De telecom provider VOO biedt losse abonnementen en packs aan voor internet, TV, mobiele telefonie en vaste telefonie. Ontdek hier alle VOO abonnementen, alsmede hoe je met VOO contact op kunt nemen en je een abonnement van VOO opzeggen of verhuizen moet.

Pack van VOO

VOO biedt de mogelijkheid aan om internet, TV en mobiele telefonie in een VOO pack af te sluiten. Je kunt hierbij kiezen uit een Duo, Trio of Quatro pack. Een pack is bovendien de enkele manier om vaste telefonie af te sluiten bij VOO.

VOO pack
Pack Producten Type internet Prijs / maand
Duo Internet + TV Snel Vanaf € 60,00
Supersnel Vanaf € 72,00
Internet + mobiel Snel Vanaf € 61,00
Supersnel Vanaf € 73,00
Trio Internet + TV + mobiel Snel Vanaf € 71,00
Supersnel Vanaf € 83,00
Internet + TV + vaste telefonie Snel Vanaf € 71,00
Supersnel Vanaf € 83,00
Quatro Internet + TV + mobiel + vaste telefonie Snel Vanaf € 82,00
Supersnel Vanaf € 94,00

* Prijzen in september 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Bij VOO Trio en Quatro krijg je bovendien een Sudinfo Premium abonnement. Hiermee krijg je toegang tot alle digitale kranten van het Premium abonnement van uitgeverij Sudinfo. Hiertoe behoren 'La Meuse', 'La Nouvelle Gazette', 'La Province', 'Nord Eclair' en 'La Capitale'.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies de onze telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Vaste telefonie van VOO

Met vaste telefonie bij VOO kun je in België onbeperkt naar vaste lijnen bellen, ongeacht het abonnement en 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Bel je daarnaast ook vaak naar mobiele nummers of naar het buitenland, dan kun je één van de opties activeren.

Je kunt voor € 7,00 per maand* de optie "Internationaal" activeren, waarbij je onbeperkt kunt bellen naar nummers in 64 landen. Met de optie "Vast naar mobiel" kun je voor € 5,00 per maand* goedkoper bellen naar mobiele nummers.

Onbeperkt bellen vaste telefonie Je kunt niet daadwerkelijk onbeperkt. VOO heeft de grens gesteld op 1.000 belminuten. Kom je hierboven, dan betaal je per belminuut de tarieven voor mobiele gesprekken.

VOO internet

Er worden twee VOO internet abonnementen aangeboden, waarbij het verschil wordt gemaakt in de internetsnelheid. Bij elk VOO internet abonnement is een modem inbegrepen.

€ 55,00 per maand

VOO Snel

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 200 Mbps
 • Upload snelheid: 10 Mbps
€ 67,00 per maand

VOO Giga Max

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 1 Gbps
 • Upload snelheid: 50 Mbps

Wanneer je VOO internet in een pack afsluit, kun je kiezen tussen één van bovenstaande VOO internet abonnementen. De voorwaarden van het internet abonnement zijn in een pack hetzelfde als los. Of je bovengenoemde snelheden ook daadwerkelijk kunt halen bij jou thuis, kun je met de VOO speedtest achterhalen.

VOO review Overweeg je een VOO pack of abonnement af te sluiten? Lees dan eerst de VOO review door en kom erachter wat de ervaringen van (oud-)klanten met deze telecom provider zijn.

VOO mobile

Je kunt een VOO gsm abonnement los of in een pack afsluiten. Je kunt kiezen tussen een abonnement met of zonder smartphone, waarbij je de keuze hebt tussen een groot aantal mobiele telefoons. Om een VOO mobile abonnement af te sluiten, zul je de keuze moeten maken uit de hoeveelheid mobiele data dat je wilt.

€ 16,00 per maand

 • 5 GB data
 • Onbeperkt bellen en SMS'en
€ 26,00 per maand

 • 15 GB data
 • Onbeperkt bellen en SMS'en
€ 41,00 per maand

 • 30 GB data
 • Onbeperkt bellen en SMS'en

Onbeperkt bellen en SMS'en is niet daadwerkelijk onbeperkt. VOO heeft de grens voor een normaal verbruik gesteld op 6.000 belminuten en SMS'en. Kom je hierboven, dan betaal je per belminuut € 0,23 en per SMS € 0,07.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

VOO TV

VOO biedt twee TV abonnementen aan. Deze twee VOO TV abonnemten kun je enkel in een pack afsluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen Comfort TV en TV Light.

€ 10,00 per maand

Streaming

 • 21 zenders
 • Online TV kijken
 • Programma's vanaf de start kijken.
 • Programma's tot 7 dagen terug herbekijken.
€ 16,00 per maand

TV

 • 80 zenders
 • Online en met decoder TV kijken
 • Programma's vanaf de start kijken.
 • Programma's tot 7 dagen terug herbekijken.
 • Programma's opnemen.

Bij beide TV abonnementen krijg je toegang tot VOO TV+. Een voordeel van VOO TV+ is dat je per gebruiker een eigen profiel kunt instellen. Zo krijg je alleen suggesties die aansluiten bij je kijkgedrag én kun je voor je kind een kindprofiel opzetten. VOO TV+ kan via de TV, computer en mobiele telefoon bezocht worden.

Daarnaast is het mogelijk om één van de TV-extra's bij VOO af te sluiten voor een nog groter aanbod. Kies voor BE TV voor extra zenders, VOOsport om (internationale) sportevenementen te kunnen volgen, Family Fun of Discover More voor ontspanning, sensatie, cultuur, geschiedenis en avontuur of toegang tot het beste uit de VOD-catalogus met BrutX en Shadowz.

Contactgegevens VOO

Met VOO contact opnemen kan niet op net zoveel manieren als bij vele andere telecom providers in België. Wel kun je de VOO klantendienst telefonisch bereiken.

VOO contact
VOO klantendienst VOO telefoonnummer
VOO telefoon 078 50 50 50

Het is daarnaast ook mogelijk om met de klantendienst van VOO contact op te nemen door het online contactformulier in te vullen, via sociale media een bericht te sturen of bij een VOO winkel langs te gaan. Ook kun je op het VOO Forum je vraag stellen.

Als klant met een VOO business abonnement dien je een ander telefoonnummer te bellen voor vragen en problemen. Je belt in dit geval naar: 0800 43 303. Wil je het VOO sociaal tarief aanvragen, dan kun je jou aanvraag per post indienen. Voor vragen neem je telefonisch met VOO contact op.

Opzeggen van VOO

Als je jouw abonnement bij VOO opzeggen wilt, kun je bij een andere telecom provider een abonnement afsluiten. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat je van Easy Switch gebruik wilt maken, zal je nieuwe telecom provider je abonnement bij VOO opzeggen voor jou.

Voor gratis hulp hierbij neem je met CallMePower contact op. Onze telecom experts helpen je met alle telecom providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en zeggen bovendien je abonnement bij VOO voor je op. Je kunt ons bereiken op: 02 588 71 43.

Wil je geen nieuw abonnement afsluiten of liever zef je abonnement bij VOO opzeggen? Je dient dan telefonisch met de klantendienst van VOO contact op te nemen.

Verhuizen van VOO

Wanneer je gaat verhuizen, is het belangrijk om op tijd je VOO verhuis te regelen. Neem hiervoor drie weken voor je verhuis met de VOO klantendienst contact op via de online klantenzone van VOO.

Als je op je nieuwe adres geen VOO kunt krijgen, bijvoorbeeld doordat je naar een Nederlandstalige postcode verhuist, moet je jouw abonnement bij VOO opzeggen en een abonnement bij een andere telecom provider afsluiten.

Overige contracten verhuizen Bij een verhuis is het ook nodig om andere contracten te verhuizen, zoals je energiecontract. Als je gratis hulp bij het verhuizen van je abonnementen in of naar Vlaanderen wilt ontvangen, bel dan naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Wie is VOO?

VOO is een telecom provider met abonnementen voor internet en mobiele telefonie en packs waardoor je ook TV en vaste telefonie kunt afsluiten. Bovendien hebben zij hun eigen kabelnetwerk voor de verspreiding van internet.

Het is bij VOO mogelijk om een fiber abonnement af te sluiten, aangezien het Supersnel abonnement van glasvezel gebruik maakt. Voor een gsm abonnement met 5G kun je nog niet bij VOO terecht.

Logo VOO

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2006
Beschikbaarheid: Wallonië en Brussel
Internet: Los en in een pack
Mobiele telefonie: Los en in een pack
TV: Los en in een pack
Vaste telefonie: Enkel in een pack
Herlaadkaart:
Netwerk: VOO & Telenet / BASE
Fiber: ✔️
5G:
Sociaal tarief: ✔️

Voordelen VOO

 • Hoge internetsnelheid.
 • Goede service van de klantendienst.
 • Biedt een los TV abonnement aan.
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding.
 • VOO Forum als extra contactoptie.

Nadelen VOO

 • Niet in heel België te verkrijgen.
 • Onbeperkt bellen is niet onbeperkt.
 • Problemen met facturatie.
 • Problemen met VOO TV.

Kun je VOO in Vlaanderen afsluiten?

Het is enkel mogelijk voor huishoudens uit Wallonië en de Franstalige gemeenten uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest om bij VOO een internet abonnement of een pack af te sluiten. VOO in Vlaanderen afsluiten is in dit geval dus niet mogelijk. Wel kun je een gsm abonnement bij VOO vanuit een Nederlandstalige gemeente in België afsluiten.

Woon je in Vlaanderen en wil je een internet abonnement - eventueel met TV en / of vaste telefonie - afsluiten? Bel dan CallMePower op: 02 588 71 43. Onze telecom experts vergelijken alle internet abonnementen, helpen jou gratis met het afsluiten van het beste internet abonnement.

VOO is officieel overgenomen door Orange. Welke veranderingen we hiervoor bij VOO zullen gaan zien, zal in de loop van 2023 duidelijk worden.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies de onze telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

* Prijzen in september 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over VOO