Tijdelijke Mega Energie korting

Tijdelijk tot € 742 korting* op Mega contracten afgesloten bij CallMePower. Algemene voorwaarden zijn van toepassing, vraag naar de korting van Mega.

Mega contact klantendienst België: alle contactgegevens

Geactualiseerd op
minuten lezen
Mega contact

De Mega klantendienst is telefonisch te bereiken op: 016 67 60 60. Om klant te worden bij Mega of meer informatie te ontvangen is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 02 588 56 68. Voor het doorsturen van documenten of het stellen van vragen is de Mega klantendienst ook bereikbaar per e-mail: [email protected].

Mega contact klantendienst overzicht

Met de Mega klantendienst contact opnemen kan op een aantal verschillende manieren. In het overzicht hieronder zijn alle contactgegevens van de Mega klantendienst voor particuliere klanten weergegeven.

Hoe Mega klantendienst contacteren?
ContactmethodeContactgegevens
Mega klant worden*
Informatie over Mega aanbod ontvangen*
Mega zakelijk aanbod*
Terugbelverzoek informatie energie*
Algemene klantendienst Mega📞 016 67 60 60
PostadresRue Natalis 2, 4020 Luik
KlantenzoneMega klantenzone

*Telefoonnummers met een ster behoren tot CallMePower, een gratis vergelijkingsdienst voor energiecontracten in België. Het is mogelijk om een contract af te sluiten bij Mega of informatie te ontvangen via CallMePower (gratis dienst) door een samenwerkingsverband.

Mega is tevens actief op social media, waaronder Facebook en Twitter. Het is echter aan te raden om gebruik te maken van het Mega telefoonnummer of een van de online contactmogelijkheden bij een urgente vraag of probleem.

telefoon mega
telefoon mega

Mega Energie informatie aanbod

Neem contact met ons op voor advies over de Mega tarieven en om een energiecontract af te sluiten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

telefoon mega
telefoon mega

Mega Energie informatie aanbod

Laat je gratis terugbellen door een Mega-expert of sluit direct een contract af.

Openingsuren Mega klantendienst

De klantendienst van Mega is te bereiken tijdens de volgende openingsuren: Maandag t/m donderdag 8:30 tot 17:30 uur en op vrijdag van 8:30 to 17:00.

Op feestdagen en in het weekend is de klantendienst van Mega gesloten. Uiteraard is het wel mogelijk om in te loggen in de My Mega klantenzone of een bericht achter te laten in het contactformulier op de website (zie hieronder).

Het kan zijn dat tijdens bepaalde uren het drukker is bij de klantendienst van Mega. In de onderstaande tabel zijn de beste uren weergegeven om met Mega contact op te nemen.

Beschikbaarheid klantendienst Mega Energie
UrenDrukte klantendienst
8:30 tot 9:00 uurNiet druk
9:00 tot 10:00 uurGemiddeld
10:00 tot 12:00 uurDruk
12:00 tot 13:00 uurGemiddeld
13:00 tot 14:00 uurNiet druk
14:00 tot 17:00 uurGemiddeld
17:00 tot 17:30 uurNiet druk

Mega e-mailadres en contactformulier klantendienst

Voor het doorsturen van documenten of het stellen van vragen, kun je direct met Mega contact opnemen via hun e-mailadres: [email protected].

Als je een e-mail naar Mega stuurt, zorg er dan in ieder geval voor dat je de naam van de contractant, telefoonnummer, klantnummer en het onderwerp van je vraag / probleem vermeldt.

Ook kun je met Mega contact opnemen via het contactformulier op hun website: Mega contactformulier.

Mega energiecontract verhuizen? Bekijk de Mega verhuispagina voor alle informatie en documenten die je nodig hebt voor het regelen van je verhuis.

Mega contacteren om klant te worden

Mega is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste energieleveranciers op de Belgische energiemarkt. Heb jij ook interesse in Mega of heb je de keuze al gemaakt en wil je gaan overstappen? Om gratis naar Mega over te stappen bel je CallMePower (officiële partner van Mega) op het onderstaande telefoonnummer.

Op zoek naar meer informatie over het aanbod van Mega? Bekijk de pagina met het overzicht van alle Mega tarieven of vind meer informatie over elk tarief:

telefoon mega
telefoon mega

Word nu klant bij Mega

Bel om direct een contract af te sluiten voor gas en / of elektriciteit bij Mega.

telefoon mega
telefoon mega

Word nu klant bij Mega

Laat je gratis terugbellen door een Mega-expert of sluit direct een contract online af.

Mega adres hoofdkantoor België

De volledig Belgische energieleverancier Mega heeft haar hoofdkantoor in Luik. Daarnaast heeft Mega ook een kantoor in Leuven. Het is mogelijk om deze kantoren te bezoeken om informatie te ontvangen over het aanbod van Mega of voor problemen. Wij adviseren om eerst een afspraak te maken voordat je een van de Mega kantoren bezoekt.

Het Mega hoofdkantoor is te vinden op het onderstaande adres:

Mega Energie (Power Online NV)
Rue Natalis 2
4020, Luik

Het kantoor van Mega in Leuven vind je op het onderstaande adres:

Mega Energie
Vaartstraat 167
3000 Leuven

Veelgestelde vragen over de Mega klantendienst

Hoe kan ik Mega bereiken?

De klantendienst van Mega is telefonisch te bereiken op: 016 67 60 60 en per e-mail op: [email protected].

Wat zijn de openingsuren van Mega?

De openingsuren van Mega zijn: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 11:00 uur en van 14:00 tot 15:30 uur. Dien een terugbelverzoek in om op een later moment teruggebeld te worden.

Kan ik een e-mail sturen naar Mega?

De klantendienst van Mega is te bereiken op het volgende e-mailadres: [email protected].

Waar kan ik een klacht indienen tegen Mega?

Indien je niet tevreden bent met de dienstverlening van Mega kun je een klacht indienen via het volgende e-mailadres: [email protected].

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 51 stemmen vond de informatie nuttig.

Vragen over Mega?

Bel CallMePower voor gratis advies

Vragen over Mega?

Bel de energie-experts van CallMePower voor advies over het aanbod van Mega. Mega is een officiële partner van CallMePower - (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

De energie-experts van CallMePower bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren.