TotalEnergies Pixel Blue - actuele tarieven en prijs per kWh

Geactualiseerd op
minuten lezen
TotalEnergies Pixel Blue

Het TotalEnergies Pixel Blue contract is een variabel en vast energiecontract met een looptijd van één jaar. In dit artikel vind je alle informatie over TotalEnergies Pixel Blue, zoals de actuele prijzen en voorwaarden van dit contract.

Wat is het TotalEnergies Pixel Blue tarief?

Het TotalEnergies Pixel Blue tarief is een variabel of vast energietarief met een looptijd van één jaar aangeboden door energieleverancier TotalEnergies. Het TotalEnergies Pixel Blue tarief is een energiecontract met een volledige dienstverlening. Het is dus altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantendienst van TotalEnergies.

Daarnaast is de elektriciteit die je bij het TotalEnergies Pixel Blue tarief ontvangt volledig afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen in België. Het grootste gedeelte van de elektriciteit is opgewekt door windenergie in België.

Als bijkomend voordeel ontvang je bij het TotalEnergies Pixel Blue tarief korting op de aanvullende diensten van deze leverancier, zoals zonnepanelen of een thuisbatterij.

TotalEnergies Pixel Blue
totalenergies Pixel Blue

TotalEnergies Pixel Blue afsluiten? (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct het TotalEnergies Pixel Blue contract af te sluiten.

TotalEnergies Pixel Blue
totalenergies Pixel Blue

TotalEnergies Pixel Blue afsluiten?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Methodologie TotalEnergies Pixel Blue vergelijking

In het overzicht hieronder zijn de actuele TotalEnergies Pixel Blue tarieven weergegeven. De getoonde prijzen zijn inclusief btw en gelden in heel Vlaanderen. De prijzen zijn exclusief de bijkomende energieheffingen en nettarieven, aangezien deze verschillen per regio en TotalEnergies hier geen invloed op heeft.

Voor eigenaren van zonnepanelen biedt TotalEnergies het injectietarief aan voor de elektriciteit die wordt geleverd aan het energienet. Daarnaast dienen deze huishoudens ook een forfaitair bedrag per kVA per maand te betalen indien zij een zonnepaneleninstallatie van ≤10 kVA hebben en genieten van een terugdraaiende teller.

Klant worden bij TotalEnergies? Bekijk hoe je naar TotalEnergies kunt overstappen.

TotalEnergies Pixel Blue tarieven gas en elektriciteit

Het TotalEnergies Pixel Blue contract is beschikbaar met variabele of vaste energieprijzen en kan worden afgesloten in Vlaanderen, Wallonië en in Brussel. De prijzen hieronder gelden in Vlaanderen. Bekijk de pagina over TotalEnergies in Brussel voor de prijzen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het is mogelijk om te kiezen voor een enkel gascontract, elektriciteitscontract of een combinatie van de twee.

In dit onderdeel bekijken we de actuele prijzen van TotalEnergies Pixel Blue voor alle type energiemeters. Voor het professionele aanbod navigeer je naar de TotalEnergies professioneel pagina.

Pixel Blue TotalEnergies elektriciteitstarieven

In de onderstaande tabel zijn de actuele TotalEnergies Pixel Blue elektriciteitstarieven weergegeven.

TotalEnergies Pixel Blue Variabel en Vast elektriciteit
TotalEnergies Pixel Blue
Soort tarief Variabel Vast
Looptijd 1 jaar 1 jaar
Enkelvoudige meter
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.000000 175.000000
Energiekost (in €cent/kWh) 13.30320 21.53570
Tweevoudige meter
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.00 175.00
Dagtarief / piekuren (in €cent/kWh) 14.70480 24.54110
Nachttarief / daluren (in €cent/kWh) 11.96070 18.68740
Uitsluitend nachtmeter
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.0000 175.0000
Energiekost (in €cent/kWh) 12.1444 18.8803
Extra informatie ontvangen of TotalEnergies klant worden via CallMePower:

Huidige tarieven in september 2023

Pixel Blue TotalEnergies gastarieven

In de onderstaande tabel zijn de actuele TotalEnergies Pixel Blue gastarieven weergegeven.

TotalEnergies Pixel Blue Variabel en Vast gas
🔥 TotalEnergies Pixel Blue
Soort tarief Variabel Vast
Looptijd 1 jaar 1 jaar
Vaste abonnementskosten (€/jaar) 90.000000 175.000000
Energiekost (in €cent/kWh) 4.41200 7.91820
Extra informatie ontvangen of TotalEnergies klant worden via CallMePower:

Huidige tarieven in september 2023

TotalEnergies Pixel Blue voorwaarden en dienstverlening

Naast het vergelijken van de prijs per kWh, is het ook sterk aan te raden om de voorwaarden en dienstverleningen van verschillende energiecontracten te vergelijken. Deze kunnen namelijk sterk verschillen per energieleverancier, maar ook per contract. In dit onderdeel vergelijken we de belangrijkste voorwaarden en dienstverleningen van het TotalEnergies Pixel Blue contract.

Dienstverlening Pixel Blue TotalEnergies

TotalEnergies Pixel Blue is een energiecontract met een volledige dienstverlening. Dit houdt in dat het bij vragen of problemen mogelijk is om gebruik te maken van het TotalEnergies telefoonnummer, maar ook van alle online contactmethoden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor de facturatiewijze.

De dienstverlening van TotalEnergies wordt over het algemeen goed beoordeeld. Van de Vlaamse energieregulator VREG ontvangt de klantendienst van TotalEnergies 4/5 sterren. Ook de reviews die klanten over deze leverancier schrijven zijn voor het grootste gedeelte positief.

Meer weten over de beoordelingen? Bekijk de TotalEnergies reviews voor een overzicht van alle beoordelingen.

Oorsprong stroom TotalEnergies Pixel Blue

De elektriciteit van TotalEnergies is altijd afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen, ongeacht het gekozen contract. Bij het Pixel Blue contract is de elektriciteit echter afkomstig uit Belgische windenergie. Als je voor dit energiecontract kiest, steun je dus ook direct de investeringen in hernieuwbare energiebronnen in België.

Aanvullende voordelen TotalEnergies Pixel Blue

TotalEnergies is een belangrijke speler op de Belgische energiemarkt en biedt tegenwoordig meer aan dan alleen maar energie. Bij deze leverancier is het namelijk ook mogelijk om meerdere energie-gerelateerde diensten af te nemen. Indien je deze diensten combineert met een Pixel Blue energiecontract, kun je grote kortingen ontvangen. De kortingen bij het TotalEnergies Pixel Blue tarief bedragen:

  • Tot € 400 korting op zonnepanelen;
  • Tot € 120 korting op thuisbatterij;
  • Tot € 80 korting op laadpalen;
  • Tot € 30 korting op ketelonderhoud.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem gratis contact met ons op voor advies over de TotalEnergies tarieven en om een energiecontract af te sluiten!

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden of heb je een vraag?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Facturatie en betalingen TotalEnergies Pixel Blue

Bij het TotalEnergies Pixel Blue contract worden de prijzen elk kwartaal aangepast. Dit betekent dat je elk kwartaal hetzelfde tarief betaalt, waarna de prijzen worden aangepast op basis van de marktprijzen van energie.

Het inzien van de TotalEnergies factuur kan bij dit tarief altijd in de TotalEnergies klantenzone. Daarnaast heb je bij dit tarief de mogelijkheid om de TotalEnergies app te downloaden voor het inzien van je energieverbruik.

TotalEnergies Pixel Blue klant worden

Ben je overtuigd door het TotalEnergies Pixel Blue tarief? Dan kun je gaan veranderen van energieleverancier! In België kan dit zonder opzegvergoeding, aangezien consumenten en kmo’s geheel vrij staan om over te stappen naar een andere leverancier. Neem contact op met het onderstaande telefoonnummer om direct een contract bij TotalEnergies af te sluiten.

TotalEnergies Pixel Blue
totalenergies Pixel Blue

TotalEnergies Pixel Blue afsluiten? (Officiële CallMePower-partner)

Bel om direct het TotalEnergies Pixel Blue contract af te sluiten.

TotalEnergies Pixel Blue
totalenergies Pixel Blue

TotalEnergies Pixel Blue afsluiten?

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

TotalEnergies Pixel Blue vergelijken

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd door het TotalEnergies Pixel Blue tarief of deze leverancier? Bekijk dan bijvoorbeeld overzicht van alle TotalEnergies tarieven.

Vergelijk TotalEnergies dan met andere energieleveranciers in België. In het overzicht hieronder zijn alle energie vergelijkingen met TotalEnergies weergegeven. Klik op de vergelijking om direct naar de pagina te navigeren.