TotalEnergies klant worden + info promoties en voordelen

Geactualiseerd op
minuten lezen
TotalEnergies klant worden

Wil je gaan veranderen van energieleverancier en heb je interesse in TotalEnergies? Stap dan over naar TotalEnergies, het voormalige Lampiris! TotalEnergies klant worden is zeer gemakkelijk en kan binnen een aantal minuten worden geregeld. In dit artikel leggen we alles uit over TotalEnergies klant worden en geven we de contactgegevens om een nieuw TotalEnergies contract af te sluiten.

TotalEnergies klant worden contactgegevens

TotalEnergies klant worden is zeer gemakkelijk. Consumenten staan in België namelijk geheel vrij om te veranderen van energieleverancier wanneer ze dit willen. Energieleveranciers mogen namelijk geen verbrekingsvergoeding aanrekenen als je het energiecontract opzegt. Ben je dus niet tevreden met je huidige leverancier of betaal je teveel? Stap dan over!

In de tabel hieronder vind je de contactgegevens om een nieuw TotalEnergies contract af te sluiten.

Telefoonnummer TotalEnergies klant worden
Reden contact Telefoonnummer Openingsuren
TotalEnergies klant worden in Vlaanderen of Wallonië* Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
Informatie over TotalEnergies tarieven*
Gratis terugbellen* Bel mij (gratis) terug! Terugbellen gebeurt tijdens de openingsuren

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij TotalEnergies of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

Waarom een TotalEnergies klant worden?

Klant worden bij TotalEnergies heeft een aantal grote voordelen. Dit is dan ook de reden dat deze energieleverancier, voorheen onder de naam Lampiris, sterk is gegroeid. Het bedrijf werd in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot de drie na grootste energieleverancier van België.

TotalEnergies probeert groene stroom en aantrekkelijke tarieven te combineren, om zo een interessant pakket van tarieven aan te bieden. Dit doet het bedrijf erg goed, zo blijkt ook uit de TotalEnergies reviews.

Voordeel TotalEnergies klant worden: groene stroom

TotalEnergies is een van de weinige grote energieleveranciers die volledig groene stroom levert aan al haar klanten. Deze stroom wekt TotalEnergies voornamelijk zelf op met waterkrachtcentrales en windmolens. Hierdoor is TotalEnergies een van de groenste energieleveranciers op de Belgische energiemarkt.

Voordeel TotalEnergies klant worden: klantendienst

De klantendienst van TotalEnergies ontvangt de maximale score van de Vlaamse energieregulator, namelijk 5/5 sterren. Dit komt mede door het grote aantal contactmogelijkheden en de ruime openingsuren. Zo is TotalEnergies onder andere te bereiken op social media, een chat op de website en telefonisch. Dat de klantendienst een goede beoordeling ontvangt, blijkt ook uit de TotalEnergies reviews.

Voordeel TotalEnergies klant worden: aantrekkelijke tarieven

TotalEnergies heeft een aantrekkelijk aanbod dat gemakkelijk te onderscheiden is. Hierdoor is het een stuk makkelijker om de tarieven van TotalEnergies te vergelijken en een keuze te maken. Bovendien zijn de tarieven van TotalEnergies vaak zeer aantrekkelijk geprijsd, waardoor het bij deze leverancier vaak mogelijk is om te besparen op je facturen.

TotalEnergies promoties voor nieuwe klanten

Vaak zijn er enkele TotalEnergies promoties beschikbaar voor nieuwe klanten. Deze promoties kunnen verschillen van een korting voor het ontvangen van de energiefactuur per e-mail tot aan grote kortingen van die zo een grote besparing kunnen opleveren. Deze TotalEnergies promoties verschillen per periode en tarief.

Momenteel kunnen nieuwe en bestaande klanten een korting ontvangen bij het verwijzen van een vriend met de TotalEnergies verwijs een vriend promotie.

Meer weten over de actuele TotalEnergies promoties? Bel dan naar CallMePower: 📞 02 588 92 38.

Hoe nieuwe TotalEnergies klant worden?

Klant worden bij TotalEnergies kan op elk gewenst moment. Als je gaat veranderen van energieleverancier zal je rekening moeten houden met de opzegtermijn van één maand. Dit is bij alle leveranciers hetzelfde. Zodra je klant bent geworden bij TotalEnergies, heb je een bedenktijd van 14 dagen.

Om een TotalEnergies klant te worden, zal je uiteraard een contract af moeten sluiten bij deze leverancier. Zodra het contract is bevestigd, zal TotalEnergies automatisch het contract met je oude energieleverancier opzeggen. Het energiecontract opzeggen hoef je dus niet zelf te doen. Hierna zal je de meterstanden door moeten geven aan de netbeheerder en zal je een slotfactuur ontvangen van je oude leverancier. Indien je een digitale energiemeter hebt zal dit automatisch gebeuren.

Eén maand na het bevestigen van het contract, zal TotalEnergies beginnen met het leveren van energie. TotalEnergies zal je vragen om het jaarlijkse energieverbruik door te geven en op basis hiervan kan je eventueel je voorschotfactuur aanpassen. Op dit moment is de overstap voltooid en ben je TotalEnergies klant geworden!

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Word nu klant bij TotalEnergies! (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Tarieven vergelijken en overstappen naar TotalEnergies

Voordat je gaat veranderen van energieleverancier is het belangrijk om de energietarieven te vergelijken. Er zijn namelijk grote verschillen te vinden tussen de TotalEnergies tarieven. Sommige tarieven passen namelijk beter bij bepaalde situaties of hebben een specialisatie.

In de tabel hieronder geven we een overzicht van de TotalEnergies elektriciteitstarieven die op dit moment beschikbaar zijn. Deze tarieven gelden in Vlaanderen en Wallonië.

TotalEnergies tarieven elektriciteit
TotalEnergies Pixel Blue
Soort tarief Variabel
Looptijd 1 jaar
Enkelvoudige meter
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.000000
Energiekost (in €cent/kWh) 13.51520
Tweevoudige meter
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.00
Dagtarief / piekuren (in €cent/kWh) 14.91680
Nachttarief / daluren (in €cent/kWh) 12.17270
Uitsluitend nachtmeter
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.0000
Energiekost (in €cent/kWh) 12.3564
TotalEnergies klant worden of informatie ontvangen via CallMePower:

Huidige tarieven in september 2023

In de tabel hieronder geven we een overzicht van de TotalEnergies gastarieven die op dit moment beschikbaar zijn.

TotalEnergies tarieven aardgas
🔥 TotalEnergies Pixel Blue
Soort tarief Variabel
Looptijd 1 jaar
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.000000
Energiekost (in €cent/kWh) 5.41900
TotalEnergies klant worden of informatie ontvangen via CallMePower:

Huidige tarieven in september 2023

Methodologie vergelijking tarieven TotalEnergies

De hierboven getoonde TotalEnergies prijzen betreffen de energiekost en zijn inclusief btw. Bijkomende nettarieven en heffingen zijn niet inbegrepen in de getoonde prijs, omdat deze verschillen per regio en bij alle leveranciers gelijk zijn. De prijzen zijn afkomstig van de tariefkaarten van TotalEnergies en betreffen de huidige prijzen in deze maand.

De getoonde prijzen gelden in Vlaanderen.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Word nu klant bij TotalEnergies! (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

Klant worden bij TotalEnergies?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Extra diensten TotalEnergies

Naast energie, biedt TotalEnergies een groot aantal energie gerelateerde diensten aan. Deze diensten zijn erop gericht op het energieverbruik te verlagen of te helpen bij de installatie van bepaalde producten, zoals een laadpaal voor elektrische auto’s.

Een interessante dienst van deze leverancier is de TotalEnergies laadpas. Hiermee combineer je het energieverbruik thuis en onderweg, waardoor je een hoop administratie kunt besparen. Bovendien is het mogelijk om met de TotalEnergies laadpas kortingen te ontvangen en flink te besparen op de energiekosten.

Andere diensten van TotalEnergies zijn onder andere ketelonderhoud, installatie van zonnepanelen en installatie van een thuisbatterij.

Meer weten over de TotalEnergies diensten? Neem dan met de TotalEnergies klantendienst contact op of bel naar CallMePower: 📞 02 588 92 38.