Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower, vind het abonnement dat het beste bij jou past en bespaar op je telecomfactuur!

Hulp nodig bij het vergelijken van internet-, TV- en telefoonabonnementen?

Laat ons je terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN business aanbod: TV voor bedrijven

TV VLAANDEREN business

Als bedrijf is het ook mogelijk om bij TV VLAANDEREN een abonnement af te sluiten. Waar het TV VLAANDEREN TV aanbod voor particulieren erg uitgebreid is, is dit voor bedrijven niet het geval. Ontdek in dit artikel het TV VLAANDEREN business aanbod, alsmede de zenderlijst en hoe je met de klantendienst contact op kunt nemen.


Wat is het TV VLAANDEREN business aanbod?

Bij TV VLAANDEREN heb je de keuze tussen twee TV-mogelijkheden, waardoor je zelf kunt kiezen welke zenders je aan je gasten wilt aanbieden.

  • GSO: Je kiest één van de TV VLAANDEREN Basic abonnementen en krijgt een individuele decoder per TV-aansluiting. Je krijgt hierbij het volledige zenderpakket behorende tot je TV VLAANDEREN Basic abonnement.
  • Modulatie: Je kiest zelf welke zenders je wilt aanbieden en ontvangt enkel deze zenders. Je ontvangt hierbij geen individuele HD-ontvanger.

Bij een groot aantal zenders uit de TV VLAANDEREN zenderlijst heb je bovendien de mogelijkheid om de programma's via de Live TV app te bekijken via je smartphone, tablet of computer, om programma's te herstarten en om programma's vanaf het begin te kijken.

Naast het zenderaanbod van het TV VLAANDEREN Basic abonnement of het zenderaanbod dat je zelf hebt samengesteld, zul je ook gratis vierhonderd internationale zenders krijgen die je kunt ontvangen via de satelliet. Dit zijn onder andere Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse, Spaanse, Franse, Italiaanse, Nederlandse, Poolse en Russische (radio)zenders.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de TV experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze TV experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

TV VLAANDEREN Basic voor bedrijven

Als je gebruik wilt maken van een standaard zenderpakket van TV VLAANDEREN, dan heb je de keuze tussen drie TV VLAANDEREN Basic abonnementen. Het verschil tussen de drie abonnementen is het aantal zenders dat je ontvangt.

  • TV VLAANDEREN Basic Light: Je ontvangt 57 zenders.
  • TV VLAANDEREN Basic: Je ontvangt 90 zenders.
  • TV VLAANDEREN Basic+: Je ontvangt 114 zenders.

Hoe ziet de TV VLAANDEREN zenderlijst eruit?

De TV VLAANDEREN zenderlijst is afhankelijk van welke Basic abonnement je kiest. Bij het TV VLAANDEREN Basic Light abonnement zul je toegang krijgen tot de belangrijkste, Belgische TV-zenders zoals één, Canvas en VTM. Daarnaast krijg je ook toegang tot de Nederlandse NPO- en regionale zenders, verschillende internationale zenders zoals Fox, BBC First en National Geographic. Verder krijg je toegang tot enkele muzikale zenders zoals 192TV en Xite maar ook tot radiokanalen.

Als toevoeging hierop ontvang je bij TV VLAANDEREN Basic ook toegang tot zes Eleven Sports zenders en meer kinderzenders zoals Nick Jr., Disney XD en Nickelodeon. Ook het aanbod muzikale zenders wordt uitgebreid, met bijvoorbeeld MTV en Stingray en ontvang je meer radiokanalen.

Bij TV VLAANDEREN Basic+ ontvang je nog meer zenders, met nog meer internationale, muzikale, sport- en achttien-plus zenders. Ook is bij het duurste TV VLAANDEREN abonnement een aantal Franse zenders inbegrepen, zoals La Une en Tipik.

Om de zes Eleven Sport zenders, Love Nature en Horse & Country te bekijken, heb je ee HD-ontvanger MZ-102 nodig die bovendien met internet verbonden is. Wil je Love Nature 4K of My Zen TV 4K bekijken? Dan heb je naast het TV VLAANDEREN abonnement ook een CI+ module van TV VLAANDEREN nodig en moet je jouw TV met internet verbinden. Ook voor het bekijken van Playboy TV is het benodigd om je TV met internet te verbinden.

Hoe sluit je een TV VLAANDEREN business abonnement af?

Als je een TV VLAANDEREN business abonnement wilt afsluiten, dan zul je een aanvraag voor een prijsofferte moeten invullen en naar TV VLAANDEREN moeten mailen. De aanvraag mail je naar: [email protected]. Een medewerker van TV VLAANDEREN zal dan zo snel mogelijk met jou contact opnemen met een prijsofferte.

In de aanvraag voor de prijsofferte dien je een aantal gegevens in te vullen:

  • Contactgegevens: de naam van de onderneming, wie de contactpersoon is, de adresgegevens, telefoonnummer, fax-nummer, gsm-nummer, e-mail en wat voor type onderneming het betreft.
  • Welk TV VLAANDEREN abonnement je wilt afsluiten. Kies hierbij voor GSO of voor modulatie. Indien je voor GSO kiest, welk TV VLAANDEREN Basic abonnement kies je dan en als je voor modulatie kiest, welke zenders wil je dan? Ook dien je aan te geven hoeveel aansluitingen er op hoeveel locaties zijn.
  • Eventueel kun je nog vragen of opmerkingen toevoegen.

Voordat je een abonnement bij TV VLAANDEREN afsluit, is het aan te raden om de TV VLAANDEREN review door te lezen. Zo kun je beter inschatten wat je bij deze telecom provider kunt verwachten en of TV VLAANDEREN de juiste provider voor jou is.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de TV experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste TV abonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze TV experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hoe kan ik als bedrijf met TV VLAANDEREN contact opnemen?

Je kunt op verschillende manieren als bedrijf met TV VLAANDEREN contact opnemen. Zo is de TV VLAANDEREN klantendienst telefonisch te bereiken, maar ook via de mail, online chat of per post.

TV VLAANDEREN contact
Contactmogelijkheid Informatie
TV VLAANDEREN klantendienst telefoon klanten 02 790 2 790
TV VLAANDEREN klantendienst telefoon niet-klanten 02 403 03 33
TV VLAANDEREN e-mail Via het contactformulier op de website van TV VLAANDEREN kun je hen een e-mail sturen. Voor vragen over de prijsofferte mail je naar: [email protected].
Veelgestelde vragen Op de website van TV VLAANDEREN geven ze al op veel vragen antwoord.
Online chat Via de online chat op de website van TV VLAANDEREN kun je met de klantendienst contact opnemen.
TV VLAANDEREN postadres TV VLAANDEREN, Postbus 12250, 1930 Zaventem

Je kunt met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact opnemen van maandag tot vrijdag van 9:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.

Hoe kun je TV VLAANDEREN opzeggen?

Wil je jouw abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen? Houd dan allereerst rekening met de minimale looptijd van je contract. Hoe lang deze looptijd betreft, kun je in je contract terugvinden. Als je binnen deze looptijd je abonnement van TV VLAANDEREN stopzet, zul je een verbrekingsvergoeding moeten betalen.

je kunt op verschillende manieren je abonnement van TV VLAANDEREN opzeggen. Zo kun je telefonisch met TV VLAANDEREN contact opnemen, maar is het ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen of een opzegbrief per post naar TV VLAANDEREN te sturen.

Heb je na je TV VLAANDEREN abonnement een nieuwe provider nodig? Bel dan naar: 02 588 44 02. De telecom experts van CallMePower vergelijken alle telecom providers in België en geven je gratis advies. Indien gewenst, kunnen ze je ook helpen met een nieuw business abonnement afsluiten.Advertentie - Dienst CallMePower

Hoe regel je een TV VLAANDEREN verhuis?

In het geval van een verhuizing van een aansluiting of de opening van nieuwe locatie, is het benodigd om op tijd je TV VLAANDEREN verhuis te regelen. Je neemt hiervoor minimaal vier weken op voorhand met de klantendienst van TV VLAANDEREN contact op. Zo kan op tijd de TV installatie op de nieuwe locatie ingepland worden.

Hulp nodig bij het verhuizen van je contracten?

De experts van CallMePower helpen jou gratis met het verhuizen van je contracten in of naar Vlaanderen, het opzeggen van oude contracten en het afsluiten van nieuwe contracten.

Hulp nodig bij het verhuizen van je contracten?

De experts van CallMePower helpen jou gratis met het verhuizen van je contracten in of naar Vlaanderen, het opzeggen van oude contracten en het afsluiten van nieuwe contracten.

Geactualiseerd op