TotalEnergies professioneel, voorheen Total Gas & Power

Geactualiseerd op
minuten lezen
TotalEnergies professioneel

TotalEnergies professioneel is het aanbod voor zakelijke klanten van energieleverancier TotalEnergies. Dit aanbod heette tot voor kort Total Gas & Power, maar sinds de naamswijziging van Lampiris is dit veranderd. In dit artikel kijken we naar alle TotalEnergies professioneel tarieven, voorwaarden en de contactgegevens van de klantendienst.

TotalEnergies professioneel en Total Gas & Power

Als klein-professioneel heb je sinds de vrijmaking van de energiemarkt de keuze tussen een tal van Belgische energieleveranciers om je elektriciteit en / of aardgas af te nemen. Total Gas & Power, tegenwoordig TotalEnergies professioneel, is een speler die de zakelijke markt bedient.

Het aanbod is niet heel uitgebreid, maar dat maakt het wel overzichtelijk. KMO's en zelfstandigen hebben op dit moment de keuze uit één formule voor zowel aardgas als groene stroom, genaamd TotalEnergies Digital Variabel. Het vaste energietarief is op dit moment door de hoge energieprijzen niet beschikbaar.

Op de markt voor klein professionelen profileert TotalEnergies zich, net zoals op de particuliere markt, als een groene energieleverancier. Ook voor professionele klanten is alle geleverde stroom van TotalEnergies volledig afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen.

Wanneer kiezen voor TotalEnergies professioneel?

Alle ondernemers en bedrijven kunnen in principe telefonisch of via de website van TotalEnergies klant worden. Is je maandelijkse energiefactuur hoger dan 1.500 of is het totale elektriciteitsverbruik op jaarbasis hoger dan 50 MWh of je gasverbruik hoger dan 100 MWh? Dan is het aan te raden om met TotalEnergies contact op te nemen voor een offerte.

TotalEnergies zakelijk
totalenergies zakelijk

TotalEnergies zakelijk contract afsluiten?

Bel voor meer informatie of om direct een TotalEnergies contract af te sluiten.

TotalEnergies zakelijk
totalenergies zakelijk

TotalEnergies zakelijk contract afsluiten?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

TotalEnergies professioneel tarieven

TotalEnergies maakt voor professionele klanten altijd een offerte op gebaseerd op het jaarlijkse energieverbruik. Toch publiceert TotalEnergies de tariefkaarten voor professionele klanten. Bekijk de TotalEnergies tarieven voor particuliere klanten voor meer informatie over de voorwaarden van de contracten.

Methodologie vergelijking tarieven TotalEnergies

De getoonde TotalEnergies prijzen betreffen de energiekost en zijn exclusief btw. Bijkomende nettarieven en heffingen zijn niet inbegrepen in de getoonde prijs, omdat deze verschillen per regio en bij alle leveranciers gelijk zijn. De prijzen zijn afkomstig van de tariefkaarten van TotalEnergies en betreffen de huidige prijzen in deze maand.

De getoonde prijzen gelden in Vlaanderen.

TotalEnergies professioneel elektriciteit

In de onderstaande tabel zijn de actuele TotalEnergies professionele elektriciteitstarieven weergegeven.

TotalEnergies professioneel elektriciteit
TotalEnergies Digital Variable
Soort tarief Variabel
Looptijd 1 jaar
Enkelvoudige meter
Vaste vergoeding (€/jaar) -
Energiekost (in €cent/kWh) -
Tweevoudige meter
Vaste vergoeding (€/jaar) -
Dagtarief / piekuren (in €cent/kWh) -
Nachttarief / daluren (in €cent/kWh) -

Huidige tarieven in september 2023

TotalEnergies professioneel aardgas

In de onderstaande tabel zijn de actuele TotalEnergies professionele gastarieven weergegeven.

TotalEnergies professioneel gas
🔥 TotalEnergies Digital Variable
Soort tarief Variabel
Looptijd 1 jaar
Vaste vergoeding (€/jaar) -
Energiekost (in €cent/kWh) -

Huidige tarieven in september 2023

Voordelen TotalEnergies zakelijk aanbod

Volgens TotalEnergies zelf biedt deze grote internationale speler duurzame energie tegen een competitieve prijs. In de diverse prijsvergelijkingen van energiecontracten voor klein-professionelen komt TotalEnergies voordelig uit de bus. Het energiebedrijf heeft daarnaast ook nog eens een kwalitatief goede klantendienst. Iets dat ook uit de TotalEnergies reviews blijkt.

Wat betekent dit voor jouw firma? Als ondernemer wil je energie afnemen tegen een goede prijs en een goede dienstverlening ontvangen. Welke voordelen heb je precies als zakelijke klant bij TotalEnergies?

  • Altijd een energietarief met scherpe prijzen;
  • De ervaring en kennis van een grote internationale onderneming als partner voor je energielevering;
  • Gebruiksvriendelijke online TotalEnergies klantenzone en e-billing;
  • Goede online en telefonische dienstverlening.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Word nu klant bij TotalEnergies! (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Extra diensten TotalEnergies zakelijk

Als grote internationale speler op de energiemarkt biedt TotalEnergies meer aan dan alleen energie. Deze leverancier heeft namelijk een grote hoeveelheid extra diensten om je te helpen met allerlei energie gerelateerde zaken, zoals elektrische auto’s. Hieronder leggen we alle extra diensten van TotalEnergies professioneel, oftewel Total Gas en Power, uit.

Zonnepanelen van TotalEnergies professioneel

Als energieleverancier van groene stroom, is het bij TotalEnergies professioneel ook mogelijk om zonnepanelen te laten installeren. Voor deze dienst kan je rekenen op de expertise van TotalEnergies Solutions, die al meer dan tien jaar ervaring hebben met het plaatsen van zonnepanelen. Zo weet je dus zeker dat een goede dienstverlening en kwaliteitswerk gegarandeerd zijn.

TotalEnergies geeft zelf aan uitsluitend te werken met gerenommeerde merken van zonnepanelen en omvormers, namelijk Sunpower en Viessman. Dit zijn inderdaad twee bekende namen op de markt van zonne-energie en beiden staan bekend om kwalitatief hoogwaardige producten.

Auto opladen met TotalEnergies professioneel

Hoewel TotalEnergies vooral bekend staat om haar tankstations voor het tanken van fossiele brandstoffen, heeft het bedrijf de afgelopen sterk geïnvesteerd in een netwerk van laadstations voor elektrische auto’s.

Met de TotalEnergies laadpas heb je toegang tot het volledige netwerk van laadstations van deze leverancier. Met de TotalEnergies laadkaart is het mogelijk om je elektrische auto bij 12.000 laadstations in België en 150.000 in Europa op te laden.

Het grote voordeel van de TotalEnergies laadpas is dat de energie volledig groene stroom is. Hierdoor is het mogelijk de CO2-uitstoot van je bedrijf aanzienlijk te verlagen en een echte impact te hebben door elektrisch te rijden.

TotalEnergies Card voor zakelijk wagenpark

Naast de laadpas voor elektrische auto’s, biedt TotalEnergies de TotalEnergies Card aan voor professionelen en bedrijven. Met deze kaart krijg je toegang tot alle bovengenoemde oplossingen voor elektrische auto’s, maar ook tot diensten beschikbaar bij tankstations, zoals de carwash.

Verder is het mogelijk om te tanken met deze kaart voor de niet-elektrische auto’s in alle tankstations van TotalEnergies, ook buiten België. De TotalEnergies kaart is een zeer interessante oplossing voor bedrijven die veel op de weg zijn of regelmatig naar het buitenland reizen.

TotalEnergies Power & Gas contacteren

De klantendienst van TotalEnergies staat bekend als kwalitatief hoogwaardig en de medewerkers hebben vaak veel ervaring in de energiesector. Zo weet je dus zeker dat de energievoorziening van je bedrijf in goede handen is.

In het overzicht hieronder zijn alle contactgegevens van TotalEnergies professioneel weergegeven.

TotalEnergies Gas en Power contact
Reden contact Contactgegevens Openingsuren
TotalEnergies klant worden* Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
Informatie over het TotalEnergies aanbod*
Algemene klantendienst 📞 02 486 21 21 Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
Pechverhelping voertuigen en Club-kaart 📞 02 288 33 22
Vragen over tankkaarten 📞 02 288 99 72 Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12:00 en 13:00 tot 17:30

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij TotalEnergies of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

Bekijk de pagina met alle TotalEnergies telefoonnummers voor een uitgebreid overzicht.

Overige contactgegevens Total Gas en Power

Het is natuurlijk ook mogelijk om een e-mail te sturen naar de klantendienst van TotalEnergies Gas & Power. Dit kan naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Vermeld hierbij je volledige naam, uitleg van je vraag of probleem en eventueel een telefoonnummer. Zo zal je sneller geholpen worden door de klantendienst.

Het is ook aan te raden om eerst in de TotalEnergies online klantenzone te kijken of je het probleem zelf kan oplossen. Hier is het onder andere mogelijk om een TotalEnergies verhuis door te geven en de TotalEnergies voorschotfactuur aan te passen.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem gratis contact met ons op voor advies over de TotalEnergies tarieven en om een energiecontract af te sluiten!

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden of heb je een vraag?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.