energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - CallMePower
energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - CallMePower 

Esso is al meer dan 125 jaar leverancier van stookolie en brandstof specialist in België. In dit artikel vind je alle informatie over Esso mazout, zoals het aanbod, de verschillende soorten mazout, de Esso mazout prijzen en de contactgegevens van de klantendienst.

Aanbod Esso mazout en diensten

Net zoals de meeste mazoutleveranciers, biedt Esso verschillende soorten mazout en aanvullende diensten aan. Doordat Esso in heel België actief is als leverancier van mazout, zal het bijna altijd mogelijk zijn om een bestelling bij deze leverancier te plaatsen.

Esso mazout heeft een grote hoeveelheid verdelers in heel België, waardoor de levertijd bij deze leverancier over het algemeen relatief kort is.

In dit onderdeel vind je alle informatie over het aanbod van Esso mazout en de extra diensten.

Soorten Esso mazout

Bij Esso is het mogelijk om verschillende soorten mazout te bestellen. Dit is uiteraard naast de normale mazout die bij elke leverancier beschikbaar is.

Naast de normale Esso mazout, is het mogelijk om te kiezen voor Esso Optiplus. Bij dit product wordt een additief toegevoegd dat een aantal belangrijke voordelen heeft. Zo zorgt dit additief ervoor dat afzettingen in de tank worden verminderd en roest wordt voorkomen. Bovendien zorgt dit additief er ook voor dat je mazoutketel schoner blijft, waardoor deze beter kan functioneren en het rendement hoger zal uitvallen.

Hoe Esso mazout bestellen?

Het bestellen van Esso mazout kan bij een van de aangesloten verdelers. Deze zijn te vinden op de website van Esso mazout. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een automatische levering. In dit geval zal de verdeler langskomen zodra de mazouttank bijna leeg is. Het afleveren van de mazout kan ook als er niemand thuis is. Hiervoor moet de mazouttank uiteraard wel makkelijk toegangbaar zijn.

Esso mazout gespreide betaling

Het volledig vullen van een mazouttank kan best kostbaar zijn. Daarom is het bij Esso mogelijk om te kiezen voor een gespreide betaling. De betaling wordt geschat op je jaarlijkse verbruik en wordt maandelijks berekend. Zo is het mogelijk om een grote kostenpost te vermijden.

Esso mazout onderhoud en installatie

Naast het leveren van mazout, houdt Esso zich ook bezig met het installeren en onderhouden van mazoutinstallaties. Zo is het mogelijk om een mazouttank te laten keuren door een Esso mazout-verdeler en kan deze ook het verplichte periodieke onderhoud aan de mazoutketel uitvoeren.

Periodiek onderhoud aan je mazoutketel is niet alleen verplicht, het zorgt ook voor een hoger rendement. Bij het onderhoud wordt de ketel namelijk schoon gemaakt, waardoor deze beter kan functioneren.

Bekijk onze pagina over mazoutketel onderhoud voor meer informatie.

ketelonderhoud
ketelonderhoud

Afspraak maken ketelonderhoud

Bel CallMePower om direct het onderhoud voor je verwarmingsketel in te plannen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

ketelonderhoud
ketelonderhoud

Afspraak maken ketelonderhoud

Laat je terugbellen door een energie-expert van CallMePower voor het inplannen van ketelonderhoud.

Esso mazout contact klantendienst

De Esso mazout klantendienst is enkel te bereiken via een contactformulier op de website. Indien je vragen hebt over de Esso mazoutprijs, zal je contact op moeten nemen met de mazoutverdeler in de buurt. In de tabel hieronder is een overzicht van de Esso mazout contactgegevens weergegeven.

Esso mazout contact
Reden contact Contactgegevens Openingsuren
Esso klantendienst Contactformulier Esso Reactie binnen enkele werkdagen
Ketelonderhoud inplannen via CallMePower Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur
Overstappen naar aardgas / energiecontract afsluiten via CallMePower

Esso mazout adres

Het kantoor van Esso mazout is te vinden in Antwerpen. Dit is echter geen bezoekadres. Informeer altijd eerst bij de klantendienst of het mogelijk is om een bezoek te brengen aan het Esso kantoor. Het Esso mazout kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Esso / ExxonMobil Petroleum and Chemical bv
Polderdijkweg
2030 Antwerpen

Wat is Esso mazout?

Esso maakt deel uit van de wereldwijde olie- en gas groep ExxonMobil. Dit bedrijf is al meer dan 125 jaar aanwezig in België en tegenwoordig ook gespecialiseerd in de verkoop van verschillende brandstoffen en mazout.

Naast het leveren van mazout, heeft Esso ook een groot netwerk van tankstations in de Benelux ontwikkeld. Daarnaast is Esso ook in andere landen binnen Europa actief als leverancier van een groot aantal verschillende brandstoffen.

Overstappen van mazout naar aardgas / elektriciteit

Doordat mazout een fossiele brandstof is, heeft het ook een vervuilende factor. Bij het gebruik van mazout komt er namelijk CO2-uitstoot vrij en kan het leiden tot luchtvervuiling. Dit is dan ook de reden waarom het plaatsen van een nieuwe mazoutketel in veel gevallen niet meer mogelijk is en steeds meer huishoudens ervoor kiezen om over te stappen van mazout naar aardgas.

Indien je gaat overstappen naar aardgas of elektriciteit, bekijk dan alle energieleveranciers in België.

Nog niet zeker van je keuze? Energieleveranciers vergelijken doe je met CallMePower!