Ontdek hier Orange gsm abonnement en de Orange herlaadkaart

Geactualiseerd op
minuten lezen
Orange abonnement gsm

Een Orange gsm abonnement afsluiten kan vanaf € 14,00 per maand*. Je kunt de Orange gsm abonnementen ook in een pack afsluiten samen met internet en eventueel TV en / of vaste telefonie. Bovendien worden er herlaadkaarten door Orange aangeboden.

Orange Go abonnementen

Orange heeft een eigen 4G- en 5G-netwerk, waarvan gebruikt wordt gemaakt bij de Orange gsm abonnementen. Het is bij ieder Orange Go abonnement bovendien mogelijk om gebruik te maken van een eSIM.

Orange gsm abonnementen
Abonnement Inhoud abonnement Prijs
Orange
Mobile Small
Mobiel internet: 8 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 14,00
Orange
Mobile Medium
Mobiel internet: 50 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 21,00
Orange
Mobile Large
Mobiel internet: 300 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 39,00

Bij de Orange gsm abonnementen worden gratis verschillende opties aangeboden:

 • Voicemail
  Configureer en beluister je voicemail door gratis te bellen naar 5555 en / of stel visuele voicemails in waarbij de voicemail als een geluidsopname naar jou toegestuurd wordt.
 • Data control
  Stel in de My Orange klantenzone limieten in voor het dataverbruik om te voorkomen dat je teveel data verbruikt, bijvoorbeeld voor het surfen op internet en het blokkeren van premium betaaldiensten.
 • Pro inclusive
  De mogelijkheid om oproepen door te schakelen, te bellen mt twee personen en om teleconverenties met maximaal zes personen te hebben.

Bovenstaande gsm abonnementen kun je ook in het Orange Love pack afsluiten. Je combineert hierbij één van de Orange Go abonnementen met een internet abonnement en eventueel TV en / of vaste telefonie.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Is onbeperkt bellen en SMS'en daadwerkelijk onbeperkt?

Zolang je een normaal verbruik hebt, kun je zoveel bellen en SMS'en als je wilt. Onder een normaal verbruik wordt staan:

 • Niet meer dan 10.000 SMS'en per maand.
 • SMS'en naar minder dan 250 verschillende ontvangers.
 • Niet meer dan 10.000 belminuten per maand.
 • Niet langer dan 3 uur onafgebroken bellen (inclusief meteen terugbellen als de verbinding werd verbroken).

Voorwaarden Orange 5G

Om gebruik te maken van 5G - de opvolger van 4G - dien je aan drie voorwaarden te voldoen:

 • Je smartphone dient compatibel te zijn met 5G.
 • Je gsm abonnement dient 5G aan te bieden.
 • Je dient een Orange 5G-dekking te hebben.

Bij alle Orange gsm abonnementen is het mogelijk om gebruik te maken van 5G. De 5G-dekking van Orange is echter nog beperkt, zoals op de Orange netwerkdekkingskaart te zien is. Daarnaast zijn veel smartphones (nog) niet compatibel met 5G.

Voorwaarden Orange eSIM

Om gebruik te maken van een eSIM - een digitale simkaart die ingebouwd is in je smartphone - dien je aan twee voorwaarden te voldoen:

 • Je smartphone dient compatibel te zijn met eSIMs.
 • Je telecom provider dient eSIM aan te bieden.

Orange biedt de mogelijkheid voor een eSIM aan, maar het is bij veel smartphones echter nog niet mogelijk om gebruik te maken van een eSIM.

Als je bij Orange klant wordt, kun je tijdens het bestelproces aangeven dat je een eSIM wilt. Ben je al bij Orange klant? Je kunt dan via de My Orange klantenzone of in een Orange winkel je simkaart omwisselen voor een eSIM van Orange.

Orange gsm promoties

Met enige regelmaat zijn er Orange gsm promoties beschikbaar. Dit betreffen zowel promoties waarbij je een korting op de maandelijkse abonnementsprijs ontvangt, maar ook waarbij je extra data in je gsm abonnement ontvangt.

Er is momenteel geen promotie beschikbaar.

Orange gsm abonnement voor families

Orange biedt ook de mogelijkheid om gsm abonnementen voor het hele gezin af te sluiten. Je hebt hiervoor de keuze uit dezelfde abonnementen als hierboven weergegeven. Wanneer je minimaal twee Orange Go Intense en / of Orange Go Extreme abonnementen afsluit, geniet je bovendien van een maandelijkse korting van respectievelijk € 13,00 en € 14,00 op je factuur.

Bovendien kun je bij een familie-abonnement gebruik maken van Orange circle. Middels deze gratis optie kun je gratis bellen en SMS'en naar telefoonnummers die op dezelfde factuur van Orange staan.

Buiten de bundel tarieven Orange

Wanneer je meer surft op internet of belt dan in je abonnement is opgenomen, zul je de buiten de bundel tarieven moeten betalen voor alles dat je extra verbruikt hebt. Deze tarieven betreffen:

 • Surfen op internet: € 0,10 per MB
 • Bellen: € 0,25 per belminuut

Bij de Orange Go abonnementen zijn MMS-berichten niet inbegrepen. Als je toch een MMS wilt versturen, betaal je hier € 0,24 per MMS voor.

Wat zijn MMS-berichten?

MMS-berichten zijn vergelijkbaar met het versturen van berichten via sociale media applicaties, zoals WhatsApp, en diende aanvankelijk als de opvolger van SMS. Met een MMS kun je textuele berichten versturen, maar je kunt hier ook geluidsfragmeten, foto's of korte video's aan toe voegen.

Het versturen van MMS'en is bij Orange niet inbegrepen in de gsm abonnementen. Bij CallMePower raden wij daarom aan om zo min mogelijk MMS-berichten te versturen en vooral gebruik te maken van SMS of van social media applicaties.

Orange gsm opties

Naast de vele gratis opties waar je bij Orange over kunt beschikken, biedt Orange ook enkele betalende opties aan:

 • Extra mobiel internet
  Schaf 5 GB extra mobiel internet aan voor € 10,00 dat veertig dagen geldig is.
 • Surf extra card
  Huur voor € 3,00 per maand een extra simkaart die je in je computer of tablet kunt steken en waarbij je gebruik maakt van de data uit je gsm abonnement.

Het activeren of deactiveren van deze opties voor je Orange gsm doe je in My Orange bij "Mijn tariefplan" of in de My Orange app bij "Tarief en opties". Je kunt ook bij een Orange winkel langs gaan en samen met een medewerker de optie activeren.

Orange roaming en international bellen

Als je op reis bent in de Europese Unie, kun je gebruik maken van je Orange gsm abonnement. Ga je echter op reis naar een land buiten de Europese Unie? Je zult dan de Orange roaming tarieven te betalen. Hoeveel deze kosten betreffen, is afhankelijk van het land waarin jij je bevindt en naar welk land jij belt of SMS't.

Orange roaming opties
PassInhoud optiePrijs
Orange Best Destinations Data Pass500 MB extra data in de Europese Unie + Best Destinations landen.€ 12,00
Orange Best Destinations Plus Pass1 GB data, 1.000 belminuten en 1.000 SMS'en extra in de Europese Unie + Best Destinations landen.€ 20,00
Orange Western Balkan Pass1 GB data in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro, Noord-Macedonië en Servië.€ 18,00
Orange Moldova Pass1 GB data en 60 belminuten in Moldavië.€ 20,00
Orange World Plus Pass250 MB data, 120 belminuten en 120 SMS'en extra in de rest van de wereld.€ 110,00
Roaming pass aanschaffen:

* Prijzen in juli 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Als je regelmatig op reis gaat, kun je de Best Destinations Data of Plus en de World Plus Pass ook als maandelijks optie activeren voor respectievelijk € 12,00, € 20,00 en € 110,00 per maand.

Welke landen vallen onder de Beste Destinations landen?

Australië, Canada, China, Cyprus (Turkse deel), Egypte, Hongkong, India, Indonesië, Israël, Japan, Kaapverdië, Mexico, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Bekijk de Best Destinations landen Verberg de Best Destinations landen

Als jij je in België bevindt, maar je belt naar het buitenland, dan maak je geen gebruik van Orange roaming. In dit geval dien je de tarieven voor internationaal bellen (of SMS'en) te betalen.

Opties Orange internationaal bellen
PassInhoud optiePrijs (per maand)
Orange One Country optieVoordeliger bellen (bespaar tot € 0,85 op het normale tarief) bij gesprekken naar Zwitserland, Marokko, Turkije en de Verenigde Staten.€ 3,00
Orange International Call AdvantageVoordeliger bellen (bespaar tot € 0,85 op het normale tarief) bij gesprekken naar meer dan 200 landen over de hele wereld.€ 5,95
Internationale pass aanschaffen:

* Prijzen in juli 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Alle roaming en internationaal bellen opties kun je activeren in de My Orange klantenzone.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Hoe sluit je een Orange gsm abonnement af?

Je kunt zelf via de Orange website een gsm abonnement afsluiten, maar je kunt ook bij een Orange winkel langsgaan of bellen naar: 02 588 59 40.

Tijdens het bestelproces kun je ook aangeven dat je jouw huidige gsm-nummer wilt behouden - indien je dit wilt. Je dient vervolgens door te geven bij wie je momenteel klant bent en wat zowel je simkaartnummer als telefoonnummer is. Orange zal er dan bovendien voor zorgen dat je huidige abonnemnt opgeegd wordt.

Hoe kun je de Orange simkaart activeren?

Als je klant bij Orange bent geworden en een Orange gsm abonnement hebt besteld, zul je een nieuwe simkaart toegestuurd krijgen. Je zult de Orange simkaart binnen twee werkdagen ontvangen. Deze is nog niet geactiveerd, dat zal je zelf moeten doen.

Je Orange simkaart activeren doe je via de Orange website. Je kunt de stappen op de pagina volgen, waarna het binnen 24 uur klaar is om te gebruiken. Activeer je de kaart niet zelf, dan zal dit automatisch vijf dagen na je bestellingen gebeuren. Ervaar je problemen met de Orange simkaart activeren, neem dan met Orange contact op.

Als je tijdens het bestelproces hebt aangegeven dat je een eSIM wilt ontvangen, zul je direct na afronding van je bestelling een e-mail ontvangen. Door de stappen in de mail te volgen, zul je de eSIM activeren, die je vervolgens direct kunt gebruiken.

Behoud je jouw huidige gsm-nummer? Orange zal jou dan via een SMS op de hoogte stellen over de exacte overstapdatum. Op dat moment wacht je tot je met je oude simkaart geen bereik meer hebt, waarna je de simkaarten kunt verwisselen.

Orange abonnement met gsm

Het is bij deze telecom provider ook mogelijk om een Orange abonnement met gsm aan te schaffen. Je gaat hierbij een verbintenis van twaalf of vierentwintig maanden aan, waarbij je elke maand een klein bedrag van je smartphone afbetaald. Bij een Orange abonnement met gsm kun je kiezen tussen alle Orange Go tarieven.

Een gsm bij Orange kopen kun je in één van de Orange winkels of online doen. Je kiest hierbij eerst een Orange smartphone uit. Vervolgens geef je aan dat je de Orange gsm met abonnement wilt afsluiten. Hierna kies je hoeveel je maandelijks voor je smartphone betaalt - en dus hoeveel je op het moment van bestellen voor je Orange smartphone betaalt - en welk Orange gsm abonnement je wilt afsluiten.

Als je bovenstaande stappen hebt doorlopen, klik je rechtsbovenin het scherm op "Kopen", waarna het Orange abonnement met gsm aan de winkelwagen wordt toegevoegd. Je kunt daarna verder winkelen - bijvoorbeeld een accessoire toevoegen - of je winkelwagen bekijken. Kies voor "Winkelwagen bekijken" om het bestelproces te starten.

Wil je een Orange abonnement met gsm kopen? Bescherm je gsm dan tegen diefstal en schade met het afsluiten van een Orange verzekering.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Kies voor een milieuvriendelijke gsm bij Orange

Bij iedere gsm geeft Orange ook aan of het eco-friendly toestellen zijn, wat de Eco Rating van het toestel is en wat de stralingswaarde van het toestel is. De Eco Rating is een score die weer geeft hoe duurzaamheid, herstelbaar, recycleerbaar, klimaatefficiënt en hulpbronnenefficiënt het toestel is (maximaal honderd). De stralingswaarde gaat na wat de straling per kilogram is en is beter naarmate de score lager is.

Hiernaast is Orange ook begonnen met een wereldwijd Re-programma, waarbij er gefocust wordt op het repareren van toestellen (reparatie), gerepareerde toestellen verkopen (refurbished), toestellen op een duurzame wijze recyclen (recyclen) en oude toestellen van klanten kopen waarbij de klant een tegoed voor een nieuw toestel ontvangt en het toestel zelf als refurbished toestel wordt gebruikt en anders wordt gerecycled (retour).

Alles over de Orange herlaadkaart

Wil je wel kunnen bellen, SMS'en en internet maar niet aan een Orange gsm abonnement vast zitten? Dan is de Orange herlaadkaart wellicht een goede optie. Hierbij kun je namelijk zelf bepalen welk bedrag je maandelijks aan je telecomkosten uitgeeft.

De aanschafwaarde van de Orange herlaadkaart bedraagt € 15,00, dat je direct als beltegoed krijgt. Je kunt vervolgens kiezen tussen twee type herlaadkaarten die onderling verschillen in de tarieven voor bellen, SMS'en, MMS'en en surfen op internet.

 • Orange Tempo Easy: € 0,10 per belminuut, SMS, MMS en MB.
 • Orange Tempo Giga: € 0,30 per belminuut, € 0,10 per SMS, € 0,24 per MMS en € 0,50 per MB.

Je moet de Orange herlaadkaart registreren zodra je hem hebt ontvangen. Daarna kan je van je krediet gebruik maken totdat je door je krediet heen bent.

Het herladen van de Orange herlaadkaart

Je kunt online de prepaid kaart van Orange herladen. Welke herlaadbeurt je kunt aanschaffen, is afhankelijk van het type prepaid kaart, maar bij beide Orange prepaid kaarten liggen de bedragen tussen de € 10,00 en € 50,00.

Het is ook mogelijk om een optie voor de Orange herlaadkaart aan te schaffen. Je kunt bij Orange voor € 1,50 tien extra belminuten voor 24 uur aanschaffen of voor € 8,00 45 extra belminuten aanschaffen dat zeven dagen geldig is.

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Bel CallMePower voor gratis advies (gratis dienst).

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen voor gratis advies (gratis dienst).

* Prijzen in juli 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 44 stemmen vond de informatie nuttig.

CallMePower, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

Orange klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de Orange abonnementen
of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de Orange
abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).