energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Ecopower contact klantendienst: alle contactgegevens

Geactualiseerd op
minuten lezen
Ecopower contact

Ecopower is een Belgische burgercooperatie die elektriciteit levert aan consumenten in Vlaanderen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle contactgegevens van de Ecopower klantendienst. Zo neem je gemakkelijk en snel met Ecopower contact op.

Ecopower contact klantendienst overzicht

Met Ecopower contact opnemen kan op een aantal verschillende manieren, waaronder telefonisch of per e-mail. In het overzicht hieronder zijn alle contactgegevens van de Ecopower klantendienst weergegeven.

Hoe Ecopower contacteren?
Contactmethode Contactgegevens
Ecopower telefoonnummer 📞 03 287 39 79
Ecopower e-mailadres [email protected]
Postadres Posthoflei 3 bus 3, 2600 Berchem
Online klantenzone Ecopower klantenzone

Ecopower is ook te bereiken op social media (Facebook en Twitter). Voor urgente vragen is het echter aan te raden om gebruik te maken van het Ecopower telefoonnummer of e-mailadres dat hierboven is weergegeven.

energie advies
energie advies

Informatie of advies over energie ontvangen?

Bel CallMePower voor gratis advies van onze energie-experts. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie advies
energie advies

Informatie of advies over energie ontvangen?

Een energie-expert van CallMePower belt je gratis terug of vergelijk prijzen met onze gratis energievergelijker.

Openingsuren Ecopower klantendienst

De klantendienst van Ecopower is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.

In het weekend en op feestdagen is de klantendienst van Ecopower niet bereikbaar. Het is uiteraard wel mogelijk om in te loggen in de Ecopower klantenzone of een e-mail te sturen.

Contactformulier en e-mailadres Ecopower

Voor het doorsturen van documenten of het stellen van vragen kun je ook met de klantendienst contact opnemen via het Ecopower e-mailadres. Het e-mailadres van de klantendienst is: [email protected].

Vergeet niet om in de e-mail de volledige naam van de contractant, je klantnummer en een uitgebreide uitleg van het probleem of je vraag toe te voegen.

Het is ook mogelijk om de klantendienst te contacteren via het contactformulier op de website. Gebruik hiervoor het Ecopower contactformulier.

Ecopower adres hoofdzetel

Het Ecopower kantoor is te vinden in Berchem. Dit is tevens het adres voor al het briefverkeer gericht aan deze leverancier. Indien je dit kantoor wilt bezoeken, adviseren wij om eerst met Ecopower contact op te nemen. Dit is namelijk geen officieel bezoekadres.

Het Ecopower kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Ecopower cv
Posthoflei 3 bus 3
2600 Berchem

Ecopower verhuis regelen

Het regelen van een verhuis kan een heel gedoe zijn. Betreffende je energiecontract zal je Ecopower op de hoogte moeten brengen van je verhuis en het overnamedocument in moeten vullen. Het doorgeven van een Ecopower verhuis kan in de online klantenzone van deze leverancier.

In het overnamedocument dien je de actuele meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-code van de energiemeter in te vullen. Het overnamedocument dient te worden ondertekend door zowel de oude als de nieuwe bewoners.

Vervolgens upload je het overnamedocument in de online klantenzone of verstuur je deze per e-mail naar Ecopower. Het Ecopower overnamedocument download je gratis met de onderstaande knop.

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle energieleveranciers. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Vergelijk prijzen met onze gratis energievergelijker of dien een terugbelverzoek in.

Contact opnemen voor Ecopower contract opzeggen

Ben je niet tevreden met Ecopower als energieleverancier, betaal je teveel of ga je verhuizen naar een regio waar Ecopower niet actief is? Dan is het altijd mogelijk om te veranderen van energieleverancier.

Ecopower aandeel verkopen

De Ecopower aandelen staan vast tot het derde boekjaar na de aankoop. Het Ecopower aandeel verkopen zal dus vanaf het derde boekjaar mogelijk zijn. Dit zal je schriftelijk moeten aanvragen via e-mail of brief. De terugbetaling van € 250 zal ongeveer in juni plaatsvinden, twee maanden na de algemene vergadering.

Ecopower klant worden

Ecopower klant worden gaat net iets anders dan bij andere energieleveranciers. Dit komt omdat je bij Ecopower een coöperant moet zijn om klant te worden.

Dit betekent dat je een of meerdere aandelen in Ecopower moet kopen voordat je elektriciteit kan afnemen. Ecopower geeft zelf aan dit te doen om ervoor te zorgen dat iedereen investeert in groene stroom. Daarnaast levert Ecopower enkel in Vlaanderen.

De aandelen kan je gemakkelijk kopen op de website van Ecopower. Eén Ecopower-aandeel kost € 250 en zal zijn waarde behouden. Het maximale aantal aandelen per persoon is 20 en er is een maximale hoeveelheid dividend van 6 % mogelijk. Met een aandeel krijg je ook zeggenschap in de algemene vergaderingen van Ecopower.

Nog niet zeker van je keuze? Vergelijk energie en kies de beste energieleverancier of bekijk de Ecopower tarieven.

MijnEcopower online klantenzone contact

Net zoals veel andere energieleveranciers, heeft Ecopower ook een eigen online klantenzone, genaamd MijnEcopower.

In de MijnEcopower klantenzone is het mogelijk om gemakkelijk en snel een aantal zaken betreffende je energiecontract te regelen. Kijk dus voordat je met de Ecopower klantendienst contact opneemt of het antwoord op je vraag te vinden is in de online klantenzone. In de Ecopower klantenzone kan je onder andere de volgende zaken regelen:

  • persoonlijke gegevens inzien;
  • Ecopower verhuis regelen;
  • energiefacturen inzien en downloaden;
  • webshop bestellingen raadplegen.

De MijnEcopower klantenzone is een stuk minder uitgebreid dan de klantenzones bij andere leveranciers. Om je gegevens te veranderen of om de zaken voor je betalingen te regelen, zoals het Ecopower voorschot aanpassen, zal je contact moeten opnemen met de klantendienst. Bij andere leveranciers kan je dit zelf online regelen.

Beoordelingen klantendienst Ecopower Bekijk de Ecopower reviews en kom erachter hoe klanten deze leverancier beoordelen.

Ecopower facturen en betalingen

Energiecontract

Facturen inzien en informatie over je facturen kan je vinden in de online klantenzone van Ecopower. Indien je de voorschotfactuur wilt aanpassen, zal je een e-mail moeten sturen naar het bovenstaande e-mailadres. Je zal in dit geval ook moeten motiveren waarom je de voorschotfactuur wilt verhogen of verlagen.

Indien je een domiciliëring wilt wijzigen of stopzetten zal je dit moeten doen op de pagina voor betalen per domiciliëring. Vergeet bij stopzetting van de domiciliëring niet om de energiefacturen op tijd te betalen.

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle energieleveranciers. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Vergelijk prijzen met onze gratis energievergelijker of dien een terugbelverzoek in.