TotalEnergies eDrive: prijs per kWh en voorwaarden

Geactualiseerd op
minuten lezen
Totalenergies edrive

TotalEnergies eDrive is een variabel energiecontract met een looptijd van één jaar. In juli 2024 bedraagt de elektriciteitsprijs van het Pixel eDrive tarief € 8,65 per kWh (in €cent) voor een enkelvoudige meter. De geschatte jaarlijkse elektriciteitskosten voor een gemiddeld huishouden met een verbruik van 3.500 kWh per jaar bedragen € 977,33 voor een contract afgesloten in deze maand.

Wat is TotalEnergies eDrive?

TotalEnergies eDrive is een energietarief en aanbod voor eigenaren van elektrische auto’s. eDrive is erop gericht om een totaalaanbod te bieden voor elektrische rijders, onder andere met:

 • Laadpaal thuis
 • Laadpas
 • Energiecontract voor thuis
 • Applicatie voor bijhouden laadsessies, laadpunten en meer

Met het energiecontract van eDrive betaal je tijdens de daluren een extra laag tarief per kWh. Hierdoor is het aantrekkelijk om tijdens deze uren je elektrische auto op te laden. Verder ontvang je ook toegang tot de applicatie van TotalEnergies en kun je kiezen voor alle andere diensten, zoals de installatie van een laadpaal.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies informatie aanbod

Neem contact met ons op voor informatie over het TotalEnergies aanbod of om een contract af te sluiten.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies informatie aanbod

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

TotalEnergies eDrive tarieven

De getoonde TotalEnergies Pixel eDrive prijzen betreffen de energiekost en zijn inclusief btw. Bijkomende nettarieven en heffingen zijn niet inbegrepen in de getoonde prijs, omdat deze verschillen per regio en bij alle leveranciers gelijk zijn. De prijzen zijn afkomstig van de tariefkaarten van TotalEnergies en betreffen de huidige prijzen in deze maand.

De getoonde prijzen gelden enkel in Vlaanderen.

Tarieven eDrive elektriciteit TotalEnergies

In het overzicht hieronder zijn de actuele TotalEnergies Pixel eDrive tarieven voor elektriciteit weergegeven. Je vindt hier de belangrijkste voorwaarden van de contracten, vaste vergoeding en prijzen per kWh.

TotalEnergies Pixel eDrive
Voorwaarden contract
 • Soort tarief: Variabel
 • Looptijd: 1 jaar
 • Groene stroom: ✔️
Vaste vergoeding (€/jaar) € 90,00
Energiekost (in €cent/kWh)
 • Energiekost (in €cent/kWh): € 8,65
 • Dagtarief/piekuren: € 10,57
 • Nachttarief/daluren: € 7,45
 • Uitsluitend nachtmeter: € 8,68
Afsluiten

Huidige tarieven in 07/2024. Gebruik de CallMePower energievergelijker om alle contracten te vergelijken.

Let op: eMobility met vaste prijs

Voor contracten die zijn afgesloten vóór 1 september 2023 geldt een vaste prijs tot de verlenging of vernieuwing van het contract. Voor nieuwe contracten vanaf deze datum geldt een variabele prijs.

Injectietarief TotalEnergies Pixel eDrive en voorwaarden

Afnemers die kiezen voor het eDrive tarief en zonnepanelen op hun dak hebben, ontvangen ook een injectievergoeding.

Het injectietarief van TotalEnergies eDrive in juli 2024 bedraagt € 3,36 per kWh tijdens de piekuren en € 3,36 per kWh tijdens de daluren (in €cent per kWh).

eDrive en gastarief bij TotalEnergies

Het Pixel eDrive tarief is uitsluitend beschikbaar voor elektriciteit. Indien je gebruikmaakt van aardgas, zal je een extra energiecontract moeten afsluiten. Dit kan bij TotalEnergies zelf of bij een van de andere energieleveranciers in Vlaanderen. Voor meer informatie over het aanbod van TotalEnergies bekijk je:

Voorwaarden TotalEnergies eDrive tarief

Het TotalEnergies eDrive contract biedt 100 % groene elektriciteit tegen een variabel tarief aan residentiële gebruikers die eigenaar of gebruiker zijn van een herlaadbare elektrische auto of een plug-in hybride. De belangrijkste algemene voorwaarden van het eDrive tarief zijn:

 • Het eDrive tarief is enkel beschikbaar voor residentiële verbruikers.
 • Je moet de eigenaar of gebruiker zijn van een herlaadbare elektrische wagen of een plug-in hybride met een geldig inschrijvingsbewijs.
 • Klanten met een sociaal tarief zijn uitgesloten van dit tarief.
 • Klanten kunnen kiezen voor betaling via domiciliëring of bankoverschrijving.
 • De klantendienst van TotalEnergies is zowel telefonisch als online te bereiken.
 • Als je niet langer voldoet aan de voorwaarden, kan TotalEnergies het contract omzetten naar een standaardtarief. Als je opnieuw voldoet aan de eisen voor het eDrive-tarief, kan dit op verzoek weer worden toegepast.

Klanten die niet binnen een maand een kopie van het inschrijvingsbewijs van hun voertuig overmaken worden automatisch overgezet naar een standaardtarief.

Voordelen: waarom eDrive tarief afsluiten?

TotalEnergies Pixel eDrive heeft een aantal verschillende voordelen. Dit totaalpakket van TotalEnergies voor eigenaren van een elektrische of plug-in hybride biedt onder andere veel gemak en ook nog eens financieel voordeel. De belangrijkste voordelen van TotalEnergies eDrive zijn:

 1. Handige app: TotalEnergies biedt een handige app aan waarmee klanten eenvoudig beschikbare laadpalen in de buurt kunnen vinden. Daarnaast vind je in de applicatie ook al je laadsessies, kosten en facturen.
 2. Voordelig laden tijdens de daluren: De prijs per kWh van het het TotalEnergies Pixel eDrive tarief is extra laag tijdens de daluren om het aantrekkelijker te maken in de avonduren te laden.
 3. Groene en lokale energie: Bij het eDrive aanbod ontvang je altijd elektriciteit die standaard is opgewekt door hernieuwbare energiebronnen. Zowel bij het afnamecontract voor thuis als voor de openbare laadpalen is de stroom altijd groen.
 4. Altijd een laadpaal in de buurt: TotalEnergies heeft een uitgebreid netwerk van laadpalen, met maar liefst 13.000 in België en 300.000 in heel Europa. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot laadmogelijkheden.

Tot slot, door lid te worden van de TotalEnergies Club kunnen klanten profiteren van exclusieve voordelen en aanbiedingen.

Meer weten over de diensten van TotalEnergies?

Bekijk de TotalEnergies review door CallMePower.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij TotalEnergies

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies klant worden

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 29 stemmen vond de informatie nuttig.

Bekijk meer TotalEnergies tarieven

Vragen over TotalEnergies?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over TotalEnergies?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van TotalEnergies. TotalEnergies is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.