TotalEnergies klant worden en actuele promoties juni 2024

Geactualiseerd op
minuten lezen
TotalEnergies klant worden

Om een contract bij TotalEnergies af te sluiten bel je naar: 02 588 59 39. Voor informatie over het aanbod bel je naar: 02 588 92 38. Overstappen naar TotalEnergies kan op ieder moment, mits je rekening houdt met de opzegtermijn van één maand.

TotalEnergies klant worden contactgegevens

In België is het mogelijk om op ieder moment over te stappen zonder dat je een opzegvergoeding moet betalen. Houd altijd rekening met een opzegtermijn van één maand, ongeacht het energiecontract.

In de onderstaande tabel zijn de contactgegevens weergegeven om een TotalEnergies klant te worden.

Overstappen naar TotalEnergies contactgegevens
ContactredenTelefoonnummer
TotalEnergies klant worden*
Informatie TotalEnergies aanbod*
Informatie zakelijk aanbod TotalEnergies*
Terugbelverzoek indienen*

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij TotalEnergies of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

De bovenstaande telefoonnummers zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur. Buiten de openingsuren is het altijd mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen.

Actuele TotalEnergies promoties juni 2024

Vaak zijn er enkele TotalEnergies promoties beschikbaar voor nieuwe klanten. Deze promoties kunnen verschillen van een korting voor het ontvangen van de energiefactuur per e-mail tot aan grote kortingen die zo een grote besparing kunnen opleveren. Deze TotalEnergies promoties verschillen per periode en tarief.

De tarieven die TotalEnergies in juni 2024 aanbiedt en de eventuele promoties zijn:

  1. TotalEnergies Pixel - Elektriciteit & Gas :
  2. TotalEnergies Pixel Next Variabel - Elektriciteit & Gas :
  3. TotalEnergies Pixel Next Vast - Elektriciteit & Gas : Er is momenteel een vaste korting "Cashback (toegepast op de jaarlijkse afrekening na één jaar onafgebroken klant te zijn geweest - beschikbaar tot 30/06/2024)" van € 75,00 en een vaste korting "Cashback (toegepast op de jaarlijkse afrekening na één jaar onafgebroken klant te zijn geweest - beschikbaar tot 30/06/2024)" van € 75,00 beschikbaar voor TotalEnergies Pixel Next Vast - Elektriciteit & Gas .

Meer informatie ontvangen over de actuele TotalEnergies kortingen? Bel dan naar: 📞 02 588 92 38.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Waarom TotalEnergies klant worden?

Klant worden bij TotalEnergies heeft een aantal grote voordelen. Dit is dan ook de reden dat deze energieleverancier, voorheen onder de naam Lampiris, sterk is gegroeid. Het bedrijf werd in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot de drie na grootste energieleverancier van België.

De grootste voordelen van TotalEnergies zijn:

  1. Aantrekkelijk afname- en injectietarief.
  2. Uitgebreide dienstverlening en applicatie.
  3. Standaard groene stroom.
  4. Aanvullende diensten.

1. Aantrekkelijk afname- en injectietarief

TotalEnergies produceert in Europa zelf veel elektriciteit, waardoor het tegen een aantrekkelijke prijs elektriciteit kan leveren. Mede door de kortingen die vaak worden aangeboden voor nieuwe klanten zijn de tarieven van TotalEnergies erg aantrekkelijk.

Daarnaast heeft TotalEnergies de afgelopen jaren haar focus gelegd op afnemers met zonnepanelen. Huishoudens met zonnepanelen ontvangen bij TotalEnergies een zeer competitief injectietarief voor de geïnjecteerde elektriciteit.

2. Uitgebreide dienstverlening en applicatie

De klantendienst van TotalEnergies is op veel verschillende manieren te bereiken en heeft ruime openingsuren. Bovendien ontvangen alle klanten van TotalEnergies gratis toegang tot de klantenzone en een nieuwe applicatie.

Met de TotalEnergies app is het mogelijk om je energieverbruik op te volgen door een koppeling met je digitale energiemeter. De app geeft ook tips om te besparen en het is mogelijk om je verbruik te vergelijken met dat van vergelijkbare huishoudens.

Meer weten over de dienstverlening van TotalEnergies?

Bekijk de TotalEnergies review door CallMePower.

3. Standaard groene stroom

Bij alle contracten van TotalEnergies ontvang je standaard groene stroom. Net zoals veel andere leveranciers, heeft TotalEnergies de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de productiecapaciteit van groene stroom. Het bedrijf produceert vooral veel groene stroom met waterkrachtcentrales.

4. Extra diensten TotalEnergies

Naast energie, biedt TotalEnergies een groot aantal energie gerelateerde diensten aan. Deze diensten zijn erop gericht om het energieverbruik te verlagen of te helpen bij de installatie van bepaalde producten, zoals een laadpaal voor elektrische auto’s.

Een interessante dienst van deze leverancier is de TotalEnergies laadpas. Hiermee combineer je het energieverbruik thuis en onderweg, waardoor je een hoop administratie kunt besparen. Bovendien is het mogelijk om met de TotalEnergies laadpas kortingen te ontvangen en flink te besparen op de energiekosten.

Andere diensten van TotalEnergies zijn onder andere ketelonderhoud, installatie van zonnepanelen en installatie van een thuisbatterij.

Hoe overstappen naar TotalEnergies?

Klant worden bij TotalEnergies kan op elk gewenst moment. Als je gaat veranderen van energieleverancier zal je rekening moeten houden met de opzegtermijn van één maand. Dit is bij alle leveranciers hetzelfde. Zodra je klant bent geworden bij TotalEnergies, heb je een bedenktijd van 14 dagen.

Om een TotalEnergies klant te worden, zal je uiteraard een contract af moeten sluiten bij deze leverancier. Zodra het contract is bevestigd, zal TotalEnergies automatisch het contract met je oude energieleverancier opzeggen. Het energiecontract opzeggen hoef je dus niet zelf te doen. Hierna zal je de meterstanden door moeten geven aan de netbeheerder en zal je een slotfactuur ontvangen van je oude leverancier. Indien je een Digitale energiemeter hebt zal dit automatisch gebeuren.

Eén maand na het bevestigen van het contract, zal TotalEnergies beginnen met het leveren van energie. TotalEnergies zal je vragen om het jaarlijkse energieverbruik door te geven en op basis hiervan kan je eventueel je voorschotfactuur aanpassen. Op dit moment is de overstap voltooid en ben je TotalEnergies klant geworden!

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 17 stemmen vond de informatie nuttig.

Vragen over TotalEnergies?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over TotalEnergies?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van TotalEnergies. TotalEnergies is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.