselaar (2630)
  • Affligem (1790)
Laden

Vergoeding stroompanne TotalEnergies

Zodra de storing is gemeld, zal de netbeheerder een interventieteam op pad sturen om het probleem te verhelpen. Indien je last hebt gehad van een stroompanne die langer dan vier uur heeft geduurd, kan je mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding. Kijk op onze pagina vergoeding stroompanne voor meer informatie.