Vragen over telecom of je abonnement?

Bel CallMePower voor antwoorden op al je vragen omtrent telecom (gratis dienst).

Vragen over telecom?

voor antwoorden op al je vragen omtrent telecom (gratis dienst).

Simkaart, data simkaart, simkaart kopen en meer uitgelegd

Geactualiseerd op
minuten lezen
simkaart

Als je van je gsm abonnement gebruik wilt maken of prepaid wilt bellen, SMS'en of surfen, dan is het benodigd om een simkaart in je toestel te steken. Wij helpen jou in dit artikel begrijpen wat een simkaart is, welke soorten simkaarten er zijn en hoe je een simkaart activeren en ontgrendelen kunt.

Wat is een simkaart?

Een simkaart - dat voor Subscriber Identity Module kaart staat - is een kleine kaart die je in je mobiele telefoon stopt. In de meeste nieuwe smartphones dien je deze kaart in een gleuf aan de zijkant te steken. De simkaart zorgt ervoor dat jij kunt bellen, SMS'en en surfen op het internet doordat het verbinding maakt met het mobiele netwerk van de telecom provider waarvan de simkaart is.

Jouw telefoonnummer en gsm abonnement is gekoppeld aan je simkaart. Zonder simkaart is het dus niet mogelijk om gebeld te worden, te bellen, SMS'en te versturen of ontvangen of om van mobiel internet gebruik te maken. Wel is het mogelijk om via wifi op internet te kunnen surfen en om applicaties te gebruiken waarvoor geen internetverbinding benodigd is als je niet met wifi verbonden bent.

Vragen over telecom of je abonnement?

Bel CallMePower voor antwoorden op al je vragen omtrent telecom (gratis dienst).

Vragen over telecom?

voor antwoorden op al je vragen omtrent telecom (gratis dienst).

Soorten simkaart: e-sim, nano simkaart en micro simkaart

Er zijn verschillende soorten simkaarten waar je gebruik van kunt maken. Tot voor kort bestonden er enkel fysieke simkaarten die je in je telefoon moest steken. Het is echter sinds kort ook mogelijk om van een e-sim gebruik te maken. Als je nog op een fysieke simkaart aangewezen bent, dan zul je deze van je telecom provider ontvangen nadat je een abonnement hebt ontvangen. Je zult dan een kaartje ontvangen met daarin drie formaten simkaarten. Welke soort simkaart jij in je gsm moet steken, is afhankelijk van de grootte van de simkaartopening in je toestel.

  • De normale simkaart is de grootste simkaart die vooral in oudere smartphones en in andere toestellen, zoals een tablet, gebruikt wordt. Deze simkaart heeft een afmeting van 25 x 15 millimeter.
  • De micro simkaart is de middelste simkaart die in sommige middenklasse en verschillende oudere toestellen gebruikt wordt. Deze simkaart heeft een afmeting van 15 x 12 millimeter.
  • De nano simkaart is de kleinste simkaart die in sommige middenklasse en in vrijwel alle nieuwe toestellen gebruikt wordt. Deze simkaart heeft een afmeting van 12,3 x 8,8 millimeter.

Op de kaart met de simkaart die je van je telecom provider ontvangt, zal elke soort simkaart zitten. Je kunt namelijk uit deze kaart het formaat drukken die je voor je smartphone nodig hebt. Gooi hierbij de rest niet weg! Mocht je in de toekomst een toestel met een ander formaat simkaart krijgen, dan kun je het kleine formaat simkaart gewoon in de grote behuizing drukken.

Wat is het verschil tussen een micro en nano simkaart? Het verschil tussen een micro simkaart en een nano simkaart is het formaat simkaart. De micro simkaart is namelijk iets groter dan de nano simkaart. Verder zijn de simkaarten identiek aan elkaar.

Wat is een data simkaart?

Een data simkaart is een simkaart enkel voor data. De data simkaart bevat dus geen belminuten of SMS'en. Het voordeel van een data only simkaart is dat je dit in een toestel kunt steken, zoals een laptop of tablet, en kunt surfen op het internet door het gebruik van mobiel internet. Het is door de data simkaart dus niet meer nodig om van wifi gebruik te maken.

Op een tablet met simkaart werken, is vrij eenvoudig. Vrijwel elke tablet biedt namelijk de mogelijkheid om een simkaart in te steken. Dit is bij een laptop echter niet het geval. Er zijn enkele, nieuwere, duurdere laptops waar je een simkaart in kunt stoppen. In de meeste gevallen is het echter benodigd om van een 4G dongle gebruik te maken. Dit is een soort USB die je in je laptop stopt en waar je de simkaart in steekt.

Wat is een herlaadkaart?

Een herlaadkaart is een ideale optie voor iemand die niet vaak belt, SMS't of surft op het internet. Op een prepaid kaart zet je namelijk een bepaald bedrag en je betaalt per verbruikte belminuut, SMS of MB. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je per maand aan je gsm kosten uitgeeft, waarbij je ook niet verplicht wordt om elke maand het bedrag op je prepaid kaart op te maken.

Wat is het verschil tussen een simkaart en een prepaid kaart? Het verschil tussen een simkaart en een prepaid kaart is de manier van betalen. Bij een simkaart betaal je achteraf voor je abonnement, bij een herlaadkaart zet je vooraf geld op de kaart dat vervolgens in mindering wordt gebracht door elke belminuut, SMS of MB dat je verbruikt.

Wat is een eSIM?

Een eSIM is een Digitale simkaart die je op je telefoon kunt inladen. Dit is echter niet in alle telefoons mogelijk, aangezien er een kleine simkaart in je smartphone ingebouwd moet zijn waarop je simkaarten kunt zetten. Als dit op je toestel wel mogelijk is, kun je op één toestel van meerdere simkaarten gebruik maken.

Een groot voordeel hiervan is ook dat je op reis eenvoudig een internationale eSIM kunt aanschaffen, zodat je ook buiten de Europese Unie zonder teveel extra kosten kunt surfen op internet. Een bedrijf die zulke eSIMs voordelig aanbiedt, is Holafly. Bij Holafly kun je terecht voor eSIMs voor ruim 160 landen en enkele regio's wereldwijd.

Schaf een eSIM van Holafly aan!
logo Holafly

Surf altijd en overal in de wereld op internet met een Holafly eSIM.
Ontvang nu 5 % korting op een nieuwe eSIM met de code: SELECTRA!

Prijs berekenen

Waar kun je een simkaart kopen?

Een simkaart kopen kun je via één van de telecom providers doen. Je dient hierbij een gsm abonnement af te sluiten of een prepaid kaart te bestellen. Je zult vervolgens een simkaart thuis gestuurd krijgen of meteen mee krijgen als je in een winkel de simkaart gekocht hebt.

Als je al klant bij een telecom provider bent en je wilt een nieuwe simkaart kopen omdat je oude toestel gestolen is of je simkaart het niet meer doet, dan zul je bij je telecom provider na moeten gaan wat hier de juiste procedure voor is. Bij de meeste providers kun je via de online klantenzone een nieuwe simkaart bestellen, al dan niet gratis.

Hulp nodig met een gsm abonnement kiezen?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle gsm abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Hulp nodig met een gsm abonnement kiezen?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle gsm abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Waar kun je jouw simkaart nummer vinden?

In het geval dat je verandert van gsm provider en je wilt overstappen met nummerbehoud, dan dien je jouw huidige provider, telefoonnummer en simkaartnummer aan je nieuwe provider door te geven. Je simkaartnummer is een unieke code voor je simkaart en kun je op verschillende plekken terug vinden:

  • Je kunt het simkaartnummer op de simkaart zelf terugvinden, onder de barcode. Het is hiervoor nodig om de simkaart uit je toestel te halen.
  • Je kunt het simkaartnummer in de instellingen van je telefoon terugvinden. Het is hiervoor niet benodigd om de simkaart uit je toestel te halen.
    • iPhone: Ga naar je instellingen en klik op "Algemeen" en "Info". Je vindt je simkaartnummer bij "ICCID".
    • Windows: Ga naar je instellingen en klik op "Info en "Meer info". Je vindt simkaartnummer bij "SIM ID".
  • Je kunt het simkaartnummer vinden door de applicatie "SIM Card" te downloaden en in de applicatie naar "Information" te gaan. Je vindt je simkaartnummer bij "ICCID".
  • Je kunt het simkaartnummer bij veel providers in de online klantenzone terugvinden.

Nadat de overstap met nummerbehoud is voltooid, zul je van je nieuwe telecom provider een nieuwe simkaart ontvangen. Hierop komt je nieuwe gsm nummer te staan zodra die geactiveerd is. Het is hierna mogelijk om je oude simkaart weg te gooien.

Vergelijk gsm providers Het vergelijken van telecom providers is sterk aan te raden als je naar een nieuwe provider wilt overstappen. Lees hiervoor ons artikel waarin wij elk gsm abonnement vergelijken dat in België aangeboden wordt of bel voor gratis hulp naar: 02 588 44 02.

Hoe activeer je een simkaart?

Heb je een simkaart gekocht? Dan zul je deze moeten activeren voordat je er gebruik van kunt maken. Hoe je een simkaart activeren moet, is afhankelijk van de provider waarbij je een gsm abonnement afgesloten hebt.

BASE simkaart activeren

Je BASE simkaart activeren dien je via de website van BASE te doen. Als je online je BASE simkaart bestelt hebt, heb je jouw bestelnummer, simkaartnummer en telefoonnummer nodig. Heb je in een BASE winkel de simkaart gekocht, dan heb je jouw simkaartnummer en eID-kaart nodig. Normaliter moeten binnen één dag je BASE simkaart geactiveerd zijn.

Zie meer Zie minder

edpnet simkaart activeren

Nadat je een edpnet mobile abonnement afgesloten hebt, zul je een brief met de simkaart ontvangen. Je edpnet simkaart activeren doe je door de instructies op de toegestuurde brief te volgen en door met edpnet contact op te nemen.

Als je overstapt naar edpnet met nummerbehoud, plaats je edpnet simkaart dan pas in je toestel als je oude simkaart geen bereik meer heeft. Als je een nieuw nummer ontvangt, dan kun je direct na de telefonische bevestiging de edpnet simkaart in je toestel plaatsen. De simkaart zal dan binnen twee werkuren geactiveerd zijn.

edpnet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo edpnet

Neem contact met ons op voor advies over de edpnet abonnementen of om een gsm abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Prijs berekenen

edpnet klant worden of extra informatie ontvangen?
logo edpnet

Laat ons jou terugbellen voor advies over de edpnet abonnementen of om een gsm abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Zie meer Zie minder

hey telecom simkaart activeren

Je hey! simkaart activeren doe je via de hey! website. Je dient hier je simkaartnummer (dertien-cijferig nummer) en het e-mailadres dat tijdens de bestelling van het hey gsm abonnement gebruikt is in te vullen. Binnen één werkdag zul je een bevestigingsmail ontvangen.

Word nu klant bij hey telecom!
logo hey telecom

Sluit direct een gsm abonnement af bij hey telecom of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).

Prijs berekenenOF02 588 71 43

Advertentie - CallMePower   
Word nu klant bij hey telecom!
logo hey telecom

Sluit direct een gsm abonnement af bij hey telecom of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).

Prijs berekenenOF Bel mij gratis terug

Advertentie - CallMePower   

Zie meer Zie minder

Mobile Vikings simkaart activeren

Je Mobile Vikings simkaart activeren doe je via de Mobile Vikings website. Je dient de laatste vier cijfers van je simkaartnummer in te vullen. Vervolgens zal je Mobile Vikings simkaart binnen één uur geactiveerd zijn als het om een nieuw simkaart gaat en binnen één werkdag als je over bent gestapt met nummerbehoud.

Als je een Mobile Vikings e-sim hebt gekozen, dan zul je direct na de bestelling een activeringscode per mail ontvangen. Je zult hierna een QR-code toegestuurd krijgen, die je met je smartphone zult moeten scannen.

Zie meer Zie minder

Orange simkaart activeren

Heb je onlangs een Orange gsm abonnement afgesloten? Je Orange simkaart activeren kun je dan via de Orange website doen. Je Orange simkaart zal binnen 24 uur geactiveerd zijn. Als je bent overgestapt met nummerbehoud, wacht dan tot het signaal van je vorige provider wegvalt voordat je de Orange simkaart in je smartphone steekt.

De Orange simkaart registreren is bij een prepaid kaart nog eenvoudiger. Je hoeft hiervoor enkel de Orange simkaart in de smartphone te steken en de pincode in te voeren. Je kunt vervolgens meteen bellen, SMS'en of surfen op het internet.

Orange klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Orange

Neem contact met ons op voor advies over de Orange abonnementen of om een gsm abonnement af te sluiten (gratis dienst).

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

Orange klant worden of extra informatie ontvangen?
logo Orange

Laat ons jou terugbellen voor advies over de Orange abonnementen of om een gsm abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Bel mij gratis terug

Zie meer Zie minder

Proximus simkaart activeren

Je Proximus simkaart activeren is erg eenvoudig. Nadat je de Proximus simkaart ontvangen hebt, hoef je enkel de simkaart in je smartphone te steken. Vervolgens zul je vanuit Proximus een activatie sms ontvangen.

Zie meer Zie minder

Telenet simkaart activeren

Je Telenet simkaart activeren is erg eenvoudig als je in een Telenet winkel je gsm abonnement afsluit. De medewerker regelt in dat geval namelijk dat je Telenet simkaart geactiveerd wordt.

Heb je online je Telenet gsm abonnement afgesloten, dan moet je zelf de Telenet simkaart activeren. Dit doe je via de link in de e-mail, via de Telenet website of door het contract getekend naar Telenet te sturen. Bij een nieuw nummer zal de Telenet simkaart binnen twee uur geactiveerd zijn, bij de overdracht van een nummer binnen één werkdag.

Zie meer Zie minder

Vragen over telecom of je abonnement?

Bel CallMePower voor antwoorden op al je vragen omtrent telecom (gratis dienst).

Vragen over telecom?

voor antwoorden op al je vragen omtrent telecom (gratis dienst).

Hoe kun je een simkaart ontgrendelen?

Als je jouw simkaart voor het eerst wilt gebruiken, dien je een pincode in te vullen. Je kunt deze pincode vinden op het bijgeleverde kaartje van de telecom provider. Op dit kaartje staat ook de puk-code van de simkaart. Je dient deze in te vullen als je drie keer foutief de pincode van de simkaart hebt ingevuld. Als je de puk-code kwijt bent, neem dan met je telecom provider contact op.

Je simkaart ontgrendelen doe je met de pincode van de simkaart. Het is echter ook aan te raden om daarnaast een wachtwoord op je toestel aan te maken. Je simkaart ontgrendelen hoef je namelijk enkel te doen wanneer je jouw toestel helemaal uit had staan en weer aanzet.

Hoe kun je de pincode van een simkaart veranderen?

Het is mogelijk om de pincode van de simkaart te veranderen. Je dient dit in de instellingen van je smartphone te doen. Hoe de pincode van de simkaart wijzigen gedaan moet worden, is afhankelijk van het besturingssysteem van je toestel.

Code simkaart ontgrendelen iPhone veranderen

  1. Ga naar "Mobiel netwerk".
  2. Klik op "Simpincode".
  3. Klik op "Wijzig pincode".
  4. Vul je huidige pincode in.
  5. Vul tweemaal je nieuwe pincode in.
  6. Klik op "Bewaar".

Pincode simkaart veranderen Android

  1. Ga naar de instellingen van je gsm.
  2. Ga naar "Schermvergrendeling en beveiliging".
  3. Klik op "Andere beveiligingsinstellingen".
  4. Klik op "Simkaart vergrendeling instellen".
  5. Klik op "Pin simkaart wijzigen".
  6. Vul je huidige pincode in.
  7. Vul je nieuwe pincode in.
  8. Klik op "OK".

Hoe kun je een contact op een simkaart zetten?

Om te weten wie jou belt en het eenvoudiger te maken om anderen te bellen, kun je contacten aanmaken. Je kunt zo alle gegevens per persoon toevoegen. Je kunt contacten op verschillende manieren opslaan:

  • op je telefoon;
  • op je simkaart;
  • in je Google account;
  • in je iCloud.

Krijg je een nieuwe simkaart, dan is het verstandig om alle contacten op je toestel of een gekoppeld account te zetten. Zo voorkom je dat je met het weggooien van je oude simkaart ook je contacten kwijt raakt. Je kunt vervolgens, na de activatie van je nieuwe simkaart, de contacten weer op je simkaart zetten.

Contacten op simkaart zetten iPhone

Het is bij een iPhone niet mogelijk om contacten op een simkaart te zetten. Alle contacten worden op het toestel zelf opgeslagen. Als je de contacten naar een ander toestel wilt kopiëren, kun je via iCloud een reservekopie van je materiaal op je toestel maken.

Als je nog wel een simkaart met contacten hebt, dan kun je deze natuurlijk wel op je toestel zetten. Plaats hiervoor de simkaart in je toestel en ga naar de instellingen. Klik vervolgen op "Contacten" en op "Importeer simcontacten". Indien nodig geef je aan waarheen de contacten gekopieerd moeten worden. Controleer na de voltooiïng van de import of alle contacten bij je contacten zijn toegevoegd.

Contacten op simkaart zetten Android

Op een Android telefoon kun je zowel je contacten importeren naar als exporteren van je gsm. Open hiervoor de contacten applicatie en klik op "Meer". Klik vervolgens op "Importeren / exporteren". Kies vervolgens aan van waar je de contacten wilt importeren of waarheen je de contacten wilt exporteren.

Het is ook mogelijk je contacten te kopiëren. Klik hiervoor bij "Meer" op "Contacten organiseren" en vervolgens op "Contacten kopiëren". Klik vervolgens op het account waarvandaan je de contacten wilt kopiëren, selecteer de contacten die je wilt kopiëren en geef aan waarheen je de contacten wilt kopiëren.

Veelgestelde vragen over de simkaart

Wat is een simkaart?

Een simkaart - dat voor Subscriber Identity Module kaart staat - is een kleine kaart die je in je mobiele telefoon stopt. In de meeste nieuwe smartphones dien je deze kaart in een gleuf aan de zijkant te steken. De simkaart zorgt ervoor dat jij kunt bellen, SMS'en en surfen op het internet doordat het verbinding maakt met het mobiele netwerk van de telecom provider waarvan de simkaart is.

Wat is een e-simkaart?

Een e-sim is een Digitale simkaart die je op je telefoon kunt inladen. Dit is echter niet in alle telefoons mogelijk, aangezien er een kleine simkaart in je smartphone ingebouwd moet zijn waarop je simkaarten kunt zetten.

Wat is een nano simkaart?

De nano simkaart is de kleinste simkaart die in sommige middenklasse en in vrijwel alle nieuwe toestellen gebruikt wordt. Deze simkaart heeft een afmeting van 12,3 x 8,8 millimeter.

Wat is een data simkaart?

Een data simkaart is een simkaart enkel voor data. De data simkaart bevat dus geen belminuten of SMS'en. Het voordeel van een data only simkaart is dat je dit in een toestel kunt steken, zoals een laptop of tablet en kunt surfen op het internet door het gebruik van mobiel internet. Het is door de data simkaart dus niet meer nodig om van wifi gebruik te maken.

Wat is een herlaadkaart?

Een herlaadkaart is een ideale optie voor iemand die niet vaak belt, SMS't of surft op het internet. Op een prepaid kaart zet je namelijk een bepaald bedrag en je betaalt per verbruikte belminuut, SMS of MB. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je per maand aan je gsm kosten uitgeeft, waarbij je ook niet verplicht wordt om elke maand het bedrag op je prepaid kaart op te maken.

Wat is het verschil tussen een simkaart en een prepaid kaart?

Het verschil tussen een simkaart en een prepaid kaart is de manier van betalen. Bij een simkaart betaal je achteraf voor je abonnement, bij een herlaadkaart zet je vooraf geld op de kaart dat vervolgen in mindering wordt gebracht door elke verbruikte belminuut, SMS of MB.

Wat is het verschil tussen een micro en nano simkaart?

Het verschil tussen een micro simkaart en een nano simkaart is het formaat simkaart. De micro simkaart is namelijk iets groter dan de nano simkaart. Verder zijn de simkaarten identiek aan elkaar.

Wat staat er op een simkaart?

Jouw telefoonnummer en gsm abonnement is gekoppeld aan je simkaart. Zonder simkaart is het dus niet mogelijk om gebeld te worden, te bellen, SMS'en te versturen of ontvangen of om van mobiel internet gebruik te maken. Daarnaast heeft elke simkaart ook een uniek simkaartnummer.

Waar kan ik een simkaart kopen?

Een simkaart kopen kun je via één van de telecom providers doen. Je dient hierbij een gsm abonnement af te sluiten of een prepaid kaart te bestellen. Je zult vervolgens een simkaart thuis gestuurd krijgen of meteen mee krijgen als je in een winkel de simkaart gekocht hebt.

Hoe activeer je een simkaart?

Heb je een simkaart gekocht? Dan zul je deze moeten activeren voordat je er gebruik van kunt maken. Hoe je een simkaart activeren moet, is afhankelijk van de provider waarbij je een gsm abonnement afgesloten hebt. Bij de meeste telecom providers zal dit via hun website gebeuren moeten.

Hoe ontgrendel ik mijn simkaart?

Als je jouw simkaart voor het eerst wilt gebruiken, dien je een pincode in te vullen. Je kunt deze pincode vinden op het bijgeleverde kaartje van de telecom provider. Het is echter ook aan te raden om daarnaast een wachtwoord op je toestel aan te maken. Je simkaart ontgrendelen hoef je namelijk enkel te doen wanneer je jouw toestel helemaal uit had staan en weer aanzet.

Hoe verander je je pincode van je simkaart?

Het is mogelijk om de pincode van de simkaart te veranderen. Je dient dit in de instellingen van je smartphone te doen. Hoe de pincode van de simkaart wijzigen gedaan moet worden, is afhankelijk van het besturingssysteem van je toestel.

Wat is mijn simkaartnummer?

Je simkaartnummer is een unieke code voor je simkaart en kun je op de simkaart zelf terugvinden, in de instellingen van je gsm bij een iPhone of Windows telefoon, in de applicatie SIM Card die gratis in the Google Play Store te downloaden is en bij veel telecom providers ook in de online klantenzone.

Hoe contacten op simkaart zetten?

Bij een iPhone kun je geen contacten op een simkaart zetten. Bij een Android kun je contacten naar de simkaart kopiëren of op de simkaart importeren. Open hiervoor de contacten applicatie en klik op "Meer". Klik vervolgens op "Importeren / exporteren". Kies vervolgens aan van waar je de contacten wilt importeren of waarheen je de contacten wilt exporteren.

Voor het kopiëren van de contacten naar je simkaart klik je bij "Meer" op "Contacten organiseren" en vervolgens op "Contacten kopiëren". Klik vervolgens op het account waarvandaan je de contacten wilt kopiëren, selecteer de contacten die je wilt kopiëren en geef aan waarheen je de contacten wilt kopiëren.

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt?

Als je jouw simkaart uit een toestel haalt, zul je op dat toestel niet meer kunnen bellen, SMS'en of surfen op het internet met gebruik van mobiel internet. Je kunt de simkaart in een andere toestel stoppen, waardoor je op dat toestel vervolgens van je gsm abonnement gebruik kunt maken. Nadat je de simkaart in het toestel hebt gestopt, zul je binnen enkele minuten verbonden zijn met het netwerk van je telecom provider.

Is het goed om je oude simkaart in een nieuwe mobiel te doen?

Als je een nieuwe gsm aanschaft, is het mogelijk om je huidige simkaart in je nieuwe toestel te doen. Haal hiervoor de simkaart uit je oude toestel, waardoor het netwerkbereik op dat toestel wegvalt, en stop de simkaart in je nieuwe toestel. Na enkele minuten zul je verbonden zijn met het netwerk van je telecom provider.

Kan je je simkaart zomaar uit je telefoon halen?

Je kunt op elk moment je simkaart uit je toestel halen. Houd hierbij wel in gedachten dat je op dat moment de netwerkverbinding verbreekt. Het is dan niet meer mogelijk om te bellen, SMS'en of op mobiel internet te surfen op het internet.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 6 stemmen vond de informatie nuttig.

Contacteer ons

voor gratis hulp en advies!

Heb je vragen, problemen of wil je hulp met vergelijken?

Bel CallMePower voor hulp bij al je vragen en problemen en om
een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower 

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp bij al je vragen en problemen
en om een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower