Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet, TV of gsm abonnement?

Krijg gratis advies van de telecom experts van CallMePower, vind het abonnement dat het beste bij jou past en bespaar op je telecomfactuur!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet, TV of gsm abonnement?

Laat CallMePower je terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Ontdek alles over het regelen van je Mobile Vikings verhuis

Mobile Vikings verhuis

Met de komst van Mobile Vikings internet, wordt er bij het regelen van je Mobile Vikings verhuis meer van jou gevraagd. Het verhuizen van je Mobile Vikings abonnementen zul je met een internet abonnement namelijk verder van te voren moeten regelen. Ontdek in dit artikel hoe je jouw Mobile Vikings regelt en in welke gevallen het opzeggen van je Mobile Vikings abonnement noodzakelijk is.


Wat moet je doen bij een Mobile Vikings verhuis?

Wat je moet doen voor het regelen van een Mobile Vikings verhuis, is afhankelijk van welke abonnementen je bij Mobile Vikings afgesloten hebt:

  • Alleen een gsm abonnement: Je dient enkel een adreswijziging door te voeren.
  • Alleen een internet abonnement: Je dient met Mobile Vikings contact op te nemen.
  • Gsm en internet abonnement: Je dient met Mobile Vikings contact op te nemen.

Hulp nodig bij het verhuizen van je contracten?

De experts van CallMePower helpen jou gratis met het verhuizen van je contracten in of naar Vlaanderen, het opzeggen van oude contracten en het afsluiten van nieuwe contracten.

Hulp nodig bij het verhuizen van je contracten?

De experts van CallMePower helpen jou gratis met het verhuizen van je contracten in of naar Vlaanderen, het opzeggen van oude contracten en het afsluiten van nieuwe contracten.

Verhuizen Mobile Vikings internet

Als je een Mobile Vikings internet abonnement hebt afgesloten - met of zonder gsm abonnement - zul je voor het regelen van je Mobile Vikings verhuis minstens drie weken voor je verhuis met Mobile Vikings contact op moeten nemen. Op je nieuwe adres zal er namelijk een installatie plaats moeten vinden, die ver genoeg van te voren ingepland moet worden.

Voor het regelen van een verhuis bij Mobile Vikings, neem je met de klantendienst van Mobile Vikings contact op. Je kunt dit telefonisch doen (1976 met een Mobile Vikings nummer of +34 4 56 19 19 76 met een ander nummer).

Je kunt ook met Mobile Vikings contact opnemen via WhatsApp, de mail, de online chat, My Viking of sociale media. Ongeacht welke manier je kiest, houd in gedachten dat je op tijd met Mobile Vikings contact opneemt om te voorkomen dat je in je nieuwe woning tijdelijk zonder internet zit doordat de installatie pas later kan plaatsvinden.

Verhuizen Mobile Vikings mobiel

Het verhuizen van Mobile Vikings als je enkel een gsm abonnement hebt, is zeer eenvoudig om te doen. Het is in dit geval namelijk voldoende om enkel je adreswijziging aan Mobile Vikings door te geven.

Je kunt zelf in My Viking, de online klantenzone van Mobile Vikings, je adreswijziging aan Mobile Vikings doorgeven. Zorg dat je dit niet te vroeg en niet te laat doet, zodat je voorkomt dat er post naar het verkeerde adres gestuurd wordt en je die dus mist.

Andere contracten verhuizen Naast je abonnementen van Mobile Vikings verhuizen, is het ook benodigd om andere contracten - zoals je elektriciteits- en gascontract - te verhuizen. Voor gratis hulp bij het verhuizen van al je abonnementen in of naar Vlaanderen bel je naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Hoe werkt de Mobile Vikings installatie?

Als je een internet abonnement van Mobile Vikings moet verhuizen, zal er in je nieuwe woning een installatie plaats moeten vinden. Hoe uitgebreid deze installatie zal zijn, is afhankelijk van of er nog extra werkzaamheden benodigd zijn of niet. Voordat de installatie plaats kan vinden, zal er eerst gekeken worden of je op je nieuwe adres Mobile Vikings en voldoende snelheid kunt ontvangen. Is één van de twee niet het geval, dan moet je jouw abonnement van Mobile Vikings opzeggen.

Tijdens de installatie zorgt de technieker van Proximus dat de modem en nodige hardware geplaatst worden. Indien dit nodig is, zal de technieker ook extra kabels (tot maximaal twintig meter) plaatsen en de huidige kabels controleren. Daarnaast zal de technieker ook een WiFi-check doen, zodat je zeker voldoende internetsnelheid hebt.

Indien je woning nog niet is aangesloten op het Proximus netwerk, kan het zijn dat er extra werkzaamheden plaats moeten vinden. Als dit het geval is, zal de technieker eerst met jou overleggen alvorens de extra werkzaamheden ingepland en uitgevoerd worden.

Hulp nodig bij het kiezen van een internetabonnement?

Krijg gratis advies van de internetexperts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van een internetabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Zijn er kosten verbonden aan Mobile Vikings verhuizen?

Als je enkel een gsm abonnement dient te verhuizen, zijn er geen kosten verbonden aan het regelen van de Mobile Vikings verhuis. Bij het verhuizen van een internet abonnement kan dit echter wel het geval zijn. Je kunt hiervoor verschillende kosten maken:

  • installatie van Mobile Vikings internet in je nieuwe woning (€ 149,00);
  • het uitvoeren van extra werkzaamheden om Mobile Vikings internet te kunnen installeren.

Als er extra werkzaamheden benodigd zijn, zal er eerst een overleg plaatsvinden tussen jou en de technieker. In dit gesprek wordt ook duidelijk gemaakt hoeveel de kosten voor deze extra werkzaamheden bedragen.

Wanneer moet je Mobile Vikings opzeggen bij een verhuis?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om je abonnementen van Mobile Vikings te verhuizen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je op je nieuwe adres geen Proximus netwerkaansluiting hebt en ook niet kunt krijgen of als je op je nieuwe adres geen voldoende snelheid kunt krijgen. In dit geval is het benodigd om je abonnementen van Mobile Vikings op te zeggen.

Je abonnementen van Mobile Vikings opzeggen kun je op verschillende manieren doen:

  • Bel CallMePower op: 02 588 71 43. De telecom experts van CallMePower helpen je met alle telecom providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en je abonnement van Mobile Vikings opzeggen.
  • Sluit zelf een abonnement bij een andere telecom provider af. Geef tijdens het bestelproces aan dat je van Easy Switch gebruik wilt maken. Je nieuwe provider zegt dan je Mobile Vikings abonnement(en) voor je op.
  • Zeg zelf je Mobile Vikings abonnement op via My Viking, de online klantenzone van deze telecom provider.

Als je zelf een nieuw abonnement afsluit, is het belangrijk om goed te kijken naar de netwerkdekking van elke telecom provider. Als het niet mogelijk is om je Mobile Vikings abonnement te behouden omdat je op je nieuwe adres geen Proximus aansluitingspunt hebt of kunt krijgen, kun je bijvoorbeeld ook al geen abonnement afsluiten bij Proximus, Scarlet en edpnet. Als je verandert van telecom providers, is telecom providers vergelijken belangrijk om te doen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Mobile Vikings abonnementen overdragen

Als je gaat samenwonen met een andere Viking en jij verlaat je oude woning, dan is het ook mogelijk om je abonnementen van je oude adres over te dragen naar een ander Mobiel Vikings account. Je dient dit via de online klantenzone van Mobile Vikings, My Viking, te doen. Ga hierbij naar de accountinstellingen en geef aan welke simkaart je wilt doorgeven. Vervolgens vul je van die persoon de persoonlijke gegevens in, waarna die persoon een mail ontvangt om de overdracht te accepteren en ook nog enkele gegevens dient in te vullen.

Bij het overdragen van Mobile Vikings gsm abonnementen is het belangrijk om in gedachten te houden dat actieve bundels en / of belkrediet op de simkaart zullen vervallen. Ook is het benodigd om een Viking Clan te verlaten voor de overdracht. Na de overdracht kan de Mobile Vikings klantendienst je helpen om weer van dezelfde Clan lid te worden. Daarnaast zal je automatische betaalmethode gewijzigd worden. Je dient dit na de overdracht dus opnieuw in te vullen.

Na een verhuis Mobile Vikings klant worden

Ben je verhuisd en wil je graag klant bij Mobile Vikings worden? Het is in dit geval belangrijk om alle telecom providers te vergelijken om te achterhalen wat het juiste abonnement voor jou is. Als je er zeker van bent dat een Mobile Vikings abonnement de juiste keuze voor jou is, kun je via de Mobile Vikings website een abonnement afsluiten. Twijfel je over een klant bij Mobile Vikings worden, lees dan eerst de Mobile Vikings review door.

Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je van Easy Switch gebruik wilt maken en of je jouw huidige gsm nummer wilt behouden. Geef je aan dat je dit wilt, zal Mobile Vikings je abonnement(en) bij je huidige provider voor jou opzeggen. Houd bij het inplannen van de installatie van internet de verhuisdatum in gedachten. Je wilt namelijk voorkomen dat je tijdelijk zonder internet zit in je nieuwe woning.

Sluit een Mobile Vikings gsm abonnement of bel voor een gratis vergelijking!

Bel CallMePower voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij Mobile Vikings een gsm abonnement af.

Sluit een Mobile Vikings gsm abonnement af of bel voor een gratis vergelijking van providers!

Laat CallMePower jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij Mobile Vikings een gsm abonnement af.

Geactualiseerd op