VOO
alle internet, telefonie en TV abonnementen

 • Internet, TV, vaste telefonie en mobiel
 • Internetsnelheid tot 1 Gbps
 • Ook professionele abonnementen

See more See less

De telecom provider VOO biedt losse en combinatiepakketten aan voor internet, TV, mobiele telefonie en vaste telefonie. Als kabelnetwerkoperator hoeven ze voor internet, TV en vaste telefonie geen gebruik te maken van het netwerk van Proximus, Telenet / BASE of Orange.


VOO abonnement: welke producten biedt VOO aan?

Het is mogelijk om bij VOO een abonnement af te sluiten voor internet, TV, mobiele telefonie en vaste telefonie. Zowel internet, TV als mobiele telefonie kun je als een los abonnement afsluiten, maar je hebt ook de keuze om ze in een VOO pack af te sluiten. Vaste telefonie is niet los verkrijgbaar.

VOO abonnement overzicht
Product Hoe afsluiten?
Internet
 • Los;
 • Samen met TV;
 • Samen met mobiele telefonie;
 • Samen met vaste telefonie;
 • Samen met TV en vaste telefonie;
 • Samen met TV en mobiele telefonie;
 • Samen met TV, vaste telefonie en mobiele telefonie.
TV
 • Los;
 • Samen met internet;
 • Samen met internet en vaste telefonie;
 • Samen met internet en mobiele telefonie;
 • Samen met internet, vaste telefonie en mobiele telefonie.
Mobiele telefonie
 • Los;
 • Samen met internet;
 • Samen met internet en TV;
 • Samen met internet, TV en vaste telefonie.
Vaste telefonie
 • Samen met internet;
 • Samen met internet en TV;
 • Samen met internet, TV en mobiele telefonie.

Voor internet, TV en vaste telefonie maakt VOO gebruik van hun eigen kabelnetwerk. Hierdoor kunnen alleen huishoudens uit Wallonië en bepaalde regio's in Brussel een abonnement hiervoor afsluiten. Voor mobiele telefonie maken ze gebruik van het Telenet netwerk, waardoor je ook vanuit Vlaanderen een gsm-abonnement kunt afsluiten bij VOO.

Sociaal tarief VOO Het is bij VOO mogelijk om een sociaal tarief te ontvangen indien je hiervoor in aanmerking komt.

Pack VOO: de combinatie abonnementen van VOO

VOO biedt de mogelijkheid aan om internet, TV en mobiele telefonie in een VOO pack af te sluiten. Je kunt hierbij kiezen uit duo, trio of quatro abonnementen. Een pack is bovendien de enkele manier om vaste telefonie af te sluiten bij VOO.

VOO pack abonnementen
Pack Producten Type internet Prijs / maand
Duo Internet + TV Relax € 59,00
Max € 79,95
Internet + mobiel Relax € 59,00
Max € 69,00
Internet + vaste telefonie Relax € 59,00
Max € 69,00
Trio Internet + TV + mobiel Relax € 74,00
Max € 88,00
Internet + TV + vaste telefonie Relax € 70,50
Max € 89,95
Quatro Internet + TV + mobiel + vaste telefonie Relax € 85,00
Max € 97,00

Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

In het Trio en Quatro pack krijg je bovendien een Sudinfo Premium abonnement. Hiermee krijg je toegang tot alle digitale kranten van het Premium abonnement van uitgeverij Sudinfo. Hiertoe behoren 'La Meuse', 'La Nouvelle Gazette', 'La Province', 'Nord Eclair' en 'La Capitale'.

VOO vaste telefonie

Voor vaste telefonie zijn de voorwaarden afhankelijk van of je een Relax of Max internet abonnement kiest. In België kun je onbeperkt naar vaste lijnen bellen, ongeacht het abonnement en 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Bij Max kun je daarnaast onbeperkt en de gehele dag naar mobiele nummers bellen. Daarnaast krijg je bij Max 2.000 minuten per maand voor het bellen naar buitenlandse, vaste lijnen. Bij het Relax abonnement kun je deze twee opties voor respectievelijk € 15,00 en € 7,00 per maand extra afsluiten.

Onbeperkt bellen vaste telefonie Onbeperkt bellen is niet daadwerkelijk onbeperkt. VOO heeft de grens gesteld op 1.000 belminuten. Kom je hierboven, dan betaal je per belminuut de tarieven voor mobiele gesprekken.

VOO internet

VOO internet

VOO biedt drie internetabonnementen aan, waarbij het verschil wordt gemaakt in de snelheid van het internet. Bij alle abonnementen is een modem inbegrepen.

 1. Light: 100 GB downloadvolume met een maximale downloadsnelheid van 75 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 4 Mbps voor € 27,95 per maand.
 2. Relax: Onbeperkt downloadvolume met een maximale downloadsnelheid van 125 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 6,5 Mbps voor € 49,95 per maand.
 3. Max: Onbeperkt downloadvolume met een maximale downloadsnelheid van 400 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 20 Mbps voor € 59,00 per maand.

*Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Met een downloadsnelheid van 75 Mbps kun je de noodzakelijke zaken op het internet doen. Wanneer je voor 125 Mbps kiest, dan kun je met een degelijke snelheid alles op internet doen. Met 400 Mbps heb je stabiel internet zonder vertragingen en beperkingen. Dit is vooral geschikt voor gamers en mensen die veel films en series kijken. In enkele regio's is het bovendien mogelijk om supersnel internet van 1 Gbps te ontvangen.

Wanneer je internet in een VOO pack afsluit, kun je enkel kiezen tussen het Relax VOO internet abonnement en het Max VOO internet abonnement. De voorwaarden van het internet abonnement blijft hetzelfde als wanneer je internet los afsluit.

VOO mobile

Je kunt bij VOO abonnement gsm los of in een pack afsluiten. Je kunt kiezen tussen een abonnement met of zonder VOO smartphone, waarbij je de keuze hebt tussen een groot aantal mobiele telefoons. Om een VOO mobile abonnement af te sluiten, zul je de keuze moeten maken uit een tweetal onderdelen: de hoeveelheid data en de hoeveelheid belminuten en SMS'en.

VOO mobiele abonnementen
Data Belminuten / SMS'en Prijs / maand
2 GB 1.000 € 14
2 GB Onbeperkt € 22
10 GB 1.000 € 22
10 GB Onbeperkt € 30
27 GB 1.000 € 36
27 GB Onbeperkt € 44

Maandelijkse prijzen in januari 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Als klant met het VOO gsm "Hero" abonnement, kun je bovendien van enkele extra's gebruik maken.

 • Extra's VOO mobile abonnementen
 • Voor € 8,00 of € 22,00 per maand extra krijg je respectievelijk 8 GB of 25 GB extra bovenop het internet in jouw abonnement.
 • Met de optie BlablaBoost kunnen klanten met VOO internet of VOO TV voor € 2,00 6.000 belminuten of SMS'en extra ontvangen. Alle andere klanten en niet-klanten betalen voor deze optie € 8,00.
 • De gratis optie Budget Maitrisé biedt jou de mogelijkheid om jouw verbruik onder controle te houden en zelf het maximum voor jouw VOO gsm-abonnement in te stellen.
 • Bij de optie Vers L'Europe ontvang je 60 belminuten en 60 SMS'en extra voor € 5,00 om vanuit België naar de rest van Europa te bellen / SMS'en.

Sluit je een VOO mobile abonnement in een VOO pack af, dan krijg je 15 GB internet en onbeperkt bellen en SMS'en. Je kunt hierbij ook voor een extra simkaart kiezen voor € 14,00 bij het Relax abonnement en voor € 12,00 bij het Max abonnement. Je krijgt daarop 5 GB internet, dat uitbreidbaar is tot 13 GB of 30 GB.

Onbeperkt bellen en SMS'en Onbeperkt bellen en SMS'en is niet daadwerkelijk onbeperkt. VOO heeft de grens gesteld op 6.000 belminuten en SMS'en als dat wat zij een normaal verbruik achten. Kom je hierboven, dan betaal je per belminuut € 0,23 en per SMS € 0,07.

VOO TV

VOO TV

VOO TV kun je zowel los voor € 35,00 per maand als in een VOO pack ontvangen. De voorwaarden zijn in beide gevallen hetzelfde, namelijk:

 • zeventig zenders
 • één gratis film per maand
 • de .évasion decoder
 • kabeldistributie

Een groot voordeel van VOO TV+ is dat je per gebruiker een eigen profiel kunt instellen. Zo krijg je alleen suggesties die aansluiten bij jouw kijkgedrag én kun je voor jouw kind een kindprofiel opzetten. VOO TV+ kan via de TV, computer als mobiele telefoon bezocht worden.

Daarnaast is het mogelijk om één van de VOO TV-extra's af te sluiten voor een nog groter aanbod. Kies voor Be TV voor extra zenders, VOOsport om (internationale) sportevenementen te kunnen volgen, Family Fun of Discover More voor ontspanning, sensatie, cultuur, geschiedenis en avontuur.

VOO contact: hoe kan ik VOO contacteren?

Met VOO in contact komen kan niet op net zoveel manieren als bij vele andere telecom providers in België. De VOO contactmogelijkheden, zowel online als offline, zijn:

VOO contact
Contactmogelijkheid Informatie
Telefoon Van maandag tot vrijdag van 8:30 - 21:30 uur en in het weekend van 9:00 - 21:30 uur kun je VOO bereiken op: ☎ 078 50 50 50.
Online contactformulier Je kunt via de website van VOO een e-mail sturen.
VOO assistence Op de VOO assistance pagina geeft VOO uitgebreid antwoord op veel vragen.
VOO Forum Via het online forum van VOO kun je antwoorden op veel vragen vinden, vragen stellen en vragen van anderen beantwoorden.
Sociale media VOO kun je via Facebook en Twitter contacteren. Op YouTube hebben zij meerdere hulpvideo´s staan.
myVOO In myVOO kun je jouw gegevens inzien, beheren en wijzigen.
VOO winkel Stel jouw vraag aan een medewerker in een VOO winkel.
Telecom tarieven vergelijken Bel van maandag tot vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 8:30 - 17:30 uur naar: ☎ 02 588 92 38.

100 % online provider Heb je aan een online abonnement en klantendienst voldoende? Dan is een telecom abonnement van Zuny - een dochteronderneming van VOO - wellicht perfect voor jou.

my VOO: het online klantenportaal van VOO

my VOO

Alle klanten voor VOO hebben toegang tot myVOO. In jouw persoonlijke klantenruimte, die zowel via de website als applicatie te bereiken is, kun je:

 • jouw verbruik opvolgen;
 • jouw facturen inzien;
 • jouw abonnementen beheren;
 • extra opties aanzetten;
 • jouw voorkeuren instellen.