energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - CallMePower
energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - CallMePower 

ProxiFuel is een dochteronderneming van TotalEnergies waar je in heel België mazout kunt bestellen. In dit artikel vind je alle informatie over ProxiFuel, zoals het aanbod, de contactgegevens en hoe je een bestelling bij deze mazoutleverancier kunt plaatsen.

Aanbod ProxiFuel mazout en diensten

ProxiFuel is in heel België actief als mazoutleverancier en leverancier van pellets. Daarnaast is het mogelijk om via TotalEnergies een energiecontract voor gas en elektriciteit af te sluiten. Door het grote distributienetwerk kan er altijd snel geleverd worden.

In dit onderdeel bekijken we het aanbod van ProxiFuel mazout.

ProxiFuel mazout

Net zoals bij de meeste mazoutleveranciers, is het bij ProxiFuel mogelijk om uit verschillende soorten mazout te kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om de normale mazout af te nemen.

Naast de normale mazout, is het bij ProxiFuel mogelijk om te kiezen voor Mazout Ultra. De Mazout Ultra is verrijkt met een pakket van additieven, waaronder anticorrosieve elementen en antioxidanten. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat de je mazoutketel langer meegaat en de onderhoudskosten lager zijn. Daarnaast zorgt een schone ketel voor een betere verbranding, waardoor het energieverbruik ook nog eens lager zal uitvallen.

Bij het product Mazout Ultra is het ook mogelijk om te kiezen voor CO2-compensatie. Hierbij wordt de CO2-uitstoot die vrijkomt bij de verbranding van de geleverde hoeveelheid mazout gecompenseerd. Hierdoor is het mogelijk om klimaatneutraal gebruik te maken van mazout.

ProxiFuel mazoutprijs ProxiFuel biedt, naar eigen zeggen, altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Bekijk de actuele mazoutprijs voor meer informatie over de prijzen.

Aanvullende diensten ProxiFuel

De meest opvallende dienst van ProxiFuel is de mogelijkheid om automatische leveringen van mazout af te spreken. Hierbij zal ProxiFuel een apparaat in de mazouttank plaatsen, waardoor ze precies kunnen aflezen hoeveel mazout er nog in de tank zit. Als deze onder een bepaald niveau komt, zal er automatisch een nieuwe levering worden aangevraagd.

De prijs zal worden berekend op basis van het laagste tarief dat twee dagen voor en na de levering gehanteerd werd.

Periodiek onderhoud mazoutketel verplicht In België is periodiek onderhoud aan een mazoutketel verplicht. Navigeer naar onze mazoutketel onderhoud pagina voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

ProxiFuel contact klantendienst

De ProxiFuel klantendienst is op meerdere manieren te bereiken, zowel online als offline. In dit onderdeel bekijken we de belangrijkste ProxiFuel contactgegevens, zodat contact opnemen met deze leverancier een stuk gemakkelijker is!

ProxiFuel contact overzicht

In de onderstaande tabel zijn de belangrijkste contactgegevens van ProxiFuel weergegeven. Ook vind je hier aanvullende gegevens die handig kunnen zijn voor gebruikers van mazout.

ProxiFuel contact klantendienst
Reden contact Contactgegevens Openingsuren
Klantendienst ProxiFuel 📞 0800 76 000 Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
E-mailadres [email protected]
Ketelonderhoud inplannen via CallMePower Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur
Overstappen naar aardgas / energiecontract afsluiten via CallMePower

Adres ProxiFuel België

Het kantoor van ProxiFuel is te vinden in Brussel. Dit is echter geen bezoekadres. Contacteer de klantendienst van ProxiFuel voordat je een bezoek brengt aan dit kantoor. Het ProxiFuel kantoor vind je op het onderstaande adres.

ProxiFuel SA
Handelsstraat 93
B-1040 BRUSSEL

Wie is ProxiFuel mazout?

ProxiFuel is een bedrijf dat mazout en pellets levert in heel België en heeft elf verschillende afdelingen. Het bedrijf levert zowel aan consumenten als aan bedrijven.

ProxiFuel is onderdeel van TotalEnergies. Dit bedrijf is tevens actief op de Belgische energiemarkt, maar dan als energieleverancier. Consumenten en kmo’s kunnen op TotalEnergies rekenen voor hun elektriciteits en gasleveringen en op ProxiFuel voor mazout en pellets.

Overstappen van mazout naar aardgas of elektriciteit

Door de vervuilende status van mazout, kiezen steeds meer huishoudens ervoor om over te stappen van mazout naar aardgas. In sommige gevallen wordt er ook gekozen om te verwarmen met elektriciteit. Het is mogelijk om in heel België een energiecontract af te sluiten bij TotalEnergies. Bekijk bijvoorbeeld het:

Vergeet niet om de energieleveranciers te vergelijken voordat je een nieuw contract afsluit.

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies informatie aanbod

Neem contact met ons op voor informatie over het TotalEnergies aanbod of om een contract af te sluiten. (Officiële CallMePower-partner)

TotalEnergies telefoon
totalenergies telefoon

TotalEnergies informatie aanbod

Laat je gratis terugbellen door een TotalEnergies-expert van CallMePower. (Officiële CallMePower-partner)