energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - CallMePower
energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - CallMePower 

TotalEnergies is een grote naam op de Belgische en wereldwijde energiemarkt. In België is het bedrijf ook actief als leverancier van mazout. In dit artikel vind je alle informatie over TotalEnergies mazout, zoals het aanbod, de diensten en de contactgegevens van de TotalEnergies mazout klantendienst.

TotalEnergies mazout en diensten

TotalEnergies is in heel België actief als mazoutleverancier. Door het grote distributienetwerk van dit bedrijf zijn de levertijden in veel gevallen relatief kort.

Net zoals de meeste mazoutleveranciers, biedt TotalEnergies meer diensten aan dan enkel het leveren van mazout. In dit onderdeel bekijken we alle diensten van TotalEnergies die gerelateerd zijn aan mazout.

TotalEnergies mazout leveringen

Bij TotalEnergies Mazout is het mogelijk om verschillende soorten mazout te bestellen. Uiteraard kun je ook kiezen voor de standaard mazout die bij alle leveranciers beschikbaar is.

Naast de standaard mazout, kun je bij TotalEnergies kiezen voor Mazout Ultra. Dit product is verrijkt met een aantal additieven die meerdere voordelen hebben, zoals corrosiewerende stoffen en antioxidanten. Deze mazout van hogere kwaliteit zorgt ervoor dat de mazoutinstallatie langer mee kan gaan en je onderhoudskosten lager uit zullen vallen. Bovendien is een schone mazoutketel ook nog eens zuiniger, waardoor je kan besparen op je mazoutverbruik.

Onderhoud mazoutketel In België is periodiek onderhoud aan je mazoutketel verplicht. Bekijk onze pagina over mazoutketel onderhoud voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Hoe TotalEnergies mazout bestellen?

Mazout bij TotalEnergies bestellen kan zeer gemakkelijk online. Eerst zal je de TotalEnergies mazout-verdeler moeten vinden bij jou in de buurt. Dit kan door middel van de interactieve kaart op de website van deze leverancier.

Vervolgens zal je een offerte ontvangen waarmee je akkoord kunt gaan en zal de leverancier een leverdag afspreken. De leveringen worden in samenwerking met ProxiFuel uitgevoerd.

Mazout TotalEnergies compenseren

Doordat mazout een vervuilende brandstof is, biedt TotalEnergies de mogelijkheid om de CO2-uitstoot die vrijkomt bij het gebruik van mazout te compenseren. Indien je kiest voor CO2-compensatie bij TotalEnergies, zal je het KARIBA REDD+ project in Zimbabwe steunen. Dit project dat behoort tot de Verenigde Naties beschermt ongeveer 785.000 hectare bos en zorgt volgens deze organisatie voor een besparing van 196 miljoen ton CO2-equivalent.

TotalEnergies mazout contact klantendienst

De TotalEnergies klantendienst is op een groot aantal manieren te bereiken. Afhankelijk van je vraag en het gekozen product, kan de contactmethode verschillen. In de onderstaande tabel zijn alle contactgegevens van TotalEnergies mazout weergegeven.

TotalEnergies mazout contact
Reden contact Contactgegevens Openingsuren
Algemene klantendienst 📞 0800 76 000 Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
Online klantendienst Contactformulier
Ketelonderhoud inplannen via CallMePower Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur
TotalEnergies energiecontract afsluiten via CallMePower

Niet de contactgegevens gevonden die je zocht? Bekijk dan de TotalEnergies contactpagina voor een overzicht van alle contactgegevens.

Wie is TotalEnergies mazout?

TotalEnergies is een Frans bedrijf gespecialiseerd in olie en gas. Het is een van de "supermajors", dat wil zeggen van de 6 grootste bedrijven ter wereld in deze sector.

TotalEnergies is aanwezig in 130 landen over de hele wereld en heeft bijna 4.800 medewerkers en meer dan 500 tankstations in België.

TotalEnergies is tegenwoordig gespecialiseerd in de volgende sectoren:

TotalEnergies mazout en elektriciteit

Doordat steeds meer huishoudens ervoor kiezen om hun woning op een andere manier te verwarmen, zoals met een warmtepomp of aardgas, neemt het mazoutverbruik af. Indien je gaat kiezen voor een nieuwe energieleverancier is het goed om te weten dat dit ook bij TotalEnergies kan. Dit bedrijf is namelijk actief in heel België en levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en kmo’s.

Klant worden bij deze leverancier? Bekijk hoe je naar TotalEnergies kunt overstappen.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies informatie aanbod

Neem contact met ons op voor informatie over het TotalEnergies aanbod of om een contract af te sluiten.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies informatie aanbod

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower.