Water in België: Alle informatie over drinkwater per stad

Geactualiseerd op
minuten lezen

Ga je binnenkort verhuizen en wil je een verhuis van het watercontract regelen? Via het water register kun je er gemakkelijk achter komen welke waterleverancier verantwoordelijk is voor de waterlevering in je gemeente. Zo lees je direct hoe je een watercontract opstart en stopzet, of contact opneemt met het waterbedrijf.

Water register in Vlaanderen

Om op te zoeken welke waterleverancier in je gemeente actief is, selecteer je eerst je provincie:

verhuizen water
verhuizen water

Wie is mijn waterleverancier? (Gratis dienst)

Bel CallMePower om erachter te komen welke leverancier water levert in je gemeente.

verhuizen water
verhuizen water

Wie is mijn waterleverancier? (Gratis dienst)

Neem contact op met CallMePower om erachter te komen welke leverancier water levert in je gemeente.

Water register in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wil je meer weten over de waterleverancier van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Ga dan naar de onderstaande pagina:

Drinkwaterlevering in België

In België wordt de drinkwatervoorziening geregeld vanuit de gemeente. In totaal wordt de waterdistributie in Vlaanderen voor driehonderd gemeenten beheerd door zeven verschillende waterleveranciers. Je kunt dus niet zelf kiezen welke leverancier water bij je levert.

Water informatie per distributeur

Ga je verhuizen binnen Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en weet je al wie je waterleverancier is? Wij hebben eveneens alle informatie over een verhuis per distributeur in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op een rijtje gezet. Klik op je waterleverancier om meer te lezen:

Een verhuis regelen met CallMePower

Bij een verhuis komt erg veel kijken. Zo moet je niet alleen je watercontract stopzetten op het oude adres en opstarten op het nieuwe adres, eveneens moet je denken aan het verhuizen van je energiecontracten, telecom en verzekeringen.

Om ervoor te zorgen dat je geen enkele belangrijke stap vergeet, neem je contact op met een van de verhuis experts van CallMePower via onderstaand telefoonnummer. Zo kunnen we je adviseren welke huishoudelijke contracten momenteel het goedkoopst zijn en het beste passen bij je situatie en hoe je deze contracten zo snel mogelijk op kunt starten.

Hulp nodig? (Gratis dienst)

Bel CallMePower voor gratis advies van onze water-experts.

Hulp nodig met het regelen van je wateraansluiting? (Gratis dienst)

Laat je telefoonnummer achter, en een van onze CallMePower adviseurs belt je terug om samen met jou de stappen te zetten.