Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower, vind het abonnement dat het beste bij jou past en bespaar op je telecomfactuur!

Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Laat ons je terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Alles over TV VLAANDEREN opzeggen of wijzigen

TV VLAANDEREN opzeggen

Wil je jouw abonnementen bij TV VLAANDEREN opzeggen? Dan is het belangrijk om te weten waar je op moet letten, wat je verplichtingen zijn bij TV VLAANDEREN en hoe je jouw abonnementen van TV VLAANDEREN stopzetten moeten. Dat lees je allemaal hier, net als hoe je jouw TV VLAANDEREN abonnement wijzigingen kunt en wat je moet doen bij een verhuis.


Hoe TV VLAANDEREN opzeggen?

Je kunt kosteloos je bij TV VLAANDEREN opzeggen, wel dien je hierbij een eventuele, minimale contractduur in gedachten te houden. Geef altijd aan wat de opzeggingsdatum is als je jouw abonnement opzegt. Je TV VLAANDEREN abonnement opzeggen kun je op een aantal manieren doen:

  • Wil je niet alleen TV VLAANDEREN opzeggen, maar ook een nieuw TV abonnement afsluiten? Bel CallMePower op: 02 588 44 02. Onze telecom experts helpen je aan een ander TV abonnement en en regelen het opzeggen van je TV VLAANDEREN abonnement.
  • Wil je zelf overstappen naar een andere telecom provider? Geef dan tijdens het bestelproces aan dat je van Easy Switch gebruik wilt maken. Je nieuwe telecom provider zal dan het opzeggen van TV VLAANDEREN regelen.
  • Wil je zelf je abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen? Dit kan per post, mail of telefonisch.

Als je gebruik hebt gemaakt van een proefperiode van TV VLAANDEREN APP TV, dan kun je enkel je proefperiode stopzetten - ongeacht of dit tijdens of na de dertig dagen is - door met TV VLAANDEREN contact op te nemen via het online contactcformulier of de online chat.

Heb je materialen van TV VLAANDEREN gehuurd? Zorg dan dat je deze na het opzeggen van je abonnement naar TV VLAANDEREN terugstuurt. Doe je dit niet, dan kan TV VLAANDEREN hier kosten voor aanrekenen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Op het moment dat je een TV VLAANDEREN abonnement afsluit, kan het zo zijn dat je te maken hebt met een minimale contractduur. Dit is namelijk per TV VLAANDEREN abonnement anders. Zo kun je jouw TV VLAANDEREN digitale TV abonnement pas na zes maanden opzeggen, maar kun je de TV VLAANDEREN APP TV op elk moment beëindigen.

Minimale contractduur TV VLAANDEREN abonnementen
Abonnement Minimale looptijd
TV VLAANDEREN digitale TV Zes, twaalf of vierentwintig maanden
TV VLAANDEREN internet Onbepaalde tijd
TV VLAANDEREN live TV Eén maand
TV VLAANDEREN vakantie TV Dertig dagen

Abonnement TV VLAANDEREN opzeggen middels Easy Switch

Easy Switch is een dienst waar alle telecom providers gebruik van maken en die het eenvoudig maakt om over te stappen naar een nieuwe telecom provider. Je abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen hoef je niet meer zelf te doen wanneer je van Easy Switch gebruik maakt, dit zal je nieuwe telecom provider dan voor je doen.

Om deze dienst te gebruiken, geef je tijdens het bestelproces van je nieuwe TV abonnement aan dat je gebruik wilt maken van Easy Switch. Vervolgens wordt je gevraagd om aan te geven wie je huidige telecom provider is, wat je Easy Switch ID is en wat je klantnummer bij je huidige telecom provider is.

De Easy Switch ID is een uniek nummer die aan je TV VLAANDEREN abonnementen verbonden is. Dit nummer kun je terugvinden op je factuur en in MIJN TV VLAANDEREN. Je TV VLAANDEREN klantnummer kun je ook op je facturen en in de klantenzone vinden.

Tijdens de bestelling dien je tevens aan te geven op welke datum je TV VLAANDEREN abonnementen opgezegd dienen te worden. Om te voorkomen dat je enkele dagen zonder TV komt te zitten, is het aan te raden om hierin een klein beetje overlap te hebben en dus voor een datum te kiezen een paar dagen na de geplande installatiedatum van je nieuwe TV abonnement.

TV VLAANDEREN abonnement wijzigen

Wil je jouw TV VLAANDEREN abonnement wijzigen naar een hoger abonnement, dan kun je deze wijziging zelf doorvoeren in MIJN TV VLAANDEREN. Ook het toevoegen van opties kun je in de persoonlijke klantenzone van TV VLAANDEREN doen.

Wil je opties deactiveren of je TV VLAANDEREN abonnement wijzigen naar een lager abonnement, dan kun je dit niet via MIJN TV VLAANDEREN doen. Voor het downgraden van je TV VLAANDEREN abonnement zul je met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact op moeten nemen.

Welke TV VLAANDEREN abonnementen worden er aangeboden?

TV VLAANDEREN biedt drie verschillende type abonnementen aan - digitale TV, TV via de antenne en TV via de satelliet - met daaronder ook weer verschillende abonnementen.

TV VLAANDEREN TV abonnementen
Abonnement Prijs Aantal zenders Extra's
TV VLAANDEREN satelliet TV
Basic Light € 15,90 per maand 57 zenders Twee erotische zenders
Basic € 21,90 per maand 87 zenders Canal+ & STARZPLAY
Drie ELEVEN Pro League-zenders
Vier erotische zenders
Basic+ € 28,90 per maand 110 zenders Canal+ & STARZPLAY
Drie ELEVEN Pro League-zenders
Negen erotische zenders
Acht Franse zenders
Vakantie TV € 29,95 per maand 57 zenders -
TV VLAANDEREN via internet
APP TV Light € 9,95 per maand 38 zenders -
APP TV € 14,95 per maand 56 zenders Canal+ & STARZPLAY
Drie ELEVEN Pro League-zenders
APP TV Plus € 19,95 per maand 72 zenders Canal+ & STARZPLAY
Drie ELEVEN Pro League-zenders
TV VLAANDEREN via antenne
Antenne TV € 9,95 per maand 17 zenders -

* Prijzen in juni 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de TV experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze TV experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN stopzetten vanwege een overlijden

Wil je het abonnement bij TV VLAANDEREN opzeggen vanwege het overlijden van de contracteigenaar, dan werkt dat iets anders dan bij een TV VLAANDEREN abonnement opzeggen in een normale situatie. In dit geval kun je namelijk enkel schriftelijk het abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen.

De schriftelijke opzegging dien je samen met een kopie van de overlijdensakte naar TV VLAANDEREN te sturen. Je kunt de opzegging sturen naar:

TV VLAANDEREN
Postbus 12250
1930 Zaventem

TV VLAANDEREN abonnement opzeggen vanwege een verhuis

Als je gaat verhuizen, is het afhankelijk van welke TV VLAANDEREN abonnement je hebt of je het abonnement moet opzeggen of niet. Zo is het bij een TV VLAANDEREN verhuis van het digitale TV abonnement niet nodig om het abonnement op te zeggen. Voor dit abonnement is het aanpassen van je adres in de MIJN TV VLAANDEREN klantenzone al voldoende.

Als je zeker wilt weten wat de TV VLAANDEREN verhuis voor jou inhoudt, dan kun je het beste met TV VLAANDEREN contact opnemen. Doe dit minstens vier weken voor de verhuisdatum. Als er namelijk een TV VLAANDEREN installatie moet plaatsvinden in je nieuwe woning, moet de TV VLAANDEREN klantendienst je verhuis vier weken eerder hebben doorgekregen.

TV VLAANDEREN abonnement overdragen

Het is tevens mogelijk om je TV VLAANDEREN abonnement over te dragen aan de nieuwe bewoners van je oude woning of om zelf een TV VLAANDEREN abonnement over te nemen van de oude bewoners van je nieuwe woning. Hiervoor vul je het overnameformulier in. In dit formulier:

  • geef je aan wat het nummer van de smartcard is;
  • vul je de persoonlijke gegevens van de huidige contracteigenaar in;
  • vul je de persoonlijke gegevens van de nieuwe contracteigenaar in;
  • vul je in van welke betaalmethode de nieuwe contracteigenaar gebruik wilt maken;
  • vul je het mandaat voor domiciliëring in als de nieuwe contracteigenaar zijn TV VLAANDEREN facturen via domiciliëring wilt betalen.

Het overnameformulier moet door zowel de overdrager als overnemer ondertekend worden. Daarnaast moet er een kopie van de identiteitskaarten van beide partijen meegestuurd worden met het formulier. Na ontvangst zal de overdracht binnen drie weken plaats vinden.

Het overnameformulier kun je sturen naar:

TV VLAANDEREN
t.a.v. Afdeling Contractovernames
Postbus 12250
1930 Zaventem

Hulp nodig bij het verhuizen van je contracten?

De experts van CallMePower helpen jou gratis met het verhuizen van je contracten in of naar Vlaanderen, het opzeggen van oude contracten en het afsluiten van nieuwe contracten.

Hulp nodig bij het verhuizen van je contracten?

De experts van CallMePower helpen jou gratis met het verhuizen van je contracten in of naar Vlaanderen, het opzeggen van oude contracten en het afsluiten van nieuwe contracten.

Geactualiseerd op