Ga je verhuizen?

Bel CallMePower voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Ga je verhuizen?

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Alles over een TV VLAANDEREN verhuis regelen

Geactualiseerd op
minuten lezen
tv vlaanderen verhuis

Ga je als klant van TV VLAANDEREN verhuizen? Vergeet dan niet om ook je TV abonnementen over te verhuizen naar je nieuwe adres. Doe je dit namelijk niet, dan kan het zijn dat je facturen mist of je zonder TV komt te zitten. In dit artikel lees je hoe je jouw TV VLAANDEREN verhuis regelt.

Hoe moet je een TV VLAANDEREN verhuis regelen?

Wat je moet doen voor het regelen van je TV VLAANDEREN verhuis is afhankelijk van welk TV VLAANDEREN abonnement je hebt afgesloten. Als je via internet TV kijkt, dan is het voldoende om enkel in MIJN TV VLAANDEREN je adres te wijzigen. Is er toen je het TV VLAANDEREN TV abonnement afsloot echter een technieker geweest voor de aansluiting, dan is het benodigd om vier weken voor de verhuizing met TV VLAANDEREN contact op te nemen voor de installatie in je nieuwe woning.

Wijzig je jouw adres niet op tijd, dan zal TV VLAANDEREN alle facturen en andere schriftelijke mededelingen nog steeds naar je oude adres sturen. Het is in dit geval jouw verantwoordelijkheid dat je alsnog je TV VLAANDEREN facturen betaalt en op de hoogte blijft van de andere mededelingen. Dit zou anders voor problemen kunnen zorgen.

Ga je verhuizen?

Bel CallMePower voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Ga je verhuizen?

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Zijn er kosten verbonden aan TV VLAANDEREN verhuizen?

In sommige gevallen kunnen er kosten voor je TV VLAANDEREN verhuis in rekening gebracht worden. Situaties waarbij er TV VLAANDEREN verhuiskosten aangerekend kunnen worden, zijn:

  • Afsluitingskosten van je abonnement wanneer je jouw abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen moet omdat je op je nieuwe adres niet dezelfde of vergelijkbare diensten kunt verkrijgen.
  • Installatiekosten van je abonnement indien er een installatie in je nieuwe woning moet plaats vinden en je dit door een technieker wilt laten doen. Deze kosten bedragen € 120,00*.

Wanneer je jouw TV VLAANDEREN verhuis niet tijdig doorgeeft aan TV VLAANDEREN of de nieuwe diensten kunnen niet direct in je nieuwe woning geïnstalleerd worden, wordt je wel geacht om je TV VLAANDEREN facturen te blijven betalen. Doe je dit niet, dan kunnen er kosten voor het versturen van betalingsherinneringen en de heractivatiekost in rekening gebracht worden.

Installatie na een TV VLAANDEREN verhuis

Na de TV VLAANDEREN verhuis zal je TV geïnstalleerd moeten worden. Dit kun je door een technieker van TV VLAANDEREN laten doen, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. In het geval dat je dit door een TV VLAANDEREN technieker wilt laten doen, betaal je hier € 120* voor. Indien de installatie op een hoogte van minimaal vier meter plaats vindt, wordt er een meerkost van € 50,00* in rekening gebracht.

Wil je meer informatie over de installatie en de afspraak voor de installatie, neem dan met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact op. Zij kunnen jou helpen met de juiste keuze maken en het maken van een afspraak voor de installatie.

TV VLAANDEREN opzeggen vanwege een verhuis

Er zijn een aantal gevallen waarbij je jouw abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen moet in plaats van dat je ze kunt verhuizen. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je geen geldig Belgisch woonadres meer hebt. Dit is noodzakelijk als je TV VLAANDEREN in het buiteland wilt gebruiken.

Een andere situatie waarbij je niet je abonnementen van TV VLAANDEREN verhuizen kunt, maar dient op te zeggen, is wanneer je in je oude woning het TV VLAANDEREN antenne TV abonnement had en je bij je nieuwe woning geen antenne hebt en ook niet kunt plaatsen.

Moet je jouw abonnementen van TV VLAANDEREN opzeggen en wil je een nieuw TV abonnement afsluiten, dan kun je hiervoor CallMePower bellen op: 02 588 44 02. Het is ook mogelijk om je opzegging per post of e-mail naar TV VLAANDEREN te sturen of door gebruik te maken van Easy Switch wanneer je naar een andere telecom provider overstapt.

In het geval dat je jouw TV VLAANDEREN verhuizen moet en je kunt op je nieuwe adres niet hetzelfde of een vergelijkbaar abonnement afsluiten, dien je jouw oude abonnement op te zeggen of te wijzigen. Er geldt in dit geval een opzegtermijn van één maand en géén schadevergoeding. Wel kunnen er kosten voor het afsluiten met het abonnement in rekening gebracht worden.

Hulp nodig met een TV abonnement kiezen?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle TV abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Hulp nodig met een TV abonnement kiezen?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle TV abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Abonnementen van TV VLAANDEREN verhuizen of overdragen?

In sommige gevallen is het bij een verhuis niet nodig om je TV VLAANDEREN abonnement op te zeggen. Iemand anders kan namelijk ook je abonnement van TV VLAANDEREN overnemen, bijvoorbeeld de nieuwe bewoners van je woning of de andere partij in het geval van een scheiding. Ook bij een overlijden kan er een TV VLAANDEREN overname gedaan worden.

Voor het TV VLAANDEREN overname dien je het overnamedocument in te vullen. Je dient dit overnamedocument samen met een kopie van de identiteitskaart van de oude contracthouder en de overname van het contract per post naar TV VLAANDEREN te sturen: TV VLAANDEREN, t.a.v. Afdeling Contractovernames, Postbus 12250, 1930 Zaventem.

Op het overnamedocument dien je verschillende gegevens in te vullen:

  • Het smartcardnummer van je hoofdabonnement.
  • De persoonsgegevens van de huidige contracthouder: het nummer van de identiteitskaart, abonneenummer, voornaam, achternaam, adres en het IBAN-nummer voor eventuele terugbetalingen indien je teveel abonnementskosten betaalt hebt.
  • De persoonsgegevens van de overnemer van het abonnement: het nummer van de identiteitskaart, abonneenummer, voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer, gsm-nummer, geboortedatum, e-mail, IBAN-nummer en indien je IBAN-nummer niet met BE begint, ook de BIC code.
  • Of je het TV VLAANDEREN abonnement per overschrijving (jaarlijks, je zult de facturen per post ontvangen) of domiciliëring (maandelijks) wilt betalen.
  • De datum van ondertekening en de handtekening van zowel de huidige contracthouder als de nieuwe contracthouder.
  • Indien je per domiciliëring wilt betalen, dien je ook het SEPA-mandaat voor de domiciliëring in te vullen en de ondertekenen. Dit is niet nodig als je per overschrijving je TV VLAANDEREN facturen wilt betalen.

TV abonnementen vergelijken Overweeg je het TV VLAANDEREN abonnement over te nemen van iemand anders, dan is het aan te raden om eerst de TV VLAANDEREN review door te lezen. Zo weet je wat de ervaringen van (oud-)klanten met deze telecom provider zijn. Bovendien is het sterk aan te raden om TV abonnementen te vergelijken. Wellicht is er een TV abonnement dat veel beter bij je wensen en behoeften past.

* Prijzen in april 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Vond je deze informatie nuttig? 0% van de 0 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Contacteer ons

voor gratis hulp en advies!

Heb je vragen, problemen of wil je hulp met vergelijken?

Bel CallMePower voor hulp bij al je vragen en problemen en om
een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower 

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp bij al je vragen en problemen
en om een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower 

Ga je verhuizen?

Bel ons voor gratis hulp!

Gratis hulp met al je contracten verhuizen

Bel CallMePower voor hulp met al je contracten verhuizen
naar je nieuwe woning. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower 

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp met al je contracten
verhuizen naar je nieuwe woning. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower