Wil je veranderen van telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Hoe kun je Orange opzeggen of een abonnement overdragen?

Geactualiseerd op
minuten lezen
Orange opzeggen

Je Orange abonnement opzeggen doe je door het webformulier in te vullen. Wil je zowel BASE opzeggen als een nieuw abonnement afsluiten, bel dan CallMePower: 02 588 71 43. Je kunt ook naar een andere provider overstappen en aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden.

Hoe kun je Orange opzeggen?

Een Orange abonnement kan op elk moment opgezegd worden. Zeg je een abonnement met bepaalde duur echter in de eerste zes maanden van de contractduur op, dan kan Orange een opzegvergoeding in aanrekening brengen. Als je een abonnement met toestel hebt, zul je na het vroegtijdig opzeggen van je contract de restwaarde van het toestel nog steeds moeten betalen. De hoogte van de restwaarde vind je in My Orange terug.

Orange abonnement opzeggen
Reden opzeggingOpzegmethode
Opzeggen zonder nieuw abonnement af te sluitenWebformulier
Opzeggen + abonnement bij nieuwe provider afsluiten
Informatie over Orange aanbod ontvangen

Bij het veranderen van internet abonnement kun je tijdens het bestelproces van je nieuwe abonnement ook aangeven dat je gebruik wilt maken van Easy Switch. Je dient vervolgens je Easy Switch ID en klantnummer van Orange door te geven, alsmede bij wie je momenteel klant bent, waarna je nieuwe provider je internet abonnement bij Orange voor jou opzegt.

Bij het veranderen van gsm abonnement kun je tijdens het bestelproces van je nieuwe abonnement aangeven dat je jouw huidige gsm-nummer wilt behouden. Je dient vervolgens je simkaartnummer en telefoonnummer door te geven, alsmede bij wie je momenteel klant bent, waarna je nieuwe provider je abonnement bij Orange voor jou stopzet.

Wil je veranderen van telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Orange TV opzeggen

Heb je Orange TV of een optie geactiveerd en wil je deze optie uitzetten. Een optie van Orange stopzetten kun je zelf via My Orange doen.

 1. Log in bij My Orange.
 2. Ga naar "Tarief en opties".
 3. Ga naar het blok "Mijn opties".
 4. Klik op het pijltje naast de optie.
 5. Klik onderaan het scherm op "Verwijderen".

Wil je een optie voor Orange TV opzeggen, zoals Orange Football of Orange ELEVEN Sports? Het opzeggen van deze optie gaat niet op dezelfde manier.

 • Met een Orange TV abonnement: De optie heeft een abonnementsperiode van minstens één maand. Na deze maand kan de optie gedeactiveerd worden door met Orange contact op te nemen via: 5000 (met een Orange nummer).
 • Zonder een Orange TV abonnement: De optie kan op elk moment opgezegd worden via ELEVEN Sports.
  1. Ga naar "https://welkom.elevensports.be/".
  2. Klik op "Mijn account".
  3. Klik op het plus-teken naast "Mijn abonnementen".
  4. Klik op "Annuleer mijn abonnement".
  5. Klik nogmaals op "Annuleer mijn abonnement".

Heb je je via een mobiele applicatie voor ELEVEN Sports aangemeld, dan dien je via de Google Play Store of Apple App Store de optie stop te zetten.

Orange herlaadkaart opzeggen

Je herlaadkaart van Orange opzeggen kun je op twee manieren doen. Als je jouw gsm-nummer van Orange wilt behouden, dien je bij je nieuwe telecom provider tijdens het bestelproces van het gsm abonnement aan te geven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. Je Orange telefoonnummer zal dan op je nieuwe simkaart overgezet worden.

Als je jouw Orange nummer niet wilt behouden, dan kun je simpelweg stoppen met de Orange prepaid kaart gebruiken. Met elke herlaadbeurt wordt de geldigheid van je Orange herlaadkaart met twaalf maanden verlengd. Als je de kaart dus twaalf maanden niet herlaad, zal de kaart automatisch stopgezet worden.

Bij het opzeggen van de prepaid kaart, zul je al het beltegoed dat nog op de herlaadkaart stond verliezen. Houd hier rekening mee als je de prepaid kaart opzegt of als je overstapt naar een andere telecom provider.

Orange abonnement opzeggen bij een scheiding

Je Orange diensten opzeggen bij een scheiding, of een ander geval waarbij de woonsituatie verandert, hoef je niet te doen. Je kunt in dit geval ook je Orange abonnementen overdragen naar een nieuwe eigenaar. Vul hiervoor het Orange overnameformulier in.

Je geeft in dit formulier allereerst aan welke Orange abonnementen je wilt overdragen naar een nieuwe eigenaar. Vervolgens dien je de persoonlijke gegevens in te vullen van degene die het abonnement overdraagt en degene die het abonnement overneemt.

Bij een Orange abonnement overdragen wordt ook de restwaarde van een eventueel toestel overdragen. Het is echter ook mogelijk om de restwaarde van de gsm in één keer af te betalen.

Orange abonnement opzeggen bij een overlijden

Het abonnement van een overleden persoon bij Orange opzeggen kun je via het speciale webformulier hiervoor doen. Er zijn namelijk enkele andere gegevens die Orange nodig heeft om het Orange abonnement in dit geval op te zeggen.

In verband met een overlijden een contract van Orange opzeggen doe je door de persoonlijke gegevens van zowel de persoon die het formulier invult als van de overledene door te geven aan Orange. Daarnaast dien je ook een kopie van de overlijdensakte toe te voegen en moet je aangeven welke Orange abonnementen opgezegd moeten worden en vanaf welke datum het abonnement stopgezet moet worden.

Orange abonnement veranderen

Als je niet tevreden bent met je huidige Orange abonnement, kun je je Orange abonnement veranderen. Dit kun je via My Orange of de Orange website doen.

Je Orange tariefplan wijzigen via My Orange:

 1. Log in bij My Orange of open de My Orange app.
 2. Klik op "Tarief en opties".
 3. Selecteer eventueel het telefoonnummer van het Orange gsm abonnement dat je wilt wijzigen.
 4. Klik op "Tariefplan wijzigen".
 5. Volg de rest van de instructies die op je scherm verschijnen.

Je Orange abonnement wijzigen via de Orange website:

 1. Kies het abonnement dat je wilt afsluiten.
 2. Klik op "Bestellen.
 3. Vul je huidige Orange telefoonnummer in.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Orange prepaid kaart omzetten naar Orange gsm abonnement

Als je van je Orange herlaadkaart naar een Orange mobile abonnement wilt overstappen, bel dan CallMePower: 02 588 59 40. Wij helpen jou dan met het uitzoeken welk Orange gsm abonnement het beste voor jou is. Ook kun je via de Orange website een gsm abonnement bestellen volgens het hierboven beschreven stappenplan. Werkt dit niet, neem dan met Orange contact op.

Net als bij je herlaadkaart van Orange opzeggen, geldt ook hier dat je belkrediet vervalt zodra je een Orange gsm abonnement afsluit met het nummer van je prepaidkaart. Maak dus eerst je belkrediet op voordat je overstapt om het belkrediet niet te verliezen.

Wil je niet naar een Orange gsm abonnement overstappen, maar juist van een Orange gsm abonnement naar een Orange prepaid kaart? Dan moet je met Orange contact opnemen.

Orange opzeggen vanwege een Orange verhuis

Je hoeft enkel Orange stop te zeggen bij een verhuis als je op je nieuwe adres geen Orange netwerkdekking hebt of als je naar het buitenland verhuist. In alle andere gevallen is het gewoon mogelijk om je abonnementen te verhuizen naar je nieuwe adres.

Een Orange verhuis regelen dien je minstens drie weken voor je verhuis - minstens zes weken als de woning nog niet is aangesloten op het Orange netwerk - te doen door het online contactformulier in te vullen.

Binnen drie werkdagen na het invullen van het online contactformulier zal Orange met jou contact opnemen om een afspraak in te plannen. De installateur zal op de dag van de afspraak de installatie van je Orange abonnementen verzorgen.

Als je enkel een Orange gsm abonnement hebt, is je Orange verhuis regelen nog makkelijker. Je hoeft dan alleen je adreswijziging in My Orange door te voeren.

Ga je verhuizen?

Bel CallMePower voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Ga je verhuizen?

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 42 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

CallMePower, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Contacteer ons

voor gratis hulp en advies!

Heb je vragen, problemen of wil je hulp met vergelijken?

Bel CallMePower voor hulp bij al je vragen en problemen en om
een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower 

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp bij al je vragen en problemen
en om een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower