Energieovernamedocument voor ENGIE Electrabel klanten voor je verhuis van gas en elektriciteit!

energie verhuizen

Gas en/of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons om de meter(s) op jouw naam te zetten!

energie verhuizen

Gas en/of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel op werkdagen tussen 8 en 19h. Of laat je gratis terugbellen door ons.

Energieovernamedocument ENGIE Electrabel

Ben je klant bij ENGIE Electrabel en ga je verhuizen? Verhuis dan ook je energie, want vroeg of laat niet om het energieovernamedocument heen! Iedere huishoudelijke klant in België dient gebruik te maken van dit document, ook (toekomstige) klanten bij ENGIE Electrabel. Hoe vul je dit formulier voor het verhuizen van je gas en elektriciteit in, is overstappen mogelijk en hoe zit het met je slotfactuur? We leggen het jou allemaal uit!

logo ENGIE Electrabel

verhuisdozen energie verhuizen

Energieovernamedocument ENGIE Electrabel

Je bent op zoek naar het energieovernamedocument ENGIE Electrabel? Gevonden! Hier kun je dit document gratis downloaden in PDF formaat! Ben je ENGIE Electrabel klant? Als je verhuist is het van belang om ENGIE Electrabel tijdig te verwittigen. Hoe zit het eigenlijk met je energiecontract voor en na je verhuis? We leggen het je uit wat je precies moet doen om ook na het verhuizen zorgeloos gas en / of elektriciteit te kunnen afnemen in je nieuwe woning. Je zult ongetwijfeld al weten dat het energieovernamedocument daarvoor onmisbaar is.

Gas verhuizen

energieovernamedocument gas

Verhuis je en neem je enkel gas af bij ENGIE Electrabel en zit je voor jouw elektriciteit bij een andere aanbieder? Dan moet je zowel ENGIE Electrabel als je andere energieleverancier informeren over je verhuis! Als je wil dat je meterstand van je gasmeter correct wordt verwerkt voor de overdracht, maak je gebruik van het energieovernamendocument voor aardgas. Je bezorgt dit document naar ENGIE Electrabel. Voor de overname van je elektriciteit maak je gebruik van een ander exemplaar van het energieovernameformulier.

Elektriciteit verhuizen

energieovernamedocument elektriciteit

Heb je een elektriciteitscontract bij ENGIE Electrabel? Ook voor jouw stroom en om de meterstand van je elektriciteitsmeter te registreren moet je het energieovernamedocument gebruiken en ENGIE Electrabel van tevoren verwittigen. Vul dit gezamenlijk in met de nieuwe bewoner(s). Neem je gas af bij een andere energiemaatschappij? Dan moet je deze partij ook informeren, dit kan met hetzelfde model energieovernameformulier dat op deze pagina gratis tot je beschikking staat.

Veranderen van energieleverancier? Een verhuis is een geschikt moment om te veranderen van energieleverancier! Als klant van ENGIE Electrabel kun je ook blijven bij deze aanbieder, maar je kunt ook overstappen. Wil je weten wat je kunt besparen voor je gas en elektriciteit op je nieuwe adres? Bel ons gratis voor advies:
☎ 02 588 03 92

Gas en elektriciteit verhuizen

energie verhuizen

Ga je verhuizen? Heb je een energiecontract bij ENGIE Electrabel voor jouw elektriciteit en aardgas samen? Om voor beide energie types de meterstanden correct te registreren en over te laten dragen aan de nieuwe bewoner is het ven belang dat de eindstanden van beide energiemeters worden ingevuld op het energieovernamedocument, ook als je de oude bewoner kent op je nieuwe adres moet je als ENGIE Electrabel klant gebruik maken van het energieovernameformulier. Als dit formulier bezorgd en verwerkt is, zal jouw energiecontract stopgezet worden op je oude adres en vervolgens een slotfactuur door ENGIE Electrabel worden opgesteld. De nieuwe bewoner dient zelf zijn energiecontract te regelen bij een leverancier naar keuze. Jij kunt hetzelfde doen op jouw nieuwe adres, maar je kunt natuurlijk ook bij ENGIE Electrabel aardgas en elektriciteit blijven afnemen.

Download Energieovernamedocument ENGIE Electrabel

Hieronder vind je een download van het onmisbare energieovernamedocument om ENGIE Electrabel op de hoogte te brengen van je verhuis. Bezorg dit energieovernameformulier vervolgens aan je energieleverancier(s).


ENGIE klant? Het energieovernamedocument helpt je bij de correcte registratie van de meterstanden van de energiemeters. Je kan het document op deze pagina gratis downloaden in PDF formaat.

Sla het document op. Dit kan op je computer, tablet of smartphone. Print dit document vervolgens uit en vul dit model gezamenlijk in. Je vult in totaal vier exemplaren in, twee voor je oude woning, hiervan bewaar één exemplaar voor jezelf en één voor de nieuwe bewoner. Ook heb je twee exemplaren van het document nodig voor je elektriciteit en / of aardgas op je nieuwe adres, ook hier houd je één exemplaar voor jezelf en één voor de vorige bewoner. Bezorg een kopie van jouw exemplaren aan je energieleverancier(s). Zo is jouw administratie wat betreft energie in orde en voorkom je mogelijke discussies over de meterstanden of de eindafrekening bij het verlaten van je oude woning en bij de intrek in je nieuwe huis.

Vergelijk ENGIE Electrabel tarieven met je nieuwe energieleverancier

Toe aan een nieuwe energieleverancier? Op je nieuwe adres met een frisse start beginnen? Ook voor de levering van gas en / of elektriciteit in je nieuwe woning kun je op ENGIE Electrabel vertrouwen, maar wist je dat je vlot en snel kunt overstappen? Als je verandert van leverancier kun je besparen op je energiefactuur met een voordelig energietarief! Daarom vergelijk je best alle actuele energieprijzen. Met onze vergelijker voor aardgas en elektriciteit zit je helemaal goed en in een paar muisklikken heb jij je energie geregeld!

Energiecontract nieuwe woning Maak een frisse start in je nieuwe woning. Vraag om gratis advies en vergelijk het aanbod. Bel ☎ 02 588 03 92

Geactualiseerd op