Tijdelijke Mega Energie korting

Tijdelijk tot € 742 korting* op Mega contracten afgesloten bij CallMePower. Algemene voorwaarden zijn van toepassing, vraag naar de korting van Mega.

Mega telefoonnummer klantendienst: Hoe Mega bellen?

Geactualiseerd op
minuten lezen
Mega telefoonnummer

Het telefoonnummer van de Mega klantendienst is: 016 67 60 60. Het telefoonnummer om klant te worden bij Mega is: 02 588 56 68. De klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 11:00 uur en van 14:00 tot 15:30 uur. Om klant te worden kun je van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur bellen.

Mega telefoonnummer overzicht België

Energieleverancier Mega is in een relatief kleine periode uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van gas en elektriciteit op de Belgische energiemarkt.

In het overzicht hieronder zijn alle Mega telefoonnummers en de openingsuren weergegeven

Hoe Mega bellen?
ContactredenTelefoonnummer
Mega Energie klant worden*
Informatie aanbod Mega*
Informatie zakelijk aanbod Mega*
Mega telefoonnummer klantendienst📞 016 67 60 60
Terugbelverzoek informatie energie*

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij Mega of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

De algemene klantendienst van Mega is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 11:00 uur en ovan 14:00 tot 15:30 uur. Voor informatie over het aanbod of om een contract af te sluiten kun je bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Gratis telefoonnummer Mega België

Bij het Mega telefoonnummer betaal je het zonale tarief. Wat in dit geval de belkosten zijn, is afhankelijk van de voorwaarden van je abonnement. Bij de meeste gebruikers zal Mega bellen enkel belminuten uit je mobiele abonnement kosten.

Mega telefoonnummer zakelijke klanten

Zakelijke klant bij Mega en heb je een vraag of probleem? Alle Mega zakelijk klanten kunnen gebruik maken van het telefoonnummer van de algemene klantendienst. De openingsuren voor zakelijke klanten zijn gelijk aan de openingsuren van particuliere klanten.

Het Mega telefoonnummer voor kmo’s en professionelen is (klantendienst): 📞 016 67 60 60.

Om een zakelijk contract bij Mega af te sluiten of informatie te ontvangen bel je naar (verkoop): 📞 02 586 03 06.

Mega telefoonnummer Luik en Leuven

Mega is een volledig Belgisch bedrijf en de kantoren in Leuven en Luik spelen een belangrijke rol in de organisatie. Voor vragen of het ontvangen van informatie kunnen klanten deze kantoren niet rechtstreeks bellen. Voor alle vragen dien je contact op te nemen met het algemene nummer van Mega (klantendienst): 📞 016 67 60 60. Voor het afsluiten van een contract of ontvangen van informatie bel je (verkoop): 📞 02 588 59 39.

Heb je niet alle contactgegevens gevonden die je zocht? Bekijk de Mega Energie contactpagina.

Mega Energie storingen telefoonnummer

Mega biedt geen direct telefoonnummer voor het rapporteren van storingen. Voor klanten in Vlaanderen die te maken krijgen met een stroompanne moeten Fluvius contacteren op 📞 078 35 35 00. Bij een gaslek is Fluvius eveneens bereikbaar op 📞 0800 65 065.

In de regio Vlaanderen treedt Fluvius op als de verantwoordelijke netbeheerder. In Brussel neemt Sibelga deze rol op zich, terwijl in diverse gebieden van Wallonië ORES de netwerkbeheerder is. Voer je postcode of woonplaats in om het specifieke storingsnummer voor gaslek of stroompanne te vinden van de betreffende distributienetbeheerder in België. Bij een technisch probleem is het belangrijk om rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende netbeheerder, en niet met Mega.

Vind je distributienetbeheerder

  • Aalst (9300 / 9308 / 9310 / 9320)
  • Aalter (9880 / 9881 / 9910)
  • Aarschot (3200 / 3201 / 3202)
  • Aartselaar (2630)
  • Affligem (1790)
Laden

Zodra de stroompanne is gemeld, zal er een interventieteam van de netbeheerder op pad worden gestuurd. Controleer altijd eerst de website van je netbeheerder of de panne al door een andere buurtbewoner is gemeld.

Vergoeding stroompanne Mega

Indien je last hebt gehad van een stroompanne die langer dan vier uur heeft geduurd, kan je mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding. Let op dat de panne veroorzaakt moet zijn door een probleem bij de netbeheerder en niet door aangekondigd onderhoud. Stroompannes die zijn veroorzaakt door problemen met de installatie van je woning worden niet vergoed.

Telefoonnummer Mega meterstanden en verhuis

Indien je gaat verhuizen, zal je rekening moeten houden met een aantal belangrijke zaken betreffende je energiecontract. De energiemeters moeten worden overgedragen aan de nieuwe bewoners en de meterstanden moeten worden doorgegeven.

Een Mega verhuis kan je zeer gemakkelijk regelen in de online klantenzone van deze leverancier. Het is dus niet nodig om met Mega telefonisch contact op te nemen om je verhuis door te geven.

Overnamedocument Mega doorgeven verhuis

Bij een Mega verhuis zal je ook het Mega overnamedocument in moeten vullen. In dit document noteer je de EAN-codes van de energiemeters en de actuele meterstanden op het moment van overdracht. De EAN-codes vind je in de meeste gevallen terug op de zijkant van de energiemeters of op de Mega factuur.

Download het Mega overnamedocument gratis met de knop hieronder.

Heb je hulp nodig bij je verhuis of regel je dit toch liever telefonisch? Neem dan contact op met het onderstaande telefoonnummer. De energieadviseurs van CallMePower helpen je gratis met het regelen van de verhuis. Zo heb je zelf meer tijd over voor andere zaken!

Mega opzeggen na verhuis

Ga je verhuizen en wil je het contract met Mega opzeggen? In de meeste gevallen zal dit niet nodig zijn, aangezien Mega actief is in heel Vlaanderen en Wallonië. Voor meer informatie over het aanbod van Mega bekijk je:

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 34 stemmen vond de informatie nuttig.

Lees meer over Mega

Vragen over Mega?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over Mega?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van Mega. Mega is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.